Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj79
senior tag
Aloha
Tegnapelőtt lecseréltem a régi konzolt egy series s-re.
A mérete és a halksága meglepett, pozitív irányban, jobban elfér, mint az xox.
Valaki esetleg még tudná írni, hogy a cold war+warzone kombó mekkora helyet harap ki az ssdből?
Az xox-en a Modern Warfare elég sokat lepusztított -
dj79
senior tag
Xox-ről váltottam xss-re, de egyáltalán nem bántam meg, még a kevesebb tárhely miatt sem. Az xox mellé anno vettem egy 480gb ssd-t külső házban, az megmaradt az xss mellé. Így, hogy csúsznak a nextgen játékok, pláne elleszek vele egy évet, ráadásul nem is kellett sokat rádobni az új gépre a régi eladása után.
-
dj79
senior tag
válasz F.B.I. #34857 üzenetére
Ha most kell tv, akkor a Samu 43tu8002 vagy 43tu8502, ezeknek alacsony az input lagja game módban, de a 8002-n hdr-hez kevés a fényerő sajnos. Picivel drágábban van a 43q60t, azon sokkal jobb a fényerő, de az input lag magasabb. Jelenleg nincs olcsó 43 tv, ami 4k120hz, játékra inkább monitor lesz a megoldás.
Én ss-t használok 8502-vel,az én igényeimnek megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz 30z.Samu #35576 üzenetére
Ja igen, ezen szoktam én is mosolyogni az xss érkezése óta, amikor én már bent lövöldözök warzone/modern warfare-ba, aztán megérkeznek az OX kollégák, majd kicsit később az OS kolléga, de addigra majdnem végetért a visszaszámlás.
Meg ami elsőre meglepő volt, az fh4-ben az autócsere sebessége.[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz darkstreet89 #37394 üzenetére
Igen, kell az xsx, megéri szerintem. Már nekem sincs meg az xss, mert a régebbi játékok nem néztek ki jól a 4k tévén az OX után sajnos.
-
dj79
senior tag
válasz Tibiajax #37530 üzenetére
A december 28-n vett ss-re 2022 február végéig volt gari, szóval gyanús.
#37542 - én az euronicsban vettem, le volt pántolva, de kibontattam és nem gyári állapotban (hanem kicsit használtan) volt a gép a dobozba, szóval személyesen vedd meg és nyittassad ki... Persze azonnal kicserélték.
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
Series S mellé hàttértárnak ideális lehet egy random 1tb külső hdd, vagy érdemes külső tok+sata SSD kombóra rámenni kicsit több apróért?
-
dj79
senior tag
válasz banderasz77 #61289 üzenetére
185ezer volt az új, annál olcsóbban még nem láttam sehol (lehet, hogy telekomnál/vodánál az előfizetőknek volt rá még némi kedvezmény). Haverom még elcsípett egyet múlt héten 190ért egy Euronicsban.
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz banderasz77 #61293 üzenetére
Nehéz ügy, pl alzánál konkrétan folyamatosan várható a státusza, jelenleg októbert ír, mert mindig egy hónappal tolják. Euronicsban sem tudták megmondani, hogy mikor jön utánpótlás, szóval ha látsz egy jóárasítottat az aprón, érdemes lecsapni rá.
-
dj79
senior tag
válasz banderasz77 #61330 üzenetére
Szerintem igen, az lesz [link]
-
dj79
senior tag
válasz banderasz77 #61383 üzenetére
Emagnál is van készleten, de brutál áron
balazs025: az ár lett volna a lényeg, ezek nem normálisak
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz banderasz77 #61815 üzenetére
Szerintem vegyél egy pár hónapos ss-t, próbáld ki, aztán gyakorlatilag bukó nélkül eladhatod, ha nem jön be, addigra remélhetőleg érkezik sx több helyre és feljebb tudsz lépni.
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz golfvariant #62393 üzenetére
Blu-ray lesz az
-
dj79
senior tag
Ha valaki SX gépet keres, egy darabot hoz az euronics honlapja a budaörsi üzletben
-
dj79
senior tag
válasz Landon #64350 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak akkor tudsz online rendelni, ha van a központi raktárban, ha ott már nincs, akkor csak üzletben elérhető a státusz. A megrendelés befogadása szerintem azt jelzi, hogy a rendszerük megengedte a foglalást a készleten lévő gépre, aztán vagy jut, vagy nem
-
dj79
senior tag
válasz bulikavagyok #64342 üzenetére
Remélem megkapod, ugyanis én tegnap hiába rendeltem meg a honlapon és hiába fogadták a megrendelést, ma kaptam egy mailt, hogy a termék beszerzés alatt.
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, nincs sem bolti, sem pedig központi készleten és azt sem tudják megmondani, hogy mikor lesz belőle valami. -
dj79
senior tag
válasz Neurotoxin #64478 üzenetére
Igen.
A külső ssd-n nagyrészt korábbi játékok vannak, illetve jelenleg az fh4 is ott pihen, a belsőn meg most csak nextgen címek.
-
dj79
senior tag
válasz szimszonos #64681 üzenetére
[link] de, úgy tűnik, itthon is 110 fifával…
-
dj79
senior tag
válasz viperabácsi #68761 üzenetére
Nincs s/x patch, csak nagyfelbontású textúra pakk.
-
dj79
senior tag
válasz darkstreet89 #75298 üzenetére
Ha mindent telepítesz, 230gb körül van az mw+warzone emlékeim szerint….
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest