Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz DroiDMester #6424 üzenetére
Na ezt holnap én is megsasolom.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Hyena
senior tag
3db GT1-bol 2re gond nelkul sikerult feltelepitenem az legujabb OTA updatet, de a 3.-ra eseteben "frissites mar-t" valasztva a vegtelensegig var az ujrainditasra es nem telepiti fel azt.
Kulfoldi forumot olvasva lattam, hogy masnak is van ilyen problemaja.
Probaltam a frissites kesobb modszert is de nem segit.
Ugy tunik az ota filet letolti csak az ujrainditas nem jon ossze.
Resetelni nem akarom (egy olyan ismeros hasznalja akinel ez a lehetoseg nem jatszik)
A hivatalos forumban nem talaltam meg az aktualis legujabb firmwaret csak az egyel ezelottit.
Veletlenul nincs neked vagy valakinek egy letoltesi linkjel?
Tennek egy probat az alabbi modszerrel usb-rol.Esetleg valami mas otlet amihez nem kell resetelni?
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
a8l
aktív tag
Nincs sajnos, végignéztem mindent itthon, van kb rengeteg mindenféle usb kábelem de ilyen nincs, ez vmi speciális gondolom.
Lehet ilyet kapni itthon?
Viszont ez jó hír hogy a box valószínű megúszta, javítani nem érdemes gondolom nincs olyan ember az országban aki ért is hozzá és max pár ezerért megcsinálja, de ha usb kábellel is táplálható akkor jó lehet még. Kár lenne érte annyira jól működött a kis doboz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest