- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
-
Ribi
nagyúr
válasz
t72killer #36995 üzenetére
Most azt az alapvető dolgot ugye nem kell elmondani, hogy nyilván soha nem fogják egy bizonyos ár alatt adni, mert nem éri meg nekik? Akkor hova csökkentsék az árat? De nyugodtan suhanj be a kiserekbe oszt verd az asztalt, hogy te akkor is X bitkojinért akarod megvenni azt a VGA-t. Nem tudok mást javasoltni.
(#36997) t72killer: Most tényleg ilyen dolgokba kötsz bele? Most születtél? Most tééényleg?
-
t72killer
titán
És ugye nagyon erős összefüggés lett a kriptók ára és a VGA-árak között - legalábbis akkor, amikor a bányászatra hivatkozva fel lehetett b.ni az egekbe a VGA-árakat. Most, hogy totálisan összeomlott a kriptópiac, valahogy "elfelejtettek" érdemben árat csökkenteni.
Még ha nem is a csúcson kriptopénzben mért árakat vesszük figyelembe, hanem mondjuk azt, hogy a beetetési szakasznak azon részén, amikor annyiba kerültek a kriptók, mint ma (főleg a bányászható altok), azaz tavaly áprilisban, mennyibe fájt akkor egy GTX 1080 (vega64 ugyebár nem volt még)? Az RX 570/580 valóban icipicit olcsóbb lett (korántsem ennyi csökkenést várnánk ugye majd 2 év alatt) - egyedül a középkategóriában erősödő verseny miatt.
-
-
t72killer
titán
válasz
Petykemano #36986 üzenetére
A GCN skálázódását SzVSz a fogyasztás állította meg, a Vega64 ha meghajtják, eszik annyit, mint egy 2080Ti, sőt!
Más: a VGA-árakban mikor fogunk látni hasonlót?!?
-
válasz
Petykemano #36986 üzenetére
Az ár is kulcsfontosságú, azzal így is opreálht AMD, ha kevesebb is a hardveres teljesítmény.230-250 $ körül egy GTX 1070 vagy 300-350$ körül egy 1080 teljesítményű navi 7 nm gyártásból adódó előnyökkel szerintem siker termék lenne.
-
Petykemano
veterán
válasz
t72killer #36985 üzenetére
Az elmúlt évek produktumaiból ítélve, pontosabban, hogy a 3-4 éves fiji és a tavalyi vega is 64CUból áll, arra lehet következtetni, hogy a GCN skálázódása (azzal a takaréklángos fejlesztési büdzsével, amit ezidő alatt a zen mellett kaptak) 64 CU és 64 ROP, és 4 SE mellett megáll.
A Vega64 lehetett volna jobb, de számos fícsöre törött, vagy hát nem az igazi. Ezt is írjuk a büdzsé számlájára. Eközben az 1080ti-től valószínűleg csak az választja el, hogy 4 blokkba szerveződik 6 helyett es ennyivel kevesebb a rop is. (A kártya egyéb képességeit tekintve valószínűleg elég lett volna 48CU)
Na mindegy, oda akarok kilyukadni, hogy ezt a 7nm nem oldja meb magától. A navi várhatóan csupán javítja a Vega hibáit (pl ngg) eddig semmilyen tízer nem érkezett (szerencsére) új világmegváltó fícsörökről. (Supersimd?)
Ebből (7nm + fixes + gddr6) kedvező fogyasztás kijöhet (feltéve, hogy nem húzzák túl egy performance target elérése érdekében és nem feszelik túl, hogy minél több lapka kvalifikáljon. ) de komolyabb átdolgozás nélkül a magasabb teljesítményszint eléréséhez még mindig hiányzik (szerintem) a 6SE, vagyis a több rop.
-
t72killer
titán
válasz
Petykemano #36984 üzenetére
7nanón - ha már annyira istenítik az új gyártástechnológiát - pedig bizony illenék legalább a 2080-at/KÉTÉVES 1080Ti-t betámadni.
De ahogy mondtam fentebb, ez csak pletyka+klikkvadászat, elképesztően elszabadultak az álhírgyártók. Az RTX-ekről is év elejétől kezdve folyamatosan tolták a féknyúzt, 99%-uk bármiféle forrás nélkül, photoshoppal.
-
Petykemano
veterán
válasz
t72killer #36983 üzenetére
A csúcs szintet nem tudja támadni, de hogy meddig törekszik arra ez a magyarázat:
Mindfactory 48W gpu share -
t72killer
titán
-
valószínűleg nem fogja tudni az RTX et, normal D3D teljesítményben hozza ezt. Ami jól hangzik ha igaz.Ezek szerint kb GTX 1080 teljesítményt kapunk 250 dollárért, ez szinte fél ár a 2070 hez képest.Mondjuk ez a 250$ ilyen ram árak mellett szerintem kamu de ha 350$ körül lesz már az is nagyon jó ajánlat.
-
Petykemano
veterán
Én azt hiszem, hogy keveset. Mit tudhat majd egy 2060?
Az élvezhetőt megközelítő raytracing élményhez az nvidiaánál is $500 fölött kell pengetni. Én azt várnám, hogy vagy a pletykált 96CU-s navi hozzon ebben változást, vagy multigpu, ahol a slave csak számol (raytracing, compute) a masternek. -
GodGamer5
addikt
Itt az AMD válasza az RTX-re:
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #36959 üzenetére
Én értem a különbséget a kettő között. De ettől mindkettő nyílt forráskódú. Tulajdonképpen az elérhetőség, illetve gyakorlatilag a licenc változott meg, nem a nyílt forráskód létezése. Ez fontos persze, hiszen amíg a 3.3.3-ből volt NVIDIA bináris, addig a 3.4-ből már nincs, ergo nyilván ha nem akarják a bináris supportjának költségeit többet felvállalni, akkor a korábbi, regisztrációhoz kötött elérhetőség nem elég jó, mert úgy nem tudja bárki azonnal elérni a PhysX-et. Így viszont azonnali az elérés, hiszen a forráskódból bárki lefordíthatja, ha már az NVIDIA ezzel többet nem foglalkozik.
(#36962) korcsi: A korábbi verzió is a GitHubon volt megosztva. Itt az a lényeg, hogy amíg neked mondjuk nem volt hozzáférésed ehhez, addig nem jelentett problémát elérni az NVIDIA előre lefordított binárisát. A 3.4-nél ez gondot jelentene, hiszen ilyet az NVIDIA többet nem csinál, tehát muszáj megosztani a forráskódot más formában, hiszen akinek kell a PhysX, annak az egyetlen esélye a beszerzésre a forráskódból való fordítás. És nyilván ha így kellene mondjuk várni az NV engedélyére, az már nem lenne kedvező.
-
korcsi
veterán
-
Raggie
őstag
válasz
huskydog17 #36959 üzenetére
Ha a linkelt hír igaz, akkor csak egy ingyenes regisztráció volt szükséges hozzá, ez nem egy nagy dolog.
Persze nem értek hozzá, csak elolvastam a mostani és az akkori hírt. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
huskydog17 #36955 üzenetére
na a JC4 1080pben hajszallal jobban fut megjeleneskor, mint a JC3. 4Knal viszont ennek is multiGPU kene, ami nem lesz.
-
huskydog17
addikt
-
imi123
őstag
-
Shing
őstag
Pont mostanában volt szó a PhysX-ről... Elvileg nyílt forráskódú lett.
[link] -
t72killer
titán
válasz
syberia #36937 üzenetére
A látszat ellenére olyan veszettül nincs túlárazva, hogy annyira siránkozni kelljen miatta:
Ami kimaradt, az inkább csak a megszokott ELŐRELÉPÉS ár/teljesítmény viszonylatban (ld Maxwell->Pascal), de ezt köszönjük meg a bányászbabérjain kényelmesen üldögélő konkurrenciának.
