Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
[link] Még mindig van 88 ezerért Series S. Most vagy ennyire nem fogy vagy ilyen nagy készlettel készült az Alza.
-
raziel01
veterán
Ez a live gold kód csak eu accountra aktiválható? Anno Us accountot csináltam xbox 360-on.
3 ezer ft-os kupont ellőném rá ha jó. -
raziel01
veterán
Komolyan le a kalappal a support előtt. US accom van, megvettem alzán a 12 hó live gold kódot. Sikerült is rögtön aktiválni. Jó mondom akkor aktiválok rá 300 Ft-ért ultimate-et. Természetesen se bankkártyával se paypal-al nem engedte. Azt írta, hogy nem egyezik a fizető eszköz a régióval. Se US se magyar oldalról nem engedte. Mondom nem gáz migrálom igazából eddig se volt jelentősége a US accnak. Migráltam is.
Természetesen utána sem engedte akkor meg azt írta, hogy az előfizetés más régióban lett vásárolva ezért csak ugyan onnan származó ultimate-el lehet upgrade-elni.
Kicsit elkapott a pánik, mert neten rákeresve több volt az olyan akinek azt mondta a support, hogy nem tudnak mit csinálni, várni kell amíg letelik. Gáz lenne 1 évet várni sima live előfizuval.
Na írtam a chat-en az amerikai supportnak. Srác nem hiszitek el 1 órát küzdött. Nem bírta először se bankkártyával se paypal-al aktiválni. Azt mondja, hogy nincs mit tenni akkor törli az 1 év goldot és aktivál 1 hónap ultimate-et. Mondom oké de remélem 1 év ultimate lesz utána.
Azt mondja igazából nem 1:1-ben szokták váltani de ne aggódjak. Ő megcsinálja nekem 1:1-ben. Egy jó 15 percre megint eltűnt de 2-3 percenként mindig írt.
Azt mondja sikerült nézzem meg, hogy tényleg jó-e. És tényleg jó lett. Megköszöntem és ment az 5 csillagos értékelés. -
raziel01
veterán
Marvel Avengers-t elkezdtem game pass-ban. Series S-en teljesen jó a grafika is.
Értem miért húzták le sokan, én elvagyok vele. 8/10 így 3 óra után.
Jó döntés volt 87 ezerért a Series S. -
raziel01
veterán
Trek to Yomi végére értem, 6/10 Steamen az értékelése, annyit adok én is rá.
Gameplay szerintem full gagyi. Semmi élvezet nincs benne. A sztori talán talán ér valamit de inkább a művészeti része érdekes. Magasabb nehézségen értelmét nem láttam szívni vele. Chapter 4 körül visszaraktam easy-re. -
raziel01
veterán
Halo Infinite-nek a végére értem. Nem mondom, hogy tökéletes de 8/10-et ér. Az biztos, hogy előző 2 résznél sokkal jobb. Hozta az első rész hangulatát, nyitott világ nem lenne rossz de kicsi. Normalon néha éreztem kicsit nehéznek illetve pár helyen lehetett volna 20%-al kevesebb ellenség, picit soknak érződött.
Rage 2: Belement egy 5 óra kb. El lehet vele bohóckodni. Sajnálom, hogy nem jött valami patch hozzá, mert Series S-en csúnyácska mivel a One S verziót futtatja 900p/30 FPS.
-
raziel01
veterán
válasz hombre[EU] #90149 üzenetére
Fogom még én is.
Mondjuk a Doom 3 vagy 10-szer lement már.
Doom Eternal teljesen vállalhatatlan volt részemről a földi pályákkal.
16-os Doom legalább a Marson játszódik.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Call of Duty címekre várok mondjuk én is. Jó lenne letolni pár régebbi rész single részét újra game passban.
-
raziel01
veterán
Series S szvsz a pár hete 88 ezer Ft-os árán brutál jó ár volt. Ahhoz képest a 205 ezres Series X több, mint dupla olyan drága. Természetesen nem fogom bővíteni. 1000 Mbites net mellett én bőven elvagyok a kisebb tárhellyel.
Teljes áron viszont igazat adok. Érdemes elgondolkozni, hogy 110 ezer vs 205. Az jár jól aki még 185 ezerért tudott venni. -
raziel01
veterán
válasz l.skywalker #91208 üzenetére
Remélem jön idén game passba.
-
raziel01
veterán
What Remains of Edith Finch
Most, hogy kijött a patch hozzá Series X/S-re így tettem vele egy próbát game pass-ban.
Nem szeretem a séta szimulátorokat de adtam egy esélyt, mivel kb 2 óra hosszú a játék.
Történetileg nem rossz, 1-2 részt untam de összességében nem bántam meg, hogy végigvittem. 1000G az kb +30 perc munkával megvolt. -
raziel01
veterán
Szerintem arról van szó, hogy helyszínekben, kastély környékén majd egész szép lesz nézelődni de gameplay-ben, sztoriban csalódás lesz. Ne legyen igazam.
Eleve már az is necces, hogy nem Harry Potter lesz a főszereplő. Simán lehetett volna tolni egy remake-et valami nyílt világgal az első 3 részből. -
raziel01
veterán
válasz GreenWhite19 #94854 üzenetére
Én az első részt kezdtem el PS-n pár hete. Szerintem jó, elvagyok vele. Én megvenném.
2. részt nem ismerem. -
raziel01
veterán
válasz Wesder #96806 üzenetére
Nem mintha annyira jó játék lenne. Bár igaz, hogy csak videókat láttam róla de pont a gameplay gáz hiába lenne egy jó sztori vagy világ.
-------------
Plague Tale: RequiemKb a 9. chapter környékén álltam neki ma. Úgy megfogott, hogy most értem a végére.
Én jobbnak éreztem, mint az első részt. Volt egy két nagyon beleerőltetett harcjelenetet ahol sokan jöttek ránk de nem extrém módon zavaróan.
Grafika teljesen vállalható Series S-n. Akadással kb 3 alkalommal találkoztam főleg nagyobb tereknél. Illetve mikor beérünk az első nagyobb városba ott mintha az élsimítás vissza lett volna véve vagy a felbontás de lehet csak én láttam így.
Hiányoznak az ilyen kalandjátékok. Nálam egy 9/10-et simán megér. Ha Series X-en/PS5-n lenne 60 FPS akkor simán 9,5/10 lenne. Ettől függetlenül simán benne van, hogy PS5-re megveszem ha kap egy akciót. Megérdemlik a fejlesztők.
Illetve itt jegyezném meg, hogy szvsz a game pass még mindig jobb, mint a PS+ extra/premium főleg, hogy olcsóbb is és értelmesebb játékok jönnek bele. -
raziel01
veterán
válasz gaborino986 #97119 üzenetére
Májusban volt 86 ezerért több boltban 2 hétig.
Én is megmerném kockáztatni, hogy 99 ezer körül lesz újonnan. -
raziel01
veterán
válasz darkstreet89 #98385 üzenetére
Annyira azért nem lett jó, hogy emiatt bánkódni kelljen. Gyorsan kapott 40%-ot. Én még azt is el tudom képzelni, hogy karácsonyra kap egy 50-et.
-
raziel01
veterán
válasz batai15 #98607 üzenetére
A karakterek igen. De nem plusz pályák.
Belefoglalt bővítmények
LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga Character Collection 1
LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga Classic Obi-Wan Kenobi
LEGO® Star Wars™: The Mandalorian Season 1 Character Pack
LEGO® Star Wars™: Solo: A Star Wars Story Character Pack
LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga Classic Character Pack
LEGO® Star Wars™: Rogue One: A Star Wars Story Character Pack
LEGO® Star Wars™: The Bad Batch Character Pack
LEGO® Star Wars™: The Mandalorian Season 2 Character Pack
LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga Trooper Pack[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
A héten szántam időt 1-2 elmaradásra.
Amnesia Rebirth:
Összességében nem volt ez olyan rossz. 1-2 helyen fosatós volt. Kellően hosszúnak is éreztem kb 8 óra volt mire a végére értem. 8/10
Grafika olyan amilyen, előző részek sem a grafikáról szóltak.Scorn: Ez nálam skip. Kb 2 órát játszottam vele. Jöttek ezek a pók ellenfelek. Teljesen gagyi, vállalhatatlan. a fegyvernél várni kell, hogy újra "tüzelhess" vele. Simán a fejlesztőknek el kellett volna engedni a harcokat és akkor lehetett volt egy puzzle-kkel megtűzdelt sétaszimulátor egy ilyen idegen világban. Még jó, hogy GP-ben van.
-
raziel01
veterán
Series S-en nem lehet beállítani, hogy kikapcsolásnál választani lehessen, hogy alvó mód vagy teljes kikapcs? Mint PS-nél?
Eddig úgy csináltam, hogy alapból alvóra volt beállítva és ha teljesen ki akartam kapcsolni akkor a beállításokban volt olyan, hogy teljes leállítás.
Na ahogy látom ez most módosult és ott csak az energiagazdálkodást lehet állítani és ha a sleep-re van állítva akkor nem is lehet teljesen leállítani.
Azért nem szoktam folyamatosan alvó módban hagyni, mert van, hogy napokig nincs bekapcsolva ha nincs kedvem/időm de ha csak a boltba szaladok el akkor mehet alvóba.[ Szerkesztve ]
-
-
raziel01
veterán
válasz Rigormortiis #102467 üzenetére
Az adventure mód csalóka. Nem olyan, mint a Sománál a safe mode. Vannak benne szörnyek ugyan úgy csak nem állandóan random módon. Egyébként nekem is tetszett a játék főleg ingyen.
"Ambient light has been greatly brightened up. (I personally wish they didn't do this or let us choose this feature)
Monsters are few and you encounter them much less. (Also wish this was rather optional and it instead worked the same way as in SOMA, but from what I understand the monsters are not a very integral part of Rebirth like they were in SOMA, instead they seem to play much less of a role and is probably why this is so different from SOMA's safe mode).
You can probably still die(I haven't died yet but I also haven't tried to, you take damage and you do get chased by monsters, but I have so far tried my best to NOT die, so I can't actually say for sure.)
There are some new minor puzzles which are probably put in place to fill in all the time you would otherwise spend on stealth play." -
raziel01
veterán
válasz l.skywalker #102478 üzenetére
500 Ft-ot nem adnék érte. Anno megjelenes utan 1 evvel játszottam PC-n és vállalhatatlanul gagyi volt minden, főleg a harc.
-
raziel01
veterán
válasz csuvicsuva #103464 üzenetére
Crossfire X: Operation Catalyst-ban amúgy sem volt benne a kampány ha jól rémlik.
Reklamált, hogy vegyem meg. Vagy azóta ez már belekerült? Vagy nem jót szedtem le? Pár hónapja történt. -
raziel01
veterán
[link] Xbox Series X + Forza Horizon 5 Premium Edition + Ajándék Fifa 23
206 900 Ft
Ez jó ár nem? -
raziel01
veterán
Kontroller minőségben van valami különbség a régebbi meg az újak közt?
[link] Például a sztenderd fekete series x kontroller és a színesek közt? Zöld, piros, kék stb?
Series S-hez a gyári fehér van nekem aminél az "A" gombot erősebben kell nyomni, hogy érzékeljen. Neten több embernél is van ilyen panasz.
Mindegy melyiket veszem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs