Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#47079) SchumiBácsi

Na újra itt vagyok. Miközben a "fő beszerzési helyen" várom hogy összeszedjék amit rendeltem, az asztali fűrésznek és lehet hogy a merülőfűrésznek is keresnünk kell egy alternatívát.

Jelenleg úgy számolok, hogy az eredetileg tervezett helyen nem lesz merülőfűrész 1.4méter sínnel (Makitával semmiképp), talán lesz Metaboval, talán.

Mindkét fűrész "kedvezőbb" áron van a Zákánynál viszont van egy kis gond a "történelmében" az árukeresőn: 2évvel ezelőtti időszakban kap hideget meleget és ez több mint 1éven át tart és kb.10hónappal ezelőttire tehető a javulás, hogy ha valós javulásról beszélünk.

Rendelt valaki onnan valaha? Mik a tapasztalatai?

Közben a fő beszerzési helyen direkt rákeresve újfent fennakadt az asztali fűrész is, nem értem az árukereső miért nem hozta/hozza fel.

Mivel innét a múlt héten már berendeltem többek között a marót, meg sor egyéb nem csak asztalos munkára alkalmatos eszközt (dremel 4000 + ragasztópisztoly, stb.), esetlegesen egységes garanciális intézés miatt szívesebben hozzárendelném az asztali fűrészt akkor is ha drágább. A bolt elméletileg megbízható bolt plecsnivel rendelkezik.

A merülő fűrész ennek következtében "lebeg" mert ha volna hozzá akármilyen értelmes sín, csak azt nem rendelném már meg máshonnan.

[ Szerkesztve ]

IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.