Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1358) Dyingsoul válasza Menthirist (#1354) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Szerintem egy ekkora újítást hozó kütyü esetében az ilyen nagyszerű elemzők eredményei is csak egy jópofa tippként kezelhető. Én is csak tippelni tudnám, de az általad közölt számok tűnnek reálisnak.

Azt, hogy a CV2 lesz a successor, Luckey-ék mondták valamikor még a CV1 megjelenése előtt, a DK2 fénykorában (topik összefoglalóba is beleírtam anno). Gondolom ők is tisztában vannak a HW-ek hiányosságával, az új generációs VGA-k elterjedésének idejével és ezért is felesleges most szemenkénti 4k-s kijelzővel a piacra dobni egy Riftet. Én abban reménykedek, hogy a CV2-nek legalább 2x ekkora lesz a kijelzőnkénti felbontása és abban is, hogy lesz elérhető árú HW ennek meghajtásához (a 100-160k körüli tartományt értem ez alatt csak VGA-ra, az még talán ingerküszöbön belüli egy valósághoz nagyon közeli élményért).

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.