Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz N.YCityBoy #33749 üzenetére
Miért kéne figyelembe venni az elsőt? Ezt már a Playground csinálja
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #33748 üzenetére
akkor én hurráoptimista vagyok szerintem jövōre jön a Motorsporttal
itt a tippem: FH5 idén nyáron, Halo év vége, FM7 22H1, Fable 22H2, Stalkert a jóistensetudja , Avowed,Everwild amelyek még csak papíron léteznek 2023(+)[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #33750 üzenetére
Akkor meg örüjjé' . Sosem értettem miért jó leírni mindig, hogy debezzeg a másik oldal. Engem pl. pont nem érdekel ezekből egyik sem, kivéve a Horizont.
Ellenben érdekel a Medium, a Forza az Avowed, Ascent, Halo[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
addikt
Ez a lemez vajon kompatibilis lesz nálunk? Elvileg ~2 éve bekerült az One kompatibilitási listába, illetve a store -ba is...de utóbbiban most már nincs bent és megvenném lemezen. Egy konkrét lemezt (felirat/jelölés) kellene keresnem, vagy lefut valamilyen patch a lemez után?
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
veterán
válasz l.skywalker #33751 üzenetére
Mert azt is húzták mint a rétes tésztát, az pedig,hogy éppen ki csinálja, nos az szerintem nem sokat fog számítani a megjelenés kapcsán😁
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz l.skywalker #33743 üzenetére
Pedig még az előző patch előtt is remekül futott, most meg még inkább.
Persze fokozzák amit csak lehet... -
AMD Power
titán
Medium mikortól lesz "játszható"?
-
zozika84
őstag
válasz l.skywalker #33748 üzenetére
Csak jojjon a Stalker 2, legyen benne coop es mar megerte gepet venni
Tényleg az Escape from Tarkov nem jon konzolokra? Mintha regebben olvastam volna valaholPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #33742 üzenetére
Johetne mar valami a kek oldalon vegre, mert amiota megvannak a gepek a Ps5 nem sokat volt bekapcsolva
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
parandroid
félisten
válasz hombre[EU] #33752 üzenetére
FH5 kizárt idén, FM7 viszont valószínű.
Sony megjelenések nem érdekelnek, talán a Horizon 2 a lányomat, ő az első részt végigtolta, de semmi extra. Tényleg, ő a Spidermant is szerette, meg kéne neki venne a kieget is. Ja, meg a Last of Us 2-re pörög, de az 1-et is mindig megunja fél nap után, úgyhogy sose végez vele. De a teljes árat mindegyikre sajnálom, majd valami akcióban. Amúgy remélem, ezekre még elég a ps4pro, a játékok áránál már csak azt a 600 eurt sajnálnám jobban az új gépre. Még jó, hogy nem lehet kapni. Amúgy az új GT-re kíváncsi leszek, bár a GT nekem a Forza után kicsit fapados volt, nem is nagyon erőltettem.
ProEvoFan: Próbálj meg szerezni egy FH3-at is, amíg lehet. Sőt, ha van türelmed hozzá, a 2. részt is érdemes kipróbálni, bár az azért játéktechnikailag öregecske már. Viszont megjelenésben a mai napig nem gáz. Aztán ha nagyon unod, tegyél egy próbát az FM7-tel is, ha már bekerült GP-be.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
veterán
-
zozika84
őstag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz N.YCityBoy #33755 üzenetére
De az 16 éve volt. Azóta kicsit változott a világ...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Szerintem igen, mert habár a lemez az NTSC, a konzol platform régiófüggetlen. Az más kérdés, hogy Európában miért nem PAL lemezt veszel? [link]
-
addikt
válasz l.skywalker #33766 üzenetére
Az csak egy kép, nem a konkrét borító. Hírtelen nem találtam másikat. Használtan veszem.
Köszi. 👍
Szerk.:
Meg van PC -re, csak kisebb vereséget szenvedett egyik nap....inkább konzolra venném meg újra.[ Szerkesztve ]
-
csumpa93
tag
Tudnátok abban segíteni kérlek, hogy a DarkSouls 3 tudja-e már a 60fps-t Series X-en?
Illetve ha veszek store-ba egy játékot, hogyan működik a pénzvisszafizetés?Köszi előre is
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #33767 üzenetére
Áhh nekem lesz vagy 20 óra..... szenvedek vel ,de megoldom.
-
dj79
senior tag
Xox-ről váltottam xss-re, de egyáltalán nem bántam meg, még a kevesebb tárhely miatt sem. Az xox mellé anno vettem egy 480gb ssd-t külső házban, az megmaradt az xss mellé. Így, hogy csúsznak a nextgen játékok, pláne elleszek vele egy évet, ráadásul nem is kellett sokat rádobni az új gépre a régi eladása után.
-
veterán
-
NemMo
őstag
Tegnap este indítottam refund kérelmet a cp 2077-re és ma délelőtt már meg is jött a pénz. Ez igen gyors volt igazán dicséretes.
-
Zoltn
senior tag
Juj! Kiprobaltam a Tetris Effect-et. Mekkora trip az a game.
4k hdr qled, rendes hazimozi. Full goabuli volt a szobaban. Imádom. Azt vettem eszre, hogy egy oraja tetriszezek! Tetrisz! Megall az eszem! Rendesen addiktiv. Mondjuk miutan rahagytam meg negyed oraval kesobb is foltokat lattam mindenhol."Music is your only friend. Until the end!"
-
addikt
válasz Vasy09 #33775 üzenetére
Red Alert -et én is megvettem akcióban. Tényleg kritikán aluli...viszont általában jó áron meg lehet őket szerezni, így annyira nem zavar. Már csak az emlékek miatt is érdemes volt megvenni.
Viszont pont ezért nem állok bele a Commandos -ba. Mert az árához képest túl sok lemondással jár a problémás irányítás.
Voy15:
Az EA felvásárlolta őket. Aztán megszüntetette, aztán más néven ment, aztán annak is kuka lett....aztán így tovább...[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Aki tud infót ne tartsa magában. Van most bárhol készleten XSX, lehetőleg emberi áron?
Vagy mikor lesznek újra készletek. A tegnapi infó az emelésről megvan és az is hogy a KV-nál még lehet előrendelni az eredeti áron...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
CYBERPUNK 2077 — OUR COMMITMENT TO QUALITY
Series X|S patch az év második felében lesz.
-
vonSux
őstag
-
Bogyi007
veterán
válasz Phoen|x #33784 üzenetére
Konkrétan még nem, ez cimborám kérdése aki megunta a Ps5-re való várakozást, nálam annyi a fix eddig, hogy a Ps4 Pro gépem megy holnap a postára. Azt biztosan eladom, de hogy onnantól mit teszek még én sem tudom...
Látva a napokban a csúszáscunamit lehet hogy egyenlőre marad a One X és megrendelek a Konzolvilágnál egy Ps5 konzolt még a régi árában. Azzal bebiztosítom magam hosszútávra, de közben tudom hogy pár hónapig még nem kell kiadnom a pénzt rá, mivel a sorban még sokan lesznek előttem.
Vagypedig eladom a napokban a One X-et is és lecsapok egy Series X-re az aprón vagy rendelek szintén még a régi áron a Konzolvilágnál. Ebben az esetben legfeljebb a meglevő Ps3 konzolomon fogok játszani míg meglesz a Series X, ott van a Move pakk hozzá, azzal is el lehet ökörködni pár hétig...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
kharpi
csendes tag
válasz AxBattler #33231 üzenetére
Szia!
Nekem 21:9 1440p monitorom van meló miatt, sajnos széthúzza a képet és kitölti teljesen a monitort. Itt viszont fel is tennék egy kérdést, én pont a letterbox modeot szeretném előhívni, tudja esetleg valaki hogyan lehetne? A monitorban két opciót kiválasztani a forrás méretezésére, auto és wide. Auton is széthúzza a képet. Bizonyos játékoknál nem zavaró (SP játékoknál), viszont MP fpsnél nálam nem előny
-
Zoleee83
addikt
válasz sgfool #33776 üzenetére
A helpmerefund@cdprojektred.com-ra kellett egy email-t írni Dec 10.-ig, ezzel jelezted a szándékodat a lemezes refundra, innentől intéztek mindent. Küldtek egy mailt, amiben meg kellett adni hogy mennyi volt a vásárolt összeg, tartalmazott egy unique kódot, azt le kellett írni egy papirra majd mellétenni a lemezt és a számlát, lefotózni, és submitolni. Hétfőn (jan. 11.) meg jött egy utolsó mail, hogy adjak paypal emailcímet, ma délután már a számlán is volt a pénz. Egyszer sem kérdeztek vissza, ráadásul amit kifotóztam számlát a KV oldalamon, az a szállítást is tartalmazta így utólag visszagondolva.
@oriic - Én is a nextgen patch-re vártam, de azt hittem egy egészséges május max mire megérkezik, de a második félév esélyes hogy késő ősz, a felosztásból gondolom. Első negyedévben patchek + DLC.
@vonSux - Rossz topic.
@ProEvoFan - Látom tolod nagy erőkkel a Forza4-et. Ennyire bejött?
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz l.skywalker #33785 üzenetére
Ez gáz.Ha ez ekkor jön, akkor a Witcher 3 nextgen up 2022?
No mindegy...legalább év végén kapok egy teljes pompájában virított Cyberpunkot.vagy nem -
korren
aktív tag
Sziasztok!
Először is azzal kezdeném, hogy az utolsó konzolom egy 360 és egy PS2 volt, szóval kb. mintha sose lett volna.
Series X tulajkènt milyen tárhely bővítést ajánlotok?
Legelsőnek ugye van a Seagate X|S dedikált (NVMe?) SSD-je, amit a spéci portba kell dugni.
Van még Seagate külső 2,5" SSD, az Xbox One -hoz, azt hiszem és a külső Seagate Xbox HDD.
Az utóbbi kettő Xbox One, de a gyártó oldala szerint megy X|S-el is.
Köszönöm szépen a segítséget!
-I like the misery. -I like this world!
-
-
parandroid
félisten
válasz korren #33796 üzenetére
Bármilyen külső házba dugott hdd jó neki a maiak közül. Nekem speciel egy wd passport van, 4TB. Vannak játékok, amiknek kb mindegy, hogy ssd-n vannak-e, vagy hdd-n, azoknak bőven jó, illetve arra jó, hogy ha valamit csak kipróbálnál, de elteszed későbbre, azt nem kell többször letölteni (30 mbps rulez!). Azt a segate game drive-ot néztem én is anno, de ez a wd pont akciós volt, úgyhogy ez lett helyette.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #33785 üzenetére
az év végére már "blood&wine" kellett volna, nem egy graf.patch...
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- STB+külső HDD help
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest