Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz Pistu_ #114027 üzenetére
Az egyik legrosszabb pálya volt, rossz napszakkal, csak a boxban értre rendes fény az autót és a környezetet, érdemes inkább azt alapul venni. Mindenhol máshol inkább árnyékok és átszűrődés, amit annyira nem értek, mert alapból egy elég nyitott pálya, de amint a változásokat prezizték látszott, hogy minden más körülmény között jóval szebb, szóval érdemesebb a box-ban töltött minőségből kiindulni, ami azért elég állat volt.
Amúgy az FM7-nek se a látvánnyal volt a legnagyobb baja, most is csak pár plusz effektben marad el a GT7-től, amit bő fél órában lehazudtak az égről megjelenés előtt, aztán cserébe kiadtak egy GTS updatet kb. Szóval, ha csak leraknak egy használható alapot az elkövetkezendő 15 évre és majd töltik tartalommal meg arra építenek már nincsen vész..
-
3L1T3
addikt
válasz Pistu_ #114045 üzenetére
Könyörögve kérem őket hogy semmi köze ne elgyen a GTS/GT7-hez. Páran szerintem továbbra se tudják jól poziciónálni az FM szériát. ACC-vel nem is értem hol lehet söszehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
GalaHU
őstag
válasz Pistu_ #114052 üzenetére
A FH5-nek is egy kalap szamóca volt a kormánykezelése a megjelenèskor, sőt még hónapokig. Csak azon fejlesztettek, mert az volt az aktuális húzónév, a FM7 meg hevert mostohán a sarokba dobva…
Az új FM legalább a FH5 FFB-jét tudni fogja, kérdés az mire lesz elég?
[ Szerkesztve ]
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Steve1207
veterán
-
persil
nagyúr
válasz Pistu_ #116338 üzenetére
"Ha ezt ötvözik egy olyan szintű utazással mint ami a NMS-ben vagy egy ED-ben van, akkor egy alap mellék fetch quest olyan 2 óra lenne."
Mondjuk ezt az egyebkent nagyon pontos szamitast senki nem tudja, hogy mire alapozod. Miert kellene 2 oranak lennie...? A tobbi hasonlo jatekban sem annyi.
Egesz egyszeruen arrol van, hogy ezt az egeszet sokkal elegansabban is meg lehetett volna oldani, csak nem tettek, ami hiba.
Lehetett volna, hogy a rendszerek kulon kis jatszoterek, amin belul repkedhetsz bolygorol bolygora, a rendszerek kozott meg "ugrasz" valami pofas animacio keretein belul, ami alatt sunyiban betolt a jatek. Puff, maris ketmillioszor hihetobb, jobb az immersion.De jelenleg felszallsz, egy apro, egyertelmuen korbehatarolt teruleten repkedsz, aztan menu->landing es vege a csodanak. Ennyi erovel lehetett volna az egesz annyi, mint a mass effect-ben. 🤷
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
consono
nagyúr
válasz Pistu_ #116344 üzenetére
Hát ez a nagy hype miatt van, évek óta megy az önfényezés, előre borítékolható volt, hogy nagy lesz majd a fanyalgás is. Pedig ahogy te is mondod, magukhoz képest kimondottan jónak tűnik a játék, technikailag is. Én korábban nem terveztem, hogy idén játszani fogok vele, várni akartam pár nagyobb patchet, de szerintem nem fogok...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Bad Pritt
félisten
válasz Pistu_ #116409 üzenetére
Amúgy tényleg nem gáz, csak ha gyorsan átlépsz egy 60fps játékból akkor szembetűnő, de hamar megszokja a szemed. Fallout 4-ből kiindulva sokkal rosszabbra számítottam.
De amúgy az valami egészen fenomenális, ahogyan ez a játék Series S-en fut. Korábban volt itt téma a fogyasztás, valaki majd ráköthetne egy mérőt Starfield közben az S-ére, kíváncsi vagyok az értékekre. Az tuti, hogy se hangja nincs, se érzékelhető hőt nem ad le játék közben, ami külön elképesztő.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
válasz Pistu_ #116409 üzenetére
Én mondjuk pörgősebb vagyok harc közben, ezért nekem kicsit zavaró. Meg lejjebb is esik időnként az FPS. De az oxigénre is kell figyelni, így némileg az is visszafogja az embert.
Fedezék harccal, normál mozgással játszható. Gyors mozgással, illetve gyors kameramozgással nem az igazi.
Nekem igazából ez az egyetlen bajom a játékkal, de szokható, csak hozzá kell idomítani a stílusom... Amúgy szerintem jól sikerült a játék.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz Pistu_ #116433 üzenetére
Én is kikacsintottam a mellékes dolgokra. Egy-két ember azt javasolta, hogy fő sztori, aztán NG+, de szerintem jó néha kikapcsolódni a játékban.
Illetve volt, amikor szórakozásból lopkodással töltöttem az időt. Főleg Digipicks miatt, amit persze máshol is be lehet szerezni. Szerk.:
Meg aztán azzal is ment az idő, amikor (le)fizetés helyett inkább összerúgtam a port a security -vel. El lehet azért szórakozni a játékban. [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Pistu_ #116619 üzenetére
Fura, ez tény. De szerintem az MS most direkt, minden fókuszt a Starfield-re irányít inkább.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
parandroid
félisten
válasz Pistu_ #116619 üzenetére
Csak várd meg, abból mekkora botrány lesz, hogy az eddig meglévő pályák kb fele kimarad. Majd később jön állítólag még pár. Remélem, az ultimate (deluxe, vagy premium, vagy miatöcs) tulajoknak is külön fizetősen, minnt újabban az FH5 autócsomagok.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz Pistu_ #116710 üzenetére
Szerintem ez esetben a 100/86-87 metacritic teljesen jó helyre teszi a játékot. Majd ha jönnek még a modok Xbox -ra, akkor számomra többet ér majd ennél. Én 30 óránál járok, most egy-két napig nem sokat játszom vele, de rövidesen újra folytatom.
Szerintem korrekt cucc lett, csak át kell látni a játékot. Nekem például bejön, hogy több lehetőséget rejt egy-egy történet és még a mellékes történetekben is volt meglepetés.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ez korunk rákfenéje. És ma már sajnos teljesen általános, hogy csak végletek léteznek. Vagy 0/1 vagy 10 pont. Közötte semmi. Vagy csak a negatív fröcsögés, ugatás. Vagy csak a szemellenzős, mindent elnézős ajnározás. Érdemi diskurzus nincs. Megszűnt.
Én egyszer (régebben) megkaptam a pofámba Bad Pritt-től, hogy én csak végletekben gondolkodom, csak fekete/fehér van számomra. És akkor úgy gondoltam, hogy persze. Mert valami vagy tetszik nekem, vagy nem. Nem tűnt akkora dolognak ez.
De globálisan látva ezt a jelenséget, baromi elkeserítő. (Mondjuk legalább mondhatom, hogy "tessék, igazam volt!" )És ez mindenre igaz, ez a kétpólusú világ.. Pedig biztos van mindenkinek rendes véleménye, értelmes gondolatai. Csak valamiért lusták ezt normálisan kiadni magukból. Persze van olyan réteg, aki ha próbálkozna vele se tudná.
Ez a rohadt túlpontozás a Starfield esetében is csak a Microsoft-nak jó. Senki másnak. Mert objektivitás nincs. Az átlag olvasó semmit nem nyer ezzel. Leszámítva talán azt, hogy ha fizetett érte, akkor simogatja a lelkét az önigazolás, hogy hát mások is azt írták, hogy jó. És sajnos a Microsoftnak, még csak le se kellett fizetni senkit. Ezek maguktól ennyire hülyék. Mindegyik médium hangosabb akar lenni a másiknál. Ebben az esetben azzal, hogy melyikük ajnározza jobban ezt a játékot. Máskor meg azzal, hogy melyik tudja a legtoxikusabban lefikázni az adott produktumot.
Szóval a nézőpontom révbe ért! (irónia). Van a szar, meg a zseniális. Kár, hogy mire ez megtörtént, én belefáradtam ebbe az egész iparba. És magasról tudok tenni az egészre.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
Topikgazda
Ennél sokkal inkább le kéne ezt egyszerűsíteni: akinek tetszik, az játszik vele és örül, aki játszik vele és nem tetszik neki az abbahagyja, akit nem érdekel az meg nem is játszik vele. Én már évek óta nem követem azt, hogy melyik játék milyen pontot kap. Az itteni fórumos hype-ot néha meglovagolom és kipróbálok egy-egy játékot amit sokan dícsérnek és a végén vagy jó emlék marad vagy konstatálom, hogy furcsa ízlése van sokaknak
A Starfield-et is majd egyszer elindítom és megnézem mi ez, de nincs elvárásom vele szemben. Abban biztos vagyok, hogy játszottam már jobb és rosszabb játékkal is.
De az (és ez nem neked szól), hogy itt kilométer hosszan bizonygassam azt, hogy ez jó vagy rossz játék valakinek akinek ellentétes a véleménye már régen nem olyan dolog amit csinálok. Örülök ha van akinek tetszik.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Pistu_ #116727 üzenetére
Önmagukhoz képest tudtak fejlődni, de attól ez a játék marad egy Skyrim/Fallout űrtémára felhúzva.
Ezt én inkább return to form-nak mondanám, Fallout 4-76 párosnál, de még a Skyrimnál is jobb a Starfield szerintem, viszont azért 15-20 éve Morrowind, Oblivion, Fallout 3 jött tőlük, azok mellé nem biztos, hogy odatenném.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Pistu_ #116727 üzenetére
Én PC gamepass-ban próbáltam ki tegnap, ami idevágó téma, hogy már elsőre megfogott az egész hangulata, valahogy bele tudtam élni magam. Általában szinte mindig így járok, hogy amit rommá fikáznak, kipróbálom és tetszik. Van magyarítás is, gépi fordítás ugyan, de van. Nekem egy kellemes meglepetés eddig, ami innentől csak fejlődni, optimalizálódni, bővülni tud remélhetőleg a jövőben. Nem kezdő amatőrök dolgoznak vele.
Egyet értek veled teljesen
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
addikt
válasz Pistu_ #116833 üzenetére
Nekem mondjuk az utóbbi évek WRC játékai nem igazán jöttek be. Persze ehhez semmi közük nem lesz, de azért örülnék egy Dirt Rally 2.0+ élménynek. Ami persze esélyes, de én mostanában már óvatos vagyok az előrendelésekkel. Főleg EA zászló alatt.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz Pistu_ #117184 üzenetére
"Azért az EA-nél ezt a WRC-t ugyan az a csapat fejlesztette akiknek a Dirt Rally-kat"
Dirt rally, márcos arcade szemét, EA, XD bug, á?!
Kívánom én is a jó FM ot, ha szar lesz megy a box a levesbe.
"- A versenyek hossza nem változtatható, tehát egy verseny 3 kör gyakorlás(ha akarod) aztán 4 kör élesben. Gondolom lesznek majd hosszabb versenyek is, de ha azt akarok futni akkor előtte grindeljek ki 30 másik olyan kupát amihez semmi kedvem."
Az FM7 be is lehet verseny hosszt állítani.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Pistu_ #117188 üzenetére
#117186 dunc
Igen, az FM7-ben van verseny hossz állítási lehetőség a karrier módban. Az új FM-ben az eddigi infók alapján ez is hiányozni fog.
Részletkérdés a multi részét, is többszőr változtatták, pl eleinte nem volt class szerinti verseny szűrés.
"akkor nem kell majd megint utcai verdákat tuningolni a versenyzéshez, arra ott van a Horizon." Hála istennek kell a kedvencem, és Horizon nagyon nem jön, jött be. -
Bogyi007
veterán
válasz Pistu_ #117188 üzenetére
Milyen jó is a GT sorozatban 400-500 méteres szakaszokat vezetni mert azt a játékos mennyire akarja...
Szarkazmus off
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Peat76
őstag
válasz Pistu_ #118683 üzenetére
Újabb 3 óra játék után..kezd szerethető állapotba kerülni nálam a játék...élvezetes versenyek...Kissé erőszakos AI..de ez talán emberibb, újabb javításra szoruló dolog ami nekem szemet szúrt, az az eső...jajjjj de szörnyű...főleg a visszajátszásnál...olyan kis béna az autó utáni esőfüggöny ami inkább padlószőnyeg...úgy néztem volna végig a versenyek utáni visszajátszást előzések pillanatai..stb...de valahogy nem olyan életteli mint maga a játék közben a verseny...nem adja vissza a verseny hangulatát...jóóó lesz ez...adjátok Neki időt
[ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Pistu_
tag
válasz Pistu_ #118747 üzenetére
És meg is hálálta a játék a dícséretet. A karrier legelső versenye teljesítés után 2x fagyott ki és persze hogy egyben progress bukás is
Most kezdhetek neki harmadszor is Laguna Secának, de legalább a pálya széléről felhordott homokon megcsúszik az autó, nem csak látványelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest