- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapu2006
tag
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Készítek egy komódot, amin lenne egy 100x50 cm-es lenyíló ajtó.
Tudnátok ajánlani lenyíló ollót hozzá? 1 vagy 2 darab kell ekkora mérethez? Illetve kivetőpántból az baj ha fékeset vettem? Gondolkodtam gázteleszkópon is, de félek hogy nyitáskor megdobná lefelé az ajtót.
Előre is köszi!
-
MrChris
nagyúr
válasz
serfozotibi #47341 üzenetére
Jó minőségű csiszpapírt szoktam pálmatexel laminált lapra ragasztani. Meglepően sokáig bírja, kevésbé kerekít, nem szakad be, sík!, tetszőlegesen nagy méretben is lehet készíteni, fogantyút is lehet rá tenni.
-
mdk01
addikt
válasz
SchumiBácsi #47340 üzenetére
Csiszoló
1960_siarex_tepozaras_iv_p80-p240/Fólia eltávolítására pedig a szinlőpenge való.
https://www.google.com/search?q=színlőpenge&client=ms-android-xiaomi-rev2&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwicodLV1pHgAhWolYsKHbtoAm8Q_AUoAXoECAwQAQ&biw=360&bih=577 -
válasz
serfozotibi #47341 üzenetére
Ha bemutatod a gyalukést örömmel veszem. A többi infót köszi, azok alapján a középső tétel tűnik a legjobbnak. A nagy a nagyobb felület és az önálló markolat miatt tűnik jónak. A legkisebb meg a hozzáadott lapok + olcsóság miatt.
-
-
kapu2006
tag
válasz
Ne haragudj, de már csak megkérdezem.
Te a Wolfcraft reklámembere vagy?
Napok óta Wolfcraft dömping van az asztalosok fórumán.
Ezek a termékek nagyon drága barkácsholmik. Nem igazán profi szerszámok. -
serfozotibi
csendes tag
válasz
Nos, én az élzárás fölöslegét egy kézigyalu késével szoktam “letolni”, ami persze vissza van kicsit köszörülve, hogy ne kapjon bele a bútorlapba, valamint a sarkai is le vannak csorbítva, különben karcol. Persze lehet sniccerrel is, de szerintem az hosszútávon kínlódás, meg ha kicsit nem úgy tartod belevág a lapba. Hidd el ha egyszer megtanulod gyalukéssel csinálni, többé le sem akarod majd tenni.
Ezek után csiszolással finomítom az élt. Erre az általad “komolyabb kivitelű egér”-nek nevezett csiszolótalpat használom hosszú ideje, amire 150-es vagy 200-as csiszolóvásznat erősítek, szerintem fontos hogy vászon legyen, mert a papír gyorsabban kopik, ráadásul beszabdalja a bútorlap éle, így egyre kevésbé csiszol, szóval csak káromkodva dobálom a hátam mögé.
Egyébként van olyan kisegerem is, próbáltam azzal is csiszolni, de szerintem túl kicsi, nem esik kézre. Valamint van olyan gipszkarton csiszolótalpam is, ami a fogantyús kialakítása miatt, szerintem szintén nem jó választás, persze lehet hogy a te kezednek épp az tetszik majd. Van egy mozdulat ami idővel belerögzül az emberbe, én párszor meghúzom odavissza az élt, úgy hogy egyszer balra, másszor pedig jobbra billentve tartom a csiszolót. Ezáltal gömbölyítem az élt, hogy ne vágjon.
Remélem tudtam segíteni. -
Miközben visszajött a hálózat addig bonyolódott a helyzet, ugyanis az élzárások széleit el kellene valamivel dolgozni.
Erre két módszer van. Sniccerrel távolítom el a felesleget. Egy videóban elhangzik hogy időnkénti élzárásoknál megteszi, de nagyobb mennyiségben csiszolni praktikus.
Csiszoló megoldásból 3féléből válogatnék.
Talán a legjobb ár-érték arányú egér.
Komolyabb kivitelű egér.
Ugyan gipszkarton csiszoló, de nem látom akadályát a csiszolópapír befogásnak. Vagy ez már overkill?
Melyiket vennétek?
Tiplizővel kapcsolatban mindhárom méretre berendezkedek, kizárandó a "másik méret kellett volna" hibalehetőséget, de az eredeti megoldás az isten tudja mikor jön. Ezért egy készlettel letudnám az egészet. Tipliből külön veszek majd sok darabot.
A készlet ugyan kizárja ezt és a többi verziót de a határoló stabilabbnak tűnik, így ezeken még gondolkodok.
-
Akellla
tag
válasz
Grizzlu #47329 üzenetére
Valóban nincs sok a piacon belőlük mivel jellemzően ezeket a gépeket kis vállalkozások vásárolják,és használják a végletekig,azért ha venni akarsz akkor találsz.Én most fogtam hadra az A341 et silent power tengejjel és F3 marógépet lényegében ők váltják a Robit,szerintem nagyon jók bár majd egy év múlva többet tudok. Nekem a Roblanddal pozitív tapasztalataim vannak,hozzám nőtt nagyon szeretem,gondos gazdánál sok fát fel fog még dolgozni.
-
Vivira
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, ez megnyugtató. Akkor megveszem a gépet és a munkalapot is.
-
MrChris
nagyúr
Egykezes gyors szorítóból van ajánlott ócsó és jó?
Ami ezekhez a tiplizésekhez elég szorítóerőt ad.
-
pacman_123
tag
válasz
Vivira #47332 üzenetére
Tudsz.
Ha én tudtam vele 28mm-es táblásított akác munkapultot (ami nevezhető keményfának), akkor te is fogsz tudni 27mm-es bükköt vágni. Éles fűrérszlappal.
-
pali923
aktív tag
válasz
Vivira #47332 üzenetére
Ezzel a géppel 55mm-es deszkát is el tudsz vágni. A lapszabászaton használt fűrészlapok elég sok fogúak, a hosszvágáshoz viszont kevés fogú lap kell (meg az alakja is más). Valószínűleg ezért nem vállalták a szabdalást.
Ez a merülőfűrész jó lehet erre, de a lapot meg kell nézni, amit adnak hozzá. Vannak vegyes használatú lapok, lehet, hogy a benne levő is ilyen. -
Vivira
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy Makita SP6000-rel tudok vágni 27mm-es táblásított keményfát?
(Szeretnék csinálni itthon egy TV asztalt, olvastam itt a fórumon, hogy ez a fűrész egy megbecsült darab, gondolkodom, hogy vennék egyet. Elmentem ma barkácsáruházba, találtam 27 mm-es táblásított szép bükk munkalapot, megkérdeztem azért ottani lapszabászatot, ahol azt mondták a hosszából még csak-csak levágnak, de szabdalni nem fogják mert nem bírja a gép. Szerinte merülőfűrésszel sem fogom tudni, bár ezt a Makitát nem ismeri. Kicsit meglepődtem. Azzal a böhöm nagy géppel nem lehet ilyet vágni, akkor nekem van esélyem?)
Köszönöm a segítséget!
-
mahoo
csendes tag
válasz
pacman_123 #47324 üzenetére
Koszi!
Igen, az lenne az igazi, ha valaki mar mindkettot hasznalta volna. -
indianjoe23
csendes tag
válasz
SchumiBácsi #47328 üzenetére
Szia!
Én ilyet vettem. Nem lenne rossz, csak nem tudtam beállítani, hogy a furatok középpontjai egy 18 mm-es búrorlapnál, pont 9 mm-nél legyenek. Amúgy jól lehet használni.
https://profibarkacs.hu/Wolfcraft-Univerzalis-fatiplizo-sablon-60-cm -
Grizzlu
tag
válasz
Akellla #47315 üzenetére
Nekem komoly vágyam egy ilyen Robland vagy Felder kombigép a kis 30 négyzetméteres műhelyembe. Hammer is képben van, de arról már olvasni rosszakat is néhol. Persze a Felder nagytesójához mért fele ár elég csábító.
A mi használtpiacunkon sajnos nem látni sokat ezekből a gépekből, nincs túl nagy merítési lehetőség. Külföldön sok van, de jót találni, és azt onnan hazahozni elég nagy feladat és drága mulatság.
-
Kezdésnek jó lessz ez a Wolfcraft tipliző, aztán ha extrásabb igényeim támadnak még mindig lehet gyártani.
Görcsöktöl nem tartok, mert a bútorlap/MDF/platóemez trióban sztem ez elég valószínűtlen jelenség.
Most már csak az internetszolgáltatónak kell szurkolni hogy helyrehozza a netet, mert az tegnap óta nincs. Ez pedig kizárja a tiplizők és a korongok rendelését is...
-
kavalkád
senior tag
válasz
pacman_123 #47326 üzenetére
Az állítható tiplizőnek az előnye a simával szemben (amit belinkeltél szettet), pont az, hogy ne kelljen tüskézni. Ha mégis tüskézel akkor pont azt a funkcióját nem használod ennek a tiplizőnek ami miatt ez ki lett találva, ergó egy egyszerűbb, olcsóbb termék is megfelelő lenne.
Kérlek ha lesz időd próbáld ki a szerszámot úgy ahogy tervezve lett, használva a mélységállító funkcióját, kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményed róla.
Ízlések és pofonok, ahogy mondják, nyilván a véleményem nem szentírás, hanem egy erősen szubjektív nézőpont.
-
pacman_123
tag
válasz
kavalkád #47325 üzenetére
Most nézem hogy rossz 5let volt az "ilyesmi" szettet belinkelni, de a galériámban látszik ezen a képen, hogy nekem is ugyanaz van mint amit Schumibácsi belinkelt. Meg a példavideómban is ugyanaz van. És azután azt végignézve ... nekem elég pontosnak tűnik, tüske nélkül is, szélen is, táblaközépen is (OK, nem te írtad a táblaközepet, Schumibácsi, te is reagáltál rá azért vittem tovább így).
Egyébként én a legelejétől tüskéztem. Egyrészt azért, mert isten ments hogy elolvassak egy használatit (nemtom egyáltalán adtak-e hozzá), plusz szokásommal ellentétben semmilyen oktatóvideót nem néztem meg róla.
OK, göcs is van a világon, és ha a tipli odesik akkor ott valóban óvatosan kell fúrni. Aztán az is igaz, hogy amit linkeltél az jöl rögzíthető a szélen, de ha a göcs a tábla közepén van ... és néha oda is kell tiplit tenni. Sztem itt a megoldás az, hogy - ha lehetséges - előte oddafigyelve, a göcsös helyen odébbteszed a tiplit pár centivel.
Én nem nevezném pénzkidobásnak a WolfCraft tiplizőt. Biztos van tőle jobb is (pl lásd a kollégák azóta belinkelt home made tiplizőit) , de ... na mindegy, ebben legfeljebb nem értünk egyet
-
kavalkád
senior tag
válasz
pacman_123 #47323 üzenetére
leírom mi a bajom vele, de előtte jelzem, hogy amire te hivatkozol szerszámra (amit szettben vettél), az nem az a szerszám amit az eredeti kérdező belinkelt és amiről én beszéltem. amiről mi beszélünk ahhoz nem kell tüske, pont azt hivatott kiváltani.
a táblaközepes leszorítós problémát én sem értem, mivel ilyenről szó sem volt részemről.
ami nekem a gondom vele:
1, kifúrod az élen lévő lyukat a központosítóval > szuper, nincs gond vele
2, beállítod a tipliző zöld kis csúszkáját > pontatlan lesz, mert a tiplihez illeszt és annak nem konstans az alakja, ráadásul fúrója/anyaga válogatja mennyit fog mozogni a tipli a lyukban
3, a zöld ütközőt odatartod az ellendarabhoz, majd kifúrod > na itt nem lehet leszorítani, ha kapsz egy görcsöt, csomót, anyaghibát nincs az az isten, hogy egy kézzel pozícióban tartsd, el fog mászni a lyuk -
pacman_123
tag
"Azt megtalaltam hogy a [szerk]DW745[/szerk] kevesebbet tud mint a GTS 10 XC, csak azt nem talaltam meg, hogy miben. Tudna valaki segiteni?"
Gondolod lesz olyan, aki mindkettőt birtokolja? Még az is lehet
De ha nem, akkor marad a fellehető online irodalom, azt meg te is meg tudod nézni.DW745 vs. GTS10
Súly: 22 kg vs. 35 kg,
Névl. teljesítmény: 1850W vs. 2100W,
Vágási kapacitás jobbra: 61 cm vs. 63,5 (ami 70-ig is kitolható)
nincs lágyindítás vs van lágyindítás...stb. Nem idéznék ide mindent.
Hiába írom le hogy mit tud a GTS 10 XC, ami pl nekem van itthon - ha nincs itthon a sufniban DW745 is, hogy korrekten hasonlíthassam össze. A kisebb nem mindig kevesebb ... pl ha gyakran kell külső terepen szerepelni a fűrésszel, nem mindegy hogy 22kg-ot vagy másfélszer annyit kell cipelned.
Egy érdekes videót találtam a 745-ről (már az eredményre tekertem). Nem teljesen korrekt fűrészlap-összehasonlítás (almát az almával illik), de ennyire libegne a DW gyárilag hozzáadott hosszvágó lapja? DW tulajok?
-
pacman_123
tag
válasz
kavalkád #47313 üzenetére
Én még mindig nem értem ezt a táblkaközepes leszorítós problémát. Miért a tiplizőt akarod leszorítani? Miért nem a tiplis "ellendarabot" fogatod hozzá, és ahhoz illeszted a tiplizőt?
https://youtu.be/I90uhG5LQ8o?t=384
"ehhez nem kellene atjelolo tuskeket hasznalni, ha azzal hasznalod akkor ezek szerint te sem vagy elegedett a pontossagaval"
Őszintén szólva én soha nem használtam így, ahogy a videón mutatják az ellendarabos kifúrást, tehát annak a pontsságával nem vagyok tsztában. Én mindig is tüskéztem és azt gondolom tüskézni fogok. Valójában adnak hozzá tüskéket (anno egy ilyesmi készletet vettem meg, csak a "Profi" szettet, , ahhoz járt 2 Wolfcraft szorító is), szóval ők is úgy gondolják hogy lehet azért tüskézni
Legutoljára ennél a munkánál használtam, a vége felé láthatsz pár képet a tiplizésről. Szerintem az illesztési pontossága ennek a tüskés átjelölésnek igen jó. Egyszer a Praktikerben jártamkor láttam mindenféle méretben Bosch tüskéket, párszáz Ft / méret, vettem is mindegyikből mert trehány alak vagyok, sokszor szórok el ilyen apró dolgokat.
-
serfozotibi
csendes tag
válasz
SchumiBácsi #47309 üzenetére
-
kavalkád
senior tag
Erős kiváncsiságomban vettem ma egy Parkside Performance akkus körfűrészt. Kissé állítani kellett rajta, hogy a derékszög valóban 90 fok legyen, de utána szépen vágott. Ami viszont zavaró, hogy az öntvénytalp és a ház közötti csap (ami körül mozog, ha emelni/süllyeszteni lehet) kissé alulméretes, így van az egésznek olyan 1-1,5mm holtjátéka. 1-2 tizeddel vastagabb lenne az a csap akkor nem lenne ilyen gond, kár, hogy ilyen kis hülyeséggel elb@sznak egy amúgy nem rossz gépet. Még nem tudom, hogy visszavigyen, vagy esztergáltassak bele egy pontosabb méretű csapot, majd meglátom.
Amúgy csöndesebb mit a régi hálózatos gépem (persze még így is hangos) és a porelszívása meglepően jó (de nem tökéletes). 5Ah-s akksit adnak hozzá, van benne erő. -
jimy_l
tag
válasz
-
mahoo
csendes tag
Gondolom ilyen gepe itthon senkinek sincs : ) [link]
Igaz, hogy csak 1,1kW-is, de lehet benne anyag, mert 90kg.
Valahol ki kellene egy ilyet probalni...Azt megtalaltam hogy a DW71-es kevesebbet tud mint a GTS 10 XC, csak azt nem talaltam meg, hogy miben. Tudna valaki segiteni?
-
Akellla
tag
Szia . Nem teljesen értek egyet az előttem szólóval,pont egy Robland x31 van minden műveletet tökéletesen tud ipari minőségben napi 8 10 órában hajtom 15 éve, most került eladó sorba mivel kinőttük,nagyobb helyünk lett.Egyedüli hátránya az átszerelgetés ideje,illetve hogy egyszerre csak egy műveletet tudsz végezni,azonban ha havi 5-6 m3 fánál nem dolgozol fel többet,vagy nincs nagy műhelyed egy ilyen gép főnyeremény. Bernardó gépekeket ne vegyél pontatlanok,alkatrészekre várni kell hulladék. ROBLAND HAMMER FELDER SCM gépek és használtan is tudsz jót kifogni. Az enyémet a Jf on meg tudod nézni ha esetleg érdekel.Ja és kerüld a használtgép kereskedőket... Üdv
-
generatoros
tag
Kombi gyaluja sok itteni topik társnak van. Ezért azt merem gondolni, hogy kisüzemi vagy hobbi használatra persze, hogy szabad venni. egyéb esetekben azt gondolom amit apám szokott mondani, hogy aki túl sok mindenhez ért az azért igazán kevés dologhoz ért. A több funkciós gépek még akkor is ha ( Robland, stb. )kompromisszumos megoldások. ez úgy értelmezendő , hogy ha milliós tétel egy 5 funkcios gép és megvan ez a pénz akkor kell ott többnek is lenni és inkább legyen külön külön. Tovább finomítva a gondolatmenetet, persze , hogy elfogadnék egy Robland 5 funkciós gépet,
-
kavalkád
senior tag
válasz
pacman_123 #47311 üzenetére
ja, sajat tapasztalat, itt log a falon. miota megvettem a B&D tiplizot azota hozza sem nyultam. szuper dolog a kozpontosito megoldas, azzal nincs is gond, csak pont a kozpontosito muanyag "oszlopocskak" vannak utban amikor le akarnam szoritani az ellendarabhoz. ehhez nem kellene atjelolo tuskeket hasznalni, ha azzal hasznalod akkor ezek szerint te sem vagy elegedett a pontossagaval (ha jol ertelek). raadasul a B&D olcsobb.
-
torzo
őstag
Üdv. Mesterek!
Újrakezdő vagyok, ismereteim autodidakta eredetűek, szóval váltottam ki már mosolygást.
Szeretném magam felszerelni megbízható szerszámgépekkel. Nem tudtam átnézni mindent itt a topikban, de úgy látom, van preferencia a márkaválasztásban.
De Walt, Makita, Metabo, Bernardo stb.Csak egyszer akarom megvenni, ami kell, ha drága, akkor majd türelmes leszek és kivárom, amíg lesz rá elég pénzem.
Kombinált gépet szabad venni?
köszönöm.
-
pacman_123
tag
válasz
kavalkád #47308 üzenetére
"a Wolfcraft .... a tiplizője viszont pénzkidobás, sőt, bármelyik tipliző amit nem lehet az anyaghoz rögzíteni a fúrás idejére"
Öööö ... nem biztos hogy értem. Ez saját tapasztalat?
Nem mondom, hogy napi 100 tiplit fúrok, de vele meg a megfelelő átjelölő tüskékkel még sosem volt gondom. Kialakításából adódóan mindig az él közepébe fúr (sztem legtöbbször oda akarjuk), és nagyon nem kell rögzíteni sem, rögzíti "önmagát".
Kicsit vitatkoznék a pénzkidobás jelzővel
Nyilván van ettől sokkal profibb tipliző is, de annyi pénzért amibe kerül ....pl. tegnap este is sokkal többet dobtam ki, sokkal feleslegesebb dolgokra (értsd: kocsmáztam). Na az pénzkidobás volt ....
-
kavalkád
senior tag
válasz
táblaközépen egyiket sem lehet leszorítani.
-
válasz
kavalkád #47308 üzenetére
Nem rossz, de egy táblaközépen már ezt se lehet lefogatni, vagy nem látom át hogy lehet. Viszont széleken tök jó hogy a két anyagot egyszerre befogja.
A szorítónál azt írta a feltöltő hogy nem tudta javítani a gondot, kérdés mennyire harcolta le mire egyáltalán ez a gond bejött neki.
Már csak a fűrészeket kell eldöntenem végre, bár amíg nem fut be a dewalt maró a boltba addig egy darab eszköz se érkezik meg...
-
kavalkád
senior tag
válasz
SchumiBácsi #47307 üzenetére
a Wolfcraft szorító probléma nem igazi probléma. amikor ilyet csinál csak meg kell húzni a sárga kart egyszer és helyre áll a rend. a tiplizője viszont pénzkidobás. sőt, bármelyik tipliző amit nem lehet az anyaghoz rögzíteni a fúrás idejére, hanem kézzel kell megtartani. nekem ez vált be, nem tökéletes, de fényévekkel jobb mint a WC termék.
-
Közben zajlik a kiegészítők felmérése is.
Egyelőre belső vita tárgya hogy kell e külön 90fok, mert ha tiplizés esete forog fent egy adott sorrendű összeállításnál az már úgy is megadja a derékszöget - vagy azt a szöget ami sikerült (utóbbi kedvezőtlen eset
).
Kicsi szorítókat ideálisnak gondolok rövid időre megszorítani két lapot amíg a tiplizés ezen formája zajlik.
Maga a fatipliző ez van tervbe.
Fatiplivel kapcsolatban még: megadják hogy adott anyagvastagsághoz mekkora kell. Megvehetem mindhárom méretet de ha nincs nagy jelentősége akkor egy mérettel dolgoznék azokban a kis munkákban amire kell. 6mm készlet, létezik ugye 8-10mm is, de jelenlegi igényeimet látva a leggyakoribb a 6 és 8mm lenne 10mm alig. Ha 8mm helyett 6mm-es a tipli igaz e az a megállapítás hogy túlterhelésnél előbb szakad ki a bútorlap a tipli környékén, mintsem maga a tipli törjön el?
Jelölgetésre egy ilyen jelölőt néztem ki.
Nagyobb dolgok szorongatására két asztalos szorító is van: Berger - Wolfcraft.
Melyik a jobb, annak fényében hogy a Wolfcraftnak lehetnek problémái?
-
válasz
pali923 #47218 üzenetére
Köszi! Átnéztem és még fogom párszor, de valami nem stimmel a cikkszámokkal.
Például a "21LU2A 0300" cikkszámú korongot így nem adja ki a katalógus, csak ha úgy írom be "LU2A 0300", talán kezelhető a gond de nem kellene téves korongot venni.
Ezen kívül pár korong nincs is benne, így marad a webshopban feltüntetett tulajdonságokra hagyatkozás, illetve azok megérdeklődése.
Közben bejött egy ilyen kombó, amiről friss fórumbeli tapasztalat is van ami pozitívnak tűnik.
-
-
kavalkád
senior tag
válasz
pacman_123 #47246 üzenetére
-
monti0222w
addikt
válasz
pacman_123 #47240 üzenetére
Bocs hogyeddig nem írtam, de elvagyok úszva, plusz fáradt is voltam. Igen erre a videóra gondoltam, és mivel összehasonlító videó a két márka között. én szimpatikusnak, jónak, a videó alapján egyenrangúnak láttam a Herculest, sőt a vágásokat még szebbnek is találtam a Dewaltnál.
Amit értettem a videóból hogy mindkét gép saját márkás fűrészlappal van szerelve (mindegy szerintem kicsinálja nekik) a Hercules, Hercules felíratos lappal, a Dewalt szintén Dewalt feliratos lappal volt felszerelve. Itt gondolom a márkák összehasonlítása volt a lényeg, mit tudnak a saját lapukkal kihozni, és nem az hogy mondjuk egy Freud lappal melyik vág szebben.
Nagyjából ennyi a lényeg, tetszett amit láttam a videón és kérdeztem. -
pacman_123
tag
válasz
eax1650 #47300 üzenetére
Bizony, kavalkád is mondott egy jót, meg generátoros is tudja a tutit. Innen én is vettem már pár dolgot, mert hegeszteni nem tudok. (van egy női ridikultől is könnyebb inverterem, csak béna vagyok). A fenti oldallal csak egy baj van: hogy gyakran jár oda az ember nyálat csorgatni, aztán néha elcsábul.
Kiscsőke fórumtársunk nemrég linkelte Pask mestert. Na ő az a jutyubber, akire szívesen iratkozik fel az ember, nem érdekel hogy keres vele pár dollárt. Egy témába vágó pillanatszorítós videója - faék bonyolultságú pillanatszorító. Ha jó barátságban vagy a fémmel -> asztalosként is hasznosnak találhatod.
Én a tüzifás projektjeit szeretem nagyon, de szinte mindegyik videója szerethető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Ülőgarnitúra 3-2
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest