Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
pénteken hánytól indul? lehet tudnék még vele kicsit játszani
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
pelenka35
őstag
A Lovas hátán az egy mankó? :-)
Gamertag:Rob3rt75
-
rdt89
addikt
Az új Media Markt-os újságban a 2 TB-os Xbox One Slim 129990 ft.
-
GRaul
őstag
válasz XFishboneHUN #77913 üzenetére
De legalább van rá 0%os Thm ha valaki esetleg erre várt..
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
TBMC
addikt
sziasztok!
bocs ha noob a kérdés de nem szoktam előrendelgetni...
ebayről, vagy esetleg egyéb oldalakról (ha tudtok ajánlani megbízhatót) pl fifa 17 delux edition, horizon 3 előrendelés, hogy működik?
kifizetem a megvételkor a kesst, majd kapok valami kódokat? vagy hogy működik?
(a lemezes előrendeléseknek a feléért vannak a játékok digitálisan ebayen, ezért gondolkoztam rajta)
előre is köszönöm!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Gabesz84 #77920 üzenetére
Lol, de kb nekem is ez jutott az eszembe.
Na pakolom ki GP-re, de itt egy kis trailer dömping.
Watch Dogs 2 Online Trailer
Resident Evil 7 trailer
Ghost Recon Wildlands trailer
Injustice 2 trailer
The Crew DLC trailer
Steep TrailerLive-Die-Respawn
-
nagyúr
-
MeSKA
aktív tag
válasz bulikavagyok #77926 üzenetére
Ez miért baj? Tudsz játszani attól a saját account-al, nem?
-
MeSKA
aktív tag
Más téma, de érdekelne, hogy a Xbox One hátsó csatlakozói között van egy HDMI INPUT is. Ezt használja valaki? Be kell legyen kapcsolva a Box, hogy át is vigye a jelet? Mert ha igen, akkor egy felesleges fogyasztó és egyben egy felesleges funkció...
-
Jovanny2
őstag
Szerintem nem. Elég alap lenne, de úgy tudom be kell kapcsolva lennie a HDMI pass-through-hoz. Most rákerestem, és tényleg nem megy, a uservoice-on több, mint 4000 szavazat van, hogy menjen.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én használtam, az X360 volt rádugva még a BC idők előtt. Be kellett kapcsolni mindig hozzá az XO-t, és a TV appban érted el a felfűzött egység képét. (Azóta ez lehet, hogy változott, jó ideje nem használtam már.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
wolf88
aktív tag
válasz Stauffenberg #77852 üzenetére
Ugy van,ahogy irtatok.1 kg felett nem szallitanak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bioshock: The Collection - Hivatalos összehasonlító trailer
Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Gyanakvásra ad okot, hogy in-game jelenet alig van, nagyrészt a BS1 intróját hasonlítgatták össze. Szívesen néztem volna helyszíneket, hasonlókat, mert ez nem sokat mutat, és amit mutat, attól nem vagyok hasra esve.
Ennek ellenére (természetesen) előrendeltem már régen. A hozzám hasonló hülyék miatt burjánzanak a gyenge minőségű remasterek."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
ooooobi
senior tag
Nem vagyok konzolos, ezt az akciót most leltem nem vagyok tisztában az árakkal, ezért lehet csak nekem tünik jónak Aki esetleg érdekelt németországi akciókban annak jó jöhet.
MICROSOFT Xbox One 500GB 1 von 4 Spielen (Rise of the Tomb Raider, Forza 6, Halo: MCC oder Rare Replay) + GTA 5 + Doom + Fallout 4 + 2. Controller (250€)[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
ooooobi
senior tag
Ez csak biztos pár napos akció lesz szerintem, hamar kifogynak általában ezekböl. De legalább rendelhetö is, nem csak adott üzletbe bemenve személyesen kell utánnajárni.
Még én is elgondolkoztam rajta meg vegyem-e, de aztán eszembe jutott, hogy a steamen lévö több száz játékomra sincs idöm.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Bogyi007
veterán
válasz ooooobi #77943 üzenetére
Mielőtt bárki rohanna itt nem 4 játékot kapsz meg hanem a négy közül lehet egyet választani.
Ezt a kártyát láttam már itt HA oldalán is és ott is ez volt a szitu.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Borderlands 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest