- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
válasz
Petykemano #39896 üzenetére
Köszönöm, tényleg a másik topikba való. Kíváncsi vagyok, az újabb generációs konzolokra érkező címek, mennyiben fogják a PC-s játékokat az optimalizáltabb többszálas feldolgozás irányába terelni.
Valószínűleg realisztikusabb körképet kaptunk volna a bevezetéssel, de így, erősen propagandaszagú a lépés.
-
syberia
veterán
UserBenchmark Updates CPU Ranking By Lowering Multi Core Importance And Raising Single Core?
Tehát szerintük a jövőben az egyszálas teljesítmény fog nagyobb szerepet kapni, akkor pedig minek 4 mag fölé menni a fősodrású processzorok piacán?
Santa Clara-ban valaki elpostázott egy nokiás dobozt. -
syberia
veterán
válasz
Ragnar_ #39881 üzenetére
Találós kérdés: hol készült a fotó?
(#39880) b.: Szerintem is, elbírna a csatornája nagyobb nézettséget, csak lenne rendesen angol nyelven feliratozva.
-
syberia
veterán
-
syberia
veterán
Ahogy elnézem a két élesítési eljárást egymást mellett, főleg a fegyveren látszik a különbség. A jobb oldali képről a Return to Castle Wolfenstein jut eszembe. Szerencsére annak idején nem az éles grafika adta a játékélményt.
amúgy nem kérdés számomra, hogy melyik a hatékonyabb, vagyis élesebb végeredmény. -
syberia
veterán
válasz
huskydog17 #39598 üzenetére
Ez is Rage, bár csak 3 players deathmatch.
(#39581) Dtomka: Újabb ballépést sejtek a lépés mögött.
-
syberia
veterán
-
syberia
veterán
válasz
szmörlock007 #38976 üzenetére
-
syberia
veterán
-
syberia
veterán
válasz
huskydog17 #38935 üzenetére
Jól optimalizált játéknak tűnik.
-
syberia
veterán
válasz
huskydog17 #38932 üzenetére
Bizony bizony, nekem 580 Nitro+ 4GB van, alulfeszelve az étvágya a 1060 szintjére korlátozható, a fogyasztásmérő szerint a gépem nem haladja meg a 200 wattot Witcher 3 közben.
Ami vicces, hogy az NVIDIA HairWorks bekapcsolva hagyva is elég szépen fut a játék 45-75 fps tartományban, a városban viszont néha jó kis proci limit befigyel, öregszik az Ivy Bridge.(#38931) b. : 1050 Ti szerintem igen jó kártya, kis tápegység vagy gyengén szellőző / kicsi gépházba ideális választás, de ár/teljesítményben nem jeleskedik. Használtan vásárolva már jobb a helyzet.
-
syberia
veterán
Ha egy akkora befektető lelécel, annak nyomós oka lehet, amit mi még nem tudunk. Az árcsökkentés mindenkinek jó lenne, ezzel nőne a kereslet az RTX vonal iránt, mert az AMD válasza még odébb van. A Radeon VII inkább csak beszólás a részükről, jobb mint a semmi.
(#38656) proci985: Szerintem úgy látták, hogy NVDA részvényben már nem buli a pénzüket tartani, és mivel így is profittal szálltak ki belőle, nem könyvelik el rossz döntésként.
-
syberia
veterán
válasz
Petykemano #38622 üzenetére
Gyanítom akkoriban még jobbak voltak a GTX 770 mellé írt meghajtók, most a 280X inkább 780 szinten mozog, a jobb támogatás miatt.
-
syberia
veterán
válasz
#04430080 #38185 üzenetére
Voltak Nvidia kártyáim régebben, nálam olyan hogy "márkahűség" nem igazán játszik. Mindig azt választom, ami a megbízhatóság-ár-teljesítmény triumvirátusban a nyerő. Az hogy melyik oldalon vannak jobban megírva a meghajtók, ezen a téren eléggé pariban vannak, egy időben a zöld kártyák driveres megbízhatósága ki volt emelve.
(#38186) b. : A piac diktálja az árakat, ebbe nem nagyon lehet beleszólni. Vagyis a bányászok beleszóltak elég szépen, mivel felhagytak a felvásárlással. Mennek is le az árak, csak itthon valamiért lassan gyűrűzik be az árcsökkentés.
-
syberia
veterán
válasz
wjbhbdux #37668 üzenetére
Az a Navi lesz majd, 2019 Q4 érkezéssel, meglepődnék ha holnap a CEO erről is regélne nekünk. Ha jól számolom, 9-én 18:00-kor kezdődik a keynote.
szerk: AMD vs Intel "baráti" beszélgetés.
-
syberia
veterán
Laptop Makers Turn to AMD During Intel CPU Shortage
Már az is nagy szám lenne ha megszereznék a piac negyedét, de ez még odébb van. Qualcomm is be akar törni ebbe a szegmensbe, szóval érdekes év elé nézünk.
(#37661) Szaby59: Vega II 7nm is be lesz jelentve elvileg.
-
syberia
veterán
Azt a technológiát nem a Samsung fejlesztette ki? Intel meg erre akarna áttérni a jövőben, de közben ott van párhuzamos fejlesztésként a 10 nm lépcső is. Pénzük az bőven van a gyártáshoz, most inkább az időhiány miatt vakarják a fejüket.
(#37503) b.: 1 hónapon belül kiadtak javított BIOS-t, a témaindító le is írta hogy utána megszűnt a hibajelenség. RTX esetében ennél picit több volt, az is igaz hogy túltoltam a vészmadárkodást. Ha egy gyártó korrektül áll egy valós problémáshoz, akkor lényegesen kevesebb negatív visszhangot fog kapni szvsz.
-
syberia
veterán
Jól hangzik, ez némileg a hard launch esélyét erősíti, feltéve ha egyéb tényezők nem szólnak közbe, árvíz, lavina, marslakók.
(#37492) Csubakka1: A Ryzen 3000 nem pár százas készlettel fog indulni, a VEGA esetében sem volt ennyire rossz a helyzet. Mi ez a mániákus AMD utálat
VS topik, de akkor sem értem.
Mondjuk a fury-ből keveset adtak el, de ott legalább mindegyik csíkozott.
Erre valami forrás?
-
syberia
veterán
válasz
#26681856 #37488 üzenetére
Tavaly tavasszal már arról beszélt a befektetőivel a CEO, hogy a Zen 2 kellő készletekkel fog indulni 2019-ben, nem "paper-launch" lesz. Nem követik el azt a hibát mint az NV, akiket most komoly perbe fogják a félrevezető információik miatt, gondolom a saját befektetőik.
RTX 2070 failures - de ennyi visszajelzésből nem lehet megtudni hány % kártya érintett, korábban csak a 2080Ti FE volt kikiáltva problémásnak.
-
syberia
veterán
válasz
Petykemano #37485 üzenetére
Nagyon valószínűnek tartom, mivel elég megbízható "leakernek" számít. A nagyobb tech oldalak nem kevés reklámpénzt kértek volna, de azért átvették ők is a szivárogtatásos híreket AdoredTV-től, mert abból is kattintás lesz.
Az árazásnál szerintem a legfontosabb szempont most a piacszerzés, tehát az Ryzen 3000 ár/érték arányának egyértelműnek kell lennie, az esetleges (valószínű) Intel árcsökkentést is belekalkulálva. Ha a teljesítményt és fogyasztást a várakozások környékén hozza a Zen 2, már csak a gyártókapacitásuk szólhat bele a sikerességébe . Mennyire várható jónak a kihozatala az új processzoroknak, erről most mennyit lehet tudni?
(#37475) Falu111: Nem vitás hogy jó kártya, a fogyasztása is bőven rendben van a sebességéhez képest. A megbízhatóságon talán még van mit csiszolni, de tény hogy azon a téren gyártótól függetlenül akadnak kisebb-nagyobb gondok.
-
syberia
veterán
-
syberia
veterán
válasz
Petykemano #36742 üzenetére
-
syberia
veterán
válasz
t72killer #36737 üzenetére
Ezen gondolkoztam én is, mikor fogják piacra dobni a nagy kripto bányák a kártyáikat. Gyanítom van náluk több ezer, de tízezres nagyságrendet sem tartok elképzelhetetlennek.
(#36722) Raymond: Jobban utánaolvasva már kapizsgálom a lényegét,az RT-vel szemben ez legalább használható valamire, nem felezi meg az fps-t.
(#36729) t72killer: 2 hónapja még 200 dodó közelében imbolygott, Gyuri bá nem unatkozik mostanában.
-
syberia
veterán
válasz
zovifapp111 #36660 üzenetére
Nézzük a jó oldalát. Előhozza a rideg számítástechnika humorosabb oldalát.
-
syberia
veterán
válasz
zovifapp111 #36558 üzenetére
HD 3850 256MB -on toltam ki anno medium-high beállításon. Szerintem is hatalmas előrelépés volt a Crysis első része.
(#36561) proci985: De a HL2 minden maximumra húzva ment 100 fps felett, Radeon 9800 Pro nem kicsit volt gyors kártya a maga idejében.
