Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
Topikgazda
Az analóg hangkimeneten adja ki? Bocs, nem emlékszek, milyen dobozod is van?
Fura hangokat én is hallok a PC-n, pl. görgetéskor az USB tápos mini prüntyögő hangszórókból, de ezen a szinten nem meglepő, hogy behallatszik amikor a processzor shifteli a biteket.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
nagyúr
-
azbest
félisten
a fagyogatást az is okozhatja, ha nem szereti az sd kártyát. Az nmicro kártyámmal a beállítások módosításakor rendszeresen beakadt a kodi. ssh-ről persze működött, szóval nem a box állt be teljesen, csak gondolom a mentés művelet nem akart véget érni. A mixza kártyákkal csak nagyon ritkán történik hasonló nálam.
-
Zirowe
nagyúr
válasz DoItYourself #6401 üzenetére
Mini mx ver 1.0, de nem a hangkimeneten adja (ami a hdmi), hanem magának a boxnak van ilyen hangja lejátszás közben úgy, hogy nem nyúlok hozzá.
Ami azért furcsa, mert ugye nem kéne, hogy legyen benne mozgó alkatrész.azbest: eredeti 16gb-s samsung evo sd kártya, de vmikor mixza-val is próbáltam, ki tudja már milyen eredménnyel (minden új verzió más kártyára megy, mert lusta vagyok előkészítés alatt a kártyát kivenni ).
Amúgy lehet a bélyegkép kinyerés kikapcsolással megoldódna, na, majd este kipróbálom.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
DoItYourself
Topikgazda
Nagyobb médiatáraknál okozhat gondot a thumbnail cachelés, mert azt memóriában tartja, azt írták a Kodi fórumon. Korábban linkeltem, azt hiszem. Az 1GB memóriás modellek tulajdonosai panaszkodtak rá főleg.
----------------------------------
Ultraolcsó 4K HDR támogatású asztali médialejátszó
A kompakt (10 x 10 x 1,9 cm), 17,6 dekagrammot nyomó, Amlogic S905X-H (négy 2,0 GHz Cortex-A53 maggal) chipsettel,
Elefant lemaradt a 1,5GHz fiaskóról.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
atiapa
tag
Nem tudjátok hogy a full 3D (MVC+framepacking) támogatás lesz valamikor, vagy nem is lehetséges.
-----Ivy-----
-
a8l
aktív tag
Az előbb sikerült kinyírnom az egyik MXQ Pro 4k boxomat. Ki volt húzva a táp, meg mellette a z83-ból is ami ugye 12v-os persze kb ugyanolyan csatlakozóval.
Z83-at kellett volna bekacsolni, bedugtam az egyiket, elindult, gondoltam akkor jó, a másikat meg a box-ba.
12V-ot kapta a kis box, a z83 meg elindult 5v-os táppal is.
Azóta nem indul. Villogott a piros led rajta, aztán már nem villog csak világít, de nagyon forrósodik a tápcsati után egy kis alkatrész, meg a cpu is.
Lehet ezeket javítani, vagy el kell felejteni?
12V-ot kapott 5V helyett. -
Zirowe
nagyúr
válasz DoItYourself #6405 üzenetére
2gb és egy mappában max 24 epizód van, de már 13 részesnél is gondja van.
Megpróbálom akkor majd kikapcsolni a thumbnailt, hátha.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
azbest
félisten
válasz DoItYourself #6405 üzenetére
A xiaomi boxnak egy előnye lehet
Security: Widevine L1 + PlayReady 3.0 [link]
Szóval, aki android alatt netflixezne, vagy más előfizetős tartalmat használna, akkor talán működik hd-ban is. -
Csicsóka
őstag
A kszaq féle 007-es LE nekem sem sikerült életre kelteni ezen a boxon. A korábbiak, amik kimásolták a dtb.img-t a droidból működtek. Jelenleg az eMMC-re tett OE-vel használom, droid már nincs rajta, nem tudom hogy milyen buidja volt. Nem is az eredeti gyári rom volt már rajta, hanem a tronsmart vega romja.
-
titán
válasz DoItYourself #6414 üzenetére
A világpiacon 10 S905(és x)-ből 6 Xiaomi lesz fél éven belül.
Ex has, de valószínűleg még mindig pontosabb becslés, mint a tiéd. Mert könnyen lehet ez 9 is.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Beni2360
félisten
válasz envagyok #6412 üzenetére
IGEN ÉN VOLTAM és azóta messze elkerülik egymást a boxok. Azóta is itt áll a MINI MX-G 2/16 gb téglám. - K1 pluss volt a tápadó.
schawo - Valószínűleg egyszerűen javítható. Erre én is vevő lennék.
Rentábilis javítót keresek én is.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
titán
válasz DoItYourself #6417 üzenetére
Itt a topikban nem valószínű hatalmas részesedés. Hacsak nem vágják meg az árát 50 alá. Ami elég valószínű, az összes Mi termék egy-két hónap múltán simán fél áron megy.
-
Beni2360
félisten
válasz DoItYourself #6419 üzenetére
Hogy neked mennyire jó az emlékező tehetséged ennyi munka mellett. Jól.
Most mit csináljak dobjam ki sajnálom.
A következő kérdésedre amit nem kell feltenni IGEN a válasz.
A kérdésemet meg direkt teszem új hozzászólásba.
Ui: Ja és az RPI2+B is így vágtam haza az is itt van még talonba.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Valami érdekes jelenséget figyeltem meg mostanában de már régebben is jelentkezett.
A LE-alatt (mindhárom boxal, 002,005,007) lejátszott nagy filmeknél kb 1 h lejátszás magasságában beugrik a kép jobb felső harmadában a hangerő gomb (direkt átengedés van az erő fele) és meg is akad a hang úgy fél mp-re. Hosszab filmnél 2x is. Sorozatnál még nem nagyon tapasztaltam.
Valakinél volt már hasonló?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DoItYourself
Topikgazda
Nem tudom, hogy milyen a Xiaomi üzletpolitikája, de a többi doboznál az látszik (és más termékeknél is látom, láttam), hogy amik eleve nyomott áron kerülnek piacra, a bevezető/előrendelési ár 5-10% kedvezményt ad, aztán amikor már nem fogy a cucc annyira, akkor ismét van egy 5-10% rabatt. De semmiféle 50% kedvezményt nem látok, a "kiszórják féláron a maradékot/elfekvő készlet" pedig egy városi legendának tűnik. A nyári $22-os akciós Mini MX se "bent ragadt" készlet volt, hanem egy új gyártás, anno ki is derült, hogy más wifi chip van benne.
Ez a Xiaomi doboz még féláron se tűnik jó vételnek, hiányolom róla a vezetékes LAN-t, hiába ac-s a wifije.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Fleto93
tag
Sziasztok!
Megérkezett ma a Beelink Mini MX-em. Az a problémám, hogy bedugom, elkezd rózsaszínesen(?) világítani a led, és innentől nem történik semmi. Távirányítóra nem reagál, illetve próbáltam reset gombot nyomni, de az sem segített.
Találkozott már valaki ilyennel?
-
nagyúr
Van USB-A <=> USB-A kábeled?
tehetsz 1 próbát hogy nem a tápcsatlakozóról adsz neki tápot hanem az usb -ről!
magyarán csak TV-t / Monitor-t dugsz rá HDMi-n, meg valamelyik USB portba(próbáld mind a 4.portba ha nem indulna az első próbával) összekötöd a PC -vel! ha úgy elindul(nekem elindul így mind a 3.boxom és rendesen be is tölt a rendszer) akkor csak a 5V táp szabályzó része ment el, az még talán javítható!
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz DroiDMester #6424 üzenetére
Na ezt holnap én is megsasolom.
-
Keef_Lee
senior tag
Vám nyilatkozaton mi ennek a hivatalos neve? Mini PC vagy TV Box vagy mit írjunk?
-
Hyena
senior tag
3db GT1-bol 2re gond nelkul sikerult feltelepitenem az legujabb OTA updatet, de a 3.-ra eseteben "frissites mar-t" valasztva a vegtelensegig var az ujrainditasra es nem telepiti fel azt.
Kulfoldi forumot olvasva lattam, hogy masnak is van ilyen problemaja.
Probaltam a frissites kesobb modszert is de nem segit.
Ugy tunik az ota filet letolti csak az ujrainditas nem jon ossze.
Resetelni nem akarom (egy olyan ismeros hasznalja akinel ez a lehetoseg nem jatszik)
A hivatalos forumban nem talaltam meg az aktualis legujabb firmwaret csak az egyel ezelottit.
Veletlenul nincs neked vagy valakinek egy letoltesi linkjel?
Tennek egy probat az alabbi modszerrel usb-rol.Esetleg valami mas otlet amihez nem kell resetelni?
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
a8l
aktív tag
Nincs sajnos, végignéztem mindent itthon, van kb rengeteg mindenféle usb kábelem de ilyen nincs, ez vmi speciális gondolom.
Lehet ilyet kapni itthon?
Viszont ez jó hír hogy a box valószínű megúszta, javítani nem érdemes gondolom nincs olyan ember az országban aki ért is hozzá és max pár ezerért megcsinálja, de ha usb kábellel is táplálható akkor jó lehet még. Kár lenne érte annyira jól működött a kis doboz. -
nagyúr
-
Beni2360
félisten
Olvasom itt a vergődést de senkinek nem jutott eszébe, hogy ha van egy 3.5" külső házas vinyó az is táplálja a gépeket.és ott van minden ami kell.
De lehet ilyet itthon is kapni használd a gugli keresőt.[ Szerkesztve ]
-
a8l
aktív tag
válasz DroiDMester #6433 üzenetére
Rendeltem edigi-től ingyen szállítással egy 1,5m meg egy 3m-es A A kábelt, és egy micro usb - usb adaptert is. Legyen itthon minden féle ami kellhet.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Még egy igy keresd -
Nekem ilyen van a külső vinyóhoz[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
koszonom az osszefoglalot
learchivaltam a WDTV Live -omat es minimxIII-ra valtottamnagyjabol minden benne volt az osszefoglaloban ami kellettt/erdekelt
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
-
envagyok
veterán
válasz pinnacle #6438 üzenetére
https://m.prohardver.hu/tema/amlogic_s905_s912_processzoros_keszulekek/hsz_753-753.html
Mindig a tvt kell beállítani az adott színtérhez.
Így ugyanúgy fog kinézni a kép mindkét kimenettel.
A videóanyagok nagyrészt 16-235 színteret használnak, így eleve felesleges a full rgb
Ott a hszban a kalibráló videó -
titán
válasz DoItYourself #6422 üzenetére
50 alatt vinném is. Nekem pl a "drótos wifi" () nem számít.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz Songoman #6432 üzenetére
Most látom az aláírásodban, hogy S905X chipes Nexbox A95X dobozod is van. Próbáltad már rajta a LE 007-et? A LE fórumon pont ugyanilyen dobozra írták azt, hogy működik gond nélkül 007-el.
schawo: "drótos wifi" ez olyan, mint a "wireless kábel"?
És kérjük vissza Safraneket![ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Songoman
aktív tag
válasz DoItYourself #6442 üzenetére
Csak a GT1-et hasznalom
Oszinte leszek, nekem eleg az Android + KODI
A gyerekkel lovoldozoset jatszunk a TV Box-szal, igy nem ereztem szukseget a LE telepitesenek.
Ha filmet akarunk nezni, akkor elinditom a KODI-t, aztan megy azzal. Most mar Sorozat Barat accountom is van, igy teljes a tokeletteseg.
-
pinnacle
nagyúr
-
dugesz77
őstag
Lehet csak nekem volt új de a 007-es LE már szépen felismert egy Tenda külső wifi adaptert. T95M- nek éppen kevés volt a beépített wifi vevője (szakadozó iptv) és ez megoldotta a problémát nálam.
-
envagyok
veterán
válasz pinnacle #6444 üzenetére
A fekete képnél addig kell csökkenteni a fényerő, amíg nem lesz sötétebb a következő csökkentésnél.
A fehér képnél addig kell növelni a kontrasztot, amíg pont kivehetők a fehérek közti különbség.
Különbség semmiképpen sem lehet jó beállításoknál, ugyanis a videó is 16-235, azaz korlátozott.
Külön kell eltárolni egy jó beállítást mindegyik kimeneti formátumnál.[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz syler123 #6447 üzenetére
Kodi Magyar kiegészítők topik Minimum tag rangtól kérhető hozzáférés a listához. Beállítása. Innen is köszönöm mindenkinek aki ezt lehetővé tette
Összefoglaló nem elolvasása ott bűncselekmény[ Szerkesztve ]
-
arnd
senior tag
válasz Csicsóka #6413 üzenetére
Köszönöm.
Akkor sikerült jól beleválasztanom. Valami hardveres mod-al nem lehet(ne)ezt megoldani?A Te féle OE és LE ami működik egyedül. De ahogy látom az LE-ből nekem hiányzik elég sok minden a mindig TV-vételhez, akkor bekonfigolom az OE-t.
Esetleg amit most használsz rajta img-t, megosztanád?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest