Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:38

LOGOUT.hu

Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt! :K

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33936) crok válasza Peterhappy (#33935) üzenetére


crok
Topikgazda

Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem lehet mert nincs ilyen információ kiadva hivatalosan - úgyhogy rosszul tudod, még akár kaphat 10-es MIUI-t is (a nagy beszűntetjük a dev ROM-ot leírások mindegyike azt írja hogy a dev ROM-ok után adnak majd ki "egységesítő" stabil ROM-okat de ilyen nem jött még Mido-ra, igaz ugyan hogy az utolsó 8.12.20 dev _után_ jött ki az utolsónak kiadott V10.2.3.0 stabil - de MIUI11-et már szinte 100 nem mert az eddig is csak kiszivárgott féligazság infok se említik meg, talán csak annyit hogy SD625-ös telefon lesz ami kap MIUI11-et de nem a Mido). Az igaz, hogy a 10.2.3.0 az utolsó globál stabil és a 10.2.3.0 az utolsó kínai stabil. De ha van linked ami megbízható forrás (c.mi.com vagy miui.com) és nem az MTK-s Note 4-ről (nikel) és a dev ROM megszűnéséről szól hanem a Snapdragonos Note 4-ről és annak a globál stabiljáról szól akkor oszd meg kérlek (mert ilyet nem olvastam még eddig sehol de pl. most épp nyaralok és lehet elsiklottam felette).

Én most ezt a LineageOS 16-ot használom és meg vagyok vele teljesen elégedve, de itt van még pár jó ROM említve ;)

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.