Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#63001) warcat


warcat
veterán

Valami új szezon van TF2ben és nyitogatják a ládákat,vagy miért ment fel ennyire a kulcsok ára marketen?Egy drágább játékhoz kellene egy jó adag és így azért számít(~1.8eur/db most)

EA: It's in the crate!

(#63002) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Sziasztok,
Early Access-ben van ez a Meridian: New World, valakinek van vele tapasztalata?
Elég pozitív a Steam community vélekedése róla, de nem mindig érzem megbízhatónak az ottani értékeléseket, ezért kérnék "független" játékosokat, hátha megvette valaki. :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#63003) Spet válasza warcat (#63001) üzenetére


Spet
addikt

Az új ládák miatt (kemény 2db). Valószínűleg egy idő után megint lejjebb fognak menni az áruk, csak türelmesen kell várni.

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#63004) Mate válasza Bad Pritt (#63002) üzenetére


Mate
nagyúr

Nekem is nagyon tetszett képek és videók alapján. Rákérdezte másik topicban, de nem válaszolt senki. Azután megtudtam, hogy magyar így gondoltam ha másért nem, ezért megveszem.

Még nem tudtam kipróbálni, de mindjárt megteszem és beszámolok róla :)

(#63005) djculture válasza Mate (#63004) üzenetére


djculture
félisten

Néztem én is de nekem halál drága ,15 euro az vicc 4600 forintért nem zsákbamacskát hanem fullos játékokat lehet venni..

[ Szerkesztve ]

(#63006) Bad Pritt válasza Mate (#63004) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nekem most a képembe tolta a Steam, Soha nem vettem még Early Access játékot, de ez a legszimpibb eddig. Kár, hogy multi nincs (még), elég jól lehetne csapatni szerintem.
Kíváncis elszek a véleményedre, mindenképp írj majd róla. :))

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#63007) Mate válasza djculture (#63005) üzenetére


Mate
nagyúr

Én a gusztustalan csalással és aljassággal összegyűjtött gmg kreditből vettem meg.
GMG-n egyébként 8.8 font, vagyis kb. 3300 Ft.

HáGé: Nehéz egyértelműen kijelenteni 10-15 perc alapján, hogy jó vagy sem a játék.

A grafika szép, ugyanakkor elavult. Furcsa kettősség szerintem, nosztalgikus érzés. Aki hiper-szuper grafika párti, az felejtse el. Aki szíve szerint mai napig jobban el tud játszani pl. red alert 1, 2-vel mint a mai játékokkal, annak ezzel nem lesz gondja.

Ehhez ha hozzáveszem, hogy alacsony a gépigénye és 800 mega alatt foglal jó választás lehet gyenge gépű, laptopon játszó, meló közben unatkozó embereknek.

Egyelőre kb. 6-8 pálya van csak 2 és 4 személyesek. A mesterséges intelligenciával volt bajom, meg nem is. Egyfelől tetszett, hogy 3 restrart után mindig más taktikával támadt az ellenség. Pl. redalert 3-ban ugyan azt a sablont követték az ellenfelek, halál unalom volt egy idő után. Viszont zavart, hogy 4-en voltunk a map-on, csapatot nem lehetett beállítani. Mindenki támadt mindenkit, de én voltam az elsődleges célpont. Egyből engem támadt mind a 4, egymást csak akkor lőtték mikor nálam találkoztak.

Személy szerint mindig szerettem azokat a játékokat, amiben több műfaj elemeit próbálták meg egyesíteni, vegyíteni. Ennek köszönhetően egyedi lett a játék. Egyfelől építgetős stratégia, másfelől kis mászkálás, skillrendszer, fejlődési lehetőség, párbeszédek, melyek kihatással vannak a történetre stb.

Egyelőre (nem tudom mi a terv) egy frakció van csak, pár épület és kevés egységfajta.

Menüből elérhető pályaletöltő, ami steam workshop-ot nyitja meg. Hirtelen megijedtem, hogy fizetős, dlc-ként leakarnak húzni, de végül öröm volt látni, hogy workshop-os a dolog.

Tehát összefoglalva: Annak aki kiábrándult a mai stratégiai játékok túlnyomó többségéből annak szvsz tetszeni fog. Annak, akinek elsődleges a grafika, az 1500 különböző egység, vigyorgó fejes bomba stb. annak nem. Továbbá a játék sikeréhez elengedhetetlen lesz a közösség munkája. Legtöbb stratégiai játék ezen bukik el. Itt szerencsére a készítők támogatják és segítik őket, így könnyen készíthetnek majd módokat, pályákat hozzá. Jelen állapotban azt mondanám egy szűk körben sikeres játék lesz belőle, ha sokan fogják megvenni, támogatni a csapatot és ezzel a közösséget. Ha kevés aktív játékos lesz és modder akkor mobile játék szintjén ragad.

[ Szerkesztve ]

(#63008) warcat


warcat
veterán

Azt ugye tudjátok,hogy a Meridian fejlesztője magyar?
Nem is vettem észre eddig,hogy már GMG-n is kapható,meg is van a playfire kredit következő célpontja :)

EA: It's in the crate!

(#63009) Mate válasza warcat (#63008) üzenetére


Mate
nagyúr

(#63004) mate3553

Nekem is nagyon tetszett képek és videók alapján. Rákérdezte másik topicban, de nem válaszolt senki. Azután megtudtam, hogy magyar így gondoltam ha másért nem, ezért megveszem.

Tudtunk róla :D

(#63010) Alien83 válasza Mate (#63007) üzenetére


Alien83
senior tag

Majd menj el templomba! :D

(#63011) Mate válasza Alien83 (#63010) üzenetére


Mate
nagyúr

Tudom miattam éheznek Afrikában, illetve NetTom miatt tart itt az ország :D

(#63012) cskamacska válasza djculture (#63005) üzenetére


cskamacska
addikt

Ezen felül szar, rövid, és bugos. :P Tudjuk. :P

Pedig játékmenet szempontjából is tartalmaz néhány nagyobb újítást a játék, amelyek RTS-ben ebben a formában még nem fordultak elő. :Y

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#63013) new.henry


new.henry
csendes tag

Sziasztok!

Olyan gondom lenne, hogy most vettem meg a Mafia 2-t, tesco 1000ft, ennyiért nem hagyom ott..., itthon regisztrálnám a kódot steamen és azt írja már használták. Mit tudok tenni? :((

(#63014) Anonymus X válasza new.henry (#63013) üzenetére


Anonymus X
tag

Steam Support tud segíteni neked.

Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.

(#63015) new.henry válasza Anonymus X (#63014) üzenetére


new.henry
csendes tag

Köszi!

(#63016) sagem válasza cskamacska (#63012) üzenetére


sagem
addikt

Ráadásul a készítő (az az 1 db) aktív a játék fórumán, válaszolgat, infókat ad, próbál segíteni azoknak akiknek technikai nyűgjük van stb. egyszóval látszik, hogy szívén viseli a játéka sorsát. Elvileg nyár végére kijön az early acces státuszból, s látva a fejlesztő pörgését én el is hiszem neki:) 15 euro a "rendes" Stemaes debütáló ár, szerintem ez nem sok egy ilyen típusú játékért, azért, mert indie még nem kell 5 eurós kezdőárat adni neki. Ha meg azt nézem, hogy a kecskeszimulátor 10 euróba kerül, és napok óta ott van a legtöbb eladás között akkor nincs is miről beszélni :D
A világ szerencsésebbik felén ez a 15 euró egyébként is bagatell összegnek számít:)

Egyszóval nekem szimpatikus a srác, az csak plusz, hogy hazai fejlesztés, és hogy "komolyabb" műfajban próbálkozik mint az indie játékok többsége.

Én rátettem a kívánságlistámra, most nem tudom behúzni, de valamikor szeretném kipróbálni. Látva a srác lelkesedését nem tűnik zsákbamacska vételnek, sőt, erről a játékról jobban elmerem hinni, hogy tényleg elkészül még az idén, s később sem lesz magára hagyva, nem úgy, mint néhány nagyobb nevű "never ending early access" cím esetében..:)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#63017) djculture válasza cskamacska (#63012) üzenetére


djculture
félisten

Hát mikor 4000-ért Elder Scrolls 5: Skyrim Legendary Edition-t vagy Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition dobozos gyűjtőit lehet venni nem hiszem hogy ennyit megér egy ilyen játék én csak azt mondtam.

Arma3-nak jól felment az ára az akció után mindenfele 4990-ért árulják:)

[ Szerkesztve ]

(#63018) sagem válasza djculture (#63017) üzenetére


sagem
addikt

Igen, csak azt ne felejtsük el, hogy ennek ennyi a DEBÜTÁLÁSI, 1-2 napos ára, mint az általad említett AAA játékok ára sok évvel a megjelenés, s a szénné akciózások után. Ha vársz annyit, amennyit a Skyrim áresésre vártál akkor ezt is jóval olcsóbban fogod megkapni (sőt, még annyit sem kell várni, indie címek esetében kb. fél év és már zuhan is..)..:)

Egyébként, ha te fejlesztő lennél, mennyiért árulnád a hasonló játékodat, úgy, hogy a Steam/kiadó/stb is leszedi a maga sarcát?:)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#63019) FollowTheORI válasza sagem (#63018) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Ez a kiadón múlik majd... meg hogy mennyire sikeres. :)

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#63020) djculture válasza sagem (#63018) üzenetére


djculture
félisten

Én biztos hogy olcsóbban mert szerintem a legtöbb ilyen játék azért temetődik el a felkerülés utána 1-2 hónappal..
Én is megvenném meg más is ha nem 15 eurot kérnének érte csak a felét.. Akkor lenne normális játék közönsége és nem halna ki a játék pár hónapon belül és nem 1 dolláért fizetnénk érte a gruppees meg a többi oldalon. Mert ennek a vége mindenki tudja az lesz, ezer meg egyszer volt ugyanez..
De nagy slágeres meg kickstarteres cimekkel is ez volt pl a Sang-Froid - Tales of Werewolves-el. Azt is először 20 euroért árulták, nagyon nagy game de azért 20 eurot csak a fanatikus vagy milliomos fizet ki érte, Most meg 2 euro lett de már annyit se ér mert gruppes csomagban 1 dolláros bundle töltelék.

Mondjuk leginkább amultis cimekbe lehet látni, én a epigenesist megvettem early accesben mert nagyon teszett de 2 hónap alatt 2 emeberrel tudtam játszani és egy többszörös dijnyertes multis cimröl beszélünk. Most hogy bundle-ba láttam hirtelen megjöttek az emeberek..

[ Szerkesztve ]

(#63021) Mate


Mate
nagyúr

Azért a 4,5k-s steam-es és 3,2K-s GMG árat nem nevezném magasnak még magyar viszonylatban sem.

A gond ott van, hogy ha EA logó lenne rajta, máris mindenki azt mondaná, hogy azt a rohadt, milyen olcsó....

A másik, hogy ha 5-8€ körül adnák rengeteg ember gondolná, hogy na megint egy olcsó *ar, ebből se lesz semmi és nem vennék sokkal többen.

[ Szerkesztve ]

(#63022) sagem válasza djculture (#63020) üzenetére


sagem
addikt

Valahol meg kell húzni egy határt, azt mondod, hogy 7 euróért megvennéd, ha az lenne a megszokott, akkor meg azt mondanád, hogy 3 euróért megveszed..:) Szerintem nem az árától függ, hogy egy játék elsüllyed e avagy sem, ha jó a játék, akkor akiket valóban érdekel azok megveszik, aki ilyen 7 euró körüli összegeken hezitál (ami még a mi csóró valóságunkban sem túl nagy összeg) azt valószínűleg nem is fogta meg a játék "csak ennyiért behúzom" effektről van szó:)

A Banished (amit szintén egy ember készített) 18 euró és amennyire én láttam az emberek kedvelik, az eladási is pörgött, illetve még mindig felbukkan a legjobban fogyó gőzös tételek között, a Prison Architect teljes áron 20+ euró és pörög mint a veszedelem stb. stb. Szóval az ilyen 15 euró körüli összeg egy komolyabbnak számító indie cím esetében szerintem eltalált ár, ha bukik, akkor nem emiatt fog bukni, hanem azért, mert rossz a játék (de akkor meg mindegy, hogy mennyiért árulják, mert úgyis csak a sorgyűjtők fogják megvenni)

A multis indie játékokban mondjuk én sem bízom, azok tényleg esnek-kelnek és nem érdemes debütálási árat leszurkolni értük (egy-két kivételtől eltekintve).

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#63023) Źşë'


Źşë'
addikt

próbálta már valaki h a sima (nem Goty) Arkham City most már totál el sem indul?! csak mert próbáltam volna elindítani de kéri a serialt hozzá, az meg eltűnt - és csak a DLC kulcsoké van meg... playfire miatt jó jött volna... :(((

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#63024) djculture válasza Źşë' (#63023) üzenetére


djculture
félisten

Sima már tudomásom szerint nem létezik mert gotyvá változott az összes a steam-en :F Haverok dobozos legjobb választás budget alap kiadásai is goty-k lettek..

[ Szerkesztve ]

(#63025) Źşë' válasza djculture (#63024) üzenetére


Źşë'
addikt

gondolom a GFWL miatt, mekkora sz*rt kavart a mikrof*s rendszere omfg.... anno sejtettem h nem sül ki belőle semmi jó, ami konzolon van az maradjon is ott

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#63026) djculture válasza Źşë' (#63025) üzenetére


djculture
félisten

De hol vetted az alapkiadást a steam-en vagy dobozos vagy neppertöl? Mondjuk a dobozosok átvitele se probléma mentes látva a hozzászólásokat : [link]

[ Szerkesztve ]

(#63027) Źşë' válasza djculture (#63026) üzenetére


Źşë'
addikt

steamen rendeltem még elő anno, csak dlc kódokat mutatja, és ugye azon még van védelem és aktiválni kell először

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#63028) FollowTheORI válasza Źşë' (#63027) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Ha steam-en vetted és ott van a játéklistádban, akkor onnan töltsd le... az pedig 100% hogy GOTY kiadás lesz és működni fog. Mindenkinek az lett.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#63029) djculture válasza Źşë' (#63027) üzenetére


djculture
félisten

Az elég érdekes szerintem a supportnak kellene irnod mert már rég steamplayes gotynak kellene lennie..

(#63030) Samus


Samus
addikt

Most indítottam el a klienst (!), és egy zöld sáv értesített belépés után, hogy az xxx@xxx.xxx az aktuális mail címem-e? Igen, vagy nem, változtatnám. Mellette további infók link. Az email cím hitelesítéséről volt szó, csakhogy nekem már évek óta az a fiók részletei oldalnál a cím alatt, hogy "Hitelesítve". Igenre kattintottam, Steam ablak, hogy küldenek egy mailt, katt a következőre. Jött is a mail, benne a link. Rákattintva vitt a Steamcommunity oldalára, ahol siker fogadott. Ennyi.

Ez másnál is előjött? Tehát kliens szól, nem jött váratlan mail, se jelszó/felhasználónév kérése..

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#63031) Csapoati válasza Samus (#63030) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Igen. Szerintem nem baj, hogy időnként meg kell ezt tenni.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#63032) PeL


PeL
addikt

Nem tudom miért de mostanában azt csinálja a Steam hogy egy idő után nem tölt be se marketet se store-t, folyton hibakódot dob. Viszont ha a routert újraindítom utána működik megint egy jó ideig. Nem állítottam el semmit a routeren, és ezt kb 1 hete kezdte el csinálni és nem jövök rá mitől. Csak a Steam csinálja ezt, szóval a routerre nem gyanakszom. Mondjuk nem értem az összefüggést hogy restart után miért működik.

(#63033) DJGABI válasza Samus (#63030) üzenetére


DJGABI
addikt

Igen, a héten nekem is újból meg kellett erősítenem a mail címemet. nem volt vészes, meg akik ilyen citromailt meg törölt fiókokat használnak azoknak jó emlékeztető lehet hogy lecseréljék

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#63034) -secret-


-secret-
Arcképgyáros

Euro Truck Simulator 2 -80% Off

VÉÉÉGRE! :)) :))

(#63035) genndy válasza Samus (#63030) üzenetére


genndy
addikt

Szintén, a héten jött egy ilyen megerősítés-kérés.
(Csak offba teszem, hogy azért ne erről szóljon most a topik. Úgyis mindjárt jön a "ledöglött a Steam" sírás ;] )

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#63036) wwenigma válasza -secret- (#63034) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Lesz még az bundléban. ;]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#63037) -secret- válasza wwenigma (#63036) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Nembaj, 5 juróért megveszem a gold editiont vagy mi a neve, mert eddig legolcsóbbat 3.500-ért láttam. :U

[ Szerkesztve ]

(#63038) djculture válasza -secret- (#63037) üzenetére


djculture
félisten

Interspárokban 990 pénz/db az alap meg a kieg darabja (steamre regelhetők) , pont most irta egyik fórumtárs hogy televan vele a spar..

[ Szerkesztve ]

(#63039) albert8 válasza djculture (#63038) üzenetére


albert8
addikt

Keleten nem nagyon van szerintem. Nálunk a sparban nemhogy eurotruck, de még pc játék se nagyon van...

Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/

(#63040) djculture válasza albert8 (#63039) üzenetére


djculture
félisten

Szolnokon egy mázsa volt szerdán.. Meg ami még steames a napoleon total war az is 990ft meg az alien vs predator és volt még just cause 2 is. Ott se nagyon szokott pc játék lenni de most két forgatható polcon van.

[ Szerkesztve ]

(#63041) djculture


djculture
félisten

De mondjuk a steames mostani ára 5.93 euro 1818ft az jobban hangzik mint az 1980ft

[ Szerkesztve ]

(#63042) Csapoati válasza albert8 (#63039) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Interspar only szerintem. Apropó, nálunk volt Brothers in Arms: Hell's Highway. Nem Steames, de a kérdésem az, hogy megér 990 Ft-ot? Nem vagyok valami ügyes fps-es, de szeretem őket.

djculture: Ja, az majdnem egy Humble Bundle ára. :D

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#63043) Źşë' válasza FollowTheORI (#63028) üzenetére


Źşë'
addikt

van a playfire oldal ahol jutalmat kapsz ha megcsinálsz 1-2 acsit, na most nekem megvan a goty is mert megkaptam az előrendelés miatt, de abban készen vannak az acsik, ez miatt kellene a régi ha elindulna, akkor ott meg tudnám csinálni az acsikat, nem is lennének nehezek :/ csak mondom a régi (előrendelt) verzió cseszik elindulni mert sehol sem találom a cd keyt hozzá, csak a DLC keyeket írja ki valamiért - gondolom pont ez miatt kapott mindenki aki már rendelkezett vele Goty-t

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#63044) Heavyrain válasza Źşë' (#63043) üzenetére


Heavyrain
őstag

Ha semmiképpen sem tudod elindítani,de az achik már fel vannak oldva,akkor a SAM-al pár másodperc alatt lezárhatod majd újra feloldhatod azt a pár achit.

Feltéve,ha nem tartozol azok táborába akik szerint a SAM aimbot/cheat/maga a megtestesült gonoszság :DDD

[ Szerkesztve ]

(#63045) phenomHUN válasza phenomHUN (#62860) üzenetére


phenomHUN
aktív tag

Support méltóztatott válaszolni a PayDay 2-es ticketemre, amiben írnak az account lockról is, sajnos nem valami biztató helyzet, és a giftet sem írták jóvá akinek elküldtem (bár ez most a legkevesebb). :(

A másik ticketre még megvárom a válaszukat, utána szerintem leírom ide is a tapasztalatokat.

(#63046) csaba951 válasza phenomHUN (#63045) üzenetére


csaba951
veterán

törölhető hozzászólás

[ Szerkesztve ]

(#63047) eami válasza phenomHUN (#63045) üzenetére


eami
Topikgazda

kíváncsian várjuk :|

(#63048) -secret- válasza djculture (#63038) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

A második része? :U

Valamelyik nap szerintem beugrok a spárba! :D

[ Szerkesztve ]

(#63049) Csapoati válasza -secret- (#63048) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Igen, kb 2 hete ezzel volt tele a topik. :)

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#63050) SRII


SRII
őstag

sziasztok.
Ismételten egy kis segítségre lenne szükségem, vásárolt egyik barátom pár játékot sajna nem ért hozzá és inyé megkaptam tőle mondván nem kell neki,, felbontottam és a kódokat aktiváltam steamon, ez mind jó és szép.
Mi van akkor ha én itt aprón veszek kódokat? ugyan úgy működik de ez kicsit úgy mond elgondolkodtató, mivel 3-5 ezres játékok 500-800ft ért vihetőek(mondtam egy árat) ennyire olcsó? nem híg a leve?
Mi lehet a gond ilyenkor, mire kell odafigyelni kód vásárlása esetén?

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.