-
syberia
veterán
válasz
Petykemano #36271 üzenetére
-
syberia
veterán
válasz
keIdor #36263 üzenetére
Régi gépen (Q9300, 4GB, HD 7750 1440X900) nagyon jól fut a Metro 2033, most is ámulok milyen szép a grafikája, magas részletességen élsimítással sem akad.
(#36237) Keldor papa: Talán egy ausztrál számtech fórumon olvastam az RTX árazásával kapcsolatban, elvből nem adnának ki ekkora összeget egyetlen videokártyáért sem. Pedig ott bőven németországi színvonalúak a fizuk, a módosabb régiókban sem lehet hülyének nézni a vásárlókat.
-
syberia
veterán
El is feledkeztem róla, az valóban megüthette őket, szegényeket. Nem tudom mire számítottak, de erre a totális érdektelenségre nem hiszem, arra számíthattak hogy tovább tart a miner-láz. Amíg vették ezerrel bányászatra a kártyáikat, nem aggódtak a játékosok miatt. A piac most megjutalmazza őket, ráadásul a pofátlanul drágán árult
ipari hulladékRTX sem tűnik jelenleg túl jó vételnek.(#36161) b.:Nem értek túlságosan hozzá, de ez befektetői szempontból nézve nem tűnik jó jelnek, arra gondolok hogy az árfolyam ennyire ingatag.
-
syberia
veterán
Találós kérdés: ez melyik kártyának a produkciója?
A megfejtő nyereménye a Space Invaders játék. Ha akarja, ha nem.
(#36076) Raymond: Nem rossz a 390, 280X után érezhető előrelépés lenne számomra, de brutális fogyasztás miatt lehet hogy a 970-re esne a választásom. Ha nem lenne használtan tök olcsón 1060, amit hatékonyabb driveres támogatást kap.
-
syberia
veterán
-
syberia
veterán
válasz
t72killer #35838 üzenetére
OCUK nincs lerabolva, ahogy nézem van választék raktáron lévő 2080 TI karikból.
(#35840) szmörlock007: Az ottani mélyrepülés mennyiben fogja befolyásolni az árazásukat? Az ütőképes konkurencia (hiánya) jobban tudná, de szegény AMD közel sem jött föl vga fronton annyira, mint amit cpu oldalon villantottak.
-
syberia
veterán
válasz
TTomax #35836 üzenetére
Ennyire szélsőséges lépésre nem számítanék, de vannak egyéb eszközeik az újabb fejlesztésű hardverek irányába terelni a vásárlókat. Például jó pár DX11-es játék nem fut DX10- vagy régebbi videokártyán. DX12 pedig csak W10-en elérhető, stb...
A "bányaomlásra én is kíváncsi lennék, kivéve ha addig hajtják az össze kártyájukat, míg az összes meg nem pusztul.(#35835) t72killer: Szerintem nyugaton sem szórják a pénzt ész nélkül, ezek az árak már nálunk jóval módosabb országokban is kiverik a biztosítékot. Néha olvasgatom a külföldi fórumokat, ott is az árcsökkentésre várnak.
-
syberia
veterán
válasz
FollowTheORI #35833 üzenetére
Nem biztos hogy jó taktika. Egy játék sem termel profitot, a megvásárolt hardver nem "hozza vissza" az árát, sokkal árérzékenyebb a játékos vásárló közönség, mint a bányászós volt.
-
syberia
veterán
válasz
lezso6 #35829 üzenetére
Nvidia Says ‘Goodbye’ to Crypto Business, but Stays in the Game
Jensen Huang: -Nem veszik a kártyáinkat a bányászok, most mihez kezdjünk, talán adjuk olcsóbban, hogy visszacsábítsuk a PC játékosokat az erő zöld oldalára? Tudom már, emeljünk soha nem látott magasságba az MSRP-t, akkor mindenki tőlünk fog vásárolni!
Falu111: NVIDIA ugyanúgy mínuszban, bár még így is jobban állnak.
-
syberia
veterán
válasz
zovifapp111 #35353 üzenetére
Haverom most akarna váltani 1050 2GB-ról 1060 irányába. Mondtam hogy a 3GB verzió nem a legjobb. Itt egy bizonyíték erre.
-
syberia
veterán
válasz
Firestormhun #3310 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XT NITRO+ 20GB - Alza garancia 2027.01.07.
- SAPPHIRE PULSE Radeon RX 7800 XT GAMING 16GB
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 GAMING OC 8GB GDDR7 128bit
- GIGABYTE RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 WINDFORCE OC - Gari 2027.03.28. -ig - Eladó!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest