- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
-
balintka
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
-
balintka
addikt
-
balintka
addikt
-
icemad
nagyúr
-
Tékozló
tag
-
persil
nagyúr
-
saeed8
tag
-
zsozsa74
őstag
-
frankdelgado
őstag
-
Alarikman
senior tag
-
adalbert1
veterán
Élőben még nem, de amit itt linkeltem videot, ott 3 perc környékén egymás mellé rakja a 2 gépet, telefonon nézve nekem más árnyalatnak tűnik.
-
Bad Pritt
félisten
-
Zscholti
csendes tag
-
scream24
senior tag
-
gaborino986
tag
-
adalbert1
veterán
Az alzánál ez is olcsóbbnak tűnik, mint máshol:
Xbox Series S + 2x Xbox Wireless Controller SZAKITSNAGYOT10 kóddal 116k. -
parandroid
félisten
-
skroy
senior tag
-
pourri
aktív tag
-
Rhino82
aktív tag
-
parandroid
félisten
-
santa clause
aktív tag
-
fogtunder
nagyúr
-
homerhamm
veterán
-
tutis
addikt
-
L.Szabi
tag
Azt tettem még régebben, egy 2.0-s bluetooth adapterem van viszont ez nem mindig működik jól. Van hogy egyáltalán nincs vele gond, viszont van hogy néhány centiről sem veszi be a kontrollert. Szóval nem kapcsolódik szét, egyszerűen csak 1-2 másodpercig nem reagál semmire.
Én az olcsó és régi típusú bluetooth adapterre gyanakszom.
-
persil
nagyúr
Ha jatszol, akkor eleve alap, hogy minden ilyen vackot erdemes kikapcsolni, erre van a jatekmod, ami gyakorlatilag kilovi ezeket helyetted. Ha veletlen hdr eseteben ezek bent maradnak(mondjuk ugy default meg ilyennel nem talalkoztam - eleve ket kulon dologrol beszelunk), akkor elkepzelheto lenne, de akkor meg szimplan ki kell kapcsolgatni.
Nezd at a beallitasaid, mas nem nagyon lehet a hatterben. Alapvetoen a hdr - dolby kozott ebbol a szempontbol semmilyen kulonbseg nincs. -
persil
nagyúr
-
-)Verso(-
támogató
-
Grave_444
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
-
törölt tag
-
-)Verso(-
támogató
Igen információnak teljesen jó csak egyben felesleges is, mert amire ide beírta szegény, addigra gyaníthatóan már 10x elvitték azt az 1db gépet 😂 Plusz mint írtam, aki akart az úgy is vett, és 1db ami nagy ritkán valahol ki van téve, nos az annyi mint halottnak a csók, mert kb 1 perc alatt elviszik...
a scalper témába meg szerintem ne menjünk bele 👍 -
darkstreet89
tag
-
Mcrazy
őstag
-
beyruth82
veterán
-
st6969
őstag
-
törölt tag
-
Neurotoxin
őstag
-
bulikavagyok
nagyúr
-
Landon
addikt
En is ma rendeltem online egyet. Elvileg sikerult is de az Euronics oldalan a rendelt termekek kozott azt irja az allapotnal hogy: "Megrendelés befogadása". Ezt ki hogyan ertelmezne? Eleg suta megfogalmazas. Nincs meg "befogadva" a megrendelesem vagy mar befogadta vagy nem teljesen vilagos mit akar ez jelezni.
-
ρσгτσ
addikt
-
balazs025
senior tag
-
banderasz77
addikt
-
axlfsi
veterán
-
banderasz77
addikt
-
amdboy
senior tag
-
banderasz77
addikt
-
consono
nagyúr
-
törölt tag
-
Bogyi007
veterán
"A december 28-n vett ss-re 2022 február végéig volt gari, szóval gyanús."
Ez így önmagában éppenhogy nem adna okot a gyanúra, ez teljesen rendben van. Futószalagon jönnek a gépek és a logisztika is pörög amikor van éppen konzol - ez a része simán hihető. Csak annyira pörög a Series gépek gyártása, hogy egyik fórumtársunk gépén a gyártási idő konkrétan december 25. volt...
-
F.B.I.
veterán
-
Moby
veterán
-
Zoleee83
addikt
Köszi a választ!
Az valóban kimaradt hogy milyen méretben, ha az olcsóbb verzió, akkor 43" max, mert monitorként is funkcionálna napközben, és ezért nem oled, illetve ebben az esetben nem a nappaliban lenne mint fő tv, hanem falon íróasztal mögött. Így később vennék oda egy minőségibbet.
A HDMI 2.1-ben nem vagyok biztos hogy kell nekem, nem játszom kompetitiv gameket, és a 120hz emiatt nem fontos. -
30z.Samu
titán
-
Szajo
őstag
-
icemad
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
-
zozek
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Rhino megelőzött a kommentel, sorry nem akartam újból beírni.)

l.skywalker
IntelKiller7