Hirdetés

2024. július 3., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73501) Csapoati válasza whitezo88 (#73495) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Az fura, én már 850-esként is simán lejutottam 2-3+-okba és keresnek is csomóan ilyen groupba még dps-t is.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#73502) Healbacsi válasza pckownz (#73500) üzenetére


Healbacsi
őstag

Pont ezert se javasolgassanak mindenkinek horda oldalt :)

(#73503) -FreaK- válasza Healbacsi (#73497) üzenetére


-FreaK-
veterán

Dps-ként 10-ből 9 jelentkezésemet elutasítják.. persze, lehet indítani is csapatot, aztán ha mákod van, akkor fél óra alatt összejön a healer/tank is, de azért ne már... teljesen elment a kedvem már az elején ettől.
Ez egy ordas nagy ökörség volt a Blizz részéről, hogy a sima mythic-et nem rakták be a finderbe..

Főleg annak fényében, hogy most már WQ-ból is fel lehet öltözni 845-850-es szintre, így a gear sem lehet probléma már.

(#73504) k.kristof válasza -FreaK- (#73503) üzenetére


k.kristof
őstag

...és amikor bejön a 865-ös dps, és tol 120k-t bosson, akkor majd megérted, miért utasítják el élből az embert.

(#73505) Healbacsi válasza -FreaK- (#73503) üzenetére


Healbacsi
őstag

Hat igen, mint mar korabban beszeltuk, dps bejelentkezeshez ilvl szamit.. Ha van "erosebb" a listaban, akkor azt hivjak.

Tegnap volt eppen, hogy Halls of Valor mythicbe 3 dps melle mentem be healernek, tank is akadt gyorsan. A 3 dps-bol 1 friss 110-es, full szintezo cuccokban (persze a 3 dps haverok voltak), a tobbieknek alig volt 100k folotti dmg-uk (a masik 2 dps 845 folott volt). Hat eleg mythicre sikerult.

Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy sokat szamit ha az ember kezdemenyez, sok helyre tud lejutni, ahova amugy eselytelen lenne.

[ Szerkesztve ]

(#73506) kovsol válasza Lokids (#73499) üzenetére


kovsol
titán

Mi EN HC-t és ToV Normalt egy este gyorsan ledaráljuk. Elég unalmas szerintem mind a kettő insta.

(#73495) whitezo88 Én hunterrel M+4 -t toltam három ládára minap és akkor még csak 849-ben voltam. De már mikor 830-ban voltam is lejutottam sima M istába.

(#73504) k.kristof 865-ben 120k? :U

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#73507) Healbacsi válasza kovsol (#73506) üzenetére


Healbacsi
őstag

(#73504) k.kristof 865-ben 120k? :U

El se hinned, de tenyleg sokszor lat ilyet az ember :)

(#73508) kovsol válasza Healbacsi (#73507) üzenetére


kovsol
titán

Ezt viszont sajnos ránézésre nem lehet kiszúrni előre. :( Olyan DPS -t, már HC -ban kiszoktak nyomni kékekben.

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#73509) Vikthor válasza Healbacsi (#73507) üzenetére


Vikthor
nagyúr

Pont ezt néztem én is magamon kipróbáltam retri ágat, artifact lvl 26 és ilvl 877, eredmény 180k dps kb fele annyi amit tankként tolok majdnem... mondjuk sztem a rotációmmal súlyos gondok vannak, hisz nem álltam még rá, nem ismerem úgy mint a tankolást palával, hiába a jó gearem... :(

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#73510) Csapoati válasza Vikthor (#73509) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Húha, arra tényleg gyúrni kell, mert kb a duplája a reális. :D De gyakorlás a titka a jó dps-nek, semmi más.

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#73511) Tyler Durden

Olyan kérdésem lenne, hogy van itt aki prot warriorral játszik? Rerolloltam rugóról és nagyon bejön a tankolás /seperc alatt behív az insta, tegnap este meg még zöld tatyós jutalmat is osztogattak tankoknak/.
Ott tartok most, hogy 817ilvl és heroic instákat pörgetem. Ezzel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy ok az okés, hogy haste-t kell tolni /olyan 30%-ig/, de másodlagosnak mi a jobb a mastery a block miatt vagy a versa az all around miatt?

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#73512) Healbacsi


Healbacsi
őstag

En is lassan vegzek az ugyes bajos dolgaimmal (a repuim megvannak, kara unlocked), meg 50 db 3v3 win kell meg a season vege elott, aztan kicsit jobban raallok a mythic+ -ra. Vikthor ugyesen tankol, es ha epp nem halok meg, akkor heal is akad, szoval ha vki allis oldalon akar majd mythic+ -t tolni, akkor nekem vagy Vikthornak jelezhet :)

(#73513) Csapoati válasza Tyler Durden (#73511) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nekem ugyan csak offspec a prot a warrimon, de a meglévő armsos gearen lévő haste/mastery-s cuccokkal tök jól elvagyok. Persze ha jön valami versatility, az se gond, de az icy-veins is nagyjából egyenértékűnek tartja őket.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#73514) Tigerclaw válasza Csapoati (#73490) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Sajnos ez a plusz cél, nem igazán plusz, hanem kikerülhetetlenül a játék, a fejlődés része... Anno max. nem lett meg a 101.-ik haszontalan mount vagy pet, ha nem toltad a napi questeket, de most ha nem tolod sokkal lassabban fejlődsz...de mivel nincs heti AP cap, így elég sokan kiégnek a WQ-zásban és már a napi 4 emissary-t se tolják le...mert unalmas, fárasztó és időrabló. A 4 mellett meg ugye van mindig pár "kövérebb" jutalmat adó WQ is, amit szintén jó lenne megcsinálni, meg a napi 1 HC-t is és azt veszed észre, hogy napi 2 órában csak ezeket tolod.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#73515) Tigerclaw válasza Lokids (#73499) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Ugyanez vonatkozik Karára is. Az alap nehézségi szint túl erős a casual, just for fun playereknek. Nyugodtan agyon szívathatnák a pro-kat HC-ben, meg Mythicben, de nekik a casualokat kell szívatni. Helya szerintem nálunk se lesz meg az éven normálban...sőt a héten ki is maradt az egész ToV. Nálunk már látni, hogy egyre maradoznak el a playerek és a heti 2 raidnap se jön össze, pedig az a minimum 10 fő nem tűnik soknak.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#73516) Csapoati válasza Tigerclaw (#73514) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nem értem miért teszed offba, ez teljesen idevaló téma. :) Egyébként én is kezdem unni a wq-kat két karival, AP-farmolásra inkább LFR-be, random heroicokba járok. Meg persze megcsinálom a pár, zsíros AP-t adó wq-t és ennyi. 25-26 trait körül már alig marad valami, ami dps növelő lenne, legalábbis az arms warrimon 30-nál már egy ilyen sincs (a plusz arany traiten kívül persze), a bm hunteren még akad kb 5 pont, olyan 25-nél.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#73517) thomeef válasza Csapoati (#73516) üzenetére


thomeef
őstag

Hát ha mást se csináltok akkor biztos rohadt unalmas, én biztos eret vágnék. Esti rated bg-k, és arénák közt viszont nekem ez kellett már. Évek óta azzal telt a pvp que-m hogy fővárosban ugráltam. Most legalább van mit csinálni.

A világon minden unalmas ha csak azt csinálod, és túlzásba viszed.

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#73518) BeZol válasza whitezo88 (#73495) üzenetére


BeZol
őstag

Igen, én is ezt látom, hogy dungeon-önként van vagy 30-40 mythic+ találat, de sima mythicre 3-4 ha akad. Jobb esélyed lehet, ha reset után mész, mert sokan ilyenkor darálják le gyorsan mindet az AP miatt, szóval ugyanaz a szitu mint a Worldboss-nál, max. csütörtök estig tudd le őket, különben szívás.

Én 824esként mentem anno sima mythicre, elég körülményes volt (főleg mire összejött a group és be is mentünk és kiderült h nem bénák, kellett várni vagy 1,5 órát... ha bénák voltak, lelépett mindenki és kezdődött az újabb 1,5 óra...), de lement. Most 867-en questek miatt elmegyek sima mythicre, és ritka rossz, legtöbbször 845-850-es emberekkel dob össze, de ritka bénák, már idegesítően bénák. Ebben az a rossz, h én anno legalább youtube-on megnéztem mire kell figyelni, de eddig akiket kaptam, még erre sem vették a fáradságot... A végeredmény pedig az, hogy annyi ideig tart a sima mythic run, mint 870-es emberekkel a +9-es...

Ez a 865 ilvl mellett 120k dps-t még nem láttam, de fincsi lehetett :DDD
Eddig Karazhan-ban volt ciki 2 srác is, hogy 855-ösök voltak, de 150k-180k-nál többet nem tudtak összehozni, pedig az a szint 840en kéne h legyen. Az is gáz volt, mikor egy tank hostolt groupot, kérte az achievementet, de minden bossnál wipeoltunk miatta, mert mint kiderült, ő még sosem volt lent, és youtube is luxus volt neki... A végére azért lement, csak nem mind1, hogy 1,5 óra, vagy 2,5-3 óra kell.

Szerintem is lehetne most már sima mythic-re dungeon finder, főleg extra AP bónusz mellett most már sok nagyszintű jönne.

Az a probléma a játékkal, hogy heroic dungeon-ök után eléggé belassul (tehát 810ről még viszonylag gyorsan megvan a 840es szint), de world questeket rendszeresen nézegetve a végére 840-845+-os itemeket fog dobálni, a world bossok is dobhatnak 860as cuccot heti 1xer, közben eshet 1 legendary ami növel 3-4 ilvl-t, a fegyóba a 3. relic miatt is húz mindenen kb. 3 szintet ahhoz képest amink van, tehát csutka 840es cuccok mellett simán 846+-ba lehet állni. Ez viszont már nem 2-3 nap, hanem inkább 2 hét, de a world questek és a sima mythicek futtatásával pikk-pakk 850 fölé érkezve kezd igazán megrekedni a játék.

Én szeptember legvégén csatlakoztam a dh-mmal a játékba, mikor már a starttól számított 1. hét után kezdett mage-em 843as volt, és épp kezdtek 860 környékére öltözködni az emberek, de már akkor 845-850+-os embereket keresett mindenki (ugye első héten még nem játszottam, akkor pont meglett volna), és már akkor sokáig tartott bejutni bárhova.
Jöttek a raidek, beindultak a mythic+-ok, és ez a szakadék mégtovább nőt. Hiába farmolom hülyére magam heroic raiden a guilddel, ha ott 865+ esik, és kb. 0 szintlépés lenne. Hiába megyek keyrunokra, ha a +9-es 865+, a +10-es 870+-os itemet dob, ha ezek is csak minimális szintlépések. Egyedül a 880+-os mythic raidek, és a +9-10-es keyrunok utáni 880+-os heti drop az, ami még számít bármit is. Ezzel csak az a gáz, hogy eddig 3ból 3szor 880as kesztyűt dobott a rendszer, előtte pedig 4szer egymás után jött össze több irányból 860as back... A peches droppszéria, ill. a még csak 1 legendary ami 0 dps-t ad pedig odáig vezetett, hogy most már 4.-5. hete vagyok 865 környékén. 865 megvolt, de dps miatt 861re öltöztem, ami azóta 867re kúszott fel (293k vs 354k dps).

Tehát november eleje óta kb. semmi sem változott, tolom a saját kulcsommal a +9-esig (kivéve ha otthagynak, mint ahogy tették 2xer is wipe és minden nélkül...), csinálom a worldquesteket, farmolom a goldot, tolom a heroic raidet (tov-ot nem, mert dh-nak onnan kb. semmi sem esik, max heroicon 2 item). Annyival tehetnék többet, hogy non-stop +9-10-es runokat farmolnék a fix 865-870+-os itemek miatt, de ilyen helyekre csak 880+-os embereket visznek, és nincsen garantált itemdrop, és még az sem biztos, hogy amit dob, az érdemes a cserére, tehát ez egyelőre csak saját kulccsal oldható meg, ill. ha éppen összejön hozzá kellő guildtag, de ugye ilvl ide vagy oda, azért látom h elég sokat bénázik némelyik, hiába 870+-osak páran.
Tehát a fenti farmolást követően elég hamar léphetnék 875 körülig, de ez csak guildtagokkal fog összejönni, ők meg elég gyakran nincsenek fent kellően, pedig garantált lehetne 5db kulcs végigtolása csapatonként.

Mivel a mythic raidhez kevés a dps a guildben (mind számban, mind ilvl-ben), ez totál kiesik, pedig még azzal sem garantál a heti 1-2 itemdrop... (talán januárban lesz ebből valami), a +9-10-es runokhoz pedig elég ritkán látok kellő embert, ezért tulajdonképpen örülök, ha 1db 9-10es run tutira meglesz a heti drop miatt, de ennyi, heti 1db 880+-os itemre várok hétről hétre. Elég szánalmas. Myhtic EN-rel ez a szám heti 2-3-ra növekedhet... Persze mythic pug raid szóba sem jöhet, ha nincs achievement... :DDD (bár képzelem mekkora buli lehet)

Sajnos ahhoz, hogy +9-10es run-on életben is maradj, nem árt 860asnak lenni, de azért karazhanból a 855-860+-os droppokkal (860+-os helyen esett srácnak 890es titanforged back gemslottal medivh-nél!), és a +9 alatti keyrunokkal ez nagyon hamar összejön (az más tészta, hogy 860-870+-os emberek elsőbbséget élveznek majd veled szemben bejutáskor). Engem is 2 hét alatt beértek azok, akik 839-843-asok voltak mikor én 861, és most 860-865-ösök, én meg 867, igaz én finomhangoltam magam és +30-50k dps-t rájukverek mindenhol. Szóval amint elérsz 865 fölé, na onnan jön az extrém lassú menet, mert még fix guildtagokkal farmolva is csak 875ig jósolom a gyors szintlépést a keyrunokkal, utána meg már ott is csak a mythic raid és a heti 880+-os drop marad, jobb esetben heti 3-4 droppal, amiből talán 1-2 lesz az, amit érdemes is lesz felvenni, de ha peches vagy mint én, hogy 3szor egymás után hulladék 880as kezest ad a rendszer, hát akkor jó sokáig eltart a dolog, DE csak tavasszal nyílik meg a Nighthold (ugye?), és ott már 905+ fog esni (ugye? :D), kérdés h én DH-ként hogyan megyek oda, mert tov-ból az a 2 item sem maga a tökély, pedig azok is csak mythicen érnek valamit, szóval sanszos, hogy 890-es ilvl sem lesz meg még addigra, de a 880 már csak-csak.

Nekem itt az ideje alt-ot indítani, amit 855-ös obliteriumos cuccokkal pikk-pakk felöltöztetek, tehát durván 8 itemet lehetne beszerezni, csak blood kell majd hozzá (20-50k gold mehet rá cucconként), de heroicig simán összejön annyi, aztán gyors farmolással most már 3 max 4 hét után az is 865 körül lenne fixen.

(#73519) Peti78


Peti78
őstag

A bartenderben hol kell beállítani, hogy az a képesség, ami éppen nem használható (cd, holy power rage akármi hiányában) eltűnjön, és csak akkor legyen látható, amikor használható?

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#73520) Healbacsi válasza Peti78 (#73519) üzenetére


Healbacsi
őstag

Erre a celra szerintem ne bartendert hasznalj, hanem TellMeWhen-t, vagy WeakAuras 2-t.

(#73521) Peti78 válasza Healbacsi (#73520) üzenetére


Peti78
őstag

A TMW-vel az a bajom, hogy nem tudtam rávenni, hogy a képességek CD-jét másodpercben mutassa az adott ikonon.

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#73522) adrian360 válasza Viktor77 (#73494) üzenetére


adrian360
őstag

Lehet hogy azt akartad mondani, hogy az allisok között az ragna a vezető, de nem ezt sikerült mondani :)
" Ragna alliban van a legtöbb magyar pve progresselő guild." ez így nem igaz, mert legtöbb magyar progress guild hordában van.
" Ragna alliban van a legtöbb magyar allis pve progresselő guild." így már helyes.

(#73523) kovsol válasza BeZol (#73518) üzenetére


kovsol
titán

Worldbossra lehet találni csapatot máskor is, csak külön rá kell keresni a quest rész alatt, mert egyébként hiába megy oda az ember nem fogja látni a többi embert akik már gyülekeznek egy raidben.

May the Force be with you!

(#73524) zola09 válasza Tyler Durden (#73511) üzenetére


zola09
aktív tag

A prot warrior most úgy néz ki, hogy nyomod magadba a max itemlevelt, a crit az egyetlen amit próbálsz kerülni de az sem tragédia. Lehet buildelni minimális hastere is, versa-mastery, az is teljesen jól használható. Nekem a haste build jött be, van is 29.5%, elég kellemes. A mastery jobb egyébként ha tudsz választani.

[ Szerkesztve ]

(#73525) birno válasza Peti78 (#73521) üzenetére


birno
addikt

TMW-rol lovesem sincs, de Weakaurasban ez tuti beallithato, sot, kb. alap.

(#73526) Viktor77 válasza adrian360 (#73522) üzenetére


Viktor77
titán

Ha válaszolsz valamire, érdemes visszaolvasni az egész beszélgetést.
A kiindulópont ez volt, a "ragna alli rossz választás".
Erre jöttek a válaszok, az enyém is.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#73527) #57919488 válasza Vikthor (#73509) üzenetére


#57919488
törölt tag

"(#72963) Vikthor: -az én szememben egy jó dps akkor jó, ha életben marad a fight végéig és a tank dps dupláját tolja kb."
;] :D

(#73528) Renok válasza Tigerclaw (#73514) üzenetére


Renok
senior tag

Pontosan ez a bajom nekem is, ebbe untam bele egy hónapja kb.
Most a 7.1.5-ös patchet várom a mini MM hunter változtatások miatt, hátha azzal lesz kedvem játszani. :)

[ Szerkesztve ]

(#73529) Vikthor válasza #57919488 (#73527) üzenetére


Vikthor
nagyúr

de nem?

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#73530) Csapoati válasza BeZol (#73518) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nighthold januárban jön és ha jól emlékszem 875-ről indul majd az ilvl normalban.

Vikthor: Ahhoz elég jó tank kell, hogy csak 2x annyit toljak, mint ő. ;]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#73531) Vikthor válasza Csapoati (#73530) üzenetére


Vikthor
nagyúr

Hát amikor slackelve tolom, akkor jön ki belőlem 300k egy mythic+ban, és viszonlyag kevés 600k dps-es damagerrel találkoztam eddig. 450k+ jónak számít már.

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#73532) Csapoati válasza Vikthor (#73531) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Én single targetről beszélek (boss), ha ott 300-at hozol, akkor emelem kalapom. :) Nyilván ilvl kérdése is a dolog.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#73533) Vikthor válasza Csapoati (#73532) üzenetére


Vikthor
nagyúr

az kéne még... nem ST, hanem avg mythic dungeon dps.

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#73534) Peti78 válasza Vikthor (#73531) üzenetére


Peti78
őstag

Tegnap egy orosz pug mage 1.5 milla burstöt tolt HC Xaviuson, 700k maradt a végére. Az már jó? :D

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#73535) Iginotus válasza Vikthor (#73531) üzenetére


Iginotus
őstag

Mi vagy te vazze robot? :D

Plug and Pray... :)

(#73536) Janusz001


Janusz001
őstag

Ahhoz képest, hogy elméletileg csökken a játékosszám, én délutánonként rendszeresen "login server full" -al találkozom.

(#73537) Vikthor válasza Peti78 (#73534) üzenetére


Vikthor
nagyúr

szódával elmegy igen... :D

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#73538) k.kristof válasza Janusz001 (#73536) üzenetére


k.kristof
őstag

Persze, mert a login szervereket összevonta a Blizzard egybe, ezért van néha várakozás a Battle.net kliensnél is.

(#73539) kovsol válasza Peti78 (#73534) üzenetére


kovsol
titán

Milyen mage aki ilyen jó dps -t tud? Mármint talentre vagyok kíváncsi.

May the Force be with you!

(#73540) BeZol válasza kovsol (#73539) üzenetére


BeZol
őstag

Én 843ig mage-eztem, és még most is a fire mage a nyerőbb, de warcraftlogs alapján a frost sem lehet annyira rossz, ott is akad pár jó eredmény. A fire-nél sokat számít a jó legendary item, mert a pyroblast 650k helyett 1.8millát critelhet, és abból ketyeg az ignite másodpercenként. Már nem emlékszem mik voltak jó itemek, de nagyobb szinten sokkal durvább lehet, hiszen mikor még 850 v. 860 volt a max, már akkor 2,5 millás pyroblast criteket tudtak egyesek... Fire mage-nél az a lényeg, hogy minden egymást követő crit 5%-kal növeli a crit damage-et. A skillekkel ha jól emlékszem fixen 13at ki tudsz tárazni, és utána ami jön, az már szerencse alapon jön össze, és biztos vagyok benne azok tudnak ilyen jó eredményt, akiknek tovább jön össze a crit-lánc és megfelelő legendaryja van nagy ilvl mellett. Ez ugyanaz, hogy a szimulátor azt írja, hogy 353k dps-em van minden buffal single targetra, de ez az átlagom, ez lehet csak 283k ha nem jön össze annyi crit és a sebzések is a sebzés alsó felében jönnek, vagy szimplán a kis sebzések critelnek többet. Ha viszont pont a fordítottja jön össze, akkor akár 500k dps-t is össze lehetne mákolni single targetra, kérdés h éppen mennyire jön be az rng amellett, hogy hibátlanul használod a karaktered úgy, hogy nem kell elmozdulni semerre, nem kell mobokat ölni (igaz, ha sokan jönnek, akkor növelheti a dps-ed).

Én DH-val rúna buff nélkül 861en 2 old war potival 293k dps-t toltam heroic xaviuson úgy, hogy nem ranged vagyok, és emiatt rohangálnom kellett az érkező mobok felé, ill. ha ki kellett a karmok miatt állnom, akkor az is dps veszteség volt. 864-en már 305k-t toltam a 2 old war poti nélkül (amik ha jól emlékszem +18,5k dps a szimulátor alapján). A sárkányoknál jönnek a mobok, és aoe-ben lehet osztani őket a boss-szal együtt, ott 325k volt meg rúna és old potik nélkül, míg pl. a pókos bossnál, és ahol sokat kell rohangálni, ott 250k-ra is leeshetek, a rangedek meg ugyanúgy tolhatják ilyenkor, ezért van az, hogy a 2 hunter a guildben mindenhol 280-315k között dps-el, én meg 250k-325k között, épp milyen a boss.

Ez a DH elég durván tolja, igaz ez már 882-es ilvl, és a trashek itt inkább segítik a dps eredményét, mint csökkentik.

(#73541) Tyler Durden válasza zola09 (#73524) üzenetére

Köszi a választ én is a mastery-re hajlok a blokk miatt, csak akartam vki tapasztaltabbat is meghallgatni. Akkor haste és mastery irányba megyek (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#73542) Peti78 válasza kovsol (#73539) üzenetére


Peti78
őstag

Fire. :)

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#73543) Lirion válasza Peti78 (#73534) üzenetére


Lirion
addikt

HC Xaviuson a wlogs szerint 900k a legjobb fire mage dps, frost mage van 1m is. :D

(#73544) Peti78 válasza Lirion (#73543) üzenetére


Peti78
őstag

Az mér burstöt?

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#73545) Lirion válasza Peti78 (#73544) üzenetére


Lirion
addikt

Mondhatni, egy grafikonon meg lehet nézni, hogy a harc folyamán melyik pillanatban mennyi volt az aktuális pillanatnyi dps-e. Az indulás nem volt annyira kemény, de a végén produkált a top mage 5.7m-s burstöt.. Persze ez a sok tentacle add miatt volt lehetséges, tehát nem ST. :) Viszont Xaviuson ST-ben is képes volt kétszer 3m-s burstre, ami azért elég durva.

[ Szerkesztve ]

(#73546) Peti78 válasza Lirion (#73545) üzenetére


Peti78
őstag

Amit én láttam, az "csak' 1.5 milla volt, kamilláztam is szépen :)

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#73547) Kutya_7


Kutya_7
tag

Üdv mindenkinek!
Ragnaros horda oldalon keresek kizárólag hétvégén (Szo,V) progresselő guildet.
Main karim egy 883-as elem sámi. Exp.: EN 3/7M, ToV 2/3HC
Lehet nemzetközi guild is, most is abban vagyok, csak munka miatt a pénteki raidről elég sokszor kimaradok így kispadra kerültem... Hétköznap is aktív vagyok, csak munka miatt mindig más időpontban.
Ha vki esetleg tud ilyen guildet keressen privátban vagy írjon itt.
Előre is köszönöm.

Cuccváltás folyamatban: AMD C-60 Asus laptop még működik :)

(#73548) Peti78 válasza Kutya_7 (#73547) üzenetére


Peti78
őstag

Hm szoktam látni pont olyankor raidelő guildet hirdetni. Ha elkapom őket, beírom a nevüket.

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#73549) pckownz


pckownz
senior tag

Ragna alli oldalon szeretettel varunk minden dps-t, aki ala nem kell tolokocsi :)
Gear nem problema, agy legyen. H-Sz-V 20:00-23:00 a raidek idopontja.
Jelenleg 5/7M es 3/3HC az allasunk.
(Tank/Heal off instant win)

[ Szerkesztve ]

(#73550) Lirion válasza pckownz (#73549) üzenetére


Lirion
addikt

Annyira vicces ez a tipikus sz-v-h/k raid felállás majdnem minden guildnél. Látszik, hogy sok az egyetemista/főiskolás wowos, mert rajtuk kívül senkinek nem ideális ez a raid felállás. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.