- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Mint írtam, nem mindegy, mert a nagyobb csipből vágott GPU nem lesz olyan hatékony, mint az eredeti, és a GDDR5X sem GDDR5.
Nekem számít valamennyire a fogyasztás, így alulfeszelve hajtom az Rx580-am 1340Mhz-en, de mégsem 1060-at vettem.
Ugyanakkor, ha 1060-am lenne, akkor azért nem lenne mindegy, milyen fogyasztással lenne az 1060. Az 580-nál is bosszantott volna, ha nem Polaris 20 GPU, hanem valami más GPU lett volna a dobozban....
"Ahova nem elég az 1060 vagy az Rx 580 oda az 590 se lesz elég." Ezzel határozottan nem értek egyet. Az 580/590-nek határozott előnye a +2GB ram, ami azért később még igencsak jól jöhet. Illetve az 590 +10% sebessége is szintén azért már érezhető plusz sebesség, még ha nem is fogja ezzel megváltani a világot.
A 70-ezres 8GB-os 580-akat én amúgy messzire kerülném, nagyon nem az a minőségi szint, mint amit egy drágább 580 vagy 590 nyújt.
Inkább 80-85K-ért egy minőségi 580 8GB, vagy 92-100K-ért egy 590.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Búvárkodás
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest