Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #6286 üzenetére
Irányadónak jó, de semmi komoly.
homeless09: Ilyesmit csináltatott magának Pogba is, ha nem tévedek. A Samp elleni vereséget követően (amikor végigalibizte a meccset, ilyet eddig nem csinált) meg arra volt kíváncsi, hogy tetszett a frizurája a nézőknek...
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Ps Vita #6295 üzenetére
szerintem a real mindig is a bl-re koncentrál jobban, mint a bajnokságra. más kérdés, hogy ez az eredményeken nem látszik emg de bárkinek lesz is köszönhető valaha a 10. trófea, az biztosan valami kurvanagy szobrot fog kapni a stadionban és kiplakátolják majd vele a folyosókat is, ahogyan puskással, di stefanoval és a többi nagy sztárral
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
szab.tam
nagyúr
válasz homeless09 #6287 üzenetére
szaxi 20 dollár, komplett 35...
ki ez a csúnya fekete nő az út széléről?ezzel a hajjal úgy néz ki, mint egy harlemi szabadnapos q*
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
7600 GS
addikt
válasz Ps Vita #6295 üzenetére
Tudod az a helyzet, hogy az egész onnan ered, amikor azt mondtam egy újabb vereség után, hogy most már meg kell nyerni a BL-t tavasszal, hogy megmentsük ezt a szezont. Szóval az említett mondat tőlem nem hangzott el.
Az, hogy a BL-re koncentrál a csapat, az már az egésznek a következménye.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ez nem fogja megnemteni a munkaszerződését
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #6289 üzenetére
Ha valakinek (enyhén szólva) nem sikerül maradandót alkotni a pályán, akkor ez az egyetlen mód, hogy foglalkozzanak vele.
-
7600 GS
addikt
Ez komoly vagy csak PS?
-
homeless09
őstag
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
7600 GS
addikt
A Tuttosport szerint megtörténtek az első lépések a Real Madrid és Cavani között. Az olaszok szerint a játékos ügynöke a Bernabéuban járt egyeztetésen. Az olasz lap szerint a Királyi Gárda kifizetné a játékosért a 63 millió eurót, amennyiben Cristiano Ronaldo távozna.
venember ez a Tuttosport mennyire hiteles forrás?
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
"Szép gesztust tett, valamit, amire mindig emlékezni fogok. Innen szeretnék köszönetet mondani neki. Az, hogy egy fontos játékos eljön meglátogatni és nekem adja a mezét, nagyon szép gesztus. (...) Beszélgetett velem, megveregette a vállamat, kérdezett a hogylétemről és mezt cseréltünk. Fantasztikus, ahogyan velem bánt."
Paco Herrera: "Cristiano bejött az öltözőnkbe, hogy a mérkőzés során sérülést szenvedő Hugo Mallo állapotáról érdeklődjön. El akartam mondani Önöknek, mert ez a gesztus nagyon sokat elmond Cristiano Ronaldoról."
Ezt a CR-t nagyon szeretjük.
-
bandus
veterán
válasz Integra #6273 üzenetére
ezt mostanában minden reallal kapcsolatos hsz-edbe beleírod, de szerintem senki sem állítja, hogy ott minden rendben lenne épp ellenkezőleg. tudja a sajtó is és érzik már a szurkolók is, hogy nagy a baj, és ez nem is fog változni szerintem, amíg mourinho az edző. sajnos.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
baluka26
nagyúr
Uhh, ez a Giovinco gól igencsak komoly kapushiba volt.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
Aztakurva. Mou rage.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz Integra #6273 üzenetére
Oké
Akkor olaszok vagy a burzsujok, ahová pénzt keresni mennek az emberek, nem futballozniXabi Alonso jó csávó, meg Higany, Benzin, Essien, Özil, Kaká.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz baluka26 #6272 üzenetére
csak az olaszok? biztos ez? és akkor lampard-dal mi lesz?
ramos meg... most akkor maradt még ikeren kívül normális ember a real-ban? vágom én, hogy minden szép és minden jó a real háza táján, de mégis......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baluka26
nagyúr
válasz Integra #6271 üzenetére
Csak olasz csapatokról tudom elképzelni, hogy 34 éves játékost vegyenek. Mostanában ott virágzik az idősebb játékosok piaca.
Visszanéztem a tegnapi videókat. Ivanovic bravúrosan játszott , Ramos meg istenverte nagy paraszt volt.
-
baluka26
nagyúr
válasz Integra #6269 üzenetére
ÁÁÁÁ. Egy 34 éves játékos, aki sosem volt a jéghegy csúcsa soha az életben nem ér 15 millát. Max 5-10, nagyon max, szerintem.
Viszont Szalai szerintem sokkal ügyesebb, mint Dzsudzsi. Varga Jopkának kellene még valami csapatot találni. Kár, hogy nem jött össze a Swansea neki nyáron.
-
Integra
titán
válasz baluka26 #6268 üzenetére
igen, ennyi van a szerződésében kivásárlási árként. de csak nyáron engedik el. szerintem de, mert a dzsudzsi asszem 12 vagy 13 milla volt? talán még a gerazoli lett volna ilyen árban nyáron, de ugye ő kapmec szegény
-
Integra
titán
szalait lehet vinni nyáron 15 milláért. nagy ugrás előtt van ádám
-
szab.tam
nagyúr
off.
sportm
béres alexandra parterben pucsít, emelgeti a lábát, és instruál:
"és 8, és 9 , és 10 - dolgozik a farizom, - és..."
én meg lassan hokizom...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Integra
titán
két mekkora helyzetet hagyott ki a végén a milan... szívesen néztem volna tiziket
-
Motion_Blur
félisten
Ramos baszki
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
pohár
félisten
válasz venember83 #6258 üzenetére
egy ideig még nem is szándékozom megtanulni románul
és ez nem is Digi, hanem valami Direto Sport TV2
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
románul nézni a Real meccset, hát nem túl jó
szerzsó ramosssss
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisTücsök
addikt
Én most már kimerem jelenteni. Amióta Chelsea meccseket nézek - kb 8 éve - ilyen mélyen még nem volt a csapat.
Ba 10 perc alatt összehozott egy (les)gólt (bár szerintem nem volt az, de azért majd visszanézem még), meg volt két jó fejese. Torres 80 percig SEMMIT nem csinált. Mikor lesz egy olyan edzőnk végre, aki tud cserélni? Meg aki Luiznak végre megmondja, hogy "figyelj már baszod, nem tudsz kapura lőni, ne erőltesd. Pláne ne a 85. percben 30-ról, amikor hátrányban van a csapat".
Még egy kupa kilőve.
-
venember83
nagyúr
Kösz, Méxes!
-
Integra
titán
na, vucinic ismét
-
Integra
titán
benitez meddig marad?
-
pohár
félisten
micsoda gólpassz volt
-
Boxer001
veterán
Grat Swansea.
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #6239 üzenetére
Például. Kicsit egyékbént olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint Walcott-tal.
Real Madrid-Celta Vigo
CR mesterhármas van a levegőben. Benzema mögött a CR-Özil-Modric trió remekül szuperál. Nem kell felhúznom magam Di Maria hülye huzogatásain most már. Szegény Celta-t annyira nem hagyják érvényesülni, hogy az sem tűnik fel, hogy Essien borzalmas szélsővédőnek. A saját posztján kéne játszatni kedves El Unico.
Kérnék szépen kis helyzetjelentés a többi pályáról is.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Ez a zseniális edző miért nem cseréli már be Ba-t?
-
giigz
veterán
válasz Motion_Blur #6245 üzenetére
Aranylabda után várható volt, most meg kell mutatni, hogy hozzá képest csak kis bohóc a törpe.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
CR7 nagy formában
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
vans?
őstag
Huhuuu, az hol fert el ott
hábm bábm
-
fatal`
titán
Már megint ez a degenerált Egri Viktor közvetíti a spanyol meccset? Nem szeretem az olasz focit, de akkor inkább azt nézem.
-
baluka26
nagyúr
Egy támadás egy gól. Ügyes gyerek ez a Michu.
-
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #6235 üzenetére
Hát azért ez a tekerés nem volt éppen másodosztályú. Ügyes kis gyerek ez a Giovinco, de valahogy mindig azt érzem, hogy kiadhatott volna magából többet is.
-
KisTücsök
addikt
Mekkora hajtás van ezen a meccsen, te jó ég. Az előbb milyen támadást toltunk...
-
venember83
nagyúr
Végre csinált valamit a kis poetsch! Még ha kapushiba is volt alaposan.
-
pohár
félisten
Fáraóóó
-
Integra
titán
azt hittem egy pillanatra, hogy chelsea vs magyarország meccs van
hoppá, vezet a milán
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Mia san Mia,Die FCB Story
Ajánlom mindenkinek -
baluka26
nagyúr
Nem adja Chelsea meccset egyik digi sem élőben?..
-
fatal`
titán
válasz 7600 GS #6227 üzenetére
Podolski szélső szerintem, nem csatár. Giroud szintjét meg szerintem hozná ő is. Bár én is azon a véleményen vagyok, hogy maradjon csak a Mainzban, ott biztos kezdő. Esetleg elmehetne egy másik BuLi csapatba, láthatóan fekszik neki.
Azt olvastam, hogy a Wolfsburg és a Dortmund is érdeklődik, bár szerintem ez is csak pletyka. Utóbbival ugyanaz lenne a helyzet, mint az Arsenalnál.
-
fatal`
titán
válasz 7600 GS #6225 üzenetére
Lehet, hogy azért mert már fogtak kezet korábban? Vagy csak szimplán nincsenek jóban, bár szerintem Pep akkor is kezet fogna. Kár ezen rugózni amúgy, teljesen irreleváns.
