Hirdetés

2024. július 3., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93351) Ghoosty válasza Ghoosty (#93350) üzenetére


Ghoosty
őstag

Még annyit hozzátennék, hogy volt egy szemétség is ezzel az állandóan sebző pályával. Van egy olyan kaja, ami non-combat alatt healel. A kaja leírásában semmi nem utalt rá, de mikor meg akartam enni, azt mondta, hogy rossz zónában vagyok. Hát menjen a fenébe, pedig milyen hasznos lett volna.

(#93352) Tigerclaw válasza Plata (#93344) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Annak ellenere, hogy papiron tiltott tevekenyseg, sosem foglalkoztak ezzel komolyan a Blizzardnal. Reportolhatsz honapokig valakit es nem fog tortenni semmi. A legjobb talan az ignore a spammerek ellen.

Ez talan csak egy kirakat case.

Amugy csak a cimet olvastam el, a tobbi nem is erdekel.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93353) Tigerclaw válasza Ghoosty (#93348) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Mostanaban gyakran belefutok meglepoen rovid 4-es 5-os szintekbe. Talan a nerfeles miatt belenyultak a level epito algoritmusba es ezert keletkeznek ilyen anomaliak. Az is problemas, hogy az anima powerek mar nem random jonnek es egy rosszul leosztott anima power valasztek, sorrend miatt lehetetlen tovabbjutni meg alsobb szintekrol is.

Nekem a dotos oldallal nem volt gondom, de van spammhealem monkkent. Oda viszont hunterrel le se mentem. Kedvem se volt, meg csak szenvedes lett volna az egesz. A masik oldallal, a higher reachessel viszont tankkent van problemam, mert eggyes caster szintbossok tul erosek. Szinte folyamatosan castolnak majd tobb masodpercre pacifier debuffot raknak. E melle szerintem jon valami stackolodo dolog is, mert kesobb mar 2 hitbol levittek a HP-m 90%-at tankkent. Volt hogy mar a level 1 vegen ilyet minibosst kaptam, mikozben mindent clearelve osszesen 1db zs kategorias anima powert kaptam addig. Csinaltam meg 4 rerunt az elso szintre. A palyat es a mobokat cserelte, lathatoan total osszevissza, mert volt hogy telerakta elitekkel, maskor meg alig volt mob. Neha 1 power jott ossze csak a szintbossig, maskor 3, de a drop sorrend fix volt es mindharom power hulladek kategoria.

Azt hozza kell tenni, hogy ezzel a karekterrel alacsony repun vagyok a Mawban, vagyis eleve ritkabban, es gyengebb powerek jonnek es gyakran jon fixen egy power, ritkan ketto, de attol tobb nem es layer 8 -as runokrol van szo. Szoval kell a magas repu a Mawban hogy ne utkozzon az ember ilyen falakba Torghastban.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93354) Tigerclaw válasza Ghoosty (#93351) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

En a hunteremmel meg se probaltam. A heten valahogy igy nezett ki nalam Torghast:

hunter, 0 try (ennek vana legjobb gearje, magas repuja Mawban)
druid, 0 try (alacsonyabb szintekre ok lenne)
monk, a bal oldali dotos layer8 clear, a jobb oldalon gyenge tryok
Motivaciom sincs igazan Torghast runokra. Nincs szuksegem soul ash-re.Mas meg nem jon onnan.

Tolem johetne mar a BC a classicba, azonnal mennek at.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93355) Ghoosty válasza Tigerclaw (#93353) üzenetére


Ghoosty
őstag

Én gyakorlatilag csak MM hunterrel járok Torghastba. Már megvan a max szintű legendary szóval nincs rá szükségem, csak tetszik. De mivel nem ad semmi hasznosat, így már csak 1-1 runt csinálok hetente. Néha alacsol layer-be benézek egy SH pappal, de azon kívül semmi.
Szóval a 2 percenkénti 30%-os heal, meg valamennyi leech a kissé kevés volt ide, de megoldottam. Szerencsére tudtam, hogyan lehet fixen fire resistance-ot szerezni a 4. szinttől, így csak addig kellett kibekkelnem és sikerült, utána már elég volt ez a minimális self heal is. Meg a megfelelő anima választás.

Eddig 1 alkalom volt amikor bebuktam az egészet. Maw of the Maw volt a boss, de gyakorlatilag nem kaptam damage buffot. Egyedül némi mastery meg versa buff volt, meg az állandó szellemekből jövő tizenpár százalék agility buff. Ezen kívül volt még a hunter mark miatti 10% damage, de azt meg 30 secenként ledobta, így meg nem érte meg a GCD-t, csak az elején. Meg volt a kill shot 100% buff + esély az azonnali halálra, de nem sikerült odáig eljutnom, hogy használjam. Hiába szakítottam tökéletesen a gluck-ot, minden második bejött, mert a cd nagyobb.
Nagyon sokszor válaszhattam, olyanok közül, hogy patkány robbantás vagy a kutyám megeszi a patkányt. Meg shield-et kapok, ha összetörök vázákat vagy gyorsabb leszek disengage után. A bossnál nincs se patkány, se váza. A sebesség sem érdekes, mert védhetetlen AOE a támadása.

"Azt hozza kell tenni, hogy ezzel a karekterrel alacsony repun vagyok a Mawban, vagyis eleve ritkabban, es gyengebb powerek jonnek"

Én úgy vettem észre, hogy a Torghast upgradek, amiket lehet venni, azok account szintű upgrade-ek. Szóval független a reputól. A Maw upgrade-eket újra meg kell venni karakterenként.

(#93356) Blizz válasza BoneDragon (#93335) üzenetére


Blizz
őstag

Nekem amugy aza faszi eltűnt, leadtam a questeket, felvettem a covenantomat és már csak simán questelni tudok menni.

No mistakes, just happy little accidents

(#93357) Tigerclaw válasza Ghoosty (#93355) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Nem hiszem, hogy elne altoknal is a Torghast upgrade. Akkor elvileg el kellene tunnie a vasarolhato upgradek kozul is. Raadasul gyanus hogy vagy nincs is valasztasi lehetoseg, vagy csak kettobol lehet valasztani. A fo problema az fix anima power leosztas, mert lathatoan tul bonyolult az egesz hogy kiegyensulyozott legyen es ha fix powereket kapok, fix sorrendben es azok el vannak cseszve akkor annak a class/specnek buko az egesz.

Par hete jellemzoen az elso power amit a kapuban lehet felvenni ha nem is OP volt, de mondjuk ugy hogy az egyik main dmg skillt buffolta. Ma ez mar nem igy van. Latszik, hogy ahogy belenyultak a dologba van amit elrontottak.

Nem vagyok biztos abban, hogy mindenki raugrik majd az uj Twisting Corridorra, vagy ha megis, sok het kell majd hozza. Nekem biztos nem lenne turelmem mar egy layerhez sem, foleg amig ilyen elcseszett random hibak vannak benne. Tul hosszu az a 18 level, foleg ha hasonloan novekszik a szint merete a mobok szama, ahogy a 6 szintes verzioban. Ugy olvastam, hogy soul ash nem jon, szoval total semmi reward nem lesz, csak par layerenkent haszontalan rewardok, mint pet, title, toy. Egyedul a mount hasznos, de ahhoz vegig kell vinni az utolsot is. Tisztara Diablo utanerzes, mint amikor az Act-eket ujra kell csinalni emelt szinten. Legalabb konnyebb lenne party-val, mert a legrosszabb az egeszben az hogy soloban kiba... unalmas.

En szerintem bele se kezdek. Persze lehet hogy majd jonnek osztonzesek, mint pl. hogy eltuntetik a lestoppolhato mountokat a Mawbol, vagy letiltjak a worgen, druid workaroundot is. Amugy belegondolva mivel jobb ha van hasznalhato mountom a Maw-ba, ha amugy ruhellek oda jarni es van hogy csak a heti main quest kotelezoket es a heti questeket csinalom meg? Rengeteg szenvedes, unalom es frusztracio utan lenne +1 mountom, amit hasznalhatok a Maw-ban ahova nem jarok. Ott is van egyre tobb teleport + a rift kovek, a sebessegnovelo stealth cucc, a barlanghoz leparkolt mountok. Kell a francnak sajat mount oda.

Gondolom par honap mulva jon egy Twisting Corridor 2 hasonlo logika alapjan. Ma mar egy ujfajta jatekos tipust celoznak a wow-al. Az erosen competitiv playereknek keszitik az egeszet.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93358) Ereshkigal válasza Ereshkigal (#92912) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Update: elolvastam mindent, voltak erre módszerek, de mindet javította a Blizz.
Egyedül az működik, hogy törlöd a karidat, majd 30 nap múlva valaki ugyanolyan néven csinál egyet, és akkor undelete-t nyomsz, majd belogoláskor átnevezed.
Kicsit sokat kellett várni, de ingyen vót. :DDD

(#93359) Viktor77 válasza Tigerclaw (#93357) üzenetére


Viktor77
titán

Pedig él.
Baromi egyszerű, aminek a nevénél ott van a kék szöveg, hoyg permanent..., az account bound.
Minden achi, item, akármi, aminek a neve vagy a keret (heirloom)kék, az mind account bound.

[ Szerkesztve ]

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#93360) Viktor77 válasza Tigerclaw (#93357) üzenetére


Viktor77
titán

Ne is kezdj bele, inkáb sírj, az sokkal könnyebb.
Sem neked, sem Platának nem való a játék, nem is tudom, valamiféle mazochisták lehettek, ha olyan valamivel kínozzátok magatok, amin csak sírni tudtok.

Geci unalmas már.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#93361) Tigerclaw válasza Viktor77 (#93360) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

A fejlodes konstruktiv kritikan alapul. Ha csak olyan fanboyok leteznenek mint te, kiegekre se lett volna szukseg mert neked minden megfelel ugy ahogy van.

Egyebkent senki se kerte hogy olvasd el mas velemenyet, postjait ha eleve csak a sajatod erdekel.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93362) Viktor77 válasza Tigerclaw (#93361) üzenetére


Viktor77
titán

Nyaf-nyaf.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#93363) Ghoosty válasza Tigerclaw (#93357) üzenetére


Ghoosty
őstag

"A fo problema az fix anima power leosztas, mert lathatoan tul bonyolult az egesz hogy kiegyensulyozott legyen es ha fix powereket kapok, fix sorrendben es azok el vannak cseszve akkor annak a class/specnek buko az egesz."

Próbáltam, hogy az első pár szar power volt és újrakezdtem, akkor tényelg fix sorrend és power volt, de az az egy alkalommal, mikor elbuktam, de újrakezdtem, akkor minden más volt, még a boss is.

"Par hete jellemzoen az elso power amit a kapuban lehet felvenni ha nem is OP volt, de mondjuk ugy hogy az egyik main dmg skillt buffolta. "

Ez személyes mázli, asszem a 3. héten volt, hogy azonnal kiléptem, mert olyan szar volt az első gondoltam, kezdem azonnal újra, úgyse csináltam még semmit. De nem engedte ezt a 'csalást'.

"Nem hiszem, hogy elne altoknal is a Torghast upgrade. Akkor elvileg el kellene tunnie a vasarolhato upgradek kozul is."

Nekem el is tűnt. Nem figyeltem, hogy kék lenne a szöveg, de biztos úgy volt. Pont onnan tűnt fel, hogy mennyivel kevesebbet tudok venni az altomnak.

"Tisztara Diablo utanerzes, mint amikor az Act-eket ujra kell csinalni emelt szinten."

Ebben az a vicces, hogy én jobban szerettem a Diablo-t, amikor még így volt. Különösen szerettem ami az elején volt és csak 1-2 hónapig élt, de ott baromi nehéz volt az inferno szint. Többször elölről kellett kezdeni mire lett megfelelő gear-ed, hogy végigvidd.

A konstruktív kritika valóban jó és fejlesztő hatású, de amikor olyanra panaszkodsz, ami nincs úgy, vagy csak a személyes ízlésednek nem megfelelő, az nem ez a kategória.

A 18 level így látatlanban tényleg túl hosszúnak hangzik, de majd pár napon belül kipróbálom tényleg olyan sok-e.

(#93364) Viktor77 válasza warcat (#93342) üzenetére


Viktor77
titán

A low árnyék nem segít. Átállítottam, eddig jó volt, most megjöttem Ardenbe és villognak a bokrok.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#93365) Plata válasza Viktor77 (#93360) üzenetére


Plata
félisten

Nézd én azt sem tudom mi az a torghast,ha jól írtam,mivel még sosem voltam,valszeg mire odajutok hogy megcsinálom a sztorit már bent sem lesz.Amivel nem hiszem hogy sokat vesztenék.Amit eddig olvastam róla az nem volt túl biztató.Diablo-ban is eljutottam a legnagyobb szintig de elég hamar meguntam a sok farmot.Nem tudom miért,de már évek óta be sem léptem pedig az összes kieg megvan.Diablo 2-ben emlékszem volt hogy 8-12 órát farmoltuk ugyanazt a bosst hónapokig és jó hecc volt.Nem tudom mi változott,bár a Diablo 3 sehol sincs a 2-höz képest.Emlékszem volt olyan vasárnapunk amikor szinte egész nap csak egy boss-t toltunk.WoW jelenleg kb ugyanez,teljesen olyan mint a diablo,de sajnos nem a 2 hanem a 3.Mivel vége van Timewalking eventnek,valszeg a következőig nem nagyon játszom,bár lehet kis karit kezdek.Void elf dk valamiért érdekel.
De most inkább farmolok egy másik MMO-ban,jön a február,valószínűleg megint jön egy legendary pack ami olyan 300-400 dolcsi lesz.Eddig az összes legendary pack megvan,szóval ez is kell.WoW-ban meg várok a köv timewalkingre,ami két hét múlva lesz,bár a cataclysm TW nem olyan jó.De kari húzásra jó lesz.No meg gyűjtök badge-t az új mountokra.
Egyébként az idén volt az első olyan karácsonyi event amit kihagytam teljesen.
Bár azt terveztem hogy törpém kastélyába szerzek ezt azt az eventen,de eszembe sem jutott.

(#93366) Phoen|x


Phoen|x
őstag

Skacok mire ez a sok izgalom... Vigasztalódjatok inkább ezzel: [link] Tökre megéri. :DDD
"Anno 80.000ft volt" :C :C

Go Gunners!

(#93367) Plata válasza Phoen|x (#93366) üzenetére


Plata
félisten

Na igen de ez a kard "párosodik". :DDD

(#93368) Skyhunter


Skyhunter
senior tag

Jó ez a Twisting Corridors. Floor 12-n, a bosson 30k dmg (BM hunti) kövi szinten, kapuban instant halál...időpocsékolás. :(

(#93369) Tigerclaw válasza Phoen|x (#93366) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Ez kinek a kardja lenne elvileg a lore-ban? A szovegben lich king van, de ez nem hasonlit arra.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93370) Tigerclaw válasza Skyhunter (#93368) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Marmint bugos a dungeon?

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93371) Phoen|x válasza Tigerclaw (#93369) üzenetére


Phoen|x
őstag

Hát ez az, én se láttam még ilyet, de lehet vmi über epic cucc... Vagy inkább mégsem. :U :DDD

Go Gunners!

(#93372) Skyhunter válasza Tigerclaw (#93370) üzenetére


Skyhunter
senior tag

Nem hiszem, hogy bug. Guildünkben szinte mindenki a 13-as emeleten vérzett el. Rosszul lett belőve a szint, vagy nem tudom. Overtuned, megint lehet várni 2 hetet, mire fixelik. Baccák meg. :W
Állítólag a 18-as stinten Anduin-t kell megmenteni. (???)

[ Szerkesztve ]

(#93373) Plata válasza Phoen|x (#93371) üzenetére


Plata
félisten

Nem lehet hogy annak a gombának a kardja aki Stormsong valley-ben lakik? Az is valami lich king. :DDD

(#93374) jmarcell válasza Skyhunter (#93372) üzenetére


jmarcell
csendes tag

Teljesen röhej ez a 18 szint. Arms warrival a Layer1-en végigmentem 2 óra alatt mondjuk, de a végén a boss simán onehitelt, mondhatom megérte. Mostanában biztos nem megyek még a közelébe sem Torghastnak, de előfizetni sem fogok többet, ha ez így megy majd. Kb. átemelték a Diablo3 legrosszabb részét. Már a 6 szint és keserves volt, de a triplája a semmiért kb.? És még, hogy a sztori vonal is rákényszerít, hogy a 18 szintet végig kell vinni. Az előző heti Torghast sztorin 10 perc alatt át tudtam rohanni, viszonyításként...

Egyébként arénán próbálkozik valaki? Csak nekünk van szerencsénk 3-4 másodperces meccsekhez, vagy másnak is az jut? Egy rugó-fire mage-nél a stunból nem lehet kijönni, már vége a meccsnek. A hunterek nem tudom, hogy hogy de falon át is simán lőnek néha napján, a prot paladin egyenesen a god mode, nem lehet összecsukni, többet healel, mint egy holy. A balance druidról meg inkább nem is szólok semmit... Azt nem értem, hogy miért kellett ilyen irreális sebzéseket és healeket behozni. A cement shámánom is 40%-ról maxra hozza magát egy instant surge-l. Mintha szándékosan "gyorsítottak" volna így a játékon, utoljára wotlk-ban arénáztam, ott lehetett rendes meccseket vívni, vagy dueleket akár.

(#93375) Plata válasza jmarcell (#93374) üzenetére


Plata
félisten

Mond a Cement sámán milyen most?
Most hogy bele gondolok még egy cement sámlim sincs,meg talán nem is volt még.
Lehet ki kellene próbálni.

(#93376) Tigerclaw válasza Skyhunter (#93372) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Lehet hogy ki kellett volna itt is hagyni a 13. emeletet, ahogy a szallodakban szoktak. ;)

Csak azert kerdeztem, mert ugy irtad, hogy a kapuban instant halal, es ezt ugy is lehet erteni, hogy bug es ugy is, hogy ott mar az elso pack is tul eros volt. Ha nem bug, akkor ebbol meg az is lehet hogy mas classok meg atsetalnak rajta.

Amugy ez Layer 1-en tortent?

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93377) jmarcell válasza Plata (#93375) üzenetére


jmarcell
csendes tag

Szerintem jó, vagyis szinte a szokásos, mindig is erős volt. Annyi most a feature, hogy a stackelődő maelstorm, ami az instant castot adja spellekre, az stackenként 20% dmg/heal-t is ad. Tehát, ha 5 stacknél insantot tolsz, az 200%-os lesz, ezért az a nagy heal is. Továbbá a covenantos talentfán ki lehet rakni egy 3. windfury proccot is, ami elég beteg tud lenni. Összességében fun a cement shámán, jobban mind a másik két spec számomra, pve-ben nem néztem, pvp-ben elég erős. Azt kicsit bánom, hogy a 2h viselést nem hozták vissza, ha már a fury warri megkapta a 1h dual-wieldet ismét :P :D

(#93378) Skyhunter válasza Tigerclaw (#93376) üzenetére


Skyhunter
senior tag

Szerintem nem bug, ilyen erősek, első mob 700k hpval volt. Layer 1, nem is tudsz elsőre mást menni, ez egy új szárny. Ha hetente menni kell 2*20 percet a nyomorult ash-ért, az nem baj, csak baromi unalmas ez az érdektelen darálás. Na de ilyen 18 szintes, 2-3 órás, mission impossible végképp nem kell.

(#93379) Tigerclaw válasza jmarcell (#93374) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

En balance druid-ot akartam huzni, de mivel utoljara talan a MoP-ban voltam balance, vagy talan meg elotte, most nemi probalkozas utan inkabb attertem feralra, ahol ismerosebb a mechanika. (Majd visszaterek moonkire, ha lesz idom atnezni, mi eppen a mechanikaja) Ha jol tippelek szerintem az balance druidak is Night Fae-sek foleg. Ott a covenant power az amit szerintem is tul OP lett, aminek en speciel orulok, mert insane burstot tol, mikozben healel is. Par sec alatt lecastol vagy 15-20 skillt, spellt kb. ugy mintha instant lenne mind. Remelem hogy marad igy, de megertem, ha pvp-seknek nem tetszik.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93380) Tigerclaw válasza Skyhunter (#93378) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Nekem 20 perces Torghast runom meg sosem volt, meg kozelitoleg sem, meg alacsonyabb layeren sem. Tippre nalam egy szarny layer 8 torghast run masfel oras lehet vagy talan meg tobb is.

Ha csak casualban tolja az ember, nem is kell annyi soul ash. En ezert se eroltetem a dolgot.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93381) Skyhunter válasza Tigerclaw (#93380) üzenetére


Skyhunter
senior tag

Múlt héten ruszki puggal, öten, 23 perc alatt toltunk le 8as layert. Óriási rush volt, bónusz powerekért, küldiért nem álltunk le. Pár halál volt a zergelésből fakadóan. 2*25 percet megér ez casuálként, most gyűjtök egy jó mm legóra.
De ilyen 2-3 órás, be nem fejezett, vagy elbukott runra nem áldozok időt. Mawban is csak a hetiket csinálom meg.

(#93382) Tigerclaw válasza Skyhunter (#93381) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Volt mar olyan, hogy koran beszedtem par jo power es labbal letoltos lett az egesz, de mivel az endboss random, en inkall full cleart csinalok, mert vissza nem lehet menni. Annyira nem kell a rush, hogy ne ferjen bele + 10 perc.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93383) Zimmi91 válasza Tigerclaw (#93382) üzenetére


Zimmi91
addikt

Floor 3nál ahol tudsz vásárolni a csóka mellett van egy kis bubi és ott látod milyen boss lesz a végén :) De igazából full mind1 milyen boss, 15-20 másodpercnél egyik se élt többet ha ötös partyba mentem be, végére hunti shami 20-30k dmgt szoktak kitolni :DDD :DDD

" Just remember Manchester is RED! "

(#93384) Eugene Roe válasza Viktor77 (#93362) üzenetére


Eugene Roe
őstag

Ha ő 1X szánalmas szerinted, akkor a te viselkedésed legalább 2X, de legalább, még nevetséges is, ahogy elpattan a cérnád :B

Más kérdés, hogy már elmondta 3x, igaz azóta 3 patch is volt minimális változásokkal.

[ Szerkesztve ]

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#93385) Skyhunter válasza Zimmi91 (#93383) üzenetére


Skyhunter
senior tag

Tegnap egy fire mage 41k-t tolt....idióta. :D

(#93386) Tigerclaw válasza Skyhunter (#93385) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Vannak elborult anima powerek. En tankkal is toltam mar 25k-t layer 8 es meg csak azt se modhatnam hogy akkor nagyon szerencses voltam a powerekkel. Az elitek kb. 5 secig eltek, az endboss 19 sec alatt fekudt ki. Ezeknek a szamoknak mar csak tavoli kotodese van a gearhez, skillhez.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93387) hemaka válasza Zimmi91 (#93383) üzenetére


hemaka
nagyúr

Destro is menő 6 infernállal :DDD

(#93388) Plata válasza Tigerclaw (#93386) üzenetére


Plata
félisten

Én nem tudom hogy milyen anime powerek vannak és hogy működnek.Mivel odáig még nem értem el.
De azt tudom hogy némelyik tutira op.
Volt a timewalking héten egy csapat akikkel pár instát le toltam,iszonyat erősek voltak.Nagyon laza volt velük menni.

(#93389) Ghoosty válasza Plata (#93388) üzenetére


Ghoosty
őstag

Anima Power csak Torghastban létezik és minden egyes alkalommal más. Te nem találkozhattál vele timewalking-on.

(#93390) Plata válasza Ghoosty (#93389) üzenetére


Plata
félisten

Azt hittem attól erősek.
Láttam olyat is amikor valaki körül ilyen fura karok jöttek ki.
Azt hittem az is anime power vagy mi a rosseb.

[ Szerkesztve ]

(#93391) Ghoosty válasza Plata (#93390) üzenetére


Ghoosty
őstag

Az a fura karos szerintem egy covenant ability volt. Azok játékosok simán azért voltak erősek, mert ők jó gearben voltak, souldbound táblájukat telepakolták stb.
Ha nem úgy jön ki, hogy mythic-en menjünk a heti instába, akkor HC-n le szoktam nyomni. Volt olyan, hogy a teljes sebzés kicsit több mint 50%-a tőlem jött. Pedig kicsit 200 alatt van a gear-em, nem voltak entchantok/olajak stb. Persze HC-hez durván overgear, szóval nem én vagyok a nagyon jó, csak kijön a papíron lévő különbség.

(#93392) Plata válasza Ghoosty (#93391) üzenetére


Plata
félisten

Nem tudom,de vicces volt,már nem emlékszem mi tolta.
Talán monk?

(#93393) Ghoosty válasza Plata (#93392) üzenetére


Ghoosty
őstag

A monknak a Faeline Stomp képessége az ilyesmi. [link]
Ezt akkor kapja, ha a Night Fae-hez csatlakozik.

(#93394) Plata válasza Ghoosty (#93393) üzenetére


Plata
félisten

Klasszul néz ki.
Majd megnézem ezeket a covenant képességeket valahol.

[ Szerkesztve ]

(#93395) Tigerclaw válasza Plata (#93394) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Csinald vegig a main questet. Mar csak ezert is megeri. A Night Fae-val kapsz blinket, ami egyben 50%-al noveli is a sebesseged jo ideig, vagy rested helyeken, vegtelen ideig. Kyriannal komoly selfhealt, tobb aprosag mellett, Venthyrrel teleportot, ami olyan mint egy solo warlock kapu es sokkal konnyebb vele osszeszedni a hulye helyekre letett ladakat, a Maldraxxusos covenanttal meg pajzsot es ezek meg csak a non damage fun abilityk. Erre jon egy masik aktiv kepesseg, ami damage/healt novel, vagy tanknal a vedelmet es a bond fabol meg tobb passziv cuccot, ami sokat segithet ha jo covenantot valsztol, es ezek szinte hetente, kethetente erosodnek. Van par cheat death skill is, ami neha jol jon. Ilyesmi van a Night Fae-nal es a Maldraxxusos csavoknal.

Emellett a covenantokkal hozzafersz egyedi transmogokhoz, mountokhoz, petekhez, neha jol kinezo szettekhez. En pl. csak casualban tolom, igy meg M+ -ozni se szoktam, de a covenant szett mar szerintem ilvl 190 korul van a heten. Hozzafersz extra lore-hoz, storykhoz. Van par covenant minigame szeru dolog is, amikbol van hasznos is. Van commanding table, olyan mint ami az elozo kiegekben is volt. Szerintem nem olyan jo, de van akinek tetszik. Van egy olyan ami a covenant zonaban gyorsitja a kozlekedest, kesobb meg Oribos portalt is ad. Nigh Fae-nal olyan helyekre visz el ahova mashogy nem tudsz eljutni.

Kvazi a Covenant rendszer a legnagyobb feature az egesz kiegben. Nem tokeletes, de hiba kihagyni.

2 nap alatt megvan az egesz, de talan 1 alatt is, ha tenyleg csak a main questlancot tolod.

[ Szerkesztve ]

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93396) Plata válasza Tigerclaw (#93395) üzenetére


Plata
félisten

Le töltöttem az auto mittomilyen addont ami skipeli a videókat meg egyebeket,remélem segít.

(#93397) Peetey91 válasza Plata (#93396) üzenetére


Peetey91
senior tag

Sokat fog segíteni, hogy véletlenül se láss semmit a sztoriból, és csak questeket csinálj egymás után. :(

(#93398) BoneDragon válasza Peetey91 (#93397) üzenetére


BoneDragon
veterán

Őt csak a timewalking érdekli és utána már nem játszik a wowwal és ide sem ir...ohwait. Ideje kukázni a topicot, ismét. :D

(#93399) Tigerclaw válasza Plata (#93396) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

En orulnek tobb videonak is, de nem lesz sok, es azok is hasznosak.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#93400) Viktor77 válasza warcat (#93342) üzenetére


Viktor77
titán

Sajna a DX 11 sem jött be, így meg mikrolag van folyamatosan, ami talán idegesítőbb mint a villogás.

Várok egy drivert (talán mostanában aktuális), ha nem lesz benne, akkor visszaváltok.

Csinálni kell. Kész. Pont.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.