Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz Assimilator #78149 üzenetére
Én jobban elszórakozom néha kártyázással mint játékkal. A nagy sale-k alatt meg aztán pláne.
A játékok meg ugyan olyan élményt adnak csak te öregedtél közben.
Amúgy most böfögjem ide, hogy mennyi játékom van? Nekem is elég sok van, mégsem érzem többnek magam...
67[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Na meg persze kinek mennyi pihen a tárolójában (nálam
80valamennyi), de érzésem szerint jó ideig hozzájuk sem fogok nyúlni (barátnő, szakdoga záróvizsga munkakeresés etc.), így is a pár bejáratott címet nyüstölöm, ha ráérek.Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Arcképgyáros
-
EmptyParadox
senior tag
Nem tudom volt-e már.
Grimm 1. rész. 3 kártyát dob. -
Arcképgyáros
válasz EmptyParadox #78160 üzenetére
Köszike!
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Bigmasterl
tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy dobozos NBA 2k15 játékom. Aktiváltam a steamen és az a kérdésem, hogy ha el akarom adni valamikor akkor ezt hogy tudom megtenni? Csak úgy ha a profilom is átadom a vevőnek? Előre is köszi a segítséget
-
Arcképgyáros
válasz Bigmasterl #78163 üzenetére
Igen.
-
válasz Bigmasterl #78163 üzenetére
Viszont a profil másra ruházása tiltott, így legálisan nem adhatod el. Az adathordozót persze igen, de az használhatatlan önmagában.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Adebayor
aktív tag
üdv.
nyilván hülye kérdés lesz. meg amatőr. de ha a pénzről szól a dolog, akkor szeretek utánajárni a dolgoknak.
első vásárlásra készülök steam-en.ha megvettem a játékot, akkor azok után már bármikor letölthetem, nem kell egyből?
Péntekig van egy akció, és addig nem jutok ahoz a géphez amin futna is a cucc. Megvenném most, és majd szombaton letölteném otthon.
(egy gyenge laptoppal netezek mivel koleszba vagyok)olyat nem lehet, hogy letöltöm a laptopra és átmásolom majd a PC-re? Koliba sokkal jobb a net, hamarabb lejönne
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Adebayor #78167 üzenetére
Szia!
Ha megveszel valamit Steamen (legyen az játék vagy szoftver), az többször is le tudod tölteni. A Steam fiókodhoz fog kötődni az alkalmazás, amit kliensen keresztül más gépre is le tudsz tölteni majd.
A másolásban nem vagyok 100%-ra biztos, de elvileg mennie kellene, a felmásolt játékot elkezded "letölteni" (miután átmásoltad). A Steam elvileg látni fogja melyik fájlok vannak meg az adott játékból a gépen és ha a másolással valami nem kerülne át az új gépre, azt pedig újra letölti.Ayo pedig be is előzött már.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Adebayor
aktív tag
ok köszi nektek
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
vorosmarti
senior tag
Free game, és dob kártyát? Ilyet még nem is láttam. Mindig kellett hozzá vmi DLC-t venni.
-
Valaki tud arrol valamit, hogy eltuntek a steames ertekelesek? mixed, mostly positive, positive, ilyesmik....bug vagy feature?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Samus
addikt
válasz maross #78172 üzenetére
Szerintem bug. Tegnap még megvoltak
Nálam épp szülinapos valami (tegnap még nem volt semmi), csak nem tudom, hogy mi. Pár napja valaki képet is tett fel róla (Steam főoldal).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
veterán
Sziasztok
Steam Wallet-nél van olyan szöveg hogy tudok ajándék kódot küldeni, és ezt bárhova betudja váltani az illető. Akár szoftverre akár játékra. Na most olyan lehetőség van hogy csinálok egy tegyük fel 50 eurós kódot, amit ha az illetőnek elküldök és beváltja, akkor a walletjén neki 50 EUR lesz?
iPhone 13 Pro Max
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem-e, de azt szeretném megtudni, hogy ha nekem megvan a sima Batman: Arkham Origins játék és most megveszem hozzá a season pass-t, akkor gyakorlatilag meg fogok kapni minden tartalmat a játékhoz? Ha kijön egy GOTY verzió (ahogy az előző két résznél is történt), akkor azt is meg fogom kapni?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
addikt
válasz lordjancso #78180 üzenetére
Jó helyen kérdezed; nem, 3 DLC nincs benne az SP-ben:
Batman: Arkham Origins - Black Mask Challenge Pack
Batman: Arkham Origins - Online Supply Drop 1
Batman: Arkham Origins - Online Supply Drop 2
Nem fogod megkapni a GOTY-t, ha egyáltalán kijön (ami most már nem túl valószínű), meg nem is tudjuk hogy mindent bele akarnak-e tenni a GOTYba, illetve ha megveszel mindent meglesz a GOTYd.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
UserX
addikt
Felteszem itt is a kérdést, bocs. A 'VERDUN', szerintetek egy:
P4 (3 GHz)
3 GB DDR1 RAM (DC)
HD 4670 (AGP)konfigon low-on elfutna-e laggmentesen a játék (vagyis érdemes-e megvenni)???
A minimumban C2D-t ír, de a DX9 miatt meg nem annyira veszélyes...
Előre is kösz!
Üdv:
UserX
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Barátot szeretnék felvenni a steamben, de azt írja, hogy a fiókom nem felel meg a funckió használati követelményének.
Tudtok segíteni? -
croli
aktív tag
-
-
bul07
nagyúr
Steamgifts másnál is elérhetetlen?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Assimilator #78189 üzenetére
Gondoltam nálam a hiba mert az IPTV is szaggat vagy fél órája és gondoltam a Telekomnál van a gond
-
Arcképgyáros
CS:GO raktárat nem lehet rendezni?
Mert ha játékban átrendezem pl. a Dota 2-es raktáram akkor steamen is átrendeződik.
-
lordjancso
senior tag
válasz genndy #78181 üzenetére
Tehát akkor hogy meglegyen mindenem a játékhoz, meg kell még vennem a season pass-t és az általad felsorolt 3 dlc-t?
Single player content csak a season pass-ban van, ha jól látom, szóval a másik 3 dlc nekem annyira nem is fontos.Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
wednesday
őstag
Hi.
Lehet a problémám nem a Steamra tartozik, hanem az EA-ra , de azért leírom.
Felraktam jó pár év után a steamen vásárolt Crysis-t. Erre nem indul..."Nem lehetett írni a licencadatokat!"
Hallottam már az aktivációs limitről anno, de ezen azért meglepődtem. Egyrészt azt gondoltam a Steam-es verziót nem érinti (ennél eredetibb nem is lehetne), másrészt, hogy ennyi év után ezeket el szokták távolítani a programokból. Ezen szerint nem?
A warhead kieghez volt is rewoke patch, de ehhez még az se volt. Írjak a steam-nek vagy nem nem rájuk tartozik?
-
nagyúr
válasz wednesday #78194 üzenetére
Lemezes SecuROM volt csak benne (az eredetiben), az Origin verzió EA fiókbalépést kér első indításkor, nem tudom hogy oldották meg a DRM részét ezen túl.
Gondolom nálad Steam-en is ez a validációs lépés kéne.Azis lehet a tűzfalon nem jut ki?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
wednesday
őstag
válasz kriszpontaz #78195 üzenetére
Próbáltam, nincs jelentősége.
Win7 x64. Elvileg a Steam mindent napra készen tart, ezért nem kéne külön trükköznöm, hogy kimaradt valami telepítésnél. Meg ráadásul nem a multi nem indul, nem is multiznék. Régebben ment, kb 2-3x lehetett feltelepítve. Egyszer totál újrainstalláltam mindenféle játék nélkül már nem emlékszem, hogy miért...
NetTom: nem tudom mi lehet, azt is olvasgatom fórumon, hogy sima Crysisnál nincs is telepítési korlát, ill vmi 50 darabot olvasok itt a steam leírásnál.
közben a kép beszúrást próbálgattam, nem a linkelést, nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz wednesday #78199 üzenetére
Pedig ennek admin jog hibája van akkor...
Probáld ki azt hogy odamész ahova telepítve van és a bin32 mind a bin64 könyvtárban a Crysis.exe és Crysis64.exe fájlokon is jobb egérgomb, és a tulajdonságoknál admin jogokat adsz nekik... az összesnek.
Igen az eredetin csak lemez ellenőrzés volt, semmi aktivációs limit.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest