Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz Janusz001 #57877 üzenetére
Logikusan Tanaan következik, mert az a 100-as terület...
Vistaboy: 7k-ért (fizetési módtól függően 22-24 EUR) egy rakás megbízható honlapon lehet venni online játékidőt, én speciel az offgamersdotkomon szoktam.
Amúgy így szintezésnél érdekes érzés, hogy lassan kinövöm a gearemet, utoljára Panda elején, no meg az altok szintezésénél éreztem iylet, bár az utóbbi időben már ott sem, mert rengeteg craftolt, meg másik karakterrel lootolt itemet szórtam mindig át nekik. 96-97 környékén elfogy az az előny, amit az biztosított, hogy 550-560 közötti ilvl-lel álltam neki az új területeknek, egyre jobban partiban vannak velem a mobok, és jönnek a zöld itemek, amire célszerűen le kéne cserélnem a felgemelt, felencsantozott, epic warfarged cuccaimat.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Janusz001 #61717 üzenetére
Tiszteletem!
Én és egy ismerősöm most közösen belevágunk a WoW-ba.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy 35k aranyat mennyire nehéz illetve mennyi időbe telik összegyűjteni a játékban.
Nem igazán tudom hogy milyen metódusok vannak erre biztos van lassabb és gyorsabb is, én egy átlag időre gondolok.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Whysperer
addikt
válasz Janusz001 #63991 üzenetére
meg nem alád vágtak valamit hanem 1 hétig körcsöltél rajta,hogy meglegyen a valamid. Azért az Én shamanom még Totem questekből gyüjtötte be a totemeit. NE félj akkoriban senkinek nem votl 500 karaktere mert elég volt egyet is rendesen questeltetni meg gearezni. Ezen azért hiányoznak WOW-ból.
Most is " gyere gyorsan kezd el játszani mire vissza jövök 13.-án addigra jóbb geared lesz mint nekem"
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
thomeef
őstag
válasz Janusz001 #66997 üzenetére
Annak jó volt, aki később kezdte, és máshogy nem próbálhatta volna ki soha. És egyébként mai késik nem múlik. Nekem van egy olyan érzésem hogy a Blizzard készül valamire e téren is, hogy most ilyen sűrgős lett hirtelen a bezáratás.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
nonsen5e
addikt
válasz Janusz001 #67000 üzenetére
Mazochista üzemmód, az.
Valamilyen szinten irigylem azokat, akik ennyi év elteltével is vissza tudnak menni és élvezni / 7-8 évig tudnak játszani a bizonyos jeges kiegészítővel bizonyos szervereken. Nekem már a ~két éves kiegészítős ciklus is kibírhatatlanul hosszú.
Full lehúzós (Bobby Kotick specialitása) üzemmódba átkapcsolva szerintem simán megléphetné a Blizz. Megvenni fillérekért a Nostalriuson megírt kódokat (úgyis mindig nagy kifogás, hogy rég elveszett a kód), pénzért külön eladni, mint "classic", külön havidíj, és 1 szervert indítani minimális befogadóképességgel. Ha 54646 queue lesz rajta, akkor jöhet a többi szerver is.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Janusz001 #70328 üzenetére
Erősen függ attól, hogy a Legionbe beépített gold sinkek mennyire lesznek hatásosak. Én azt gondolom, hogy mostantól nézve kb. 1 hónap múlvára fog stabilizálódni az ára. Aztán vagy stagnál ott egy jó darabig (ha a gold sinkek jól működnek), vagy elindul felfele.
Mondjuk vicces belegondolni, hogy wow token árak alapján az új Dalaranos gyűrű majdnem 26.000 Ft-ba kerül[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Janusz001 #70332 üzenetére
"aztán ami ezalatt bejön meg vennék game tokent, de csak a tokenért eszetlenül farmolni nincs kedvem."
Ugye hogy ha kényelmesen bejön havi 40k (most mondtam valamit), az azt jelenti, hogy nagyon sok embernek lesz ennyije havonta. Ami azt jelenti, hogy nagyon sokan akarnak majd gametime-ot venni. Ami azt jelenti, hogy kínálat kisebb lesz, tehát elindul felfele az ára. Egészen addig amíg farmolás vagy kereskedelem nélkül már ne érje meg megvenni. Szóval vagy beleraksz plusz munkát, vagy nem lesz elég pénzed tokenreEladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
k.kristof
őstag
válasz Janusz001 #70869 üzenetére
Lesz majd időnként küldi, hogy etesd meg Shal'Aranban a három NPC-t, azon kívül a Withered Army Training WQ-hez kell. A capet tudod emelni, nézd meg a Comprehensive Suramar Guide-ot, én most járok 1400-nál, 2000 a max.
Ezen felül a Teleportation Network helyreállítására, a Leyline oszlopok javítására meg egyéb cuccok aktiválására tudod használni, ahogy épp beléjük futsz.
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Janusz001 #71401 üzenetére
Alapból 840 esik ott...nem hiszem, hogy 840-es gear kellene oda. Persze jobb az erősebb, de gondolom 820-tól már megoldható. Amúgy is a trash nehezebb mint a boss, de ott meg lehet CC-zni. (Igaz a CC használata nagyon kihalt, pedig anno abszolút az instázás szerves része volt) Rengeteg múlik azon, hogy valódi premade, klános kommunikációval, illetve a skillen is.
A két Suramaros dungeonban a két endboss nehezebb.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Janusz001 #71974 üzenetére
Úgy hallottam, hogy elvileg folyamatosan nő az esélye annak, hogy legendary-t kapsz, de ha egyet kapták akkor elvileg ezt az esélyt csökkentik nagy mértékben a következőre. Viszont ezt sikerült úgy elrontaniuk, hogy az ellenkezőjét csinálta, vagyis aki kapott egy legendary-t, annak nagyban megnőtt az esélye a következőre. Ezért van az, hogy vannak akiknek zsinórban lett akár három is pár nap alatt.
Elvileg ezt azóta "javították", de ahol ilyen előfordulhat, ott ki tudja hogy sikerült javítani. Lehet hogy csak valami workaround-ot készítettek, ami meg talán bünteti azokat is, akiknek még egy sincs.
Az egész olyan mintha lottóznál és mikor eltalálod mind az 5 számot, talán jó rewardot kapsz, de lehet hogy olyat, ami kvázi többet érne disenchantolva. (persze gondolom nem lehet)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Janusz001 #72021 üzenetére
Jellemzően csak olyan dolgok esnek a ládákból, amik a későbbi trainingeket segítik és ha már valami boostot megkaptál, azt már nem kapod meg. Gyakorlatilag eltűnnek a nagy és közepes ládák kompletten és csak kicsik maradnak. Ezen kívűl bizonyos class-spec kombónak eshet ott fegyver skin. A maradék az bop-os és boa-s nightfallen repu, low level vendor item és egy AP item a ponttól függően.
Gyakorlatilag exalted felett nincs értelme végigcsinálni. Ha reward ládából eshet is legendary nincs rá semmi bizonyíték, hogy nagyobb az esélye ha sok pontod van.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Janusz001 #72428 üzenetére
Es egy pecazo karakterrol hogyan mondod meg hogy bot ha egy helyben pecazik?
Nekem valahogy mind egyformanak tunik, nem igazan velek felfedezni koztuk kulombseget.
Esetleg valaki nagy uszoval nyomja valaki kicsivel.
Vagy aki nagy uszoval nyomja az tuti nem bot?### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Janusz001 #72430 üzenetére
Ennyi erovel a jatekos bazis 30% at repoltolni kellene mert kb szerintem annyian botolnak folyamat.
Nincs ezzel semmi baj, kepzeld el milyen arak lennenek es milyen alapanyag hiany ha nem lennenek a farmerek.
Lenne baj dogivel.
Plussz meg fizetunk a jatekert es mivel nem played time utan szamol a blizz igy elhiszem hogy van olyan aki 0-24 ben ki akarja hasznalni azt amiert fizetett, viszonylag jogosnak is tartom.
Ne erts felre nem vedem oket de bajom sincs veluk mivel sokunknak beloluk van goldunk...
En sosem reportolok senkit, pedig tenylegesen lattam mar en is parat, csak fishingnel nekem sosem egyertelmuEgy szo mint szaz amig profitalok en is a botolokbol addig en megferek veluk egy szerveren
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Janusz001 #72430 üzenetére
Ha jobban megfigyelted volna, láttad volna hogy ahogy békaemberekkel kommunikál és ürgebőrbe vart jelentéseket ad át a Suramari ellenzéknek :-)
Éberség elvtársak, éberség!
[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
válasz Janusz001 #72486 üzenetére
Sziasztok!
Nagy valószínűséggel nem idetartozó dolog, de máshova már nem igazán tudok fordulni. Akadt egy nagy gondom. Adott egy Dell 5558-as laptop (i3-as cpu, nvidia GF GT920m 2gb, 8GB ram), win10 fut rajta. Ma ahogy indítottam volna el a WoW-ot, a karakterválasztó képernyő legelején egyből beakad a teljes gép. Ahogy láttam, maga a játék meg úgy néz ki, mintha teljesen low lenne a grafikája, pedig mediumon van minden beállításom. Volt már hasonló gondom, akkor kiderült, hogy a win10 egyik buildje miatt szórakozik, de ez most kizárva, napok óta nem volt frissítés a gépemen. a videókártyát is próbáltam egy korábbi verziójával, de a hiba még mindig fennáll. Rendszervisszaállítást is csináltam, az sem segített.
Mit tehetnék még ezügyben, hogy ne crasheljen be a teljes rendszerem?PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
adrian360
őstag
válasz Janusz001 #72690 üzenetére
Én shamanozok, de restora nem nagyon gearelek át egyedül a trinketet cserélem le int-re, egyébként meg az van rajtam mint cementként, és igy simán megy a heal. Mondjuk cement gearben is a masteryt eröltetem, ha 5 ilvl csak a különbség a két cucc között akkor simán a kisebbet tartom meg ha az a masterys. Mivel nem hc raidelek, talenteket is úgy választottam hogy minél egyszerübb legyen, pl én a dupla riptide talentet viszem, nem kell sokadik féle heal totem
-
CanibelZ
aktív tag
válasz Janusz001 #72690 üzenetére
Nekem az a main-em legion eleje óta. Haste még jó neki, a felsoroltak mellett, de nem igazán szükséges, versa meg abszolút hanyagolható. Én úgy csináltam, hogyha ilyen helyzetben voltam, beraktam a cuccot és ha jelentősen nőtt az ilvl (3+), akkor benthagytam, ha nem, akkor felesleges. HC raidet simán bírom tartani, mythicet majd szerda után próbáljuk meg, előtte még az újat is beütjük hc-n. Igazából rá kell érezni, hogy kinek hogyan jó.
Még egy olyan buildet lehetne kipróbálni esetleg, hogy haste-t húzod kb 16-20%-ig, utána crit/mastery, nagyjából egyenlően. Ha elég nagy a crited, akkor elég szépen kapod vissza a manat is. -
xPraetoriaNx
senior tag
válasz Janusz001 #72858 üzenetére
Alapvetően nem vagyok recountwhore, de WoD-ban "guildérdekből" WW Monkot toltam, ha belem kidolgoztam se tudtam a dps lista első felében lenni, ÉS folyamatosan kaptam a basztatást is miatta guild vezetőségtől (igen, vicces ellentmondás, nem kell említeni). Szóval ezek után igen jó érzés volt azt látni, hogy bár maint váltottam (Unholy DK), top vagyok folyamat... Most meg (úgy érzem, jogosan) bassza a csőröm, hogy olyan emberek akik "bénábbak nálam" (pl a másik DK, szóval még csak a class balansz-ra se lehet fogni a dolgot) most hülyére vernek, mert nekik kiesett a 2 BiS legendary-ból legalább az egyik...
A másik ami bassza a csőröm (és ez a nyomósabb indok) amit előző kommentemben is írtam, hogy most emiatt leszek én az egyik bench-jelölt ha mythicbe akarunk menni, és 20-nál többen vagyunk.(#72859) Csapoati --- Igen tudom, hogy a lista attól lista, hogy "van eleje meg vége", de egy évig folyamat azt láttam HFC-ben, hogy "én vagyok a vége", és nem bénaság miatt sz'al kezdem kicsit unni... Ahhoz meg mostmár kicsit késő van (majdnem 31-es mainspec artifact és társai) hogy emiatt maint váltsak, megint
[ Szerkesztve ]
There is no war. Only the harvest.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Janusz001 #73128 üzenetére
Egy hónapja kezdett el felszaladni az ára, akkor 66 ezer gold volt. 2 hete én már 81-ért vettem, most meg már 102... Durva, de gondolom eléggé keresett, emiatt jött a drágulás.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs