Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #65305 üzenetére
Ilyet kihagyni bármilyen szinten elég vicc kategória.
Ezt meg inkább nem is kommentálom. Ha nem sikerül továbbjutni, én az ő nyakába fogom varrni az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #65297 üzenetére
kurva szar egy meccs volt...
de ezt most te is belátod legalább.
a két ultraizgalmas, gigalátványfocit játszó csapat legalább egymásra talált, szépen kisütik egymást
majd monacoban meg lesz egy még izgisebb, még feszültebb 0-0, esetleg esetleg egy 0-1 - bár ez már tényleg nagyon optimista hozzáállás - aztán hajrá a büntetők és végül Chiellini kacaghat egy nagyot, ez is megvan, következő. azokat is szétverjükmondjuk hozzáteszem, a madridi meccs is hányinger volt. de azért egy fokkal jobb
egy juve-meccsnél ált mindig minden jobb
(kivéve az inter meccseit, persze)--
na de majd ma este. Párizsba végre ismét megérkezik a futball
és még lesz egy porto-bayern is, várhatóan igen nagy hangulattal -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #65312 üzenetére
hát nehéz. de a Juvénak legalább ez megy. ha ölni kell a játékot, nem ijjednek meg soha. mondjuk legalább stabilak
te de rühellem mindhárom csapatot...
-
vans?
őstag
[link] "Az ido szep, a palya jo, csak mi vagyunk szarok." Egyszer hallanank ezt itthon...
hábm bábm
-
BenHans
addikt
Alba megint kezdi....
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
venember83
nagyúr
Mi van a Bayern meccsén?
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #65318 üzenetére
Jön a papírforma... Amúgy jó ezt látni.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
L_YKing
addikt
Bayern
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Ringman
nagyúr
quaresma dupla
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz L_YKing #65322 üzenetére
el is felejtettem, hogy 20:45kor kezdődik a meccs, livescore.com-ra néztem rá, aztán elképedtem. így, hogy épp bayernverés van, kerestem gyors egy streamet is
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
nemcso
őstag
A PSG eddig igencsak harmatos...
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
L_YKing
addikt
Ezek a Psgsek utanozni akarjak a tegnapi atma-real meccset?
-
B0V9B
tag
Ennyit számít Verratti és Ibra hiánya.
Porto meg kivégzi a Bayernt
Milyen érdekes hogy ez a Porto a csoportkörben csak 2 döntetlent tudott játszani a Sahtarral, úgy hogy mindkétszer a végén tudtak gólt szerezni a portugálok, most meg oktatják azt a Bayernt amely 7-0-al küldte haza az ukránokat.
[ Szerkesztve ]
-
nemcso
őstag
Borzasztó védő mozdulat után Porto - Bayern 3:1
-
nagyúr
Suarez!!!!!
Azért ahogy ezt így végigcsinálta az nem semmi.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
cyberkind
félisten
Még egy ilyen fosszarhalmaz Psg-t, ezért felesleges volt továbbmenni.
-
szami777
addikt
válasz cyberkind #65332 üzenetére
Nem is baj, hagy essenek ki, egyértelmű, hogy a Barca való a 4 közé.
Csak kár, hogy nem lesz izgi ez a párharc a továbbiakban.
Viszont a Bayern-Porto kva nagy meccs lesz.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
Rakitic 96% passzolási hatékonysággal hagyta el a párizsi gyepet.szép focit mindenkinek!
-
nagyúr
Suarez te jó ég!
Most már picsázzátok ki a PSG-t srácok.
David Luiz ma valami iszonyat amúgy.Na Mathieau megkegyelmezett a PSG-nek hogy maradjon esélyük.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nemcso
őstag
Akkor itt a vége PSG...
És itt a negyedik Barca gól
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Suarez pókhálózik
Formában van, nagyon
Grat neked Mátyiő...
[ Szerkesztve ]
-
Valty
aktív tag
Ezen nincs semmi meglepő, Guardiola egyszerűen képtelen jól meccselni, ha megy akkor megy, ha nem akkor ennyi. Sok a sérült (hiányzik vagy 6 alapember), de akkor is... Rode-Bastuber a kispadon, míg Xabi-Rafinha (+Dante-Bernat) a kezdőben.
A másik dolog, hogy ez az abszolút céltalan labdasimogatás egyáltalán nem a Bayern stílusa, viszont legalább kaptak belőle góltTavaly is belefutottak a késbe, idén is borítékolható volt és jövőre is az lesz
[ Szerkesztve ]
-
nemcso
őstag
A Bayern otthoni meccse biztos hajtós lesz. Ma egy nem éppen izmos csapat legyőzte a nálánál is gyengébbet.
Ennek a PSG -nek semmi esélye sem lesz Barcelonában.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
B0V9B
tag
Én szerintem is jobban, szebben és eredményesebben (BL) játszottak Heynckes alatt, pedig akkor még ügye a keret is sokkal vékonyabb volt. A másik meg az, hogy ez a Lopetegui elég szépen összerakta ezt a Portot. Neki ugye ez az első felnőtt csapata edzőként, eddig csak a Real B-t és a spanyol utánpótlás válogatottakat trenírozta.
-
L_YKing
addikt
Na most viszont sajnálom, hogy nem a Bayern meccset adja a sport1 jövőhét kedden. Az bőven érdekesebb meccs lett volna.
-
-
L_YKing
addikt
Szerintem meg gyonyoruen elbeszeltek egymas mellett mert ugye font/euro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest