Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#254197) fulton válasza vallas (#254194) üzenetére


fulton
addikt

hát lehet idegen szemében az, bármi lehet :D
Nekem így kerek.

A NW cipő mikor a jobb oldali nyekergett, elsőnek azt hittem a pedál, kezeltem is, de továbbra is csinálta, aztán rájöttem hogy a gumi réteg az, amire a stopli fogatva van az a gumi nyikorog a cipő talpával...kis tf2 és megszűnt. De emlékszem mennyire elvette az egész ízét menet közben. Azért ezt hallani lehetett, 30 nál is.
Aztán a NW ilyen műbőr féle, városi haladásnál vagy alacsonyabb sebességnél hallani lehetett ilyen "nyüsz nyüsz..." hangokat ahogy tekersz mindkét oldalról(mint a bőrkabát volt régen vagy mihez hasonlítsam). Az össze érintkező műbőr hangja volt. 2 pontra kellett kis zsírt kenni, és teljesen megszűnt. zeró tekerés hang.
Egyébként ennél a shimi cipőnél az okozza, hogy valamiért ilyen fura rideg "hangos" szivacsos béléssel látták el a cipő nyelvét. És az okozza. Jó cipő így elsőre felvéve, túrás meleg napokra, társasággal.. észre sem veszed. De én esetemben nem ilyet kerestem :)

Szó ami szó: Nem lehet leírni milyen jó érzés egy jó aszfalton + panorámás helyeken úgy gurulni, haladni hogy jóformán a finom gumi hangon kívül semmi nincs. + nyilván a szél zaj (ami mikor milyen erős).
Egyébként 30 felett is lehet haladni szélzaj nélkül, egy jó aszfalt kell hozzá (végig egy irányú pálya), és hátszél.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.