Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
XDmanus
tag
Úristen, milyen jó kis meccset láthattunk így szombat éccaka , de gondolom ezzel nem mindenki van így, mert a Barcások és a Deporosok (vannak ilyenek még? ) agybajt kaptak
-
XDmanus
tag
Az úgy komoly: "Az indiai válogatott bár kijutott az 1950-es labdarúgó-világbajnokságra, mégse indult, mivel a FIFA nem engedélyezte, hogy több játékos is cipő nélkül, mezítláb játsszon. A játékosok közül ezt többen is nehezményezték és nem voltak hajlandóak a cipőben való szereplésre ezért visszaléptek."
-
XDmanus
tag
-
XDmanus
tag
ATH. Bilbao 0-2 Getafe 60' Mi van a Bilbaoval? Azért ennyire nem lenne szabad visszaesniük, megértem én hogy nagyon fontos láncszeme volt a Bilbao-nak Javi Martínez, de azért ennyire. Mi lett volna, ha még elviszik mondjuk Llorentét meg Muniaín-t is? El-ben is elég gyenguszok, pedig nem épp egy halál csoportban vannak. Én nem értem
-
XDmanus
tag
-
XDmanus
tag
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a France Football nyilvánosságra hozta, melyik tíz szakember közül választják ki 2012 legjobb labdarúgóedzőjét.
A nagy esélyesek között tartják számon a spanyol válogatottal Európa-bajnok Vicente del Bosquét, de a Chelsea-vel Bajnokok Ligáját nyerő Roberto Di Matteo is megkaphatja a díjat.
José Mourinho örök sláger, és természetesen Sir Alex Ferguson is megkaphatja a rangos elismerést.
Érdekesség, hogy a listán három német szakember is helyet kapott – igaz, bármelyikük győzelme a meglepetés kategóriába tartozna. A listát november 29-én szűkítik három fősre.
Tavaly Pep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője nyerte el a díjat – ezúttal azonban nem számít esélyesnek a katalánoktól nyáron távozó szakember.
A JELÖLTEK:
Vicente del Bosque (spanyol/spanyol válogatott)
Roberto Di Matteo (olasz/Chelsea)
Alex Ferguson (skót/Manchester United)
Pep Guardiola (spanyol/ex-Barcelona)
Jupp Heynckes (német/Bayern München)
Jürgen Klopp (német/Borussia Dortmund)
Joachim Löw (német/német válogatott)
Roberto Mancini (olasz/Manchester City)
José Mourinho (portugál/Real Madrid)
Cesare Prandelli (olasz/olasz válogatott)Simeone Azért csak nyert egy EL-t meg egy Európai Szuperkupát. Idén meg úgy tapadnak eddig a Barcára, mint kutyaszar a cipőtalpra...
-
XDmanus
tag
Az FA Kupa küzdelmei mostantól a Sport TV-n lesznek láthatóak! Yesssss
-
XDmanus
tag
-
XDmanus
tag
-
XDmanus
tag
-
XDmanus
tag
Egyik legunalmasabb Real bajnoki meccs volt szvsz az utóbbi 3-4 évben, az a kérdés, hogy most ennyit tudunk CR nélkül, vagy azt hittük hogy csak kimegyünk a pályára, nem kell majd semmit se csinálni, és ide adják a 3 pontot?
Más:
Ba: 2 Goals for Chelsea in 61mins- £7m
Torres: 2 Goals for Chelsea in 9months- £50m
Walters: 2 Goals for Chelsea in 63mins- FREE
-
XDmanus
tag
válasz 7600 GS #6467 üzenetére
Hát ma semmi se akart összejönni, elég gyengus volt ez a mai teljesítmény. Nem akarok negatív lenni, de lassan már a 2. hely is nagyon távoli, meg hogy minden meccsen van, aki begyűjt egy pirosat... Mint ha nem is ugyanazt a csapatot látnánk ugyan azzal az edzővel a kispadon, amelyik tavaly össz-vissz 2 vereséggel, és 121 rúgott góllal nyerte meg a bajnokságot.
-
XDmanus
tag
válasz Richard! #6940 üzenetére
Most ezt mire írtad, hogy sok vagy kevés?? Mert az a QPR, ami tudomásom szerint egy darab érdemleges kupát nem nyert fennállása során, egy 18 ezres "stadionnnal" (ez angliában 4. osztályú létesítmény kb.) és PL tök utolsó hellyel 8 millió fontért vette meg Remy-t, aki tudomásom szerint heti 80k fog keresni.--> Ahhoz képest ez a 100 még alacsonynak is mondható egy PL legjobb 6 csapatába tartozó alapembernél, aki már azért a 7. szezonját tapossa, szóval letett valamit az asztalra
-
XDmanus
tag
Come on Brentford!
Most lesz igazán jó a meccs! Kíváncsi vagyok, mikor dobja be Ba-t Rafa. -
XDmanus
tag
Nagyon szorítok a kis csapatnak, hogy legyen meg a bravúr, de ez valóban nem volt tizi.
-
XDmanus
tag
Na hogy rendbe tegyük a fejeket: A Brentford egy Londoni kiscsapat, amelynek 8 km-re van a stadionja a Stamford Bridgetől, és a 3. osztályban vitézkednek. A Bradford az meg egy 4. osztályú észak angliai csapat, mely hatalmas meneteléssel bejutott a Ligakupa döntőbe. A kettő nem összekeverendő!!
-
XDmanus
tag
Huddersfield/Leicester - Wigan
MK Dons - Barnsley
Oldham A. - Everton
Luton Town - Millwall
Arsenal - Blackburn
Man. City - Leeds
Man. Utd - Reading
Middlesbroug - Brentford/Chelsea -
XDmanus
tag
szegény HSV, rosszkor voltak rossz helyen Már nagyon várom a Bayern-Juve BL meccseket, kíváncsi vagyok nagyon, hogy a Juve betonvédelme mire megy a Bayern támadófocija ellen...
Más: Nézte valaki (peterszky?) a Fradi meccset? Ez a Leonardo nem semmi, amiket leművelt, hát remélem meg tudja tartani a Fradi, mert a vak is látja, hogy messze kiemelkedik a mezőnyből!
[ Szerkesztve ]
-
XDmanus
tag
Egy szezon után ne írjuk le, igaz nagyon nem jött be neki az angliai kiruccanás, de ennyi erővel Sturridge-ot is temethettük volna, mielőtt a Liverpoolhoz ment, vagy épp Coutinhot. Szerintem mihamarabb vissza kéne igazolnia spanyolba.
(#44175) bandus Én is meglepődtem, hogy nem őt hanem Reinát hívta be, mondjuk igazából annyira nem meghatározó, mert szvsz úgyis Casillas fogja végig védeni a tornát, max ha úgy alakul, hogy nyerik a holland és chile elleni meccset is és biztos a csoportelsőség, akkor az uccsó meccsen az auszik ellen bedobhatja valamelyik csere kapust.
[ Szerkesztve ]
-
XDmanus
tag
válasz salival #44177 üzenetére
Azért én még megvárnám vele a következő idényt, mert nem hiszem hogy a Spursnél csak egy két játékossal van a probléma, lehet az edzői stábbal. A nyári sok nagyreményű igazolásból csak 1-2 tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, kíváncsi vagyok kit fognak kinevezni a köv szezonra oda és hogy mit tud kihozni ebből a csapatból.
-
XDmanus
tag
válasz L_YKing #44239 üzenetére
Az igen .Mondjuk én nem bíznék ebben a tulajban, egyszer egy thai pénzes csóka már majdnem tönkre tett egy angol csapatot, a City fanok biztos emlékeznek még rá, nem is volt olyan régen, asszem a 07/08-as v a 08/09-es szezonban volt hogy teljesen leégett az akkori góré, akié volt a City, és elég nagy gondok voltak, még majdnem csődvédelem alá is vették a csapatot, de akkor jött a megmentő sejk, és hát a többit már ismeri mindenki.
[link]Én elég irreális összegnek tartom azért, de mint tudjuk a legnagyobb tv-s pénzek a PL-ben vannak, és már idén asszem az utolsó helyezett is kb 60 milkót kap, azelőtt meg az elsőnek járt ennyi. Kíváncsi vagyok hova vezeti ez a sok pénz a PL-t, vagyis inkább úgy fogalmaznék hogy milyen hatással lesz ez az angol válogatottra. Ezért kellenek az olyan stabil középcsapatok mint pl a Southampton, akik fiatal angol játékosokra építenek.
[ Szerkesztve ]
-
XDmanus
tag
Ez már tényleg átok, szegény Benfica, kezdem sajnálni őket... Ez a Sevilla meg nem semmi amit csinál, mondjuk nem a mai produkcióra értem pont, bár a védelemre nem lehet nagy kritika, hanem inkább az útra, ahogy eljutottak eddig, úgy hogy Emery-nek teljesen új csapatot kellett építenie. Elment nyáron egy Kondogbia, Maduro, Negredo, Navas meg a klublegenda Palop.
Kár hogy csak a jövő szezontól lehet indulnia az EL győztesnek a BL-ben, megnéztem volna hogy mire megy 5 spanyol csapat.[ Szerkesztve ]
-
XDmanus
tag
Stuart Pearce megkérte Roy Hodgsont, hogy csak akkor vigye ki a fiatalokat a VB-re, ha azok játszhatnak is. Luke Shaw (18), Raheem Sterling (19), Ross Barkley (20), Alex Oxlade-Chamberlain (20) mind helyet kaptak Roy Hodgson VB-re utazó (még nem végleges) 23-as keretében. Stuart szerint jó dolog az ha kivisznek egy VB-re, de ha végig a kispadon kell ülni, az nem sokat jelent. Szerinte a fiataloknak mindenképp játszani kell, és ha nem férnek be a felnőtt keretbe, akkor nem érdemes őket kivinni a VB-re. "Ott lesz a Wales elleni U21-es EB selejtező, valamint a május végén kezdődő Toulon-i Torna is. Ez minimum 5 mérkőzést jelent." Stuart leginkább Shaw miatt aggódik, szerinte Baines-t csak akkor fogja tudni kiszorítani a kezdőből, ha az megsérül. Úgy gondolja, erre a feladatra megfelelt volna Ashley Cole vagy Kieran Gibbs is.
-
XDmanus
tag
Mindig a futás, mindig, mindig. Fussanak a futók de már komolyan. A magyar focinak nem az a legnagyobb hátránya hogy nem bírnak futni, vagy haldokolnak a pályán, hanem hogy nincsenek kibékülve a labdával. Nem tudom szokta e innen valaki nézni a Fieszta című műsort, ahol ki szoktak menni spanyol első ligás csapatokhoz, interjúkat készíteni jelenlegi és volt játékosokkal, edzőkkel, utánpótlás edzőkkel. Ott valamiért tudják hogy a legfontosabb az, hogy a gyerek labdával keljen és feküdjön, labdával menjen wc-re, boltba, iskolába, és az asztalhoz is azzal üljön. A technikai képzettség az fiatalon fejleszthető nagyon, később már nem lehet bepótolni a hiányosságokat, hogy "na jóvan pityukám, má vagy 21 éves, eddig futkároztál, most már itt a labda is játszhatsz vele". Volt nemrég valahol egy kimutatás, hogy átlagban mennyi labdaérintést végeznek egy adott nap a spanyol, német és magyar fiatalok az utánpótlásban, és az eredmény kiábrándító volt. Érdekes, itt van ez a Bozsik program is, meg ilyen olyan akadémiák, meg minden, már asszem jó 10 éve is van, hogy megalakultak az első akadémiák, és sehol semmi. Németeknél a 2004-es EB (le)szereplés után döntöttek úgy, hogy na jólvan mostmár elég, csináljunk valamit az utánpótlással mert ez igy nem megy. Már a 2010-es!!!!! VB-nek úgy vágtak neki, hogy a csapat átlagéletkora valahol 24 v 25 körül volt, és 6 olyan játékost vittek ki, akik csupán 21 vagy 20 évesek voltak. Harmadikok lettek. Ez 6 év. 6! Mielőtt valaki azzal jönne, hogy "hádeh izé, ők sokkal többen vannak, meg izé, ez meg az", az nézze meg a horvátokat, vagy a szerbeket pl. Két szomszédos ország, rosszabb infrastruktúrákkal, és a horvátok minden évben piacra dobnak egy új Modricot vagy Mandzukicot. Most éppen idén az a Halilovic gyerek megy a Barcába. Mutyi az egész magyar utánpótlás képzés. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy most tényleg ennyire nem értenek hozzá az ott dolgozók, vagy csak pénzmosoda. Nem tudom melyik a rosszabb eset.
-
XDmanus
tag
Reméltem hogy hosszabbítás lesz az Arsenal meccsen, így legalább nem egyszerre ér véget mindkettő meccs. De most már innen húzzák be az ágyúsok.
Gratula a matracosoknak!! Az év vesztese: Falcao.
Torrente boldog b*szod![ Szerkesztve ]
-
XDmanus
tag
válasz KisTücsök #44522 üzenetére
Tulajdonképpen én csak segítséget szerettem volna kérni tőled. Most ebből kell írnom majd szakdogát: A Chelsea uralma az angol bajnokságban 55 és 2005 között, és sokat segítene ha fel tudnád sorolni hogy mennyi bajnoki címet nyertek meg akkor, és amúgy meg összesen is. Gondolom te vágod az ilyeneket. Köszönöm szépen előre is
-
XDmanus
tag
Osasuna meg Valladolid úgy nézki megy a másodosztályba, meg lehet hogy Bogdán is el a Boltonból.
-
XDmanus
tag
Egyébként miért nem a Fiorentina-Torino vagy a Milan-Sassuolo meccset adják? Ehelyett megy a tétnélküli Napoli meccs.
[ Szerkesztve ]
-
XDmanus
tag
válasz #53932800 #44620 üzenetére
Szép volt a digitől hogy elvitte mindkét téttel bíró meccset. Milan meccsen kíváncsi vagyok bedobják e azt a 15 éves srácot.
Egyébként most nézem hogy a Parma meccs se tét nélküli, mert ha x marad a Torino meccsen és betudnak egyet kotorni akkor mennek EL-be. Azt is adhatták volna.
(#44619) Tibiajax
Most mondták a stúdióba hogy a Parma egykapuzik szinte, valami 11 kapuralövésnél járnak, egyet csak belőnek valahogy majd[ Szerkesztve ]
-
XDmanus
tag
válasz #53932800 #44626 üzenetére
Igen meg a visszahúzós cselt se veti meg . Hát nem ügyetlen az biztos
(#44627) Tibiajax Igazad lehet, de a T már annyira jó, hogy az előző hétvégi nagy viharban is kb vagy kétszer ment el, akkor is 1-1 percekre. Nem merem megkockáztatni hogy most vissza a digi, utána meg ha megint nem lesz jó akkor megint vissza a T. Az angol bajnokságot sajnálom nagyon csak, így rá vagyok kényszerítve a netes nézésre, ami persze jobb mint a semmi, de hát na
[ Szerkesztve ]
-
XDmanus
tag
Kicsit most kaphatja az okosságot a Torino-i aki kihagyta a tizit .
Azért az nem semmi hogy milyen csapatok maradtak le a nemzetközi kupákról: Manchester Utd, AC Milan, Valencia, Málaga, Werder Bremen, Szpartak Moszkva, Lazio, O. Marseille, Bordeaux, SC Braga, Kolozsvár, Az Alkmaar, a Fenerbahce meg ügye nem indulhat. Még a végén lehetne egy külön kupát csinálni nekik, lehet nézettebb lenne mint az EL.
-
XDmanus
tag
válasz KisTücsök #44661 üzenetére
Az már szemétség lenne ha PL-ből 5 csapat is indulhatna, az olasz-franciából meg csak 3-3. Mondjuk a 2015-ös BL szezontól már 5 azonos országbeli gárda is indulhat majd, de ez csak úgy lehet, ha olyan csapat nyeri az EL-t (ugye mostantól az EL győzelem automatikus BL csoportkört ér majd) amely nem végez az első 4-ben. Ha az a ritka, inkább lehetetlen eset állna elő (bár mondjuk a Liverpool-al is ez volt asszem 2005-ben) hogy a BL győztes is abból az országból kerül ki, és ő se végez a Top 4-ben, akkor a 4. helyezett nem indulhat, szóval olyan nem lesz hogy akár egyszerre 6 csapat is mehet a BL-be egy országból, az azért már kicsit irreális is lenne . Ezért is bánhatják azok a csapatok akik lemaradtak az EL-ről.
[ Szerkesztve ]
-
XDmanus
tag
válasz NyxNyxNyx #44663 üzenetére
Igen, ha az EL-t nem abból az országból érkező nyeri, vagy ha abból az országból érkező nyeri de benne lesz az első 4-ben.
(#44665) KisTücsök Igen, 3 ország szokott +1 helyet kapni a Fair Play-es cucc miatt, de azt általában mindig az északi hármas (svéd, norvég, finn) szokta kapni, egyszer kapta asszem Anglia az elmúlt években és a Fulham indulhatott így, össze is sorsolták őket egy Feröeri csapattal. Hát nem kell mondanom egyből teltház volt a Fulham elleni meccsen, még a fákról is lógtak az emberek Egyébként még azt hallottam hogy amellet hogy indulhat a győztes a BL-ben, még a pénzdíjakat is meg akarják emelni, mert a mostani győztes Sevilla össz-vissz 10 millió euró körül kaszált a végső győzelemmel (ehhez 16 mérkőzést kellett játszani), míg a BL-ben már a csoportkörbe jutással 8,6 millió üti a csapatok markát, kicsit nagy a deficit.
[ Szerkesztve ]
-
XDmanus
tag
Egy kis off
Kisorsolták a csoportokat az 1 hónap múlva kezdődő U19-es hazai rendezésű EB-re.
A-csoport
Magyarország
Ausztria
Portugália
IzraelB-csoport
Bulgária
Németország
Ukrajna
SzerbiaSzvzsz pont elkerültük a két leggyengébb csapatot a 8-ból, Bulgáriát és Ukrajnát, bár még ebből a csoportból se lehetetlen a továbbjutás.
-
XDmanus
tag
Sziasztok! Elindult az új blogom, focibolond néven. Ha valakit nemcsak a Barca-Real versenyfutás és a PL izgalmai érdekelnek, valamint az hogy a Bayern az adott évi német bajnokságot éppen februárban vagy márciusban nyeri majd meg, azt kattintson ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest