Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 09:42:28

LOGOUT.hu

Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55564) #88165312 válasza Kronk (#55563) üzenetére


#88165312
törölt tag

Most kapcsolódtam be (ismét) a beszélgetésbe, látom, nálad is gond van a Horizon Go-val. Nekem egy Alfawise A9 TV boxom van (amit egy hét szerencsétlenkedés után visszahoztam a halálból :) ). Eredetileg én is Horizon TV-hez vettem, de sajnos nálam is az a probléma, hogy néhány HD csatorna kivételével (RTL Klub, TV2, Discovery Showcase, National Geographic HD többek között) minden más a lehető legrosszabb minőségben jön be, és nem is akar átváltani nagyobb felbontásra. A fent említett csatornák sem mindig működnek jól, de átalában 10 indításból 8 esetben jó minőségben jönnek be, és legfeljebb néha váltanak lejjebb, de akkor sem véglegesen, és végképp nem a legrosszabb minőségbe.

Nem hiszem, hogy a DRM szinttel lenne a probléma, nekem a telefonom (Xiaomi Mi A1) is csak L3 DRM-re képes, mégis tökéletesen működik vele a Horizon Go. Böngészőből nézve a Horizon Go-t egyébként a TV boxban is jó minőségű a kép, csak sajnos az én dobozom ehhez túl lassú, és szakadozik a kép.

Szóval sajnos megoldást nem tudok (maximum a böngésző, ha neked elég erős hozzá a TV box), csak azért írok, hogy szerintem az L1-es DRM nem oldja meg a problémát, vagy legalábbis nem az fogja, ha veszel egy új TV boxot. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.