Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
baboss
őstag
válasz MasterMark #59351 üzenetére
Asus Maximus VI Formula asz alaplap,mit keressek a bios-ban ?
Az eszközkezelőben már rég kikapcsoltam mindent ami felébresztheti.
szabonagyur
Viszont az Intel Smart Connect Technology be van kapcsolva,kapcsoljam ki végleg,vagy van ott is beállítási lehetőség ? -
félisten
-
pinnacle
nagyúr
Azt, hogy egy weboldalt mikor hoztak létre, utoljára mikor változtattak rajta, hogy lehet megnézni?
-
neko18
senior tag
Valaki tud valami megoldást arra hogy z egér kijelölés színét megváltoztassam win 8.1-en belül?
(nem csak a szöveg kijelölésre gondolok, hanem a bal egérgomb hosszanti megnyomásakor lévő kijelölés színére)
Konkrétan valami piros érdekelne!
Köszi előre is!
kdxsv
-
R2Bazsi15
tag
Üdvözletem a tegnapi napon vettem egy SSD-t és fel raktam rá a windows 8.1-at de nem formáztam az előző rendszer partíciót és most minden indításnál rákérdez hogy melyik kötetet szeretném indítani (azóta formáztam a régit) mit tudok tenni, hogy eltüntessem ezt a választási lehetőséget?
POCO X3 Pro
-
félisten
válasz neko18 #59360 üzenetére
1. Zárj be minden alkalmazást, indítsd el a registry editor-t(WIN gomb+ R, regedit beír és enter)
2. Navigálj el ide
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Colors
3. jobb oldalt a Hilight és HilightText értékek módosításával operálhatsz, előbbi a kijelölés színét(ez alapban az alap kékes(51 153 255)), utóbbi a kijelölés alatti szöveg színét határozza meg(alapban ez fehér(255 255 255)). Mindkettő RGB(vörös, kék, zöld) formátumban van megadva, 0 és 255 közötti értékek adhatóak meg.
4. Ha módosítottad az értékeket, akkor restart(ez fontos, mert addig nem lépnek érvénybe a módosítások)UI: Ha konkrétan maradnánk a PIROS kijelölési színnél, akkor a a Hilight értékét módosítsd 255 0 0 -ra és restart.
UUI: Word és egyéb szövegszerkesztők kijelölési színére ez nem feltétlenül lesz hatással, de az OS-hez tartozó alkalmazásokra igen, notepad stb illetve a böngészőben meg minden olyan alkalmazásban tapasztalható lesz a változás, ami az alap OS objektumaira épül.
(Pl itt PH!-n ha hsz-t írsz és azon belül kijelölsz, arra már hatása van) [link][ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Davidoff91
aktív tag
Sziaztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Nemrégiben vettem egy Asus X550JK-XO058D laptopot. Magyar nyelvű Windows 8.1 Pro 64 bitet telepítettem rá saját kezűleg. Az egyik kérdésem az lenne, hogy másnak is bugos a vezérlőgombok megjelenítése? Bár kikapcsoltam, hogy a jobb felső sarokba húzva az egeret megjelenjenek, azonban a jobb alsó sarok felé húzva az egeret mégis megjelennek.
A másik dolog pedig az lenne, hogy ha berakok egy DVD filmet, egyszerűen nem játsza le a gép. Megnéztem a Vezérlőpult>Automatikus Lejátszásban, és DVD filmnél nem lehet kiválasztani, hogy pl a Win Media Playerrel lejátsza. Mit tudok tenni?Előre is köszönöm és Üdv:
Dávid[ Szerkesztve ]
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
kaszaf
aktív tag
válasz Davidoff91 #59364 üzenetére
Szia!
Szerintem nem játszik le dvd-t a wmp. [link]
-
Davidoff91
aktív tag
válasz kaszaf #59365 üzenetére
Szia!
Tehát ha jól értem, hiába van külön kodek csomagom (K-lite codec pack, ezt használtam már XP-n, és Win 7-en is), és pluszban Winampom a Media Player mellett, nem fogok tudni lejátszani egy nyomorult DVD filmet? De ezt hogy gondolta a Microsoft? Adott esetben ha telepítem pl a VLC-t azzal sem fogom tudni lejátszani a filmeket?
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
zsambek
aktív tag
válasz szabonagyur #59274 üzenetére
Szia!
Eszközkezelőben látja, itt van a HDD, viszont valamiért mégse hajlandó a sajátgépnél láthatóvá tenni...
Valami ötlet?
Köszönöm szépen,
zsambek` -
Tournament
aktív tag
válasz Davidoff91 #59366 üzenetére
VLC fel és megy minden
-
Davidoff91
aktív tag
válasz Tournament #59368 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
kaszaf
aktív tag
válasz Davidoff91 #59366 üzenetére
Csak a wmp nem játssza le vlc vagy mphc viszi simán.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz Tournament #59368 üzenetére
Felraktam, működik. Köszönöm a segítséget.
De akkor mi a búbánatnak van a media player, ha nem tud DVD filmet lejátszani? Ez egy tök elemi funkció...[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
válasz Davidoff91 #59364 üzenetére
Ez nem bug, ennek ez a működése.
-
neko18
senior tag
-
shaggy
aktív tag
Van egy Asus N55SF laptopom feltettem rá a 8.1-et, de viszont a driverek csak a 7 támogatját.
Lenne valami okosságotok , hogy meg tudjam oldani, hogy fel tudjam tenni őket?
Esetleg valamelyik másik laptop driver jó lenne hozzá?
Mielőtt kérdeznének a topicjába is jártam fél éve nem írt oda senki ezért itt próbálok szerencsét
-
-
Tournament
aktív tag
válasz shaggy #59375 üzenetére
Biztos van driver ahoz is, nekem az ezer éves IBM lenovo thinkpad x32 is vannak driverek update felis rakja csak a 16mb ati 7500 vga-hoz nincs ... tők mindegy melyik winé a driver felehet rakni amit nem ismer fel update kőzbe .. max eszkőzkezelőből kell
[ Szerkesztve ]
-
shaggy
aktív tag
válasz Tournament #59378 üzenetére
Megnéztem az asus oldalát a támogatások közt és ott is csak win7 van mindenféle cucc.
Elég jó gyors ez a 8.1 nem szeretném visszarakni a 7-et, de ha nincs más mód hogy rendesen műkődnöm nekem minden akkor kénytelen leszek.
-
shaggy
aktív tag
válasz qqcqqc #59380 üzenetére
Próbáltam el akarom indítani a lemezt és ki írja csak windows 7 támogat és el sem indul most netről vadászom össze ami kellene csak így fejből nem tudom melyik micsoda így nehéz keresni is.
Egy olyan progi vagy driver kellene ami , ha pl rádugom a töltőre akkor egy kis aksi felvillan a képernyőn.
A nevét sajnos nem tudom.
-
Tiger.
nagyúr
Mi lehet ez játék közben ritkán kb 5 másdopercre belassul a játék?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Dinter
addikt
Üdv!
[link]Ide irányítottak át.
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok
Valakinek van ötlete,hogy mért nem működik az "autómatikus ablak igazítás" egy frissen telepített windows 8.1 enterprise-on?
-
sz.j
nagyúr
Felraktam a gépre a próbaverziós SpyHunter progit, most, hogy leszeretném törölni nem találom a "Programok eltávolítása vagy módosítása" ablakban látható telepített programok között ...., de az asztalon ott virít.
Hogy tudnám törölni?Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
őstag
Boldog Új Évet!
Újévre összeomlott a rendszerem, jól kezdődik az év
Már pár napja vacakolt a gép, gyanúm szerint rossz helyeken jártam a neten (illesztő programot keresve egy laptophoz) és összeszedtem valami fertőzést.
A reggeli gyors újratelepítéskor erre lettem figyelmes:
Mi a fene ez a 120 MB-s partíció? A lemezkezelésben nem látszik
-
sz.j
nagyúr
Szia!
Először is Neked és mindenki másnak is Boldog Újévet Kívánok!
A kérdésedre visszatérve, szerintem ez a 128 MB-os partició a win 8.1 rendszerhez tartozó partíció. Nálam is van ilyen partíció.
@ kispx
Köszi a választ, de közben felraktam a Classic Shell-t (klasszikus win7 menüt) és ott a Minden program -nál megtaláltam a SpyHunter unintaller-ét.[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Lenne egy olyan kérdésem ,hogy van két win8x64 és egy win7x64 es rendszer.Otthoni csoportban vannak , látom minden megosztott tartalmat minden gépen , de módosítani nem tudom egyikről a másikat.Olyan szinten , hogy egyik gépről ránézve a másikra nem tudok egy képet sem átmásolni ?Mit kellene átállítanom , hogy működjön az otthoni csoport rendesen?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
bigrock
addikt
Először is BUÉK mindenkinek!
Másodszor: egy olyan problémám van, hogy bármint akarok az Áruház-ból letölteni (pl. Accuweather), azt az üzenetet kapom, hogy: "Nem sikerült lebonyolítani a vásárlást. Hibakód: 0x80070422 "
Lenovo MIIX2 tablet, gyári Win 8.1 32 bit.
Mi lehet a probléma? Előtte működött az a funkció.
Köszi! -
őstag
válasz viperabácsi #59396 üzenetére
Nézd meg az engedélyeket a megosztott mappa tulajdonságainál. Szerintem csak olvasásra osztottad meg.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Windows 10 hivatalos megjelenés mikor várható?Úgy,hogy én mondjuk meg is tudjam venni boltban.
Évente szoktam újra rakni a Win-t ilyenkor januárban,de akkor lehet bevárom most...
Köszi!LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
viperabácsi
addikt
Ez volt a gond köszi.A megoldás felvetett még egy problémát, ha én egyik géppel a másikról törlök egy képet , az nem kerül egyik gép lomtárába sem.Azt akkor nem is lehet visszaállítani ,olyan mintha shift -del-el töröltem volna?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest