Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#112326) jjeahh válasza DUB Inc. (#112311) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Eddig nem ismertem a márkát, de a weboldaluk alapján nem tűnik rossznak, carbon montitól a pluszos fully-ig mindent csinálnak.

6030D: Kösz, ezt a cikket még nem láttam, átolvasom :R .

Hasaggymeg: Ez komoly? :D . Sokat tényleg nem szoktam ölelkezni, csajokkal meg szigorúan tubeless gumival "érintkezek" :DDD
Cipő: esős időkre, őszre vegyél egy goretex betétest. Mondjuk ha fentről a bokádnál folyik bele a víz az sem sokat ér, de vizes, sáros, havas időben nem ázik be.

Más: Közben tekertem egy 20km kört enyhe záporban, szerencsém volt, mert ahogy hazaértem rögtön brutál vihar lett. Mai tapasztalat, ugy-e kicseréltem a hátsó kivágott Smart Sam-et a régi Rapid Rob-omra... hát basszus, a vizes legelőkön féltem 20km/h fölött ereszkedni :Y . Elöl a Smart Sam hozzá képest nagyon harap, absz nem akar megcsúszni, de a Rapid Rob hátul úgy viselkedett, mintha jégen mentem volna :D . A Nobby Nic aszfalton mennyire vállalható? Ha hangos az nem zavar, viszont nem szeretném, ha a földbe gyökereznék vele. Nagyon hajlok arra, hogy hátra is azt veszek majd, ha kopik még picit a Rapid Rob, mert terepen szeretek 30-40 fölött csapatni.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.