Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
augusztusban már simán lehet magya nyelv (Win7 óta szinte az összes nyelv csak minimális csúszással jelenik meg)
Legelső hullámba viszont valóban kizárt hogy benne lenne.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
nincs erről infóm. De szerintem az upgrade akcióval elég sokan az online letöltés/telepítést fogják hazsnálni, nem a lemezes megoldást, ami ugyebár drágább is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
janos666
nagyúr
Az Autodesk hibája, hogy így oldotta meg az előkövetelmények ellenőrzését (bármilyen hibakódra megáll a setup, nincs olyan hogy "continue anyway").
Viszont a .NET rendszer is változott a Win8-ban és ez ilyen szempontból már az MS hibája, hogy nem figyelt rá milyen következményekkel fog ez járni. Win7 alatt nem halt be a telepítés attól, ha már telepítve volt a .NET, és a legfrissebbet is feltehetted, nem csak azzal működött, ami az AutoCAD DVD-ről jött. Tehát valahol benne van Win8 változásainak hatása.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Victoryus94
őstag
-
janos666
nagyúr
.NET 4.0
Nem lehet feltenni a DVD-n lévőt, mert már 4.5 települ a Win8-al együtt (ami elvileg visszafelé kompatibilis kéne hogy legyen a 4.0-al). Viszont az Autodesk telepítője ezt nem érti meg, azt hiszi nincs megfelelő .NET a gépen és telepíteni sem tudja a 4.0-át.
Ez még áthidalható ha szerkesztem a setup.ini-t.A gond ott kezdődik, hogy Win8 RTM alatt is lefagy 1 percen belül. Elég ha megnyitok egy rajzot és csak tologatom ide-oda.
Gondolom majd jön egy SP1 az Autodesk-től, ami nagyjából rendbe teszi, de van egy olyan érzésem, hogy ez október előtt esélytelen és azt követően is ráérősen megy majd a dolog.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
oO7
őstag
azthittem, hogy a Messaging appból lesz az RTM-ben Skype... elvileg az lesz most az MS következő generációs kommunikációs programja... de akkor úgytűnik, hogy dedikált alkalmazása lesz... mondjuk akkor lehet, hogy az Outlook-nak is lesz "Windows 8 stílusú" appja a közeljövőben? mert végülis a fentebb hiányolt funkciók úgy aránylag szolgáltatásspecifikusak (legalábbis a megvalósításuk biztos az, gondolom ilyesmit az email protokoll már nem ír le)
[ Szerkesztve ]
-
-
janos666
nagyúr
Azonos build számok mellett én nem várnék RP->RTM ugrást.
Hopsz, megjelent a sarokban az "Activate Windows". Holnap kaparászhatom elő a Win7-et.
-
fatal`
titán
Nem egészen, mert az MSDN release aug 15, a maps meg aug 20. Okt 26 a bolti megjelenés, de már az első releasere a drivereknek illendő volna elkészülnie, win7en már az rchez megvolt az összes driver a saját gépemhez és jól működtek a radeon driverek is, pedig ott is volt wddm verzió növekedés (1.0 -> 1.1).
-
pzstm
titán
nah ja...pedig van file history is.....lehetett volna az is Windows7 file history
Esetleg Windows 7/8 File recovery átnevezés helyett
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
igen, felmegy rá, és engedélyezve is van. Viszont nálunk távoli bejelentkezéshez java kell. Nahmármost IE9, FF, Chrome alatt tökéletes, IE10 alatt hibát dob. Ugyanazon Win8-on ahol IE10 ezt a hibát dobja, ott Chrome/FF alatt nyilván ugyanazzal a java-val tökéletesen be tudok lépni.....
no de mindegy is, megnézem az "N" nélküli Enterprise-t, ami eredeti ISO és meglátjuk ott is ugyanezek fennállnak-e. Akkor már 100%-ra merem mondani, hogy ez bizony az RTM, aminek kellett volna még kis idő szerintem :S (pláne hogy egy 0.1-es user kiszúrja az IE10 "legnagyobb" hibáját, miszerint nem megy az FB chat és a google talk sem alatta.....iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
akkor mindig az aktuális változatott lehet majd letölteni amibe integrálva lesznek a frisítések (legalábbis remélem, hogy így lesz)
Nem. Csak a főfrissítések lesznek állítólag integrálva. Tehát boltbakerült verzió lesz letölthető karácsonykor is, következő frissítés várhatóan csak SP1 lesz (jelenlegi infók szerint, de legyen úgy ahogy Te mondod )
-
pzstm
titán
N-esből nem is szivárgott ki ISO
(egy RAR fájl volt, ami a fájlokat tartalmazta, és bootolható ISO-t kellett belőlecsinálni)
-
vlevi
nagyúr
Na, akkor ezért nem találtam. Mert nekem ezekre a dolgokra egyelőre nem volt szükségem.
Storage space:Annyi vinyóm nincs.
Hyper-v:Egyelőre nem virtuális gépezek win8-on,
Recovery:Hát, mire megtaláltam, megőszültem. Amúgy sem értem, mit tudok recoveryzni, ha nem bootol a gép. Már előre tudnom kellene leállításkor, hogy legközelebbi indításkor gond lesz. Azért azt az F8-at meghagyhatták volna.
jobb többmonitoros támogatás:Hát, fogjuk rá, egyszer talán bekapcsoltam a kiterjesztett asztalt.
jobb family safety, továbbfejlesztett bitlocker,:Ebből tényleg nem használtam még egyetlen pixelt sem.
A File History, amiről nem tudom, miért lenne jó. Ezzel menteni nem lehet. Appdata-t nem lehet beleerőszakolni, bezzeg a videókat, zenéket igen. Vagyishát biztos jó valamifére mentésre, de a felkínált alapbeállításokban semmire nem jó. Mert 5% helyfoglalást kínál fel alapból. Azzal az első 16Gigás mkv-nak is csak a töredékét menti le, és be is telt a file history. De pl. hagyományos mentésre nem alkalmas. Arra, hogy mindenem meglegyen, mert ha gépet cserélek, akkor image-ből nem tudom visszahúzni, a másik hardver miatt. Olyankor kellene egy rendes mentés, de azt a file history nem tudja. Még szerencse, hogy a win7 backup még mintha benne lenne.
A Win7 backupja sokkal használhatóbb mentésre, mint ez. -
vlevi
nagyúr
Nem, asszem az all apps-ban benne van. De most nem vagyok a céges gép előtt, úgyhogy erre nem mernék megesküdni. De akkor is "nemértem". És a többi metro appot miért nem rakta ki? A másik profil is offline volt, nem live id-s, mégis kirakta az összes ismerős metro appot (mail, képek, időjárás, skydrive, ... ) A domaines profilra meg semmit.
-
pvt.peter
őstag
jól látom, hogy GeForce GT 540M nincs listában?
vagy elegendő a GeForce 500 Series -t nézni?szerk.: [tévedtem]
[ Szerkesztve ]
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
vlevi
nagyúr
Ezért csodálkozok én is. Az itthoni gépemben (ASUS P5QL lap, tehát egy LGA775-ös, rajta egy Intel E7500) nem emlékszem, hogy ki lett volna kapcsolva, pedig itt még érthető lenne, mert hát ez egy elég régi lap.
De hogy egy 2011-es alaplapon is így legyen?? Csak azért tűnik fel egyébként, mert a VMWare beszól, hogy nem tud 64 bitest futtatni. -
Lőre
tag
Kalapot le előtted.
Magamtól sosem jutott volna eszembe , ahhoz túl egyszerű volt a megoldás. Valóban egy második kijelzőként rádugott TV miatt akadt be, amire nem gondoltam mert bekapcsolva nem volt, de ahogy lehúztam a kábelt a videókártyáról már ment is.
Big thanks!
Azóta már az új telepítésről írok.[ Szerkesztve ]
Egyet mondok,ne szóóójj bee! Mer' végig megyek rajtad kerekes szatyorral!
-
vlevi
nagyúr
"csoportosítás van, sőt el is nevezheted a csoportokak".
Szerintem ezt nem gondolták át eléggé. Egyszer már csoportosítva lett, és neve is van a csoportnak. Pl. benne van a Microsoft Office csoportban. Igaz, az a régi start menü lenne, de hát ez az új felület is onnan szedi elő az ikonokat. Nincs nekem kedvem, meg energiám arra, hogy állandóan rendezgessem az ikonokat."Alkalmazásokból kilépéshez meg annyit, minek lépsz ki? "
Mert ilyen maradi vagyok
Amúgy nem lépnék én ki, csak szeretnék visszább menni, oda, ahonnan jöttem.
Tudom, hogy a bal felső sarokban ott a váltó, de az sem az igazi, mert az csak a (akkorismetró) metros appokat mutatja, és hagyományos desktoposokat nem, helyette a desktop jelenik meg egyetlen választható alkalmazásként. Ha azok között akarok váltani, akkor alttab. Érintős táblán van alttab?Nekem az a magánvéleményem, ha ez nekem bonyolultnak tűnik, akkor az 1.0-s usernek sem lesz egyszerű. Igazából nem bonyolult, csak előrelátóbban, célirányosabban kell használni, mert a teljes képernyős megjelenítés miatt nem látszik a rendszer többi része.
Meg az, hogy nagyon kell előre tudni, hogy hova bökjek. Sokan szivatták magukat a kikapcsolással. Na, én meg logoffolni akartam, és ott kóvályogtam nem tudom meddig a shutdown körül, míg rá nem jöttem, hogy logoff (sign out) csak a start képernőről a saját ábrázatomra kattintással érhető el. Ezt is miabánatért kellett két külön helyre rakni?
Eddig olyan jól elvolt vele az ember, hogy start menü, leállítás, és ott volt az összes lehetőség. Ráadásul az elérhető volt a startgomb és két jobbranyíllal. Most meg fruitninjázhatok összevissza, mire megtalálom. Lehet, hogy huzamosabb ideig használva ráállna az ember keze, de egyelőre nagyon szanaszét van minden. -
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AliExpress tapasztalatok
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hardcore café
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vezetékes FEJhallgatók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest