Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1601) zpeti2 válasza beta (#1600) üzenetére


zpeti2
tag

Nem volt ilyen rendszer DK2-nél, ugyan ezzel az email címmel és bankkártyával fizettem, minden kérdés nélkül küldték. Akinek meghibásodott intézték a postát és küldték a cserét, semmi gond nem volt. Ezért se értem most mit szarakodnak ezzel a rendelhető ország listával. Most is ugyan úgy Írországban van az elosztó központ, semmi sem változott.
És nem pampogok, csak veled ellentétben nekem volt riftem, nem csak olvastam ezt azt róla.

[ Szerkesztve ]

(#1602) Chal válasza beta (#1600) üzenetére


Chal
addikt

Teljesen meddő ez a vita, most írom harmadszor hogy én megkérdeztem, és azt mondták hogy rendben van a dolog, ha elfogadja a shop a kártyát akkor jó vagyok, ha nem akkor próbálkozzak másikkal, nekik mindegy. Elfogadta, erre rá 3 hónapra törölték a megrendelést. Szerinted akkor azt kéne mondanom hogy jajj hát igazuk van, így volt ez eddig is, mit akarok én?

(#1604) beta válasza zpeti2 (#1601) üzenetére


beta
aktív tag

Nem értem a garanciális ügyintézésednek, meg annak, hogy nekem van-e riftem mi köze ahhoz amiről beszélünk, magyarázd már el légyszi.

Az Oculus oldalán megtalálod a szállítási feltételeket, egészen érthetően le van írva, hogy:

- We do not support freight forwarding or concierge services at this time. Oculus reserves the right to cancel your order if it is suspected to be utilizing these services.

(#1605) beta válasza Chal (#1602) üzenetére


beta
aktív tag

Megkérdezted, hogy rendelhetsz-e más nevére magadnak, és azt mondták hogy igen? Ne haragudj, de ezt kötve hiszem.

Neked is ajánlom a figyelmedbe az előző hsz-ben idézett mondatot a szállítási feltételekből.

(#1606) Chal válasza beta (#1605) üzenetére


Chal
addikt

A saját nevemre rendeltem. Elég gyakran tartózkodom azon a Londonhoz közeli címen ahova kértem a szállítást, de tény hogy nem vagyok oda bejelentve és életvitel szerűen nem lakok ott. Szerinted ehhez van bármi közük? Sehol nem írták hogy adott ország állampolgárának kell lenni, vagy oda bejelentett lakcím szükséges (eleve nem is tudnák ellenőrizni). Azt kérdeztem meg amúgy, hogy ebben a szituációban használhatok e olyan kártyát ami más országhoz kötődik, ráadásul olyanhoz ahova nem szállítanak, mivel UK bankkártyám nincs. Azt mondták próbáljam ki, és ha elfogadja a webshop akkor no problem, nekik mindegy. Sőt, azt is írták hogy ha nem fogadja el, akkor nyugodtan próbálgassam más kártyákkal, amelyikkel jó lesz, azzal jó lesz.

[ Szerkesztve ]

(#1607) hangszoro válasza zpeti2 (#1601) üzenetére


hangszoro
tag

Nem akarok kötözködni, de miért gondoljátok, ha megvan a szemüvegetek, akkor minden rendben van?
Milyen gépetek van nektek?
Minimum AMD Fury nélkül ezt az egész VR őrületet el sem kezdeném. Stabil 90 fps kell minden szédülés nélküli mókához. Azért egy ilyet előállítani iszonyat munka még egy csúcskártyának is, sőt két darabnak is, és ehhez nem kell sok ész, hogy tudjuk, így van. A tech demók lehet menni fognak, meg a plusz kergeti mínuszt grafikájú játékok, de azzal akartok játszani? De ha nem játék, akkor sem hiszem, hogy nem kell hozzá egy 4K képes VGA.
Ha én holnap megkapnám az Oculust, valószínű fél évet itt állna még a sarokban, mire tudnék venni (lehetne kapni) hozzá egy normális VGA-t. Fury-t most talán 15-180 között lehet venni, de valahogy nem olvasok ilyet tőletek, hogy bárki is beszerzett volna ilyet.
Szerintem ennek sokkal nagyobb a jelentősége, minthogy megkapjuk a szép fehér csomagot.
Lehet csak én nyávogok itt feleslegesen. de úgy is jönnek hamarosan a tesztek, kiderül.

[ Szerkesztve ]

(#1608) hangszoro válasza hangszoro (#1607) üzenetére


hangszoro
tag

150-180e Ft akart lenni

(#1609) beta válasza Chal (#1606) üzenetére


beta
aktív tag

Nem tudom mennyire lehetett képben az a supportos, vagy hogy egyáltalán értette-e a kérdésed.. Sztem egy pár fontba kerülő Barclays kártyával nem dobták volna vissza a rendelésed.

(#1610) clyvejhamma válasza hangszoro (#1607) üzenetére


clyvejhamma
aktív tag

Az oculus home-ból beszerezhető összes proginak stabilan mennie kell 90 FPS-el egy GTX 970-en.
Ha nem megy nem kerülhet fel a shopba.

Egyébként az SLI jelen pillanatban felejtős, mert nem megy vele rendesen a VR. A köv. generációs kártyák meg majd kb. jövő ilyenkor lesznek vásárolhatók elfogadható áron. Most akkor várjunk 1 évet? :)
Ezzel a hozzáállással várjunk 3-at, és akkor már úgyis jön a CV2 meg a még jobb kártyák....

(#1611) spanglee001 válasza hangszoro (#1607) üzenetére


spanglee001
addikt

a 980ti nem elég? szerintem elég sokunknak meg a gépe hozzá, emiatt nem kell aggódni ;)

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#1612) aerosmith válasza hangszoro (#1607) üzenetére


aerosmith
őstag

???

http://store.steampowered.com/app/323910/

i5 750 + 970em van és frankón kiírja hogy megfelelő VR futtatásra 7.7 (magas) minőségben.
Se 90 FPS alatti se droppolt képkocka nem volt.
6 éves konfig, ennél a mostaniak klasszisokkal gyorsabbak.

(#1613) Chal válasza hangszoro (#1607) üzenetére


Chal
addikt

Bizonyára csak úgy rendelgetünk negyedmilliókért dolgokat a neten, és fogalmunk sincs hogy mi kell hozzá, ezért aztán meglepődve vágnánk be a fiókba mikor megjön. Reális :)

(#1614) hangszoro válasza Chal (#1613) üzenetére


hangszoro
tag

Jó, akkor nézzük máshogy.
Kinek hogy futnak a mai játékok pl. high grafikával?
Pl BF4, de akár egy Assetto Corsát is nézhetünk.
Normálisan sem fut stabil 90fps-el, nem hogy 3D-ben, low latency-vel. :)
Az Oculus Store meg nem igazán érdekel, mivel ha lesznek AAA játékok, lehet ott meg sem jelenik majd.

És Chal igen, bizonyára sokatoknak fogalma nincs mit fog kapni, vagy azt akarod mondani, te pontosan tudod mire rendeltél elő? Mégis honnan tudnád?

Aztán lehet mindenkinek más a felhasználás módja, de gondolom azért legtöbben mégiscsak játékra veszik, és ha nem telefon minőségű grafikát nézzük, hanem pl PC-t, akkor az mindig is többek kért enni, mint ami rendelkezésre állt. Legalábbis az utóbbi 30 évben így volt.

Na de mind1 is, nem akarlak hergelni titeket, csak feldobtam a témát. :)

[ Szerkesztve ]

(#1615) Dr3 válasza hangszoro (#1614) üzenetére


Dr3
csendes tag

a 2 azert nem ugyan az. A VR-re optimalizalt jatekok mas modon erik el a hardver eroforrasokat, szal egyenlore nemigen lehet parhuzamot huzni, vagy osszehasonlitani oket a hagyomanyos monitorra irt jatekokkal. Az Oculus storenak pedig igen is van letjogosultsaga, merthogy ami oda felkerul az garantaltan fut (nem elindul, meg baszakszol, meg kinlodsz, hanem FUT) Riften, es nem emlekszem, hogy barki olyasmit nyilatkozott volna hogy AAA-s cimek nem kerulhetnek fel oda (PL. Elite amit en az erosen AAA-s kategoriaba sorolok, de emlithetnem a Project: Cars-t is).

[ Szerkesztve ]

Amit birtokolsz, az birtokba vesz...

(#1616) Menthirist válasza hangszoro (#1614) üzenetére


Menthirist
veterán

Nem ugyanolyan beállítások mellett, ugyanúgy renderelve kerül a játék a szemüvegre mint amit monitoron látsz. Tudod a beállításokkal való játék csodákra képes, simán el tudom képzelni hogy az assetto corsa is ha vr-ban játszol, visszavesz egy csomó dolgot megaultráról és már mindjárt máshogy fut. Grafikai minőségben és paraméterekben nem lesz még ott mint monitoron, de úgy gondolom erre nincs is szükség, bőven ad annyi pluszt a vr hogy ne zavarjon ha nem ultra árnyékok vannak hanem csak mediumok.

Dr3: Az oculus store-ba bármi felkerülhet, ami 1: implementálja az oculus sdk-ját, 2: megfelelő teljesítménnyel fut a megadott ajánlott gépen. Az Oculus Store gyakorlatilag egy kurált piactér akar lenni, aminek mindenképp van helye a piacon.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#1617) menpee válasza hangszoro (#1614) üzenetére


menpee
aktív tag

"És Chal igen, bizonyára sokatoknak fogalma nincs mit fog kapni, vagy azt akarod mondani, te pontosan tudod mire rendeltél elő? Mégis honnan tudnád?"

Biztos az eszköz fejlesztői sincsenek képben a dologgal, ha hivatalos forrásként adták meg a 970-et megfelelő hardverként a VR élményhez.

,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell

(#1618) Chal válasza hangszoro (#1614) üzenetére


Chal
addikt

Kicsit elvesztettem a fonalat már az irományaid kapcsán :) Most az a gond hogy látatlanban vesz meg valaki valamit a neten az eddig fellelhető információk, meg az előd modellek alapján, vagy az hogy úgysincs hozzá gépe? Az előbbi kapcsán nem tudok mit írni, volt már ilyen a történelem során, talán veled is megesett, nem hinném hogy ez akkora dolog lenne. Az utóbbi kapcsán pedig azt tudom csak írni amit már fentebb is: hidd el, megvan a gépem hozzá, ha pedig kiderült hogy mégis több kell, akkor több lesz. Nem kérkedni akarok, dolgozok érte eleget hogy ez ne okozzon gondot. Egyébként aki egy gamer kiegészítőre el tud költeni 200-250eFt-t, annál eleve nehezen tudom elképzelni hogy gondot jelent neki alátenni bármilyen GPU-t.

[ Szerkesztve ]

(#1619) hangszoro válasza Menthirist (#1616) üzenetére


hangszoro
tag

"de úgy gondolom erre nincs is szükség"

Szerintem meg minden olyanra szükség van, ami eddig megvolt. Senki nem szeret butított beállításokkal játszani, csak nincs más lehetősége, akármiért is.
És sajnos az igen is valószínű, hogy kompromisszumok árán fogják elérni a 90 fps-t, tehát igazad van, a VR egyelőre látványban kevesebb lesz, mint monitoron. Ez engem biztosan fog zavarni, max mást nem. :)
Én is sokat bajlódom a beállításokkal, de pl csak hogy olyat is említsek amiben te is otthon vagy, Star Citizen az nem az a fajta, ahol szívesen lemondok a látványról a sebesség javára, főleg nem VR-ben ha majd lesz támogatása. Aztán hogy az miként lesz képes 90fps-re, az meg egy másik kérdés...

Az, hogy az AAA meg fog e jelenni az Oculus Store-ban, vagy sem, az nem igazán érdekel, és az sem, hogy milyen módon kapja meg az engedély, pl milyen beállításokkal. Engem a végeredmény érdekel.
Tehát aki mindent meg akar kapni ami egy VR élményhez kell, annak biztos csúcskártyát kell vennie. És ugye ezt nem én találtam ki, hanem már az elején megmondták. Ezt akartam pár hsz-el feljebb kiemelni, hogy senki ne számítson gyaloggaloppra.

menpee: Hamarosan kiderül ki, hogy amit kommunikálnak, abból mennyi igaz. Az AMD és NVIDIA sem véletlenül gyúr rá egy halom új technológiára a VR miatt...

[ Szerkesztve ]

(#1620) hangszoro válasza Chal (#1618) üzenetére


hangszoro
tag

Egyikkel sincs bajom. Nekem az volt fura, hogy itt a fórumban senki nem beszél arról, hogy ennek a "mókának" mekkora ára van még a VR-en kívül. Olyan érzésem volt, hogy vagy nincsenek egyesek tisztában vele, vagy mindenkinek ott lapul a gépeben egy brutális vízhűtéses VGA. :)
Így kezdtem szarul érezni magam, hogy csak nekem fáj még az a 180e amit VGA-ra akarok költeni. :D

[ Szerkesztve ]

(#1621) Mister_X válasza hangszoro (#1619) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Hol is említetted, hogy hónapok óta tesztelsz CV1-et? Lehet elsiklottam felette, de olyan biztosan állítod, hogy kevés lesz egy 970Ti, csak mediumra lesz jó meg minden, hogy magamban is elvbizonytalanodok.

Továbbá hidd el, hogy grafbuziknak a legkisebb baja lesz, hogy ultra helyett medium fényudvart kapnak a fényforrások és az árnyékok se dinamikusan vetülnek. Az Oculusénál (kicsivel) nagyobb felbontású GearVR is pixeles + screendoor effectes, de ott is el tudja feledni az ember az egészet, pedig nem is igazán játszik.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1622) Chal válasza hangszoro (#1620) üzenetére


Chal
addikt

Akkor nem egy fórumot olvasunk, én itt vagyok az eleje óta és gyakorlatilag szinte minden héten előkerült a téma hogy húú basszus nem elég hogy drága a cucc, még egy közel fél milliós gép is kell hozzá. Had ne copyzgassam vissza, szerintem találsz te is ilyen hsz-eket itt 2 percen belül ha akarsz :)

(#1623) hangszoro válasza Chal (#1622) üzenetére


hangszoro
tag

Én csak január óra olvasgatom, de nem is akarok visszaolvasni pár oldalnál többet. Biztos így van, ahogy mondod.

Mister_X
Bocs de nem akarom már tovább boncolgatni, sztem leírtam mindent és mindenkinek megvan a véleménye. Vagy akarsz harcolni? :)

[ Szerkesztve ]

(#1624) Menthirist válasza hangszoro (#1619) üzenetére


Menthirist
veterán

Valamit valamiért. Van hogy az ugráshoz egyet lépni kell hátra. Grafikab*zi vagyok, de őszintén simán bevállalom a PCSS árnyék helyett a sima high-t, ha közben olyat nyerek, ami a négyzetre emeli a látványt/élményt. Ez számomra nem áldozat érte. Ott volt a showdown demó, ennél ezerszer jobb grafika meg árnyék van már játékokban, de annyira más amikor látod magad előtt a veled egymagasságú katonát vagy az arcodba repülő törmeléket, hogy pont az a legkisebb bajom hogy nem contact hardening shadow van alattuk (sőt ráadásul csak sima "blob" árnyék). Egész egyszerűen olyan, mintha le kellene mondanom 1000 Ft-ról hogy kapjak 100 ezret. No-brainer.

A Star Citizennél ha megnézed, pont hogy remekül néz ki még a medium is. A Star Citizen vr támogatásánál pedig nem a sebességtől tartok leginkább, hanem hogy a jelenlegi animációs rendszerbe hogy teszik be azt hogy közben akármerre nézhetsz. Mert ugye jelenleg baromi erősen mozgatják a fejed, a látásod, ha pl beülsz egy székbe.

"Tehát aki mindent meg akar kapni ami egy VR élményhez kell, annak biztos csúcskártyát kell vennie. És ugye ezt nem én találtam ki, hanem már az elején megmondták."
De még mindig igaz az, hogy egy 970/290(X) kombón garantáltan megfelelően kell működnie a játéknak ahhoz, hogy a store-ba kerülhessen. Innentől pedig nincs miről beszélni. Lehet hogy lesz még egy minőségi sablon a top tier kártyákhoz, de NEM kötelező hogy azzal rendelkezz. Márpedig te azt írtad hogy minimum Fury X-el meg 980 Ti-vel vágnál bele a vr-ba. Pedig ennél jóval olcsóbban is bele lehet.

Kb egy éve vettem meg a 290X-emet 115 ezerért, a steamvr teszt alapján jó vagyok, az összes általam nézett app és demó alapján szintén. Szóval annak ellenére hogy én is tervezek erősebb kártyát venni, nem aggódok.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#1625) BiP válasza aerosmith (#1612) üzenetére


BiP
nagyúr

4790K + MSI Gaming 970 = 7.7 pont. Tuningolva 8.4-et sikerült elérni.
Szerintem elég lenne. Én inkább visszaveszek némileg a részletességből, ha muszáj, mint a 200-250ezres cucc mellé még +100ezret a vidkártya cserére. Annyira nem vagyok maximalista.

Ha valaki "olcsón" akarja megúszni, annak ott a Playstation VR. Gyakorlatilag a Vive árából kijön konzolostul, mindenestül :)

[ Szerkesztve ]

(#1626) hangszoro


hangszoro
tag

Nem vagyok maximalista, egy med-high combóval mindig meg is elégszem, de pl ahogy fentebb is írták, LFS pl elég ramaty volt DK2-ön. Azért erre lehet számítani CV-el is.
Multi fps játékoknál akinek kevés a gépe az eleve hátrányból indul, és ehhez nem kell nagy grafikai feature, elég pl a látótávolság beállítására gondolni.
Majd kíváncsi leszek a tesztekre, most már nem kell sokat várni, de én nem hiszek a csodákban.

(#1627) Chal


Chal
addikt

Majd megoldjuk így, csak erősebb emberek kellenek:

https://www.youtube.com/watch?v=PDubvcpSlRQ&feature=youtu.be

(#1628) clyvejhamma válasza hangszoro (#1626) üzenetére


clyvejhamma
aktív tag

A fizikai felbontás miatt volt olyan az LFS, amilyen. A játék kb 200 FPS-el futott, nem a grafkártyán múlott a dolog. A közeli dolgok tökéletesek, a közepesen távoli dolgok is jók, a távoli, kisebb objektumok megjelenítésével van gond, mivel a felbontás (szemüveg fizikai felbontása) korlátozott.

(#1629) BiP válasza hangszoro (#1626) üzenetére


BiP
nagyúr

"Multi fps játékoknál akinek kevés a gépe az eleve hátrányból indul"
Ha valaki komolyan multizik, akkor neki csak hátrány a VR. Aki élményt akar, annak viszont pluszt tud adni.
Én ezt akkor tapasztaltam meg, amikor ezer éve (15) még NFS Porsche-val mutliztunk haverokkal. Akkoriban vettem magamnak kormányt, addig (és többnyire azóta is) csakis billentyűzettel nyomtam. Mondanom sem kell, hiába volt nagyobb élmény kormánnyal menni, tök béna voltam. (bill-lel viszont el tudtam verni őket).
Aztán persze lehet, hogy csak annyi volt az egész, hogy ki mihez szokott.

[ Szerkesztve ]

(#1631) rambustibi válasza clyvejhamma (#1630) üzenetére


rambustibi
őstag

Húú, de örült neki az ember..pff.. :W

Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"

(#1632) clyvejhamma válasza rambustibi (#1631) üzenetére


clyvejhamma
aktív tag

Én is azt néztem, hogy nincs nagy örőő, bódottáááá....Palmer 6x lelkesebb volt.

Ez az az előrendelő, akit baromira nem érdekelt az ára amikor megrendelte.
Én meg - bár pénz megvolt rá és hónapok óta vártam, hogy végre lehessen rendelni - amikor megláttam az árat azt mondtam, hogy kapjátok be :) 2 nap múlva mégis megrendeltem, mert kiderült, hogy ez biza nem lesz olcsóbb és nem lesz butított, olcsóbb bundle sem és ezzel nyertem egy júniusi szállítást.

Kár, hogy pont egy ilyen fapofa emberhez került az első...

(#1633) Menthirist válasza rambustibi (#1631) üzenetére


Menthirist
veterán

Hát ha egy milliárdos személyesen "rámtörne", kamerával meg mindennel, akkor lehet én sem ujjonganék. Mondjuk én amúgy sem vagyok olyan őrült éjjenzős fajta. Baromi boldog és lelkes tudok lenni anélkül hogy ez látszana rajtam.

Ráadásul redditen látszik hogy mekkora figyelmet kap a fickó, AMA-t kérnek tőle, stb.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#1634) beta válasza Menthirist (#1633) üzenetére


beta
aktív tag

A legszebb, hogy a hétfői hivatalos megjelenésig semmire nem tudja használni..

Azért egy dologra jó volt ez az egész: Palmer megtanulta hogy vannak helyek ahova nem érdemes flip-flopban menni.

[ Szerkesztve ]

(#1635) clyvejhamma válasza Menthirist (#1633) üzenetére


clyvejhamma
aktív tag

Mi a baj azzal, hogy milliárdos? :)
Azért a magyar előrendelők (akik hivatalosan nem is léteznek) szerintem dobtak volna egy hatalmas hátast, ha eljön a cég alapítója és személyesen hozza a Riftet.
Én nem különösebben kedvelem Palmert, de szerintem ez nagyon korrekt, emberi dolog volt tőle és azt is bizonyítja, hogy tényleg szívvel-lélekkel csinálták azt amit csináltak.

(#1636) Dyingsoul válasza clyvejhamma (#1630) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Hát azért egy ohhmygod kicsúszhatott volna az előrendelő száján... úgy vette át az oculus-t, mintha csak egy pizzát hoztak volna. :((( Én is tudom leplezni a boldogságomat, de ez nem az a pillanat lett volna... No mindegy Palmer meg egyre szimpatikusabb az Oculusos ballépések ellenére is.

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#1637) -Solt- válasza clyvejhamma (#1635) üzenetére


-Solt-
veterán

Én biztos nem vettem volna át, ha személyesen hozza... egyrészt engem ne használjon ingyenreklámnak, másrészt rühellem a felhajtást! Nem vagyunk ám egyformák... :)

[ Szerkesztve ]

www.smart-bus.hu

(#1638) hangszoro válasza clyvejhamma (#1628) üzenetére


hangszoro
tag

Ja mondjuk az lehet + nem is mai játék. Ettől még a lényeg az, hogy a VR-en simán lehetnek majd játékok ahol lejjebb lesz pakolva a grafika, hogy tartsa a minimum framet.

[ Szerkesztve ]

(#1639) Menthirist válasza clyvejhamma (#1635) üzenetére


Menthirist
veterán

Nem mondtam hogy baj, de ugye híres. Ugyanúgy furán élném meg ha mondjuk Gordon Ramsey csengetne most az ajtón. És nem ujjongva éjjeneznék. De mint mondtam, amúgy sem vagyok ujjongva visongó fajta.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#1640) zpeti2 válasza clyvejhamma (#1630) üzenetére


zpeti2
tag

Ami miatt gondolkoztam a Vive és Rift között, úgy emlékszem azt mondták azért jobb a HTC mert abban freshener lens van, amit ha egy pontból nézel nincs a szélein elmosódás, mindenhol egyformán élesen látod a kijelzőt. Ezeken a képeken ugyan úgy életlen a széleken mint a DK2-nél, akkor most mi az igazság?
Ezt leszámítva látható a javulás.

(#1641) clyvejhamma válasza zpeti2 (#1640) üzenetére


clyvejhamma
aktív tag

A Rift lencséje az eddigi beszámolók alapján jobb, mint a pre Vive. Kisebb screendoor, élesebb kép és talán nagyobb hotspot.
Olyan nincs, hogy mindenütt éles. A lencse két sík kijelző előtt van, a közepénél lesz éles, a szélei felé pedig egyre homályosabb.

[ Szerkesztve ]

(#1642) Dyingsoul válasza clyvejhamma (#1641) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Arról nem is beszélve, hogy a gépeknél makró módban nem olyan széles a fókusz, főleg a lencse is simán torzíthat rajta, de az objektívet ismerni kellene ahhoz, hogy tudjuk mennyit torzít.

Nah megérkezett a holo élmény is ala Microsoft. :DDD

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#1643) beta


beta
aktív tag

Nah emberek, vége az NDA-nak, úgyhogy itt az első review: http://uploadvr.com/oculus-rift-cv1-review/

(#1644) beta


beta
aktív tag

És kijött az új runtime is: https://www.oculus.com/en-us/setup/

(#1645) Menthirist válasza beta (#1643) üzenetére


Menthirist
veterán

Na az nagy látótér. Két szemben álló, fentről lefele néző kamerával szvsz durván le lehet fedni a teret. Legalábbis ezzel egy 3x3 méteres teret lefedtek, nekem meg nincs akkora területem a szobában :D

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#1646) aerosmith válasza beta (#1643) üzenetére


aerosmith
őstag

Ez kicsit aggaszt hogy még mindig azt mondják hogy a távoli tárgyak nehezen láthatóak a felbontás miatt.

(#1647) beta válasza aerosmith (#1646) üzenetére


beta
aktív tag

Az mondjuk nem változott sokat (1200x1080 vs 960x1080), de a screendoor állítólag sokkal kevésbé zavaró.

(#1648) beta válasza Menthirist (#1645) üzenetére


beta
aktív tag

Felraktam az új szoftvert. Elképesztő mennyiségű új content van a storeban, ráadásul ingyen letölthető pl Lucky's Tale, Farlands.. Egyelőre minden amit próbáltam akadásmentesen megy dk2 + r9 280 kombóval.

Hosszú nap lesz ez úgy érzem :D

[ Szerkesztve ]

(#1649) rambustibi


rambustibi
őstag

Valahol olvastam, hogy a Playstation VR jöhet PC-re is...[link]

[ Szerkesztve ]

Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"

(#1650) Menthirist válasza beta (#1648) üzenetére


Menthirist
veterán

a fenébe, akkor telepíthetem én is :D

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.