- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
AZ asszony elakadt a repüléshez szükséges acsik közül a glorious-campaign-ben, de nem tudja, mi a következő quest, vagy mit kellene csinálnia. Van erre valami addon?
Köszi -
Peti78
őstag
SZiasztok!
Lehet valahogy jegelni az accomat? Szüneteltetném a játékot, és nem szeretném, ha az 5 hónap ketyegne. -
Peti78
őstag
De egyébként van 60 napos GC 7800 forintért
-
Peti78
őstag
válasz
Viktor77 #74688 üzenetére
MAW-ba nem is a legendary miatt járok, hanem a memento miatt, de eddig a legmagasabb egy 865+ socket. Ap farmnak is tökéletes, ezért esett MAW-ra a választásom, mint 3in1.
Egyébként nem hiszek ebben a legendary drop chance meghatározásban. A barátnőm kb 10 órát játszott eddig 110-en, mert nem nagyon van ideje wowozni. A napi emissarykat se nagyon csinálja, két legendaryja van. Az egyik small treasure boxból esett, a másik wardenes emissaryból. M+ ban 3x járt, LFR-ben pedig max 3x.
AZ egyik guildtársamnak egy kara alatt kettő esett. Akkor mit érnek ezek a számolgatások, meg drop chancek? Semmit. -
Peti78
őstag
Fantasztikusan van megoldva a drop a wowban. 217 Helya kill mythic-ken és eddig se legendary, se 880 as memento nem esett. Kezdek okádni tőle...
-
Peti78
őstag
Nem mintha az a 3.5 4 ezer forint havonta nem menne el chipsre, kólára és egyéb egészségtelen, de legalább drága termékekre. Én is szívesebben fizetek goldból, de eret nem vágok magamon, ha ezt az összeget ki kell fizetnem.
A wow tokenig nem volt probléma fizetni, most, hogy gyakorlatilag azóta ingyen játszik a játékosok jelentős része, hirtelen oly sokan abbahagyják. Egy gond van ezzel, hogy aki wowos, az mindig az is marad. Ki lehet próbálni sok-sok ingyenes játékot, de az emberben a wow megmarad. Majd pedig visszatér. -
Peti78
őstag
válasz
wanted5 #74537 üzenetére
HA guildben vagy, vegyél részt a raideken, 867 NH normalba is elég. menj lfrbe, ott is upgradelődhet a gear. De leginkább a guildre való támaszkodás jó dolog
(#74536) Viktor77 Közben rájöttem a quartz addon enemy castbars részét ki kellett kapcsolni. mindenesetre köszi, hogy foglalkoztál a problémámmal
-
Peti78
őstag
[kép] A jelölt bar-ok mihez tartozhatnak? rettentő idegesítő helyen vannak, és nem lelem a forrását.
-
Peti78
őstag
válasz
Csapoati #74416 üzenetére
Szerintme ez így teljesen értelmetlen, hiszen nincs 925-ös trinket. Így a különbségek is elvesznek. 880 asra kellett volna belőni a dungeonosokat pl.
(#74417) Yodamest Tauren paladin... nekem is van, de legszívesebben törölném. Hogy miért? tauren paladin... De hogy érdemben hozzászóljak, a tauren(!!!) palámmal volt hely, ahova nem tudtam eljutni tanaan jungleban felszedni egy treasure boxot.
Amúgy is mit keres egy tauren a holy light környékén? Alapból mit keres a paladin a hordában? Eszem megáll... -
Peti78
őstag
sziasztok!
Ezen a listán az első szám az itemlevel? ha igen, a horn of valor, vagy a memento of angerboda hogy lehet 925-ös? -
Peti78
őstag
A dungeonfinder és a raidfinder is velősen csökkenti a legendarydropp esélyét!
Ez az információ hol található meg hivatalosan? -
Peti78
őstag
Sírás on: Na 121 alkalommal voltam MAW m+ on, és még egy darab legendary sem esett onnan. De nem esett a 880 as memento of angerboda sem, csak egy 865-ös.
Sírás off: azt hogy lehet megcsinálni, hogy a nameplatek sticky pozicióban legyenek, ne szaladgáljanak fel le? Tehát mindegyik folyamatosan láthatóak legyenek, mert rettentő idegesítő, hogy ha közel van a target, felfelé szaladnak ki a képernyőből. -
Peti78
őstag
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Ragna horda oldalon keresek olyan guildet, ahol dolgozó és /vagy családos emberek vannak, raidelnek, de nem feszülnek be apróságokon, és nem vesznek be idióta tinigeciket.A mainem 880 frost dk, az altjaim nem fontosak, mert lvl 100 minden más. A raideken kívül, azaz szabadidőmben AH-zok, M+-ozok. Ennyi elég a wow-os önéltrajzomba.
-
Peti78
őstag
A legendary itemek maradnak 910-en?
-
Peti78
őstag
Felbuzdulva a múltkori AH-ról szóló eszmecserén, kicsit odafigyeltem a hétvége folyamán, hogy mi mennyibe kerül, és hogy lehet befolyásolni az árakat.
Szombat-vasárnap összesen három óra fishing, majd cooking. Rendszeres ah check, felvásárlás, random bepakolás, vasárnap este felvásárlás, 24g/1 darab feltolása 300g/1 darabra, majd 19-20óra között 5 percenként új stackek bepakolása, ha alámraktak. A hétvége eredménye 104k gold tiszta haszon. Közben filmnézés, ebéd, bevásárlás, asszonynál családlátogatás. Persze, szerencsém is volt, hiszen nem érkeztek meg az alkalmi AH-sok, akik 10g-vel csökkentették volna darabját a cuccnak, (mert nekik annyi is elég).
Mi lesz itt NH-nál? -
Peti78
őstag
ah-s pénzkeresők semmi hasznot nem adnak a közösségnek EZt azért nem gondolhatod komolyan.
Vagyis lehet, hogy komolyan gondolod, csak nem gondoltad át. AZ AH kufárok tartják magasan az árakat, ezért tudod Te, és még sokan mások a farmolt alapanyagokat drágábban berakni és eladni. AZ AH kufárok ismerik az 1copper undercut-ot. Ha mindenki ismerné, akkor mennyi aukcióval kellene számolni 1 copperes UC-tal, hogy 1 golddal csökkenjen egy termék ára?
-
Peti78
őstag
válasz
Lirion #73960 üzenetére
HA 9 hónapot veszünk alapul amit goldból töltöttem fel, és 100k-val számolok, akkor az 900k gold+ a 324 ami nálam van, akkor az 1.2+200. Tehát a 1.5m az kb annyi, bár nem emlékszem, biztos volt goldom amikor a legiont megvettem. Ezek alapján a számításod helyes. Bele kell kalkulálni azonban a BOE itemeket amik eddig estek. 870 alatti itemek, amiket eladtam, mert azok úgyis esnek raidből. A fishing+min+ bs+cooking elég jól fizet. Ehhez jön még a ah játék, a szemét eladása, order hall.
Ezek mind csökkentik az általad kiszámolt munkaórát. De hála Istennek jó a munkahelyem, így van időm.A legjobb barátom BC ben és WOTLK-ban HC guildben volt, erről szólt az élete.
Csakhát azóta hány év is telt el?
Pont ez az. Ma már nem erről szól, hiszen ömlik a gold. Én csak azt mondom, hogy nem nagy cucc 10k goldot összeszedni raidekre még ilyen nyersanyagárak mellett sem.Bocs, most jut eszembe, hogy az asszonynak le volt járva, így 2 hónap neki GC-ből lett feltöltve. Igaz, nem nagy a difi.
-
Peti78
őstag
válasz
Viktor77 #73949 üzenetére
10 ezer goldot simán kifarmolok másfél-két óra alatt. Ha 3 ezerrel számolom a raid estét (ami elég sovány) akkor 3 este meg is van vele. Egyébként a 3 az általában 10 ezer. De ha nincs kedved farmolni, mert unalmas, akkor lehet AH kurvulni is, ami még unalmasabb, ráadásul kockázatosabb, cserébe jobban fizet. Októberben vettem meg a legiont, nekem májusig, az asszonynak márciusig van gametime csak goldból, és jelenleg 300k hgold in hand + 200 k értékben ah-ban fekszik a szajré. Ömlik a gold ki és be ebben a kiegben, mondjuk az előzőben sem lehetett ok a panaszra. Ott még eladásra is volt rengeteg goldom. Most már nem adok el, mert nem éri meg.
Azt gondolom, hogy heti 5-6 óra farmolással simán megvan a raidre való. VAgy ott vannak a legacy raidek, pet, mount. De ezt szerintem tudod. Persze ezt az időt el lehet tölteni repuzással is, csak akkor nagyon fáj az a 10k.Ne arról szóljon már a raidelés, hogy
elötte kifarmolod a rávalót. Pedig erről szól a PVE. A legjobb barátom BC ben és WOTLK-ban HC guildben volt, erről szólt az élete. Akkor tényleg szenvedés volt kiszedni a rávalót.(#73955) Viktor77 Pedig egy raid alatt sok-sok raideste meg lenne oldva.
-
Peti78
őstag
válasz
Demizson92 #73865 üzenetére
Cpu. Intel és nvidia kell neki
-
Peti78
őstag
-
Peti78
őstag
Legendary drop kérdés. UH-ba kiesett 2 legendary. Rerolloltam frostra, gondolom ettől még nem nőtt az esélye hogy ebben a talentben még nincs... Lezs ezzel a drop kérdéssel kapcsolatban valami változás, vagy készüljek fel, hogy jó sokáig feszíthetek az UH-s legendarykkal frost talentben?
-
Peti78
őstag
válasz
Csapoati #73780 üzenetére
Köszi!
UH DK trinket kérdés:
Ravaged Seed Pod 865
Ironrune Charm 845 a random encha 915 crit
Ursoc's Rending Paw 850
Nature's Call 845 A statok 304crit/haste/mastery
Mark of Dargrul 870, 1005 crit + Equip: Your melee attacks have a chance to trigger a Landslide, dealing 48691 Physical damage to all enemies directly in front of youMelyik kettőt lenne a legjobb kombo használni?
-
Peti78
őstag
Sima mythic-en is 895-re upgradelődhet a loot?
-
Peti78
őstag
Ha a WQ 845+ itemet jelöl rewardként, akkor az itemlevel az adott lootnak mennyire ugorhat fel?
-
Peti78
őstag
Egyébként mi értelmes van 2-3 chestes runonkak 870+ ban?
-
Peti78
őstag
Hogy van ez a mitik class hallos heti dobozzal? Letoltam m+7 es mitiket, de időn túl. A doboz tartalma ettől még a 7-eshez igazodik?
-
Peti78
őstag
válasz
xPraetoriaNx #73633 üzenetére
Az a helyzet, hogy én sem vagyok meggyőződve arról, hogy a Satyr a legjobb. Az a + crit és haste nem rossz, a kérdés az, hogy milyen gyakran adja.
-
Peti78
őstag
UH DK-nak melyik neck encha jobb?
Enchant Neck - Mark of the Claw vagy Mark of the Hidden Satyr ? -
Peti78
őstag
válasz
xPraetoriaNx #73608 üzenetére
Ara voltam kíváncsi, hogy pontosan mi.
-
Peti78
őstag
Az interface-t addonokkal, azok beállításaival le lehet valahogy menteni?
-
Peti78
őstag
válasz
xPraetoriaNx #73551 üzenetére
Feltéve, ha az ember nem éjszakás, vagy délutános műszakban tolja. Én panda végén csatlakoztam eredetire, a WOD raidelésből teljesen kimaradtam, mert nem tetszett. A legio és a kontentben lévő raidek, dungeonok hangulatosak, ezért két-három hete úgy döntöttem, ismét raidelnem kell. A hétköznapra eső raidekben csak annyi necces, hogy este 11-ig tartanak a kiírás szerint, ezért utána már fekvés van, de az asszony 10-kor legkésőbb úgyis elkezdi rugdosni a gépemet, úgyhogy van idő rákészülni. Persze addig is wowozik...
Aki nem műszakozik, az hétköznap és hétvégén is tud szakítani 2-3 órát raidre. Egy átlagos wowos hétvégente biztos hogy 4-5 órát a gép előtt tölt. Fel szokott még jönni a raidekre szükséges consumable farmolás mint időfaktor. Egy kis farmolással ömlik a nyakamba a gold, ha nem framolok is összejön annyi, amennyi a raidekre kell.
(#73552) Viktor77 Én pénteken baszok be, így hétvégén ki tudom magam pihenni. A csajom nem tűrné ha csajoznék, és projektorom van. EGész hétvégén ráérek -
Peti78
őstag
A bartenderben hol kell beállítani, hogy az a képesség, ami éppen nem használható (cd, holy power rage akármi hiányában) eltűnjön, és csak akkor legyen látható, amikor használható?
-
-
Peti78
őstag
Akinek van move anythingje, mondja már meg legyen kedves, hogy a championom action bar-ját melyik panellel pakolom arrébb! köszi
-
Peti78
őstag
Ha már AH... Nem is tudom, hogy kezdjem, mennyire retardált emberek vannak. Annyit nem ért meg a majom, hogy ha betesz valamit, teljesnenmindegy, hogy 1 copper, vagy 1 k gold az undercut, az övé a legolcsóbb. AZ ilyenek, akik jellemzően casual AH látogatók, pillanatok alatt le tudják verni az árakat akár ore, akár hal, bármi. Cask egy rohadt addont kellene letölteni, beállítani az undercut-ot és megcsinál mindent. Ha 4-5 ilyen barom megjelenik az ore-val 1 gold undercuttal, máris lecsúszott az ára. Egy időben csináltam, hogy felvásároltam az ilyen nyomorékok cuccait, de rájöttem, hogy ezzel csak őket támogatom. Persze megveszi más, de akkor is/se. A gyorsan pörgő alapanyagoknál nem is vágok alá senkinek, így is elviszik.
-
Peti78
őstag
Esetleg erre valakinek ötlet?
A menyasszonyom is wowozik, mostanában ugyan jóval kevesebbet mint én, de... A world quest tracker addont használjuk. Neki csak 3-4WQ-t mutat, nekem pedig többszörösét. Mi lehet ennek az oka? -
Peti78
őstag
SZiasztok!
UH DK rotakérdés.
Alapvetően ugye az Icy veins-en szereplő rotát ismerik az emberek, ahogy én is.
Soul raper talentet raktam ki, és eme rota alapján a kovetkező kérdés merült fel.
a 1.2. 4. pontban azt írja, hogy SR, amint 3 vagy több FW van a targeten, majd SS a haste buff érdekében. Viszont utána az van, hogy ha APO aktív, tehát használható, akkor az jöjjön a SR után. Viszont az APO akkor menő, ha minimum 7, de leginkább 8 FW van a targeten. Az APo a targeten levő összes FW-ot felhasználja. Ha Apot tolok a SR után, akkor az összes FW lejön, és mire felrakok minimum 3 FW-t, majd eltolom a SS-t a haste buff miatt, addigra lejár a zidő, ami a SR után van alkalmazni az SS-t. tehát nincs haste.
1. Mi hasznom van abból, ha ilyenkor a SR után az Apo-t tolom el.
2. A haste buffot megkapja e az APO AOD-je? Ha igen, akkor mégiscsak az lenne a jó rota az említett 4-es pontban, ha a SR után felpakolni a haste buffot, majd 2 FS, utána Apo nem?
Ez így feldolgozható?A másik kérdésem WQ téma. A menyasszonyom is wowozik, mostanában ugyan jóval kevesebbet mint én, de... A world quest tracker addont használjuk. Neki csak 3-4WQ-t mutat, nekem pedig többszörösét. Mi lehet ennek az oka?
-
Peti78
őstag
válasz
xPraetoriaNx #73348 üzenetére
Az is. Bár most a frostot hanyagolom.
(#73349) Hunner Tuti meg lehet, de ami timer volt a TMW-ben mind kipróbáltam (tudtommal) és egyik sem adja másodpercben.
Én a bartenderben csináltam meg a keybindingeket, azokat áthúztam a TMW-barokra. NA ezeken a barokon szeretném látni a következő a cd-ket. Ilyen spellbarokon most is nyomon tudom követni, de én magukon az abilitiken szeretném látni.
-
Peti78
őstag
válasz
Csapoati #73343 üzenetére
Szerintem a Virulent plague átdobja magát.
Más. AKi használTell me when-t mondja már meg, hogy lehet azt beállítani, hogy az abilitik cooldonját mutassa a TMW barokon másodpercben.
Köszi -
Peti78
őstag
Van valahol olyan training dummy, aminek a közelében nincs más target, single target dps-t szeretném tesztelgetni.
-
Peti78
őstag
válasz
Viktor77 #73322 üzenetére
Nem, ez a jelenség folyamatos. nem 1-2 q-val van neki kevesebb, hanem minden területen minimum 5-6-tal. Megnéztem a beállításokat, nincs szűrő beállítva. Viszont egy másik addon, a world q list a térépen nem is jelez neki questeket, mindössze ha kilistáztatom, akkor, de akkor se atérképen.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez, mindnesetre nincs kedvem hurcolászni a questekhez, mert így meg én nem haladok a dolgommal. AZt hozzáteszem, hogy elég keveset játszik. -
Peti78
őstag
Az miért lehet, hogy az asszonynak 3-4 wq-t mutat a world quest tracker, nekem pedig jóval többet? Updatelve van.
-
Peti78
őstag
Tudja valaki, hogy mi a neve a tutaj mountnak?
-
Peti78
őstag
Üdv!
Egy DK-hoz (UH) értő fórumtárs írjon már rám legyen kedves némi tanáccsal felvértezve a dps-t illetően. köszönöm -
Peti78
őstag
válasz
xPraetoriaNx #73235 üzenetére
Nyilván ezt a Blizz jobban tudja, nem ismerem a hivatalos álláspontot. Nekem két legendary esett két hét alatt. Ha most nem esne két hónapig, lehet, hogy behazudnám magamnak, hogy csak ennyi lehet. De mivel tudom, hogy van akinek három van, az lehet akkor a limit. Nekik négy, ezek szerint meg annyi. Nyilván azon a szinten nemcsak akövetelmény, hanem a sírás is magasabb szinten mozog. Én MOP óta tegnep raideltem először, ami nem raid finder volt. Itt lett meg a második. UH dk-ként csak az egyik BIS, a másik majdnem az. Az egyik a vállas, tegnap meg A gyűrű .
Azt a sirományt amiről szó van, nem ismerem, ha valaki rendelkezik vele, dobja már a linket, köszi
Egyébként a legendary drop nem veszi figyelembe, hogy melyik spec-et állítottam be? -
Peti78
őstag
válasz
xPraetoriaNx #73199 üzenetére
köszi, amint hazamegyek, megnézem. Újabb kérdés. A saját proccaimat nyomon követő illetve jelző addon milyen néven fut?
Most látom, hogy icy veinsen a 910 esek a legendary itemek Rajtam meg 895. ez hogy? -
Peti78
őstag
Sziasztok!
Aki használ bartender-t, biztos tud segíteni. Hol kell beállítani, hogy ha beszállok valamilyen ágyúba, vagy felülök madárra, akkor a kiadott + action barokra tudjak billentyű parabncsot tenni? Elég érdekes így klikkelgetni az adott képességekre. -
Peti78
őstag
Sziasztok!
Az elvui beállításokat miként kell elmenteni, hogy rewow után ne kelljen ismát b*szakodni vele? -
Peti78
őstag
A curse telepítés közben fel akarja pakolni a net frame 4 et, ami nem is lenne gond, de megáll a telepítés. Mi lehet a hiba?
-
Peti78
őstag
A grid és az xpearl nincs updatelve, mit ajánlottok helyettük?
-
Peti78
őstag
válasz
xPraetoriaNx #72510 üzenetére
pü akart lenni
-
Peti78
őstag
GTX 660 megfelelő kártya raid környezethez?
-
Peti78
őstag
Üdv ismét!
Egy Intel LGA1150 g3220 3ghz3mb proci elég raid környezethez, vagy kell neki egy http://ark.intel.com/products/77769/Intel-Core-i3-4330-Processor-4M-Cache-3_50-GHz?
A lap egy Asus b85plus -
Peti78
őstag
válasz
Csapoati #72448 üzenetére
Jogos a kérdés!
A válasz, hogy a lehető legolcsóbban szeretném megúszni, semmi csicsa, egyebek. Amit rá kell köteni, azt rá fogom. Viszont én pár éve teljesen kiestem ezekből a dolgokból, fölöslegesen nem akarok pénzt kiadni. Régebben sokkal inkább képben voltam, ma már inkább segítséget kérek. Azért sem szeretnék feleslegesen pénzt költeni, mert az én gépemen is van mit cserélni.
Ebben is hozzátok fordulok. Egyrészről tehát adott egy teljesen új gép, illetve az adatlapomon szereplő konfig szintre hozása, tehát azon mit érdemes cserélni? Csak wowozunk, más játékra már nincs idő. Az elvárás élvezhető grafikán élvezhető játékmenet raideken is.
Szívesen fogadom az olcsóbb boltra való javaslatot is.
Köszönöm
(#72453) pckownz Neked is köszi -
Peti78
őstag
Köszönöm az eddigi válaszokat! Azt hiszem, lejjebb kell adni az igényeket, 50ezret nem szeretnék csak videokartyara kiadni. Plane, hogy kettő kell belőle, mert az enyémben is kell cserélni. Tehát raid környezetben élvezhető legyen a játék.
Ha esetleg van valakinek 20 üres perce, megnezhetné, hogy mit érdemes vásárolni. Innen [link]Alaplap, táp, proci, memoria, vga
Köszönöm -
Peti78
őstag
Sziasztok!
Elkezdtük az asszonnyal a légiót, egy kicsit túlhaladt a gépeink felett az idő. AZ asszonynál teljes csere szükséges, ehhez kérem a segítségeteket.
AMi esetleg maradhat a gépéből, az a vinyó, és talán a videokártya, bár ez kérdéses. 5670 1 gb ddr5. (maradhat?)
Ezek köré kellene építeni egy gépet. Elvárások: legyen 60 stabil fps raid környezetben is. Nem szükséges ultra/high beállítás.
Mit javasoltok? -
Peti78
őstag
hali!
A z alliban hol tudok alacsony szinten repu nélküli olcsó mountot venni? Jelenleg sw környékén tartózkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max