Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#113279) Runner_fxr válasza INMOTEP (#113276) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Ez egy szakmai topik, ne csodálkozz azon, ha szakmai szemmel vizsgálunk egy bringát, de még csak szakértőnek sem kell lenni ahhoz, hogy az ember tudja, hogy egy tesco-ba nem fog kapni normális minőségű bringát. Ehhez nem kell alapos tesztelésnek alávetnem az adott modellt, több mint 10 éve dolgozom kerékpár szerelőként, láttam már épp elég tesco, auschan, obi, praktiker és egyéb hulladékot ahhoz, hogy el tudjam dönteni egy kép alapján is, hogy az egy gagyi termék, vagy egy minőségi.
Nem azért jelentem ki, hogy szar, mert annak tűnik, hanem mert tudom, hogy ott csak szart kapsz, ahonnan ez származik, meg látom is a képen, és nem bizalomgerjesztő a látvány.
Az, hogy gurul, megáll, és még nem tört ketté, ne haragudj, de inkább nem kommentálom.

Majd ha ténylegesen el akarod adni, akkor térjünk erre vissza, hogy mennyire fog könnyen menni.

Igen, egy normális fatbike nem olcsó, de mint mondtam, ez egy olyan kategória ahol nem is lehet minőségben olcsó bringát gyártani. Azt aláírom, ha csak a boltba elgurulni kell a bringa, akkor jó lesz az amit vettél, de ha fatbike-ként szeretnéd használni, akkor pillanatok alatt fogsz szembesülni a problémákkal. Szervizet is nehezen fogsz találni, aki ilyen kerékpárt elvállal, és egyáltalán bármiféle garanciát vállal az elvégzett munkáért, az elég ritka, mert tudják, hogy az ilyen tesco-s bringákat szerelni egy agyrém, úgy gondolom ez sem egy jó dolog.
Ezzel a bringával maximum bohóckodni lehet a városba, de igazán semmire sem lesz jó, mert a városi közlekedéshez lomha, nehéz, a biztonságos terepezésre meg műszakilag alkalmatlan.

Először te szólítottál meg egy hsz-ben, úgy emlékszem, nem én téged, másodsorban meg azért kezdtük el kivesézni a kerékpárod, mert elmondtad, hogy szeretnéd megépíteni magadnak. És aki ért hozzá, az tudja jól, hogy ezekre az áruházi bringákra nincs értelme költeni.

Az elmondottak alapján fatbike-ra sincs szükséged. Vagy ha igen, akkor majd a saját károdon fogsz rájönni, hogy ezzel mekkora hülyeséget csináltál, és kénytelen leszel venni egy másikat, valami ninőségi darabot, mint pl azt a linkelt Cube-ot 290-ért.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.