Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz GEPESZ66 #58099 üzenetére
Nekem tönkrement az az SSHD-m, amin az eléretelepített Windows, és a Recovery partíció volt, így az egész ugrott. Beszereltem az új meghajtót, és feltelepítettem az apám OEM DVD-jéről a Windows 8.1-et. Nálam nem kért telepítő kulcsot, kiolvasta a BIOS-ból a beleégetett kódot. Minden további nélkül föltelepült, és simán aktiválható volt.
-
-
törölt tag
válasz maross #58102 üzenetére
"Teknika az van"
Az azért elgondolkodtató, hogy a gépemben eredetileg benne lévő SSHD a vásárlás utáni második napon ment tönkre. Nem foglalkoztam a gariztatással, mert volt itthon egy alig három hetet használt 1 terás vinyó, azt beraktam a régi helyére, és azóta is az van benne.
-
-
fogtunder
nagyúr
sziasztok,
vettem anno a laptopomhoz egy Samsung 840-es SSD-t, amihez akkoriban akciósan kaptam egy win 8 upgrade licenszt.
a laptopot lepasszoltam most szülőknek, az SSD pedig oprendszerrel együtt átment az új asztali gépembe, reinstall (akkor még bevette a kódot), majd nem aktiválódik be. van esély rá, hogy a MS bekativálja nekem, ha felhívom az ügyfélszolgálatot, vagy ez felejtős, mert az asztali gépen nem volt korábbi windows?
I hate morning people. And mornings. And People.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Adott lenne egy pc (win8.1) és egy táblagép (szintén win 8.1) és beállítottam az otthoni csoportot pár megosztott mappával a pc ről (hogy ugye táblagépről is lehessen nézni a másik szobába) ami a probléma ezzel, hogy azt írja ki, hogy jelenleg a pc nem érthető el és ott van egy ébresztés opció de nem csinál semmit (upc-s wifis ubee router van most de remélem megtalálom a régihez az adaptert és száműzöm innen hamarosan) remélem ezzel kapcsolatban tudna nekem mondani valami hibaelhárítást.
-
-
Primary92
senior tag
Azt meg lehet oldani, hogy az Explorerben és a mindenféle dialógus ablakokban a baloldali sávban ne jelenjenek meg a Windows alapértelmezett mappái, vagy legalább legyen alapból összecsukott a Saját gép?
A Kedvencek-be van berakva minden, amire szükség lehet.
A legjobb az lenne, ha mindig a Kedvencekre lenne állva, mert most a Saját gépen van, és mindig fel kell görgetni. -
törölt tag
válasz maross #58105 üzenetére
Megért volna annyit, ha nem lett volna itthon egy szinte új, tökéletes állapotban lévő HDD-m. De volt, ráadásul ingyen. Dupla akkora kapacitással.
Ha ez nem lett volna így, akkor gariztattam volna. Így meg csak lecsavaroztam a kis lapkát az alján, betettem az új cuccot, vissza a fedlap, és kész. -
-
marquuard
veterán
Üdv. Ma telepítettem 50 fontos frissítést. Újraindításnál véglegesítette a frissítéseket, de valamiért visszavonásra kerültek, mert nem sikerült valami. Az összes frissítést visszavonta, ki lehet deríteni valahogy, hogy melyik volt a ludas? Vagy tudtok olyan update-t mondani (KB.....), ami szokott effélét okozni?
Előre is köszönöm.
PSN ID: marquuard
-
Ice&Lime
veterán
Szerk: Beszéltünk tegnap róla, hogy az enterprise lenne végül is jó nekem, mert annál van 90 napos próbaidőszak. Kipróbálom milyen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Ice&Lime
veterán
válasz szabonagyur #58117 üzenetére
Módosítanám picit, egyenlőre csak a saját gépemen próbálom ki, aztán utána, ha minden rendben, akkor ajánlom fel.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok.
Nem tudja valaki mi miatt van az, hogy akadozik az egér boot után 3-4-et. 2db SSD-m van raid0-ba nem kellene ilyeneket látnom. Mi okozhatja? Windows 7-el is tapasztaltam, de aztán elmúlt, most felraktam egy 8.1-et és megint csinálja. Fent van minden driver ami az alaplap (ASRock Z77 Extreme6) oldalán fent volt. A proci is gyors(I5-2500K@ 4,4 Ghz) ram is van elég még is minden indításkor van egy kis diavetítés, pedig a boot power gombtól összesen 25 másodperc a használhatóságig. UEFI módba van. Egy FX990-es AMD rendszerrel is használtam raidbe a két ssd-t és nem tapasztaltam ezt. Gyártói driverek fent vannak. Automata indítás ki van gyomlálva. Windows 8.1 64 bit-et használok.
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
k-adi
nagyúr
Hello.
W8.1 eredeti és Windows update naprakész!!Kikapcsoláskor bejön ugye a "leállítás...."
Utána nekem fekete képernyő. Nullára lemegy a gép, alig pörög (tehát nem az van hogy még próbál bezárni appot) de néha néha felvillan a hdd töltés jel és Ennyi.
Nem kapcsol ki. Nekem kell a Power gombbal.
Pedig nem tölt semmit.5 napos a Windows 8.1 rajta és alig van pár applikáció feltéve.
Olyan mintha az "utolsó lépést" mindig elfelejtené és nem veszi le az áramot
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Hol tudom megnézni hogy a windows 8.1 UPDATE frissítés 1 felvan-e telepítve?
-
Sanyi19
őstag
Hát nekem restart után sem rakja fel. Mindjárt keresek valami nem hivatalos drivert. Win 7 alatt ment, Win 10 Alpha alatt is, itt meg nem akar menni a win7-es driverrel. 8-hoz meg nincs a tp-link oldalán.
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Sanyi19
őstag
-
zsori_peter
tag
Nekem tökéletesen bevált!
-
ALLAT001
senior tag
Touchpadot hogy lehet kikapcsolni?
Van egy ilyen gombom, de nem műxik
-
félisten
-
félisten
válasz ALLAT001 #58135 üzenetére
Attól függöen hogyan akarod kikapcsolni, több lehetőség is van
1. BIOS-ban letiltod (Pointing Device néven szokás futnia)
2. Feltelepíted a Touchpad driver-t (Synaptics általában) és a segédprofigban tiltod (lehet, úgy is, hogy egér csatlakoztatásakor tiltja csak le)
3. Azzal a gyors-billentyűvel, ami nem működik nálad. Hogy működjön, ahhoz az ATKACPI driver-t fel kell tenni.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Воланд
titán
hat mindjart kivagom ezt a **** a fenebe.
adott egy up to date rendszer, adott a mail app ket ms fiokkal, amik normalisan vannak beallitva es az istenert sem jelzi a bejovo leveleket normalisan. a "hibauzenet" amit kapok az csak annyi, hogy xy is unavailable es ennyi. wsreset, mindenfele ms hibajavit csodak nem segitenek semmit. a store allandoan megkapom, hogy a cache es a konfiguracio serult, de ezt kepes meg a reset utan is kiirni.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz #41133696 #58140 üzenetére
erdekes volt meg az elejen, mostmar nem az. ms answers tele van ezzel a hibaval, persze a megoldasok semmit nem ernek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
törölt tag
válasz Воланд #58143 üzenetére
Nekem anno megoldotta, mikor semmit sem jelzett a csempén. Gondolom azon már túl vagy, hogy eltávolítottad a fiókokat belőle és újra hozzáadtad. Ha az egyik fiók ugyanaz, mint amit a Windowson használsz összekötve, akkor még azt is megpróbálnám, hogy helyi fiókra váltok, majd újra csatlakoztatom.
-
Воланд
titán
válasz #58000384 #58144 üzenetére
igen, ezek voltak elso korben. neha gondol egyet es szinkronizalja a fiokokat, neha arra is kepes, hogy jelzi a bejovo uzeneteket, de lassan allandosul ez a problema. a legjobb, amikor leszedi a leveleket, majd kiirja, hogy x napja volt utoljara frissitve a fiok.
-
-
félisten
-
törölt tag
válasz Воланд #58145 üzenetére
Igen, ismerős. Nekem hotmail-es és gmail-es cím van felvéve, és utóbbinál csinálta ezt folyamatosan, de mint kiderült, valamiért a Google visszavonta a jogokat és újra be kellett lépnem és engedélyeznem az elérést. A posta meg csak annyit írt, hogy hiba történt, meg hogy 2 napja nem frissült.
-
törölt tag
válasz szabonagyur #58148 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest