Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#124154) Zsohi


Zsohi
őstag

Használ itt valaki tűgörgős csapágyat a hátsótagban, a megszokott perselyek helyet? Egész pontosan erre a szettre gondoltam. Szétszedtem atomjaira a nagy vasat(3 év után először :DDD) és nem meglepő módon pár dolog csere éretté vált, az egyik ilyen az alsó persely a rugóstagban és ha már szétbontottam gondoltam megérne egy próbát, csak egy kissé drága kísérletezgetni. A másik kérdésem a villával kapcsolatos, 3 év után úgy gondolom már illene kicserélni a szimeringeket, az első gondolatom a zöld SKF volt, csak ez is drága... Vajon megérhetik a pénzüket?

ja és még valami :D Kínai karbon felni, egész pontosan a Nextie. A hátsó felnim tele van kisebb nagyobb horpadásokkal, funkcionálisan semmi gondom vele, csak hát szerencsétlen igen le van harcolva. Teljesen véletlenül belefutottam ezekbe az olcsóbb kínai felnikbe, eddig abban a hitben éltem, hogy nekem ilyenem soha nem lesz, de most megláttam ezeket és hát tudjátok jól szerintem... :C Külföldi fórumokon egész jó véleményen vannak róla...

(#124153) benfolds: Én még a mai napig nem tudom eldönteni, hogy irigykedjek, vagy legyek hálás, hogy nem arrafelé lakom. Csodálatos táj a hátsókertben, vérszomjas medvékkel és kutyákkal. Mennyország, vagy a földi pokol.

[ Szerkesztve ]

https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.