Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
Z_A_P
üzenetére
Elvileg bármelyik "simát" , ha olyan...(vannak más szögben nyílók) berakhatsz helyette, de kompletten cserélve. Ami biztos megoldás, ha mindkettőn, hármat, stb...cseréled, ami az adott felületen van. Lehet, hogy van esélyed ugyanilyet venni és csak átrakod a hibás részt, ha ez egy márkásabb darab...de ahány lapszabászat, vagy ezzel kapcsolatos üzlet van, mind másra esküszik és arra áll rá, felénk nincs nagy választék ilyenekből...
-
6030D
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Az Aldis nagyon jó. Apósnak az első talán már 6-7 éves, csak a fém él kopott le róla, a teraszt azzal csinálja. Vett egy másikat a térkőhöz is. Nekem is az van, tökéletes. Tavaly 8000 Ft volt, szóval nem a legolcsóbbat kell venni belőle. (Bár nekem mákom volt, mert volt még egy előző évi az akciós dobozban, 25%-os címkével. Rá egy hétre kirakták az újat).
-
Atomgeszi
nagyúr
Komolyan ennyire hitvány szarok a hólapátok?
4x csináltam meg vele 220 m2. És már elhajlott az elvedo, és kb el is kopott. Tescos, nem is az olcsóbb, mert vastag műanyag.Hol lehetne normálisat venni?
-
Z_A_P
addikt
Sziasztok,
egy szekrenyajto zsanernak a vegen letort a ful, amit be kell akasztani a butoron maradt felbe. Igy most nem lehet visszatenni, mert a hatulja nem akad be, nem tartja ellen.
[kép]Gondolom ezek egyedi darbok (vagyis 1000 fele van), es a megoldas hogy az egeszet cserelni kene.
Vagy kiszedem mindket felet, es elviszem valahova*, ilyet kerek?
*de hol az a valahova?
-
axioma
veterán
-
csubuka
addikt
válasz
Chris0321
üzenetére
No igen, ez egy új kiszállás lesz végül...
6030D: Elég béna formája van, nehéz sajnos normálisan eljárni, becsülni persze lehet, ránézek majd.
Lehet inmár két meglévő beton kerítésoszlophoz mérek távilságot egy új pontnál. Úgy reprodukálható lesz a jövőben is a sztori bármi is történik a jelölővel.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Alapvetően a méretezésre nem alkalmas felirat a földmérői vázrajzon az nem azt jelenti, hogy a méterekben méternyi hibák lennének manapság nem? (Pár 10 cm gondolom okés persze)
Ha 4 méterrel kevesebbet mérek egy telek egyik oldalán mint ami méret van feltüntetve akkor az vagy földmérői hiba a méretben (miért lenne csak az egyik oldalon?) vagy a szomszéd arrébtette a karót nemde, netán véletlenül kiesett és más helyre ment stb...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
csemberlen
üzenetére
Akkor azért, mert az teflonos.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
csemberlen
üzenetére
Ha 4 - 6*havonta használod, akkor ok. De fél év után sajnos esélyes, hogy ugyanúgy beszárad.
-
sss
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére
Reggie0: köszönöm, ez már nagy segítség. Egy termosztát van azt feltekertem korábban, távirányító meg csak a klímához.
GhostVector: köszönöm Neked is a választ. A termosztátot feltekertem napokkal ezelőtt, de ugyanúgy hideg a padló. A közös képviselőnek is vannak (elvileg) kontaktjai.
ncc1701: köszönöm a megerősítést.
Köszönöm szépen mindenkinek még egyszer a válaszokat.
-
jjohn
aktív tag
válasz
csemberlen
üzenetére
Ezt én is eljátszottam és nem működött. Sőt a szaki is így jött egyszer, pedig ő többször használja a pisztolyt, nála is beragadt.
Sajnos a pisztolyban szárad meg a cucc.
Ezt tudva most már pisztoly kimos, ha nem műkszik később megjáratom a golyót, és az elejét is megtakarítom újfent. Utána mint új korában.
Nálam ez vált be a legjobban. -
GhostVector
junior tag
Szerintem minden nyitva, aminek nyitva kell lennie.
Nincs a szobákban a falon egy vezérlő, amivel fel lehet nyomni?
Nálunk volt egy vezérlő/termosz, párszor megnyomtam a plusz jelet és elkezdett fűteni.A közös képviselőtől nem tudom mit akarsz, de neki ehhez túl sok köze nincs és a lakásos kontaktod valószínűleg frissebb, mint ami neki van.
-
Reggie0
félisten
Minden nyitva van aminek kell, viszont a keveroszerelepek elektromosan vezereltek. (Felso kepen alul a 4 darab kek henger amikbol kijon a vezetek). Szoval a bekapcsolast a vezerlesen kell elvegezned, vagy appbol vagy a kezelofeluletrol/taviranyitorol attol fugg milyen rendszer van.
-
sss
őstag
Sziasztok.
Nem tudom, hogy ez lenne-e a megfelelő topik, de padlófűtéshez ért itt valaki? Nemrég költöztem, eddig itt csak a klímával fűtöttem de lassan be kellene kapcsolni a padlófűtést is (van kontaktom a lakáshoz de jelenleg nem elérhető, a közös képviselőt is próbálom elérni).
Esetleg itt látszik valami ami egyértelműen el van zárva/ki van kapcsolva? Sajnos abszolút laikus vagyok a témában.
Illetve az egyik közös helyiségben is látok hasonló csöveket, de azt sem tudom, hogy ezek a klímához és/vagy a padlófűtéshez tartoznak.
Google sajnos nem volt a barátom.
-
Atomgeszi
nagyúr
Van egy Hajdu HGK24 kazán a padlófűtésnek, meg a használati melegvíznek, meg egy Concept SGW(S) 112literes hmv
Ma nem volt meleg víz, nem tudom, hogy mi lehet a probléma.
A concept Nincs áram alatt soha, csak vész esetén akartam most bedugni, mikor nem volt meleg víz.
mikor bedugtam a bojlert, hogy legalább így legyen meleg víz, vártam picit mi történik. Elkezdtem érezni büdös égett szagot. Akkor vettem le a bojler alsó műanyag burkolatot és ez fogadott. Egyből ki is húztam
A kazán pedig nem akar meleg vizet csinálni, de fűtés van.
Mi a franc lehet ezzel?
Hetente van nálunk csőtörés és ilyen jó levegős víz jön mindig. Lehet, hogy az tette tönkre az áramlás mérőt? Hiába nyitom a csapot, hamar szokott meleg víz lenni, de most semmj.
-
psion2101
tag
válasz
csemberlen
üzenetére
Na ezt már én is hallottam.Akkor ez tényleg jó?
-
csemberlen
őstag
Purhab pisztoly nálam is beszáradt párszor bármit is csináltam. Ekkor kaptam az ötletet, hogy az a legjobb ha nem csinálok semmit, rajta hagyom a habot. Eddig bevált.
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Lebegő/függesztett WC-ből van olyan, ami idővel nem vetemedik el és nem repeszti szét a csempét/nem fog elvállni a faltól a WC? Eddig ahol láttam, mindenhol ezt tapasztaltam, beleértve nálunk is (örököltük ezt a megoldást, most fog a fürdő felújítás megtörténni). Nem tudom a két menetes szár és a keret mennyire nyújt stabil megoldást hosszútávon....
-
-
lemmy71
őstag
válasz
miningboy
üzenetére
Amúgy ez milyen kemény?
Elemes kerámia.
Saválló betétcsőves tégla.
Kikent két téglás, kisméretű.
Ha nincs benne "bélés" akkor előbb utóbb a fugákon is átjön a kátrány, láttam már ilyet
Az hogy ennyire "kátrányos" a kemény, ott más problémák is vannak (huzat, keresztmetszet, kazán, fűtési mód, stb.) én először ennek néznék utána.
Az hogy eltakarod (vakolat, gk, stb.) azzal még nem oldódik meg a problémád, főleg ha hosszútávra tervezel.
Még annyi hogy egy sima fúrásnál nem szabadna hogy így szivárogni a kátránynak, lehet hogy ütvefúrt és beszakadt a belső rész . -
jjohn
aktív tag
válasz
psion2101
üzenetére
Szia!
A purhabbal volt nekem is ilyen gondom. A pisztoly a ludas újra ki kellett fújatni tisztító spray-vel és rögtön kiderül hogy nem megy át rajta az sem.
Akkor le kellett szedni az elejét és a fúvókát meg tisztítani, meg nálam a záró golyót kicsit lenyomkodtam, utána már jó volt purhabbal is.
Illetve még purhab kifújó résztét is megtakarítottam. -
psion2101
tag
Két kérdésem lenne hozzátok.
Purhabot pisztollyal használom.Mikor leveszem akkor a tisztitó sprayel kitisztitom a purhab tetejét is meg a pisztolyt is.Két hét után használnám és olyan mintha nem lenne benne nyomás,pedig van benne cucc.Mi a gond?
Soudalnak a ragasztóhabjáról lenne szó.
A másik kérdésem pedig az lenne,hogy a képen látható foltok másik oldalán egy zuhanyzó van.Sajnos nem hozzáférhető a lefolyó.Valószinű el lehet törve?Bontás nélkül nem lehet megnézni ugye?
[kép] -
miningboy
tag
válasz
Ton-ton
üzenetére
Köszönöm!
a mesterséges intelligencia ezeket ajánlotta:
Tytan Professional Kémény- és kályhatömítő, Soudal Kályhatömítő, Mester 1000°C Hőálló Tömítő
illetve hőálló javítóhabarccsal.
Én lehet, hogy valami kombóval dolgoznék, dolgoztatnék, a tömítők mehetnének a furatokba, aztán utána a habarccsal meg a felületet szépen visszajavítani, szintbe hozni. -
Ton-ton
tag
válasz
miningboy
üzenetére
Igen, a kéményt alapvetően tilos lenne megfúrni. (Bár néha sikerül, ha egyébként nem látszik)
Ahogy elöttem írták visszabontani nem kell. Igen, jól látod, sajnos a kartont legalább 50-60 centi szélességben vissza kell bontani.
Az UD rögzítéseit kiszedni a kéményből (elötte a kémény mellett rögzíteni).
A lyukat bejavítani. Erre habarcs is megfelel, de azt macera betuszkolni a lyukba. Talán legegyszerűbb valamilyen beton ragasztó lenne (drága, de csak benyomod egy kartuspisztolyból).
És igen, sajnos a kátrányos vakolatot le kell verni, és újravakolni...
(Ideiglenes megoldás ha lekened valamilyen folttakaró festékkel, vagy modakrillal...) -
Ton-ton
tag
válasz
Ursache
üzenetére
A váz tetejére kerül a szigetelés alap esetben. Ha nagyon kevés a rendelkezésre álló hely, akkor hozzuk csak le az alsó réteget, mivel nagyon macerás felrakni, ha csak a hőtükrös fólia tartja.
Magát a hőtükör fóliát Ilbruck CT600 ragasztóspray-vel szoktuk feltenni. Egyszerűen lefújod a profilt, és felsimítod a fóliát (a használati utasítással ellentétben azonnal ragaszd, ne várj vele).
Igen, a széleken lefelé túllógatod. A felesleget levághatod kartonozás elött, de akár a kartonozás után is. -
lemmy71
őstag
válasz
miningboy
üzenetére
Az nagy valószínűséggel egy eleve visszafolyt kémény, az nem azért olyan mert megfúrták, kartonozás és festés előtt a szakömbernek látni kellett volna hogy milyen. A kéményt nem kell visszabontani, alaposan ki kell takarítani, kívülről leverni a vakolatot és újra vakolni. Amúgy tuti hogy be is ázik valahol, vagy csak valami vizes fával tüzelnek benne.
-
miningboy
tag
BUÉK!
Induljon jobban az évetek, mint nekünk... éppen pont témába illő, sajnos...
[kép] [kép]Friss felújítás, friss festés, friss gipszkarton...
Az meg ott egy kémény, amit úgy néz ki, hogy a gipszkartonos szépen megfúrt, ezért vagy át is lyukadt, vagy csak szépen megrepedt, de ott szivárog szépen a kátrány és a kondenzátum.Mire számítsak?
Rombolás, kéményvisszabontás, újraépítés, vagy van valami hiperszuper paszta, amivel ha kijavítom, bekenem, akkor még egy 30évig nem lesz semmi baj?
Tudom, látatlanban mit is mondanátok rá, igazából az a kérdés, hogy van-e valami javítóanyag, amivel tényleg meg lehetne azt oldani, hogy a gipszkartont valahol okosan visszaszedni, hogy az is javítható legyen, aztán a furatokat megkeresni, ott a területet megtisztítani, megkeresni a lyukakat, repedéseket, aztán felhordani az anyagot, száradés, stb, aztán gipszkarton vissza, festés, és mehet a fűtés.
Pont a legrosszabbkor... -
lemmy71
őstag
válasz
Ursache
üzenetére
"... hogyan lehetne felfelé hajtani. Meg mi értelme lenne?..."
Meglehet csinálni, de akkor az UD -vel együtt kell feltenni a falafelöli részeket, ami szerintem értelmetlen és még macerás is.
Viszont ha te dupla profilban gondolkozol és a felső profilra akarod tenni a hőtükrös fóliát, akkor szintén lefelé hajtva az UD alatt kell ragasztanod a falhoz. Bár én még nem láttam a felső konzolon fóliát, de az nem zárja ki hogy az úgy nem jó, viszont a rögzítéseknél gondban leszel.
Én nem variálnám túl a helyedben, a gépészetnél (led trafó, stb.) dobozokat tennék, vagy mehet besüllyesztve az oldalfalba is. -
Ursache
senior tag
Sziasztok!
Nem ragozom túl, a lényeg hogy gipszkarton álmennyezetet kell készíte-ni/nem.
Hőtükrös párazáró fóliát raknánk be. Fafödém - direktfüggesztő + CD és UD profilok + fölötte üveggyapot szigetelés.A hőtükrös párazáró fóliát pontosan hogyan kell felhelyezni? Sokat olvastam már a témában..
Röviden tömören butil szalag a CD profilra és arra ráragasztani (+ átlapolás és azok ragasztása). Ez stimm! Ugye a villanykiállásnak (mennyezeti lámpa) át kell törnie a párazárófóliát, semmi gond.. mandzsetta, vagy egyéb tömítés.
Nyilván talán még egy fokkal jobb, ha 2db gipszkarton vázszerkezet van építve, és akkor a fölső (ami közelebb van a padláshoz) az csak a hőtükrös párazárófliát viseli magán, és kap egy direktfüggesztőt a fölső CD profil lehozva 7-8-10 centit (gépészeti üreg, pl led szalag trafó), és akkor ott mehet minden villamosság, nincs fólia áttörés. Így akkor meg a butilszalag feleslegesen drága?
De az igazi rohadt nagy kérdésem: párazárófólia és falcsatlakozás. A CD profil aljára fölragasztottam és a falnál hogy dolgozom el? Rá kell hagynom gondolom?! Az a ráhagyást fölfele viszem? Vagy lefele?
Figyelj: ha fölfele viszem (szigetelés felé), akkor nem biztos, hogy az UD profil már ott van.. (mert csak a CD-t raktam még fel pont ezért...) tehát van helyem fölfele vinni, de akkor meg az UD profilt hogy rakom fel?
Tehát két kérdés: célszerű 2 gipszkarton vázszerkezetet építeni, hogy kevesebb fólia áttörés legyen és legyen helye a villamosságnak? Vagy kasírozzam egybe az egészet: CD profil alá butilszalag és fel a fólia + rá a karton, és akkor sok fólia áttörésem van, de a butil a csavaroknál tömít, a többit pedig szépen eldolgozni (mandzsetta satöbbi)? És akkor a led trafó mehet az üveggyapot szigetelés alá rá a fóliára fentről a padlástérből?
Egyáltalán a hőtükrös fólia számít így bármit hogy nincs neki 5 centis hőtechnikai légrés ott? Vagy legyen tényleg 2 vázszerkezet és sok kérdés kiegyszerűsödik, viszont elvesztek 10 centi belmagasságot akkor..
De a fólia + fal csatlakozást nem lehet kikerülni sehogy. Vagy inkább lefele kéne jönni a falon vele? És majd a holkerdíszléc (stukkó) eltakarja úgy is? De az hogy csak eltakarja meg páratechnikailag mi a helyes az két külön dolog..
Meg vagyok lőve, please help

Köszi a válaszokat!!

-
KD6-3.7
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Gondoltam, hogy van különbség, de nem figyeltem. Nekem a bézs színű van. Akkor az pont jó lesz a műanyag ablakkeretre.
-
-
KD6-3.7
őstag
Értem, kösz mindenkinek! Rendesen rá fogom nyomni a szalagot. Amúgy Tesa.
-
KD6-3.7
őstag
Ablak csere után a kőműves kijavitotta a körülötte lévő falat. Az ablak és a fal találkozásánál hogyan tudom kifesteni úgy, hogy szép egyenes legyen, ne fessem össze az ablakkeretet?
Maszkolószalag nem igazán jó...beszivárog alá a festék ezt már máshol tapasztaltam. -
ad4m1337
aktív tag
válasz
ad4m1337
üzenetére
Sikerült megoldanom jelentem
Adott volt pár direktbe kötött elektromos Smarthome redőny (az a fajta ami direktbe van kötve, és nincs rajta "programozási gomb a redőnymotoron) amiket úgy lehet programozni, hogy áramtalaíntja az ember, utána visszakapcsolja, és akkor 5-10 mp -ig mindegyik redőnymotor aktív tanulómódban van.A probléma ezzel, hogy ilyenkor mindegyik ilyen módban van (mi esetünkben emeleten 8 darab), tehát egyszerre tanulja meg egy távirányító az összes redőny motort (433 mhz), viszont nekünk külön-külön kellett, mivel szobánként szeretnénk szabáyozni a redőnyöket.
Megoldás --> Faraday kaltika
tekerd körbe a távirányítót, hagy egy kis pici részt az elején, hogy kijusson a jel, és nagyon közelre érintve a redőnytokhoz tudja az ember programozni. Így is sok probáblkozás volt, mert volt, hogy egyszerre kettő is érzékelte, de kitartással, sikerült összehozni 
Tehát ha bárkinek ilyen problémája lenne --> alufólia a megoldás -
AssAssynn
addikt
válasz
f4lcon
üzenetére
Hát ugye ez is a faipar része lenne, hogy szárított fával dolgozunk, ami nem csavarodik így. A lényeg, hogy biztosan meg lehet oldani. Intézményekbe is tesznek tömörfa ajtókat, és régen is az volt. A kérdés, hogy a szakemberek megtudják-e jóra csinálni. Aki furnért ajánl, az nyilván nem, de aki tömörfára van szakosodva, az biztosan megcsinálja neked, csak gondolom nem olcsón.
-
válasz
AssAssynn
üzenetére
akit linkeltél, az csak valami ismerőse annak a cégnek, akik az ajtót gyártják. kaptam ajánlatot, de közben mások, akik szintén ajánlatot tettek ezt mondják:
A beltéri ajtók felületén található furnér természetes megjelenést biztosít, nagyon hasonlít a tömör fa ajtóhoz. Hogy miért mégis a furnér beltéri ajtókatt ajánljuk? Mert a fa él. És ami él, az mozog is.
A faanyag nedves környezetben megszívja magát és duzzad, száraz helyen viszont, éppen ellenkezőleg, zsugorodik. Ezen még a korszerű felületkezelési technikák sem segítenek. Kevés az olyan helyiség, ahol optimális a környezet, azaz a páratartalom állandó, főként az ajtólap mindkét oldalán (pl.: garázs és lakótér közötti ajtó, kamra és konyha közötti ajtó).
A legfőbb problémát a fa rostiránya okozza. A rostok valójában a hosszirányban elhelyezkedő csőedények csoportjai, amelyek a fa növekedése során alakulnak ki. Mivel a fa soha nem fejlődik tökéletesen egyenletesen, a rostok elhelyezkedése is szabálytalan. Ez vezet ahhoz, hogy a tömörfából készült beltéri ajtók egyes részei eltérő módon reagálnak a külső behatásokra – vagyis a különböző rostirányok mellett az ajtó hajlik, vetemedik.
-
lemmy71
őstag
válasz
psion2101
üzenetére
Azt írtad hogy nem a saját az ingatlan és csak átmenetileg lakatok ott. Így az megoldás amit írtál, szerintem túl bonyolult. Ha hozzáférsz a külső kávához, akkor ami megmaradt szigetelő anyag (xps, eps, gyapot, szőnyeg, stb.) azzal kitöltöd a kávát és lefóliázod.
Egy tábla OSB lapot nem áldoznának be, max ha van valami kimaradt darab
-
föccer
nagyúr
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Zajcsökkentés kérdésem van.
Falszomszéd általi hangok csökkentésére tudna valaki ajánlani szigetelős céget? Teljesen tudom nem lehet kizárni , de nagyon áthallani a beszélgetést, tv-t... -
psion2101
tag
válasz
lemmy71
üzenetére
Na akkor lett egy olyan ötlet,hogy osb-t bevágok az ajtó elé.Arra ragasztok szigetelést és beboritom az első segélyládából a fóliával.Ez mind kivülről.Belülről meg kap egy pokrócot.Az a baj,hogy szar infra fűtés van és abban a helységben ahol ez az ajtó van ott egész nap düböröghetne a fűtés és nem éri utól magát.Igy is egy vagyon a fütés,mert van baj a házzal
-
Z_A_P
addikt
válasz
axioma
üzenetére
Szerintem engedd el, nem fog semmi sem szamitani, plane ha jo uj ablakok.
De igaz, tegyel ra redonyt, az a legegyszerubb es legesztetikusabb megoldas. Hogy mennyit hasznal az jo kerdes.
Amugy nalam egyetlen kivetellel (ami nem is lehetne ott, picike) minden ablakon van redony + szunyoghalo. Max nem hasznalom, ugy voltam vele. -
AssAssynn
addikt
-
beléri ajtó téma: a furnéros felület a legjobb? úgy értem, én szép fa ajtókat szeretnék, de ahol kérdeztem csak furnérozott van. mert a fa vetemedik, meg minden...
na most fenyő ajtóink vannak, és annyira azért nincsenek elvetemedve ám. gondoltam akkor kemény fából még jobb lenne. kőrisből vagy bükkből. -
axioma
veterán
válasz
6030D
üzenetére
a kicsi ablakokon minek redony, semmi erdemi szerepe, a mostani lakasban se huzogatnank soha, az atvezetesben tobb a hibalehetoseg, mint amit ezen a feluleten ad a redony minimal hatasa
A dugot ertem, ehhez (epites alatti) kava elokeszites se kell, koszi!@Z_A_P mert eszakkeleti :-) bar ha abbol indulok ki, hogy ma mar a gepeszetnek nem a futes hanem a hutes a kihivas, szamokban talan nem latszana, hogy kb. 4x rosszabb az ablak (de azert a csoromet birizgalja a felesleges ktg es felesleges energiaszokes)
@macilaci koszi neked is, megnezem ezt a plusz ajtos opciot is
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ford topik
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Adott volt pár direktbe kötött elektromos Smarthome redőny (az a fajta ami direktbe van kötve, és nincs rajta "programozási gomb a redőnymotoron) amiket úgy lehet programozni, hogy áramtalaíntja az ember, utána visszakapcsolja, és akkor 5-10 mp -ig mindegyik redőnymotor aktív tanulómódban van.
Met