Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11802) kirkri


kirkri
addikt

Sziasztok!

Második médialejátszó beszerzésén gondolkodom a Popcorn A-210 mellé (pontosabban nem mellé, mert az A-210 másik szobába kerülne). Két típust néztem ki az eBay-en, Egreat R300, illetve Himedia 900B. Mindenképp olyan lejátszót szeretnék vásárolni amelybe lehet belső HDD-t tenni.

Amivel a Popcorn-al kapcsolatban nem vagyok maradéktalanul elégedett, az a torrent funkció. Van ugyan Transmission kliens hozzá, de kb. ötven futtatott torrent felett időnként lefagy a készülék (hiába van limitálva a sebesség). Igazából nem is a készülék fagy le, csak a torrent része, hiszen az egyéb funkciói ilyenkor is mennek.

Így ezt kiegészítendő, olyan lejátszót keresnék, amely szintén tud torrentezni, így a kettő együtt már tudna olyan arányt produkálni amivel elégedett lennék. Tudom, hogy a lejátszók elsősorban nem torrentre vannak kitalálva, arra ott a NAS, de nekem ezzel kell megoldanom.

A Himedia 900 kapcsán olvastam itt a fórumon kisgyerek85 fórumtárs hozzászólását, miszerint a Himedia sem igazán hozott össze jó torrent funkciót a lejátszóhoz, viszont ahhoz legalább létezik Transmission.
Az Egreat R300 torrent képességeiről nem találtam a neten használható infókat, így annak egyelőre pozitívumként csak a magyar nyelvű menüt tudom felhozni (engem ugyan nem zavar az angol nyelvű menü, de a nejem nem igazán preferálja).

Mindkét lejátszót 56-57 közötti összegért tudnám beszerezni úgy, hogy vámot/áfát ne kelljen fizetni rá (a Himedia UK-ből, az Egreat Romániából jönne)

Érdekelne a véleményetek, hogy ki melyiket választaná a helyemben?

21 éve a Prohardveren! ™

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.