Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szekaa
tag
Sziasztok!
Ha esetleg ma-holnap valaki meg tudna szánni egy normál Garrosh killel, azt nagyon megköszönném.
BN id: Heekhan#2427
Előre is kösz!
U.i: Lockkal mennék 539ilvl-em van.
-
Micsurin
nagyúr
"Greetings Janics,
You've proven your worth in the battle for Sanctuary. Now come and test your skills in World of Warcraft—absolutely free! To help you get started, we're giving you the full digital version of World of Warcraft, which comes with 30 days of game time* and includes all of the content from The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, and Cataclysm. " És egy Reaper of Soul-os kép , ez agusztus végén volt akkor nem foglalkoztam vele , ez csak akkor adodott volna hozzá ha akkor szedem le ? (bocsi , most juttot eszembe , hogy benéztem a játékokhozz fentartott mailomba) Letudom elenőrizni , hogy meg vannak e azok amiket ő ír ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz nonsen5e #55557 üzenetére
Igen ilyesmi történhetet , köszönöm a válaszokat , megnézzem
szrk.: sajnos weben nem írja World of Warcraft®: The Complete Collection viszont ez 60 euró lenne durván 18.000 ezer ft ,
Pre-purchase Warlords of Draenor today, and play up to level 90 now! Includes World of Warcraft, Mists of Pandaria, and one Level 90 Character Boost. Warlords of Draenor is expected to release on Akkor ez mindent tartalmazna ? Még az újjat is , és 1 hónap gametimet is ha jól értem eddig[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tPedro_
őstag
Tud valaki ennél olcsóbb GC-t jelenleg? (21.39 EUR = 6535 HUF)
-
Micsurin
nagyúr
WoW Catalysm TM Frozen Most akkor megkaptam csak lejárt ? akkor nekem most csak a Panda és az új kieg kell majd és előfizu ?
elnézést nem tudtam szerkeszteni , és 2 accom van és rosszba léptem be előzöleg
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz slayer006 #55564 üzenetére
@Cathfaern : Köszönöm ez így szuper
szrk.: Van rá esély , hogy tacskoban vagy valahol pandaria jó áron legyen ? Vagy a WoW nem olyan mint pl a Battlefield , hogy szépen tacskoban leértékelve találtam rá
szrk2.: azt szabad , hogy amig nem veszem meg a cuccokat addig a másik accountomban tolom a 20-ig levő startert ? (tehát a battlenetbe a gépen x account van bejelentkezve és a WoWba meg y , vagy itt tiltják a multi carachteringet ?)
[ Szerkesztve ]
-
slayer006
addikt
válasz Micsurin #55566 üzenetére
Mists of Pandaria 2990,-
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Micsurin
nagyúr
válasz Viktor77 #55567 üzenetére
Rendnen köszönöm , annyira megtetszet , hogy elúnám magam ma este nélküle , valami azt sugja magas szinten komoly függőséget fog nálam kiváltani
slayer006: köszi, inkább azért kérdeztem mert valaki tegnap írta , hogy látta 990-ért mondóm akkor ha van valahol olyan akkor azért már megéri elmenni MM vagy Tacsko vagy ilyen helyre nézzelődni ;R
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #55494 üzenetére
Na akkor, ahogy ígértem, pár régi kép a móka kedvéért (Külön figyelmetekbe ajánlom a chat elolvasását, bár előre szólok, hogy a tömény hülyeségtől, ami sugárzik belőlük, komoly károsodást szenvedhetnek az agysejtjeitek).
Ennyi, remélhetőleg elég volt ízelítőnek az akkori időkről...
És most vissza a jelenbe. Ma folytattuk a HC instákat, hogy meglegyen a guild achievement. Egyik ilyenben sikerült nyernem egy sárkány mountot (tudom, hogy drake, de nekem akkor is sárkány):
Holnap folytatjuk, még öt helyszín van hátra a végéig, utána jöhetnek a raid helyszínek, de oda már 90-es szint kell és legalább 7 ember. Reménykedjünk benne, hogy sikerül találni egy többé-kevésbé összetartó csapatot.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Zedz
addikt
Olvastam a WoD-ban lévő warlock változásokat, és majdnem megkapartam a falat. Minden spelljét nerfelik, legyen az dmg, cd, heal.. akármi. Többi class is ekkora nerfhammert kap, vagy csak a warlockkal szúrtak ki ennyire?
-
nonsen5e
addikt
Hát nálam ami kiverte, hogy tonna healing képességre ami világ életében instant volt ráraktak egy cast timeot. Értem én, hogy az nem kóser, hogy mindent nyomok menet közbe, de szerintem ez elég durván a másik véglet.
Na meg a smarthealeket to the ground.D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
addikt
Érdekes, mert más MMORPG-ben pl. nagyon tetszett, hogy a legapróbb képességnek is volt cast time-ja meg minden és ahhoz kellett igazítani minden mozgást, miegyebet. Viszont itt szokatlan lesz, nem kicsit, nagyon.... De ahogy mondják a puding próbája az evés, majd elválik kieg után pár héttel. A kis számokat is szokatlan lesz majd látni.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Zedz
addikt
válasz nonsen5e #55576 üzenetére
Warlocktól elveszik például azt a talentet, aminek köszönhetően pl futva tudtam castolni az Incit. Ez is változik. Most már csak 8 másodpercig lehet futva castolni, viszont bármit. Nem tudom még ez mennyire lesz rossz, barátkozom még a gondolattal de nem nagyon tudom hova tenni, minden esetre nagyon szokatlan lesz, hogy a legmobilabb spellem kiesik a rotából. Először mondjuk a mozgás közben folyó castolás volt a furcsa, majd meglátjuk.
A halhatatlan healerek tényleg idegesítőek voltak, inkább kivárom az egészet, de a warlock nerfet túl nagynak érzem. Tényleg OP volt, de nem hiszem, hogy ennyire. Silence sem lesz, csak sima interrupt.
-
laceszgamer
addikt
Hát, a destro lock kicsit el volt szállva, konkrétan nem is kicsit, már külföldi forumokon is ment a sírás, hogy ugyan mért nerfelik... mert ment mint egy tank, konkrétan meg se kellett álni holott elvileg egy caster ugyebár...
6.0 és WoD elsö contentjében elvileg ilyesféle lesz a DPS: ( Én meg warriként örülök ) XD
http://1.bp.blogspot.com/-7VIrpL-MQ9w/VDUqnhhFCaI/AAAAAAAAAIE/Cbjq0HxsXKI/s1600/100814.png
http://1.bp.blogspot.com/-lK_BEGBckRc/VDUwx8br2zI/AAAAAAAAAIU/Eod_GdHSfOM/s1600/Xc74stv.jpg
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
További letöltés lesz amúgy még vajon? Vagy ez az erős 10gb már tartalmazza cakli pakli a WoD dolgait is?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
kenwood
veterán
Sztem nem nerfelik a dmget.
Sot,tobbet fog tolni lvl 100on ,mint 90en!
Az meg,hogy a tobbi 100-ashoz kepest mennyi lesz a sebzese,meg nem tudhato,mivel tovabbra is naponta vannak 10-20% os dmg nerfek,buffok minden kasztnal.Defenziv cdket gyengitettek,igy azok sem fognak meghalni,akik eddig nem hasznaltak oket ...
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
k.kristof
őstag
válasz laceszgamer #55583 üzenetére
Biztosan lesz, a béta és PTR még él, még találhatnak javítanivaló hibát a WoD megjelenése előtt.
-
nauro
aktív tag
Na akkor új téma. Jön a kieg, a nagy változások miatt ki tervez biztosan rerollt? (mop előtt ugye többen váltottak monkra, új class sajnos most nem jöhet képbe)
-
Zedz
addikt
válasz #57919488 #55580 üzenetére
Igen tudom, de a jóhoz hamar hozzá szokik az ember! Persze így ismét több skillt igényel majd pvp részről, mert azért futás közben castolni az áldást még is csak könnyebb, mint egy helyben várni amíg szétszednek.
A silence kivételnek így már értem a lényegét, ha mindenhonnan eltűnik, mondjuk nem tudom mi baj volt vele.
-
whitezo88
nagyúr
válasz nonsen5e #55576 üzenetére
ja jó öreg vanilla is, ahol addig éltél casterral főleg warlock, amíg hozzád nem ért a rugó vagy egy warri, onnantól le is főtt a kávé, mivel folyton visszaütötte a castot és még a fearnek is cast timeja volt meg mindennek. Még a szintezés is időhúzás és idegesítő volt ha lefordult a voidról a mob és elkezdett ütni. a 2 seces shadowboltból lett 4, ésatöbbi. Pandában már legalább burstös lett és pörgős.
-
nauro
aktív tag
válasz whitezo88 #55590 üzenetére
Most hogy így említetted rákerestem régi Drakedog filmekre, egy kis nosztalgia sosem árt
[link]K_mester: nekem is shaman volt nagyon sokáig a main, de legutolsó kiegek alatt elfordultam tőle. Most pedig még tanácstalan vagyok. Nem baj, van még pár hét
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
Szerintem pont a radikális változtatások hiányoztak eddig, pvp-ben mind a heal mind a tank szerepe vicces mértékűre nőtte ki magát az évek alatt. (jelen pillanatban egy valamire való healerhez 3-an kellenek hogy kivégezzék, blood dk-t 5-en is üthetik, azt is bírja, ezeket jó lesz ha megszűntetik)
Még sok sok évvel ezelőtt úgy nézett ki a pvp hogy ha ráugrottak a healeredre, neked kellett oda menni és megvédeni, ami szerintem úgy volt normális. Most ha van healer melletted, csukott szemmel, hátrakötözött kézzel is játszhatsz, akkor sem tudnak megölni
(#55588) Zedz Smmi baj nincs a silence-el, az összes cc-t nerfelik (csökken a ható idejük), meg sokat ki is vesznek egy az egyben.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
thomeef
őstag
Pl. papoktól is elveszik a Psychic Scream-et. So itt azt kell megérteni hogy nem egyéni classok ellen indít hadjáratot a blizz, hanem összességében túl sok control képesség volt már a játékban, és ez megölte a pvp-t, főleg az arénát, ahol komplett cc láncokat lehet most még letolni úgy hogy az ellenfél egy spellt nem tud elnyomni.
Amúgy nekem LK óta van maxos dk-m és arra vártam hogy a frost ágat végre úgy helyrepofozzák hogy lehessen vele az élmezőnyben rated pvp-zni. Eddig nem lehetett, talán majd most, so nekem frost dk lesz a mainem, eddig úgy néz ki
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Zedz
addikt
válasz thomeef #55597 üzenetére
Nos, így ezeknek az ismeretében kezdem érteni ezt a hatalmas nerfhammert, és kezd tetszeni a dolog a leírtak alapján. Mindig is inkább PvP-ztem mint PvE-ztem, szóval akár ez még teljesen jó is lehet majd. Ideje megnézni pár Boneshocké és Viscus videót, hogy ismét felpörgessem a warlockot majd
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs