- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
Először is jóárasíthatnák az online hozzáférést. 3590Ft havonta azért, hogy a megvásárolt játékokkal lehessen online játszani, az bizony sok. Az is vitatható, hogy ez miért nem ingyenes, de ha már mindenáron fizetni kell...
-
skroy
senior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Meglévő, fiókot használtam.
-
skroy
senior tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Én ma aktiváltam egy usa gpu-t, szerencsére nem volt gond, reméljük a retorzió is elmarad.
-
skroy
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pedig ezt a szabályt a GPU ászf is tartalmazza, kiemelten.
-
skroy
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak olyan fiókra, amin még nem volt előfizetés.
-
skroy
senior tag
válasz
Levente1991
üzenetére
Ha megveszel egy játékot, az örökre a tiéd, game passtól függetlenül.
-
skroy
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
A helyedben jelentkeznék az ms-hez valami vezető pozícióba, hisz nyilvánvaló a zsenialitásod, rendbe raknád a dolgokat.
-
skroy
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Nincs beváltási idő.
Tavaly ugyanígy vettem meg ajándékként az fc 25-öt, karácsonykor lett beváltva. De még karácsonykor is a bf árak voltak.😁Ha meglepetés lesz, akkor ne add meg az Ő email címét az ajándékozott résznél, mert oda is elküldi a kódot. Adj meg ott is egy saját címet.
-
skroy
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Benne van.
-
skroy
senior tag
Ha kaja árakhoz hasonlítjuk az árakat, attól még nem lesz olcsó.
-
skroy
senior tag
válasz
Roooland89
üzenetére
Idén nincs miért akciózni, majd jövő nyáron.
-
skroy
senior tag
Komoly érték tud lenni egy xbox acc, tele játékokkal, az biztos. Nagyot lehet bukni egy esetleges bannal.
Ha valaki mégis vpn-en gpu-zna, akkor hozzon létre egy új profilt, és arra váltsa be a kódot, aztán lehet home-olni a fő accal. -
skroy
senior tag
Mai EA play/GPU gift: Need for Speed™ Unbound Palace Upgrade
-
skroy
senior tag
válasz
Nethooligan
üzenetére
Home-olással a Te profilodra digitálisan megvásárolt játékok elérhetőek a többi profilon, az EA FC 25 is.
-
skroy
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nincs refund opció, pedig elvileg kellene, hogy legyen. Még nincs 2 hete, hogy vettem, és nincs beváltva. Rákérdezek chat-en.
-
skroy
senior tag
Store-ban vásárolt, be nem váltott ajándék kódra lehet kérni visszatérítést?
-
skroy
senior tag
Giftként vásárolt kódnak van felhasználási ideje? Az FC 25 már csak ma kapható féláron, de csak a későbbiekben szeretném ajándékozni, megvenném most, ha pár hét múlva felhasználható még a kód.
-
skroy
senior tag
válasz
darkstreet89
üzenetére
Azt mondták, hogy COD miatti áremelés nem lesz. Más miatt lesz.
-
skroy
senior tag
válasz
White Wolf
üzenetére
Böngészőben a Microsoft profil oldalon a szolgáltatások, előfizetések részt keresd.
-
skroy
senior tag
válasz
szimszonos
üzenetére
14k-ért 14 hó gpu? Megoszthatnád ezt a technikát.
-
skroy
senior tag
Fallout 76 (xbox) vihető:
QYVDHV2W3HY3PWM6P9J3XKFXZ -
skroy
senior tag
-
skroy
senior tag
Most jelzem mindenkinek, feleslegesen ne jelentkezzetek a játékra, mert én nyerek most. Köszönöm.
-
-
skroy
senior tag
válasz
Dorzolamid
üzenetére
Valami gebasz van, mert nekem sem sikerült vásárolnom az imént. Több profillal próbáltam, több kártyával, de hibát dobott pc-n és xbox-on is. Sokadik próbálkozásra sikerült megvennem a 2k24-et.
-
skroy
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Game Pass app-on az értesítéseknél jött.
-
skroy
senior tag
A GTAV ismét kikerül a Game Pass-ból 12.31-én. Ahol most még olcsón meg lehet venni, ott is biztosan drágulni fog utána. Most szerezze be, aki még nem tette.
-
skroy
senior tag
Nincs itt valaki, aki pusztán jófejségből, illetve gyakorlás céljából cserélne analóg stick-et anyagárban?
-
skroy
senior tag
Én is afelé hajlok lassan, hogy veszek 10k-ért vezetékes kontrollert, aztán megy ameddig megy. Állandóan driftelést javíttatni szállítással oda-vissza min. 10k. Ki győzi ezt 3-4 kontrollernél.
-
skroy
senior tag
Az Argentínában aktivált játékok csak ott játszhatók, vagy hazautazva is használhatom?

Az van írva, hogy "activated and played ONLY in Argentina." -
skroy
senior tag
Használ valaki ilyen vezetékes kontrollert? Mennyire lehet tartós?
-
skroy
senior tag
válasz
LittleBoss67
üzenetére
Június óta sok minden változott.
-
skroy
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Király, köszi.
Még valami. Ha van aktív GPU, Game Pass kódot tudom aktiválni? Series S-hez kapott 3 havi kódról lenne szó. Automatikusan hozzáadódna 2 hónap az aktív előfizetéshez?
-
skroy
senior tag
A sima Game Pass-t is 3:2 arányban lehet váltani GPU-ra, mint a Gold esetében?
-
skroy
senior tag
A csoportok "vezetői" lehetnek kellemetlen helyzetben, akik havi előfizetésben fizetik a 8390-et, és beszedték hosszabb időre a tagoktól az árat. A csoportnak így nincs hosszabb időre gpu-ja, vagyis aug. közepén csak 3 havit kap az is, aki esetleg befizetett 1 évre.
-
skroy
senior tag
Megszűnik, hát megszűnik. Bukni nem fog rajta senki azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Automata kávégépek
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest