Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
Topikgazda
FullHD 24p megy, HD passthrough is openelec-el.
Most kb. 8$ az árkülönbség az 1G/8G és a 2G/16G Mini MX verziók között.Egyébként az utolsó OE verzióknál elég sok probléma volt az 1GB-os modellekkel, aki sok plugint/addont használt Kodi alatt, ott kifogyott a memóriából a doboz, és csak a reset segített.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DoItYourself
Topikgazda
Szerintem most SD-ről érdemes a legfrissebb LE verziót futtatni. Szerintem 1-2 hónapon belül lesz stabil, eMMC-re telepíthető változat is belőle. Ha nem akarsz erre várni, akkor az amlinuxon olvasd el az openelec szekcióban a Mini MX topik első hsz-ét, ott megtalálod a legutolsó stabil OE verziót mindkét változatban.
-
Zebra23
csendes tag
Nem értek veled egyet, androidra a virusírtó nem hülyeség, vagy marketing fogás.
Korábban munkatársam a vadonat új samsung telefonjára a dobozból kibontás után telepített élő hátteret a samsung saját alkalmazas boltjából ( ha jól emlékszem samsung apps), majd reggel kapta a telenortól hogy túl lépte a napi engedélyezett mobilnet fogalmat, amit letíltottak fáradjon be 1 telenor üzletbe. A telenornál derült ki 30GB adat forgalmat generált a vírusos háttérkép.... A 25.000 fölötti számlát attól függetlenül ki kellett fizetnie.
De én is jártam úgy, hogy google playről telepítve azt mondta az avg 1-2 alakalmazásra, hogy ne telepítsem, majd kommentekben később volt panasz hogy valóban vírusos volt.A McAfee kivételével nem merítik a telenonokat se nagyon több teszt bizonyítja.
Ha androiddal használnám a dobozt biztos tennék rá, sose tudni kicsi kínai barátaink mit módosítottak az androidon.[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
A Kodi log fájl helye a különböző platformokon:
Android Note: The first folder might be different on various devices:
<data/sdcard/Android>/data/org.xbmc.kodi/cache/temp/kodi.log
or/sdcard/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/temp/kodi.log
Linux (OpenELEC, LibreELEC)
$HOME/.kodi/temp/kodi.log
[ Szerkesztve ]
-
gabywap
tag
A virus irtót elsőre mondtam de aztán lehet törölni, láttam már én zsir uj telefont trójaival. Mert a kinaiak képpesek megajándékozni uj eszközökett. Ha láttál volna egy telefont amit én ez nem is rég vol COOP (navon mizu féle) -os és rá adás gyári room fertőzött. Csak a baj megbizhatónak mondható play áruházban is vannak jószágok.
Újabb vírusos appok az Android áruházban
És nem mindenki profi meg olvasgat ilyen olyan fórumokat, csak egyszerrü felhasználók akik mindenre kiváncsi aztán jön a baj
[ Szerkesztve ]
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
DoItYourself
Topikgazda
A95X tulajoknak azt javasolták a LE topikban, hogy használják a 002-t, ameddig kszaq ki nem javítja. Ami már megtörtént, de még más dolgokat is bele akar rakni, és utána kiadni. Egyébként minden második hsz arról szól ott, hogy nem lehet kikapcsolni/mikor lesz már S905X támogatás. Türelmetlenek az emberek, na. Ez nem neked szólt, csak általánosságban mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Melyik FW van fenn neked? kiszedtem a S905_105L1.img ből a dtb -t
itt megtalálod: S905_105L1_dtb.zip
Amúgy próbálhatod droid alatt is kimenteni terminálból a dtb -t vagy TWRP alól is szintén terminálból!
#3517 dugesz77 : neked is szól a fenti dolog próbáld meg lementeni a saját BOX -odról a dtb -t azzal mennie kellene majd![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
oké meg van az is! 107L1_dtb.zip és a MiniMX-G_107L1.img ből szedtem ki, tehát igazat mond a info
Bár marha nagy eltérés nincs a 105 höz képest mindössze 1 BIT szóval tuti megy a 105 el is, ha úgy adódna
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vargalex 005 -nél nálam se működik se a reboot NAND se a kikapcsolás, pontosabban kikapcsol de utána a távirányítóval nem tudom bekapcsolni csak a táp kihúzás segít! ha pedig a reboot NAND ra nyomtam újraindult ugyan de csak láccólag mert levette a jelet is a tv ről egy kis idő után!
De ha ilyenkor kihúztam a tápot majd vissza, akkor a droid indult el utána!002 -vel meg tökéletesen működtek ezek a dolgok ahogy kell!
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
Nem foglalkoztam még ezzel, de amit írsz, az logikusnak tűnik:
máshol olvastam, hogy le kell menteni a confluence-t, mert azt nem lehet csak úgy mókolni, majd más néven betölteni, és abban már szabadon módosítható a home.xml
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
Csak ilyen linkkel tudok segíteni, vagy keresel egy hasonló skin-t, és abban írod át, amit akarsz, pl. itt van a Xonfluence.
-
Beni2360
félisten
Egyébként a mini mx ver 1.0 2gb-ben mega vagy gigabites lan van? - Hát nekem van mindkét verziós Beelink 1 és 2 Gb ezekben a leírás szerint gigás lanok vannak. Hogyan tudom ellenőrizni?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DoItYourself
Topikgazda
Ezt a hszt linkeltem be az összefoglalóba az S905X-hez. Az S905X/S912 feature listáján szerepel a HDR, de kérdés, hogy ez, hogy működik majd a gyakorlatban, pl. lesznek-e ilyen anyagok a megfelelő helyeken. A Kodi fórumon is volt erről szó a napokban. Az S/PDIF nem az S905X tulajdonsága, ez nem tudom honnan jött...
A 100Mbit/s-es hálózati csatoló is visszalépés az S905X dobozokon, de ez már elkezdődött a sima S905-nél is.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DoItYourself
Topikgazda
Honnan van ez a tabella, nem írtad...
Gondolom a linkelt Kodi topik első hsz-éből kiindulva találtad, ami a Nexbox-ok honlapjára vezet.
Hogy mit akar jelenteni ebben a táblázatban, nem értem, mert nekem az M18-on (és majdnem mindegyik S905-ön) van optikai S/PDIF és működik is.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Beni2360
félisten
Az első tippet kipróbáljuk köszi.
A fagyással kapcsolatban nekem csak a 005 volt eddig fent de csak akkor jött elő. ha gyorsabb akartam lenni mint a rendszer és a lehetőségeket gyorsabban akartam léptetni és ha nem kapcsoltam ki a gépet és átmenetem TV-re. Vissza lépésnél több idő után volt fagyi.
Na most, hogy megjött a két 8 gb MIXA kártyám az egyikre feltettem a 007 és az új mini mx-be 1/8 gb raktam, fogpiszkálós módszerrel indítottam és eddig semmi hibával nem találkoztam. Ja és működött a kikapcsoló gomb a távon.
Most néztem meg a : Fats.and.Furious.6.Extended.Cut.2013.iNT.BD25.AVC.x264.DTS-HD.HUN filmet a projin, hiba nélkűl. (Nagyon nagy élvezet volt)Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
DoItYourself
Topikgazda
Az analóg hangkimeneten adja ki? Bocs, nem emlékszek, milyen dobozod is van?
Fura hangokat én is hallok a PC-n, pl. görgetéskor az USB tápos mini prüntyögő hangszórókból, de ezen a szinten nem meglepő, hogy behallatszik amikor a processzor shifteli a biteket.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
azbest
félisten
a fagyogatást az is okozhatja, ha nem szereti az sd kártyát. Az nmicro kártyámmal a beállítások módosításakor rendszeresen beakadt a kodi. ssh-ről persze működött, szóval nem a box állt be teljesen, csak gondolom a mentés művelet nem akart véget érni. A mixza kártyákkal csak nagyon ritkán történik hasonló nálam.
-
DoItYourself
Topikgazda
Nagyobb médiatáraknál okozhat gondot a thumbnail cachelés, mert azt memóriában tartja, azt írták a Kodi fórumon. Korábban linkeltem, azt hiszem. Az 1GB memóriás modellek tulajdonosai panaszkodtak rá főleg.
----------------------------------
Ultraolcsó 4K HDR támogatású asztali médialejátszó
A kompakt (10 x 10 x 1,9 cm), 17,6 dekagrammot nyomó, Amlogic S905X-H (négy 2,0 GHz Cortex-A53 maggal) chipsettel,
Elefant lemaradt a 1,5GHz fiaskóról.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Zirowe #31686 üzenetére
Úton van 2 újabb "kisebb" box, egyik egy Tanix TX3 Mini, szerintem az bőven elég FHD tv-hez, de 4K-t is tud 30fps-ig. Tegnap este rendeltem a boxokat, lehet, hogy holnap már nálam lesznek.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Zirowe #70703 üzenetére
Ami fent van jó, nincs másmilyen, illetve mehet a nightly is ha ki szeretnéd próbálni..
Atmosnak is mennie kéne, a hangbeállítások jól legyenek beállítva.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Zirowe #70706 üzenetére
Alapból megy a HDR, ha SDR a TV akkor SDR-ben megy, tehát ez az alapbeállítás. Nagyon nincs mit állítani, 444 helyett 422-re tudod állítani. A HDR Tone Mapping-et lehet még állítani, legyen HDR vagy sem, ennyi, nincs más. Minden a CoreELEC résznél van a Rendszer alatt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
válasz Zirowe #72741 üzenetére
Ez a hang kimaradás már elég régen jelen van.De amikor a pause indításánál jelentkezett.
Lehet, hogy az AVR ludas benne?
Most nincs AVR a láncba és pause indításnál az eddig 1-2 mp helyett csak éppen egy torpanás észlelhető induláskor és megy a hanggal együtt tovább a film.
Ha visszakeresel még a 8.2 sorozatnál is észlelhető volt a jelenség.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
FingR86
őstag
válasz Zirowe #83340 üzenetére
én korábban tanácsoltam a memory fill alkalmazást, nem tudom h mások kipróbálták e
vagy hogy jól működik e az alkalmazás, de elvileg arra szolgálna hogy random adatokkal feltölti a memóriát az általad megadott értékben és ha egy kamu 4gb-nál meghaladja a 2gb-ot akkor elvileg be kellene hasalni a boxnak. Én a saját garantál 4gb-os boxomon próbáltam, ott nem volt gond. Meg próbáltam egy X3-as X96 max-on is, az is 4/32 de a Giga lant lespórolták róla. Azon is szépen ment az app. Ott sem dobott hibát. Lehet érdemes futnod vele egy kört.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest