Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SilveRado
tag
Én kíváncsian várom hogy mi lesz ebből. Ha meg nem lesz nagy durranás akkor meg az a 18 perc win 7 telepítés-t kibírom
-
Воланд
titán
válasz Anaconda3 #800 üzenetére
Egy partícióra csak egy operációs rendszer telepíthető. Plusz a virtualizációs megoldások (pl. xp mód).
A programkompatibilitást meg az adott program készítőinek kellene megoldania, nem pedig az operációs rendszer gyártójának. Jelen esetben van két lehetőség is a kompatibilitási problémák megoldására, a fentebb már említett xp mód (igaz ez nem alkalmas játékok normális futtatására) és a jobb klikk a program exe-jén --> tulajdonságok --> kompatibilitás fül. Harmadiknak meg ott van a vmware player vagy a virtualbox.
De ismételten leírom azt, ami ezerszer előjött ezer különböző témában: "ezer éves" hardvereket, szoftvereket szvsz egyetlen egy új ms oprendszer sem fog visszamenőleg támogatni, hiszen nem az ms programozóinak a feladata hardverhez drivert írni, programokhoz meg patchet, hogy méltóztasson működni/elindulni.
Örülök neki, hogy úgy nyilvánítasz valamiről véleményt, hogy még nem is használtad.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pincehely
addikt
válasz Anaconda3 #800 üzenetére
Mondj már nekem egy olyan játékot, ami nem futna 64 bites oprendszeren.
Én ugyanis már a Vista megjelenése óta 64 bittel tolom, és még nem találkoztam ilyennel.
Ugyanis a 64 bites OS ugyanúgy képes a 32 bites programok futtatására.
Ajaj, mennyi téveszme!http://kefetemap.deviantart.com/
-
pzstm
titán
mi a csalás? az SP integrált ISO? Fejlezstők/cégek kapják, illetve valami "nevetséges" néhány ezer dollárért megveheted Te is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
polonic
félisten
Egyéni hozzáférés nincs?
Mondjuk nekem mit kéne fizetni? -
-
pzstm
titán
válasz Anaconda3 #836 üzenetére
Hyper-V 3.0 és VHDX a Windows 8-ban
Hogy egy kicsit ON is legyek
[ Módosította: #65675776 ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nvyktor
aktív tag
Hmmm.
16 TB-os lemezkép?
Úgy gondolom, hogy ez nem az otthoni felhasználóknak szól, inkább a nyolcasra épülő következő Win Server miatt kerülhet bele.A Hyper-V meg jó, hogy benne van. Örülök, hogy végre nem kell majd virtual pc-t telepíteni...
Fejlesztéssel foglalkozóknak jól jöhet.
Védd a fákat! Egyél hódot...
-
törölt tag
Inkább töröltem ezt a sok off-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs