- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ez így van. Mondjuk a kocsinak a legnagyobb hibája a havas-jeges közlekedés volt és ezt az új gumik remekül megoldották. Vannak idegesítő hibái, de szvsz. a legidegesítőbb ez.
#11 Ahogy írod a mustangok kategóriájúkhoz képest megfizethetőek. Amerikában ugye ráadásul lehet Ecoboost verziót is kapni, ami nem sokkal több mint hasonló árazásu autók miközben azért jelentősen jobb a vezetési élmény még az "alapmodellben" is. Itt EU-ban pl. Sokan nem is tudják, hogy hivatalos forgalmazással és garanciával lehet új mustangot venni. Amikor azt mondod valakinek, hogy egy GT/ Dark Horse kevesebbe kerül mint egy Audi RS3 akkor nem hiszik el. Pedig de
. Sok BMW/Mercedes/Audi-s állít meg és csodálkoznak, hogy van ilyenre is lehetőség. De nagy valószínűséggel erről HussarF kolléga is tudna beszélni
.
Amúgy ha valaki olcsón szeretne ilyent akkor tengerentúlról érdemes. 2018-2021 GT-ket lehet néha találni aminek a jégeső betörte ez üvegét, de amúgy 2000km alatt van a számláló és a javítás is megáll pár milliónál.
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
Vannak kinyitható keretek, meg patentos, lecsúsztathatóak, meg mágneses is amiket 2 sec levenni.
-100k körül van a gépjárműadó.
-Fogalmam sincs, de 12-15-re mondanám más autók tapasztalatai alapján.
-Kötelezőt senki nem fogja megmondani pontosan, mert jogsi év, életkor, lakóhely, bónusz fokozat stb. mind befolyásolja akár 3x mértékben is. Nekem baromi olcsó, mert jók az arányaim. Csináltam magamra egy Netrisket 2018-as 450 lovas motorral gyorsan, 55k évente. Átlagember ezt nyugodtan duplázza.
-Ford szerviz sok helyen van.
-A Mustang pont az olcsó pony car miatt lett híres, mert megfizethető. Persze nem minimálbérből, de aki ki tudja fizetni a használt néhány milliós árát annak nem okoz már fejtörést a többi része se, ha nem szokása mindenhol padlógázon indulni és havonta eltüntetni a darabra 100 ezres hátsó gumikat.
-Alufelnik kezeltek, amíg az nem sérül addig nem bolyhosodik.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
A Nokian az finn fejlesztés, az hóban-jégen jó gumi lesz. Csak ugye, télen is egyre kevesebb a hó.
már amennyiben nem nyári kocsinak veszed és tárolod garázsban az év 90%-ban
Nem tudom hol laksz, ahol a nyári időszak csak az év 10%-át jelenti. Én "nyári" kocsinak használom az egyiket, de az évnek max 30%-át tölti garázsban, november és február között. De akkor is kihozom kb. 3 hetente, ha jobb idő van. -
Először én sem értettem a kérdést, közben rájöttem miért merült fel.
Maga az alumínium érdekes anyag. A savakra, lúgokra és a sókra is reagál. Ezt a tulajdonságát némileg változtatják az ötvözői.
A konyhasóra nem reagál az alumínium. A felületén keletkező vékony oxid réteg megvédi. A vaslemez felnik reagálnak, ha a festés sérül.A minőségi termékeket eloxálják, majd keményítik a réteget. Erre rakhatnak lakkozást. De nem jelent hatalmas extrát a felületvédelem szempontjából. A hőmozgás miatti lakk sérülés hamarabb alakul ki, mint az eloxálás sérülése.
Viszont elég sok kamu alufelni van használatban. Nehezebbek a vaslemez változatnál. Nincs megfelelő eloxálás rajtuk. A használatuk gyakorlatilag több üzemanyagba kerül, mint a hagyományos felnik esetében. De legalább vigyázni is kell rájuk.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
aero.
veterán
A só nem eszi meg az alufelnit, de értem mire gondolsz. A sérült alufelnit megeszi a kosz és a retek, mivel ugye bemegy a lakkréteg alá, ahhoz nem kell só.
szerk.: Ja, van még kérdés, amit meg tudok válaszolni
Autópályán konstans tempóval simán etetsz vele 9-9.5 litert. Vegyesben elvagy 13-ból. Városban dugózva sokból.
[ Szerkesztve ]
-
Pixeles editorral szedtem le (ennyire nem mennék extra mile-t
). De akkor ezek szerint jó munkát végzett.
Mivel nem otthon élek így arra próbálok válaszolni amire biztosan tudok:
Fogyasztása: Autópályán 11.4, városban 14.5, dugóban 18
Kötelező: Nekem mindenes van és azt mondanám, hogy túl sok (számokat nem írnék, elnézést). Talán ide csapódik le a "teljesítmény adó", mert kb mindenre ami 400 HP felett van arra extrém mértékű biztosítások vannak.szervíz: Ford műhelyek, de akárhova el lehet vinni. Annyi, hogy ha garanciába szeretnéd javíttatni, akkor "csak úgy lehet ahogy a Ford javítaná" - ergo Fordhoz kell vinned mert még certified partner sem fogja tudni betartani a Ford által leírt elvárásokat anélkül meg úszik a garancia.
A felnikre tettünk régebben viaszt, ezen kívül mossuk relatíve rendszeresen
[ Szerkesztve ]
-
Ha felmegy rá keskenyebb gumi az még jobb, de nyilván ez nem téli használatra lett tervezve sehogy, meg nem érdemes a 3 havas nap miatt keskenyebb felnit is venni hozzá.
Hó, sár, eső a vékonynak kedvez, ilyenkor meg úgyse tud az ember leadni sehova 450 lovat ahova kell a széles gumi. Széles gumi szinte csak jó aszfalton tud tapadni, oda való.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
NvidiaRTX
őstag
Kajak ezért a pár képért leszedted róla a rendszámot?
Ezt telefonon vagy akár PC-n kb 1-2 perc alatt le szerkeszthetted volna róla, mármint a képről.
Mennyi egy ilyen autóra a teljesítmény adó?
Mennyit fogyaszt?
Mennyi rá a kötelező?
Hol van ennek szervize?
Mit dolgozol, hogy ilyen gépet fent tudsz tartani?
Nem félsz attól, hogy a só megeszi az alufelnit?S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
-
Rendes autó minden keréken hajt
MOD
Biztos h 2024 Január 5-t írunk? Vagy időutazós a bejegyzés?[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Üdv, igen 6.gen
-
fogselyem
senior tag
Előző generációs Mustang?
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2024 Január 5-t írunk és hosszú évek óta előszőr havazik. Másnap köszönhetően az olvadás és fagyás váltakozásának az út...
- Ukrajnai háború
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Bittorrent topik
- Háztartási gépek
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10