Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Mastercard-os, kuponos, Konzolvilágos éves Gold 9k 08.31-ig.
-
Def26
félisten
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Aki ennyi "negatívum" ellenére még boxot vesz annak tök mindegy mit reagál a sony.
-
Def26
félisten
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Ő még nem férfi, ha érted mire gondolok.
(persze a másik fél nehogy megsértődjön, itt csupán a fiatal korára gondolok) -
Mister_X
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
KonzolVilágban is, ha már muszáj lehetőleg mindent belinkelni.
-
gyuribácsi88
addikt
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Én kipróbáltam, nem vagyok tőle elájulva, biztos megveszem de majd később, 18K-t nem ér, a grafika nem olyan amire számítottam, a mozgás is érdekes. Ettől függetlenül el lehet vele bohóckodni. A hardverapró első számú trolljával meg nem foglalkozz.
-
zeus90
aktív tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Én ki akartam, de elfelejtettem
Viszont ha tudsz angolul, akkor ez lehet segít. -
Madwe
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Attól az egy hibbanttól még ne menekülj (itt is jelen van, uh itt se vagyunk biztonságban) csupán senki nem próbálta még nálunk, ezért se jött válasz az övén kívül.
Node hátha van x1es tapasztalat! -
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Leszedtem! Semmivel nem jobb mint 360 on volt ez előző! A mozgás. Teljesen szar!
A grafika is gyenge!
Szerintem fos!
De egy ilyen gamenél nekem annyirra nem számít, haverokkal sörözés közben úgysem látok jól! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Petya2900XT
üzenetére
-
Cimbye
tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Nem is ez az undorító az egészben, hanem az, hogy megjelenés előtt 2 héttel mondták azt hogy sorry csúszunk vele, mikor ezt már jóval előbb tudták, hogy késni fog.

-
gianni85
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
szerintem teljesen ok volt, pont elég volt arra a magyar felirat, hogy ha valamit nem értettem az angol szövegből, akkor el tudtam olvasni.
-
Zjunior
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Jaja.
De azért véleményed van
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Ezek szerint Te nem játszottál az AC4-el..

Ott pontosan így van ahogy leírtad... -
Elderath
addikt
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Az a baj, hogy idehaza a "mainstream" csatornákon ilyeneket nem látsz sajnos csak a hüvelygombát...
-
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Szintén.

-
Mister_X
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Akarod mondani tegnap
De nem hétfőn volt? Én úgy emlékeztem, na mindegy. Majd középszintűt teszek pénteken. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Ez a fránya érettségi felborította az alvásritmusomat, így nem tudok elaludni, muszáj vagyok farmoli az XP-t WoT-ban az ingyen tankért

Pici ON: várom az E3-at, ha le leszek nyűgözve, akkor nagyon esélyes a gép a megvételre, ahogy a PS4 (és a Wii U) is.
-
pzstm
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
nah akkor telepítés is kész, mehet a móka

-
pzstm
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
van egy két gigás frissítés, és elfelejtettem rányomni

kis késés
-
Madwe
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Valamint a digit általában sokkal olcsóbb - hacsak nem a korongot is külföldről rendeled...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Nem, csak ahogy kidolgozzák a DirectX API-t, úgy frissítik a hardver szerint a konzol API-ját. Nemrég volt róla cikk, hogy nagyon sok funkciót még most sem érnek el a fejlesztők.
-
Zjunior
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Há ,mi vót azzz???

-
Zjunior
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Aham!
Mehet? -
pzstm
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
jelezni fogom mindenképpen, sőt ha úgy alakul a hétvégén akár valami PH-s csatát is streamelhetnénk

-
pzstm
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
én tervezem, de leghamarabb csak szombaton fogok ráérni

-
barack1997
senior tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Szerintem is eleje-vége mozgókép a többi meg be van csak rakva alá. Ügyes marketingfogás

-
Def26
félisten
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Nem nagyon olvastam még jót.

Na most itt van ez is. Microsoft “incubating” a number of primarily cloud-based projects, says Spencer
Ez jó vagy rossz hír?
-
Def26
félisten
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Hát de vazzeg, amikor azt mondjuk, hogy jelen generációban 720p alatt futnak a játékok egy kicsivel low garfikai részletességen, a nextgen -en meg 720p -ben mediumon 30 vagy 60 fps -el akkor azért ez nem egy hú de nagy előrelépés. Tudom, hogy a konzol játékos nem kifejezetten utazik a garfikára de emlékszem azért, hogy xbox 360 és ps3 megjelenéskor az állunk volt a földön, de nem is egy kommersz PC -s cpu volt a gépekben.

-
pzstm
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Vasárnap már roviden ide lehet irok rola, illetve mindenkepp akarok blogra is egy cikket. Meglatjuk mennyire leszek hulla

-
sittes79
addikt
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Szerintem simán tolnak nekik pár darabot, mármint a kockulós celebeknek, jó promo ez a mikrofosnak!
-
Gebriel
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Egy menüt látunk meg egy X1 kontrollert azon kívül semmit.

-
rocket
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
A M$ legnagyobb gondja az X1-el, hogy nem sokan gondoljak a Kinectrol azt amit te.
Ami a tobbseget erdekli, hogy PS4-hez nem kotelezo a "0 gombos eger, nagy kesleltetessel", igy 100$/100euro-val olcsobb.
Plusz ugye papiron a gyengebb hardver meg mindig az X1-ben van, hiaba emelgetik az orajeleket, csak a "tavolsagot" csokkentik ami alapbol nem volt keves, es maradt meg boven belole.Sok elemzo elmondta, a M$-nak meg kell gyoznie az embereket, hogy megeri a felar a Kinectet, de egyertelmu, hogy a mai napig ez nem sikerult, es a ingyen FIFA14 Europaban se erte el amit szeretnenek.
Most jott a Forza 5 ami talan mindkozul a legnagyobb mertekben lesz kepes fellenditeni az elorendeleseket, ugyanis ez az egyetlen olyan tipusu jatek amire nincs megfelelo valasz PS4-en. -
Def26
félisten
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Igen, ebben lehet valami.
F@sz se tudja, majd megoldják, hogy ne unjam el magam. Nekem az már bőven elég, ha beleképzelem magam a Gladiátor film főszerepébe. 
-
MasterMark
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Még ott se next-gen, ahova koncentrálnak, hogy next-gennek tűnjön...
-
Xirtam
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Te még is miről beszélsz? Hol mondtam az ellenkezőjét, annak, hogy a DS4 kényelmesebb volt számomra mint az Xbox ONE kontrollere? Jézusom. Az ilyen emberek miatt kár feljárni erre az oldalra lassan. Értő olvasásra mindig 1-est kaptál?

Pont hogy meg kellene köszönnöd, hogy leírom a véleményemet és ezzel is információt közlök.

De ha folyamatosan olvasnád a topickokat rájönnél egy két dologra. Pár hsz amitől talán okosabb leszel
Mister_X : Én még arra is emlékszem, hogy az egyik nap még a PS4 volt a király, aztán az X1, aztán a PS4, stb., stb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Def26 : Vazzeg. Hányan voltunk ezzel így. Mostanra talán kikerekedett, hogy valamit veszünk, aztán max. eladjuk.
Én box -al kezdek, az tuti. -
Blaise
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
PS3-nál a Cell miatt volt szopás, még a profiknak is nehéz programozni.
-
MasterMark
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Pontosabban nem volt elég idejük, arra is optimalizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(persze a másik fél nehogy megsértődjön, itt csupán a fiatal korára gondolok)
Node hátha van x1es tapasztalat!

De nem hétfőn volt? Én úgy emlékeztem, na mindegy. Majd középszintűt teszek pénteken.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
IntelKiller7