-
Ribi
nagyúr
válasz
imi123 #36940 üzenetére
Siralmas ami itt megy. Jó párszor elhangzott, hogy miért drága. De folyton csak az megy, hogy de akkor is. Miért nem a 1080 RTX tudásához méri az 2080 tudását? Mintha azt nézné, hogy egy repülő milyen sokat fogyaszt ha nem száll fel, csak az úton halad. WTF? Nem arra való. Ha nem tetszik, hogy drága és nem használja ki a tudását, akkor meg a f***nak veszi? Ha meg sem veszi akkor megint mi a f***t sír itt?
-
válasz
syberia #36937 üzenetére
Segítek: Az "indokolatlanul túlárazott" kifejezés értelmezhetetlen a kapitalizmusban.
Ez meg így semmi más, mint felesleges sírás-rívás.
Legrosszabb esetben is majd a piac megmondja mit tart indokoltnak meg mit nem, a termékekre adott keresletének alakulásával. Majd akkor, és csak akkor lehetséges, hogy árcsökkentés mellett döntsön az nvidia. Addig egészen pontosan annyiért adják, amennyiért a piaci elemzőik még eladhatónak, és versenyképesnek tartják jelenleg.
Az egésznek a hangulati aláfestése általad az meg a "köd". Nem másé, a tiéd. -
do3om
addikt
válasz
t72killer #36934 üzenetére
Igen értem én is.
De ugye a nyers adatok szerint kb 7% amit hozhatnak a Ti-n. Az nagyon kevés, azt mondanám csökkentsenek árat, az új kari lépjen a helyére 1200-ért. A játék és ezek a karik (nem pont a titán) azért nem kifejezetten felnőtt szórakozás, de olyan árak vannak hogy tisztes munkát végző ember sem tudja már megfizetni, nemhogy csak ugy ajándékba odacsapni a gyerkőcnek a többi megélhetéshez szükséges dolog mellet.
Bojkottálni kéne a piacot nem vásárlással
Én ezt teszem évek óta. -
válasz
syberia #36932 üzenetére
Ez a videó még háttérzörejnek is felesleges időrablás volt... Egy elkényeztettt sosemdolgozott amerikai kis youtuber richkid amiatt sír, hogy hogyan működik a kapitalizmus, miközben 25x elmondja, hogy érti ő, de aztán mégsem... Aztán még 25x, hogy érti ő az új technológia bevezetésének árát is, de azt is mégsem.
-
t72killer
titán
-
do3om
addikt
válasz
t72killer #36931 üzenetére
Kíváncsi vagyok majd az árra. Csak mert ha em nyúlnak bele az órajelekbe drasztikusan nem lesz annyival gyorsabb hogy eltudjanak szállni a valóban Titáni árakhoz. Mivel A Ti is kurva drága gyakorlatilag ennek kellene az 1200$, vagy csak minimálisan magasabb árat rakhatnak a Ti felé mert a számokból a végsebesség is csak kicsit lesz több.
Titan kellet volna először, a mostani Ti árán. -
syberia
veterán
-
HSM
félisten
válasz
t72killer #36929 üzenetére
És megvennék akkor is, ha mondjuk 2000 lenne? Vagy 2500? Főleg egy ilyen gigantikus méretű csippel egészen biztosan nem lenne gazdaságos bejáratni egy vadonat új gyártástechnológiát...
18,6 milliárd tranzisztor, ehhez képest az AMD Vega 20-as GPU-ja 7nm-en egészen picike a maga 13 milliárdjával...
Utóbbi se véletlenül drága szerveres kiadásban jön csak...
-
t72killer
titán
válasz
wjbhbdux #36920 üzenetére
Erre mennyit kell majd várni, miután befizette az ember a jattot? Mert nagyon jó, hogy ott a doboz Linus kezében, ha hónapokon át tologatják az igéretet is, nemhogy a szállítást
SzVSz a 12nanóról már felesleges több bőrt lenyúzni, a 2080Ti is nagyon a végén van már fogyasztásilag. Ugorjanak neki végre a 7nanónak és rakjanak alá 16GB HBM2-t vagy 3-at a sima 3080-ba, a Ti-be/Titan-ba meg többet.
-
wjbhbdux
veterán
Nem volt elég hogy az 5 legerősebb videokártya Nvidia, most már hatan lesznek a vízhűtött Vega64 előtt
AMD hol vagy?
-
törölt tag
Ez a GTX 1070 és GTX 1070 Ti, GTX 1080 összevetés szerintem igy teljes...
GTX 1070 GPU architekturából egy egész GPC tömböt letiltottak, vagyis az egynegyedét a GP104-nek. Ez viszont érintette a többi részegységet (a 64 vs 48 ROP téma...), mert csak a 256bit memóriabusz maradt egyben. CUDA teljesitménye szintén ennyit romlott. Fogyasztása a @150W TDP keretnek köszönhetően barátinak mondható, de a tuninglehetőség az egy 6pin tápcsatlakozás miatt korlátozott volt. Készült egyedi erős tápellátással GTX 1070 OC kártya, de a felárat megkérték érte.
GTX 1070 Ti majdnem teljes értékű GTX 1080 volt. 1 SM tömb volt letiltva (20/19 SM), miközben a 64 ROP teljesértékű maradt. Fogyasztása 180W-ra emelkedett, de a tuninglehetőség a GTX 1070 Ti számára jobban adta magát. Az egyedi hűtések itt még nagyobb hangsúlyt kaptak. Teljesitményben a friss tesztekben a GTX 1080-hoz van inkább közel, amig a GTX 1070 leszakadozott. GTX 1080 pedig a teljes értékű GP104, ahol azért a fogyasztása alig magasabb a GTX 1070 Ti videókártyától. Ez a videókártya már teljesen alkalmas az 1440P felbontásra, akár magasabb képfrissitéssel. Kihajátásához egy i7 (4mag, 8szál) jó magas órajelen hajtva sem mindig elég, mert itt azért már nagyobb sávszéllességen megy a GDDR5X VRAM. GTX 1080 és a CPU fogyasztása miatt ajánlott egy jobb és erősebb tápegység. Vagyis a kicsivel magasabb TDP keret valamikor hasznosul, máskor meg inkább visszafogottnak érezzük.
-
nem azt mondom, hogy nincs egy határ ami kevés, -ilyen a 3 GB ultra beállításokkal - hanem azt hogy a 6 GB elég. Mire ez kevés lesz a GPU maga is kevés lesz.
Milyen ilyen jellegű játékra gondolsz ami FHD-n kifektetne 6 GB ramot? Steam statisztika szerint úgy kb a felhasználók 80 % része nem rendelkezik 6 GB nál Több Vrammal, bár tudom ez nem kompetens statisztika.
Mint minden ilyen jellegű kártya a 3 GB -os 1060 nem egy leszarom kártya, kompromisszumokat kell kötni vele és tudni kell használni az options menüt.Pl. 4 K felbontást töröld ki a fejedből, vagy az Ultra beállítást és máris szebb az élet( én abból se venném meg az 1060 kártyáét hanem az 580 4 GB verziót )
-
HSM
félisten
Miért gondolod, hogy nem ugyanúgy fog viselkedni a 6GB-os verzió a 8GB-ossal szemben, amikor már igényelni fogják a játékok, mint most a 4GB-os a 3GB-ossal szemben?
Ugyanazok az arányok. Megnézheted 4K-ban, 2,5FPS-t tud a 3GB-os a 4GB-os Rx570 27FPS-ével szemben. Itt láthatod, hiába ürítgeti, 2,5FPS nem 27, és mindössze csak 1GB hiányzik róla az 570-hez képest....
Az ürítgetéses móka egyéb illúzióromboló mellékhatásairól most nem is beszélve.A 1060-as igen erős ROP-ban az 580-ashoz képest (32 vs.48), így nem túl meglepő, hogy a nagyon magas felbontás, amiben igazából mindkét kártya használhatatlan, már inkább neki kedvez.
-
Igen időközben olvastam TPU-n az SLI-t
Azért eszik annyit mert annyit ehet egy 2080 TI-n látja a határokat és később kezdi kiüríteni a cachet. Amíg a textúra belefér a VGA ramba addig nincs gond,.
Amit belinkeltél azt látom, hogy az 1060 ugyan olyan gyors mint az 580. 2,9 FPS híján. Ez is egy ideológia, hogy mi fog történni ha.addig meg a 8 GB rammal szerelt kártyákat pontosan tovább rakja tele és később üríti ki .Kb ennyi.persze nem azt mondom, hogy nem jobba több ram mert az hülyeség lenne részemről, csak azt mondom, hogy a 6 GB elég ehhez a GPU hoz. A 3 már nem.
Még 4 K felbontáson le is tolja az 580 karit.
Gondolom nem azért mert elfogyott a ram. -
HSM
félisten
Az SLI-ről ennyit: [link].
Ami a ramot illeti, pl. BFV-ben szépen szerepelt minden kártya, amin nincs legalább értelmes 4GB: [link]. Pont ugyanez fog egy idő után történni a 6GB-os kártyákkal is a 8GB-ossal szemben.... Pedig csak 5GB körül fogyaszt VRAM-ot a játék... [link]
Az XFX azt hiszem korrekt 580-as, ha az amelyikre gondolok.
(#36912) Loha: Meglátjuk, mindenesetre az látszik, hogy nem olyan egyszerű kérdés. Remélhetőleg lesznek tesztek.
-
Loha
veterán
Ha a 1070 Ti shadereinek számát 79%-ra csökkented (1070), akkor a fogyasztás is csökken 82%-ra (1070), de be fog-e férni a GDDR5X-es 1060, a 1070 Ti fogyasztásának 65%-ba (ugyan azzal a GPU-val), ha shaderek számát 53%-ra csökkented (nem csak azt), és még megspékeled a kevesebbet fogyasztó GDDR5X-el is (meg 8GB helyett 6GB)?
1080 azért kér kevesebbet a 1070 Ti-nél, mert GDDR5 helyett GDDR5X van rajta, ami még vagy ~10%-kal csökkenti a fogyasztás, úgy hogy közben magasabb órajeleken is jár...
-
Mit gondolsz mennyi lesz a fogyasztása a vágott vagy letiltott GP104 es GPU nak mikor egy teljes értékű 1080 is 170 watt alatt eszik 8 GB rammal? romlik a hatékonysága? megeszik akkor 130 wattot 112 helyett, ha romlik egyáltalán?
Loha nálam higgadtabban és értelmesebben elmagyarázta a dolgokat, ráadásul ki tudod számolni az általa linkelt táblázatból mire számolhatsz az 1060 nál a letiltott shaderek miatt kb. Ugye itt még - 2 GB ram is lejön és GDDR5X. De igazából mint ha el sem érne hozzád semmi amit mondunk., csak hajtogatod a berögzült elképzelt dolgokat. + 10 %( jó esetben) pedig semmire nem lesz( 50 vs 55 FPS ) elég mint ahogy a 6 GB ram sem lesz kevés a 8 GB rammal szemben FHD felbontáson Egyiknél előbb kezdi meg üríteni a cachet és kb ennyi.
Mint írtam a 10 % jó esetben.inkább 5-6%580 hoz képest a következő értelmes VGA ugrás a Vega 64 vagy az 1080, a kettő közé érkező kártyák ilyen áron csak lehúzásnak minősülnek semmi másnak.
1060 nál pedig nem más architektúrát fogsz kapni,Pascalt fogsz kapni ugyan azzal vagy jobb teljesítménnyel. reagálva a Polaris 20 felvetésedre, de ezt is már leírtam párszor.
75 K ért pedig XFX 580 8 GB volt Alzán, nem hinném, hogy az annyira szar lenne. -
Loha
veterán
A laikus felhasználó pontosan egy 6GB-os 1060-at fog kapni, akármelyiket is kapja, és számára teljesen mind1 is lesz...
Vess egy pillantást mondjuk a 1070 és a 1070 Ti viszonyára a fogyasztás tekintetében: A 1070 a 1070 Ti shadereinek ~79%-val rendelkezik és ~82% fogyasztással...
-
korcsi
veterán
Nem tudom mennyire jó példa az esetre, de ha a Vega-t terhelés nélkül a maximális (P7) terhelési állapotba kényszerítem (feszültség, órajel maximális) terhelés nélkül akkor olyan 15%-át fogyasztja a valós terhelt állapotnak.
(Privire majd válaszolok, csak még nem volt időm belemélyedni
)
-
HSM
félisten
A laikus felhasználó csak azt fogja nézni, GTX1060....
"A fogyasztás legnagyobb részét pedig nem a távolságok okozzák, hanem a tranzisztorok ki-be kapcsolgatása"
Legjobb tudomásom szerint ez az állítás nem állja meg a helyét, ugyanis legjobb tudomásom szerint a csipek fogyasztásának igen jelentős részét (akár durván a felét is) az órajelosztó hálózat adja. Az pedig éppen nagyobb egy nagyobb csipen, ha nem éppen egy kupacban középen vannak a dolgok. -
Loha
veterán
Még ez sem igaz, mert a gyártópartnerek feltüntethetik a GDDR5X-et a kártyáikon, ahogy ezt a Zotac meg is tette.
Nem biztos, hogy nagyobb távolságok vannak, mert ha a GP104-es chip egyik felét letiltották, a másik fele ami aktív, kb. ugyan akkora mint a GP106.
A fogyasztás legnagyobb részét nem a távolságok okozzák, hanem a tranzisztorok ki-be kapcsolgatása. -
HSM
félisten
A lényeg, hogy nem fogod tudni könnyen megtalálni, melyik kártya melyik, ami szerintem nem jó.
"maga a chip fogyasztása pedig nem lesz nagyobb, mert a letiltott részek nem üzemelnek."
Az állításod második része igaz, azonban az első nem minden esetben, és így a következtetés sem. Gondolj arra, hogy a nagyobb csipnél nagyobb távolságok vannak a csipen belül is, kevésbé ideális az elrendezés a kevesebb aktív részegységhez. Ezt vagy ellensúlyozzák egyéb tervezési sajátosságok, vagy nem. -
Loha
veterán
De a pirosak butítottak, itt meg ugyan olyan speckókkal rendelkező kártyáról van szó, semmilyen butítás nem történt, sőt hozzáértők számára ezek a kártyák még vonzóbbak is lehetnek, mert a GDDR5X-es chipek tuningpotenciálja jóval nagyobb lesz a sima GDDR5-ös változatnál, és az azonos shaderszámmal rendelkező, de nagyobb chipet könnyebb is lesz hűteni, az meg csak hab lesz a tortán, hogy még a nyák felépítése is közelebb lesz a 1080-hoz...
A GDDR5X azonos órajelen (az alacsonyabb feszültség miatt) kevesebbet fogyaszt mint a GDDR5, maga a chip fogyasztása pedig nem lesz nagyobb, mert a letiltott részek nem üzemelnek.
-
HSM
félisten
Mint írtam, nem mindegy, mert a nagyobb csipből vágott GPU nem lesz olyan hatékony, mint az eredeti, és a GDDR5X sem GDDR5.
Nekem számít valamennyire a fogyasztás, így alulfeszelve hajtom az Rx580-am 1340Mhz-en, de mégsem 1060-at vettem.
Ugyanakkor, ha 1060-am lenne, akkor azért nem lenne mindegy, milyen fogyasztással lenne az 1060. Az 580-nál is bosszantott volna, ha nem Polaris 20 GPU, hanem valami más GPU lett volna a dobozban....
"Ahova nem elég az 1060 vagy az Rx 580 oda az 590 se lesz elég." Ezzel határozottan nem értek egyet. Az 580/590-nek határozott előnye a +2GB ram, ami azért később még igencsak jól jöhet. Illetve az 590 +10% sebessége is szintén azért már érezhető plusz sebesség, még ha nem is fogja ezzel megváltani a világot.
A 70-ezres 8GB-os 580-akat én amúgy messzire kerülném, nagyon nem az a minőségi szint, mint amit egy drágább 580 vagy 590 nyújt.
Inkább 80-85K-ért egy minőségi 580 8GB, vagy 92-100K-ért egy 590.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nintendo Switch
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest