Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
-
addikt
Lesz Stance zokni is Starfield témában.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
PAYDAY 3 TECHNICAL OPEN BETA INFO
Steam és Xbox.
Xbox -on Insider Hub -on keresztül.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
kaszassz
csendes tag
válasz raziel01 #116602 üzenetére
A kontira is 2 év már a gari.
Én januárban vettem a konzolt, regisztrálás után 1 év jótállást mutatott a rendszer a kontrollerre. Mivel a konzolra is pár hónappal kevesebb gari időt írt, jeleztem a microsoftnak, akkor mondták, hogy már a kontrollerre is 2 év van. Számla alapján javították mindkettő idejét. -
.LnB
titán
A Forzának van már megjelenési dátuma? Nekem a "2023 Fall" információ van még meg.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bilon73
aktív tag
helló,
vettem egy ilyen Elite series 2 core kontrollert.
hát ezt előbb is mondhattátok volna, ég és föld a különbség az alapkontroller és eközöttmajd egyszer veszek hozzá kiegészítőket, de egyelőre ez is elég nekem.
fantasztikus.
csak ne romoljon el .
-
Pistu_
tag
Forza Motorsportnál csak engem zavar hogy 30 napon belül megjelenés és még egy normális, hivatalos videót nem adtak ki ahol lezavarnának egy pár körös versenyt, vagy egy multis versenyt?
-
bilon73
aktív tag
válasz IntelKiller7 #116618 üzenetére
hát, ha 2 év után az jó. 2 év alatt ennyit siómán elköltöttem a sima kintrollerekre
-
.LnB
titán
válasz Pistu_ #116619 üzenetére
Fura, ez tény. De szerintem az MS most direkt, minden fókuszt a Starfield-re irányít inkább.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz pzstm #116624 üzenetére
A Starfield-es festéseket, amik benne lesznek a Forzában a megjelenés napján! (Vagy csak a prémium tulajok kapják meg.)
-
AMD Power
titán
AEO IV a jobb felső sarokban lévő ajándék panelt,hogy tudom aktiválni?
-
homerhamm
addikt
Érdekel, hogy az NBA 2k24-ben mi foglal 161gb-ot? Az több mint a Starfield mérete.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
válasz F_Peter #116630 üzenetére
Szerintem ezeket a kritériumokat teljesíteni fogja az EAFC24 is, az csak 55gb. Na mindegy, csak elmélkedek.
Mondjuk a legfrissebb NBA amivel játszottam Free Play Daysen az a 2k22. Ja meg megvan a 2k17 is, az is kb 50 gb. (tudom, nem friss cím. )
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
parandroid
félisten
válasz Pistu_ #116619 üzenetére
Csak várd meg, abból mekkora botrány lesz, hogy az eddig meglévő pályák kb fele kimarad. Majd később jön állítólag még pár. Remélem, az ultimate (deluxe, vagy premium, vagy miatöcs) tulajoknak is külön fizetősen, minnt újabban az FH5 autócsomagok.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ezer éve nem foglalkoztam a dologgal. Series S-em van. Még mindig él az a szívás, hogy rácsatlakoztatott külső ssd vagy hdd -ra csak a régi, nem Series S/X -re kijött játékokat lehet feltenni?
Vagy van valami épkézláb, nem csilliós megoldás a tárhelybővítésre?-
-
consono
nagyúr
válasz V.Stryker #116636 üzenetére
Yep. Van pár játék, ami megy róla, de a többség csak bentről. Ment lejjebb a bővítőkártyák ára, illetve a Seagate mellett már van WD is, de még mindig nem olcsó...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Pistu_
tag
válasz parandroid #116635 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, ahogyan azzal is hogy se drag, se drift megjelenéskor. Egy pozitívumot találtam az összes kiadott anyagban, az a multiplayer. Eszembe nem jutna a prémium pakkot előrendelni, eddig nagyon nem győztek meg.
#builtfromthegroundup my ass! -
l.skywalker
Topikgazda
GPU Perkek között van Minecraft Realms Plus három hónapos előfizetés. Én nem Minecraft-ozok, de a gyerekeim igen, de ők sem tudják mi ez, így itt kérdezem: mi ez?
Mire jó? Tudja valaki?
Mert a leírásból sem derül ki, hogy casual Minecraft játékosoknak hasznos-e.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #116643 üzenetére
Gyakorlatilag ad egy privát szervert.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Bep
őstag
válasz parandroid #116635 üzenetére
Az, mekkora getzik az FH5-nél tényleg!!! Elmennek a bús p*ba!
Megvan az UltraPremiumDeluxGoldPlatinaExtended edisön, ami mindent IS tartalmaz, az autó csomagokat is ugye.
Erre egy jó nagy rakás kocsinál most mégis csak pengessem a dellát...
Ezek az anyjukat is 20 fillérért ....[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
modflow
veterán
Az XboxGamepass PC-n használt Starfield hová ment?
Már játszottam eddig is vele virágbolti verzióval és most indítva csak new game -et látok. 😓😥 -
sirkope
tag
Valamit nem értek.
Van egy érvényes előfizetésem, mégis, ha rámegyek a starfieldre, átirányít az XBOX Game Pass Ultimate előfizetésre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest