Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
[link] Xbox one. Nem tudom hogy került a gyerek kezébe.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
-
Gebriel
veterán
válasz Petya2900XT #2959 üzenetére
Egy menüt látunk meg egy X1 kontrollert azon kívül semmit.
-
bolha23
aktív tag
-
Petya2900XT
aktív tag
Kezdem azt hinni,h a fiatal kölök kezébe tényleg XOne volt...
Aki nem ismerné a csókát..egy méltán híres Dj Deadmau5 aki szeret kockulni szabadidejébe (fene se gondolná ezek után )...ez is a merketing része lenne,h híres embereknek osztják a konzolt..hmmMod: a kép augusztus 21.-én lett feltöltve...
[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
sittes79
addikt
válasz Petya2900XT #2967 üzenetére
Szerintem simán tolnak nekik pár darabot, mármint a kockulós celebeknek, jó promo ez a mikrofosnak!
-
pzstm
titán
válasz JamesHun #2972 üzenetére
akik az xbox one csapatban vannak benne (emlékeim szerint...azon belül is a HQ xbox teamben)
a white version of the upcoming gaming console, which will be freely handed out to employees working in Microsoft's IEB (Internet Entertainment Business) division, the one responsible for Xbox.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
JamesHun
addikt
"Bizonyára megvannak az előnyei annak, ha valaki a Microsoftnál dolgozik, egyet egészen biztosan most már mi is tudunk. A vállalat összes alkalmazottja teljesen ingyen kap egy exkluzív, fehér Xbox One-t, a megjelenés napján. S ez még nem minden.
A fehér konzol mellé kapnak egy ingyenes Xbox LIVE-előfizetést, az összes single player játékot, és egy exluzív achievementet is. Mindezt, teljesen ingyen.
Az ajándékot a megjelenés napján kapják az alkalmazottak, bármikor is legyen az. Pár millió játékos most szívesen lenne a helyükben."
SeriesX: JamesSHun
-
pzstm
titán
-
Buster17
addikt
Fehér ONE? Hát rohadjak meg sokkal szebb mint a fekete
-
Buster17
addikt
válasz negyven2 #2982 üzenetére
Jobban örülnék egy külön megvásárolható, rácsatolható fehér háznak
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Def26
félisten
Már mondták, hogy visszajön csak nem úgy ahogy gondolták. DRM mellet lesznek lemezes verziók is. Ha olcsóbbak lesznek a drm verziók, akkor a kedvenceket én is azon veszem, ha nem akkor lemezesen. Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy a drm verzió drágább és ezért nem hisz a többség a dologban.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
28-án szombaton ki kellene menni....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
azt én intézek szerintem, de a masinát szeretném inkább megnyomkodni, kipróbálni....
Nem igazán tudom, hogy fogom tudni én azt beszerezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest