Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#3024) adalbert1 válasza x_o_n (#3021) üzenetére


adalbert1
veterán

A glettelést ugyan csak most fogjuk kezdeni, de szerintem a fal nagyjából jó állapotban van, legalább itt csak a tapétaleszedéssel kellett szórakozni.

Viszont a konyhában a járólap is pár helyen szarul van felrakva (ugye más hangja van mint a normálisan felrakottnak + a fürdőben is a csempe, de ezek még úgy tűnik bírják pár évet.

A francia erkély ajtaja is elég ótvar állapotban van, erre lekenték az egészet újra. Persze majd jöhet az, hogy tökig lecsiszoljuk, kijavítjuk, az üvegeket újragitteljük. Még jó hogy nagybátyám üvegesként dolgozott jó pár évig + az asztalosságot is kitanulta, meg már két házat is felhúzott magának. :)

Na meg az is elég amatőr dolog volt, hogy beraktak egy olyan wc csészét, amire feltéve az ülőkét csak kb. 60 fokban lehet felhajtani a tartály miatt.
A fürdőbe meg felraktak egy akkora mosdókagylót ami csak a budiba passzolna...

Szóval azt nem értem az egészben, hogy mi a fenének költöttek el pénzt, meg baszták el az idejüket erre? Jó, így valamennyivel többet kaptak érte, cserébe meg szívás van vele.
Mondjuk mivel cégtől vettük a lakást és a tevékenységi körük között ott van kismillió egyéb között a lakásfelújítás is, így gondolom az éves társasági adójukat jelentősen csökkenti amit munka címszó alatt elvégeztek a lakáson.

Tegnap a baumaxban legalább láttam nagyon fasza márvány csempét és járólapot is. Igaz horror ára van, de kitaláltam hogy a következő lakásban mindenféleképpen olyan lesz. :)

Na meg eléggé lehaltam, hogy pár kiegészítő cuccnak milyen árai vannak, pl. wc papír tartó 6-7 k-ért. :Y

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.