Kétlem, hogy a Barca csatárt (vagy bárkit) venne 60 millióért. Ahogy a tegnapi hírt is kétlem, hogy most télen 20M-ért vinni Szalait az Arsenal.
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #6223 üzenetére
Éppen akartam írni, megelőztél balu. Kiváncsi lennék azért a többiek véleményére. Nekem az a fura, hogy látja CR-t tisztán, de nem kezel vele.
Napi hírek, hírmorzsák:
A Marca felmérése szerint Mourinho elveszítette szurkolóinak majdnem a felét. 2011-ben még a megkérdezettek 94%-a bízott benne, és 8,82-re értékelték a munkásságát egy tízes skálán. Jelen pillanatban pedig csak 6,68-at kapott, és mindössze a voksolók 54%-a bízik benne.
Napoli elnöke megerősítette azokat a híreket, hogy Cavanit le lehet igazolni, azonban kizárólag abban az esetben, ha kifizetik érte a 63 millió eurós kivásárlási árat, hiszen ez ellen nem tud mit tenni, de a játékos még ekkor is mondhat nemet. A hírek szerint a Zenit hajlandó lenne kifizetni ezt az árat, de megemlítik a Real Madrid és a Barcelona nevét is, mint lehetséges érdeklődőt.
A Német Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint Mesut Özil lett a 2012-es esztendő legjobb német labdarúgója a szurkolók körében végzett felmérés alapján, így megvédte "címét". A szavazók 32.49%-a voksolt a Real Madrid játékosára, a második helyen Miroslav Klose, a harmadikon pedig Marco Reus található meg. A díjat március 26-án, a Kazahsztán elleni válogatott mérkőzés előtt veheti át.
Egy Cavani a Real Madridban. Kimondani is jó, hát még átélni.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Azt a bulvár anyám valagát:
Ronaldo belebotlik Guardiolába, és bocsánatot kér. Ehelyett mi van? Pep nyem nyújtott kezet CR-nek XDXDThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz Integra #6221 üzenetére
Kurva 503.
Röviden, ismerem, főleg a 3. szervezet munkásságát, és szerintem mindenki elítéli tevékenységüket, akinek normális az értékrendje.De abban szeretnék hinni, hogy a FIFA nem hoz részrehajló döntést, és tényleg csak precedens miatt hoztak ilyen erős ítéletet.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz baluka26 #6220 üzenetére
jól van, jól van, látom nagyon penge vagy, miért nem dugod be a fejed mindjárt ennek a három senkiházinak a seggébe... mondom, nézz utána ennek a három szervezetnek. felsoroltad a nevüket. bravo.
természetesen nem azt mondom, hogy ezt a 20 köcsögöt nem kéne dunába lökni, de az is biztos, hogy ezt a pár bibsit is a retekbe elkellene végre zavarni nagyon messzire....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baluka26
nagyúr
válasz Integra #6219 üzenetére
Három szervezet az a kettő:
"..európai rasszizmus ellenes mozgalom (FARE), egy bécsi izraelita kör és egy harmadik társaság (Simon Wiesenthal Központ) jelentette fel a magyar szövetséget.."Csányi MLSZ elnök, Schmitt leköszönő közt. elnök, Áder közt. elnök.
Egyébként nyugati sajtóorgánumok közül volt olyan, aki azt írta, hogy örüljünk, hogy ennyivel megúsztuk. (aszem ez Daily Mail volt)
Én sem mondanám gyengének ezt az ítéletet (sőt..), de megint becsusszantunk a szopóágra, és megint mi vagyunk a precedens.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Boxer001
veterán
válasz homeless09 #6213 üzenetére
Akkor eddig mit néztem?
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #6213 üzenetére
Még azt is inkább, mint hogy politika legyen.
-
baluka26
nagyúr
válasz Integra #6200 üzenetére
Figy, ha a szokványos lófasz lett volna, ami minden meccsen van, szerinted Csányi+Áder+Schmitt bocsánatot kértek volna hivatalosan több hivatalos személytől? Én nem hiszem.
De persze ma olvastam olyan blődséget, amelyben egy magyar politikus azt nyilatkozta, hogy a futball már több mint sport, mert a futball már politika is. Ha igaza lenne aszem végeznék ennek a sportnak a nézésével.
-
-
Integra
titán
szegény vidi lekéste a gépét párizsban, az air franc ott hagyta őket..
-
Ijk
nagyúr
Szerintem felháborító az egész. Két kis ország rangadóját elkaszálták ezzel, egy német-franciát nem mertek volna, pedig lefogadom hogy ott is keményen megy a köpködés egyes szurkolók felől.
Egyébként mintha 57-ben magyar-szovjet barimeccset tartottak volna, pontosan lehetett számítani a hangulatra./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Sztbeni
őstag
szánalmas... Nem hiszem el, hogy ezek mindent el tudnak intézni
Amúgy meg az is vicces, hogy pont ezek pattognak, akik azért nem játszanak Ázsiában (ahova tartoznak földrajzilag), mert onnan már kiutálták őket. Nem véletlenül
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest