Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#49001) PeL válasza Mate (#48999) üzenetére


PeL
addikt

Minden felajánlás pontjának az 5%-a íródik mindenkihez ha jól tudom

[ Szerkesztve ]

(#49002) Mate


Mate
nagyúr

Köszönöm mindkettőtöknek! :)

Amúgy egész jó oldal, bár még semmit nem nyertem :D

illetve sok az idióta, aki leírja, hogy cserébe mit kér... Kicsit félreértelmezte az oldal működését. Meg van olyan, aki leírja, hogy a megjelölt játékon kívül még mit akar, vagyis fogalma sincs róla, hogy neki kell felajánlania.

Jobb lenne, ha úgy működne, hogy az oldalnak átadná a játékot és kisorsoláskor az oldal adja tovább. Akkor egyből kiderülne, hogy megvan-e valakinek a játék, vagy sem. Illetve nem lennének olyanok, akik felajánlanak játékot, majd sosem adják át.

(#49003) x_o_n válasza Mate (#49002) üzenetére


x_o_n
veterán

én nekem csak egy ismerősöm nyert kb 750 entries után

(#49004) Arkennys válasza x_o_n (#49003) üzenetére


Arkennys
addikt

nekem meg 1800 körül volt

jó így ez a rendszer szerintem ahogy van

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#49005) Mate


Mate
nagyúr

Akkor mit akarok én 300-al :D

(#49006) Arkennys válasza Mate (#49005) üzenetére


Arkennys
addikt

hát ráérsz még, hidd el :D

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#49007) Mate válasza Arkennys (#49006) üzenetére


Mate
nagyúr

Nyomkodok bőszen :D

(#49008) dejaris válasza Mate (#49002) üzenetére


dejaris
addikt

Meg a nyertesek nem ujra felajanlanak a jatekot, vagy eladnak.

(#49009) zseko válasza Samus (#48958) üzenetére


zseko
veterán

Én másfél éve estem át ezen, azóta szigorúan tartom magam a -75%-hoz :D

(#48967) jer1cho Szerintem is mindig lesz aki pl. 0day-esen megveszi a játékokat. Én az új Tomb Raidert vettem meg 25.000-ért, egyszerűen azért mert kellett a hozzá adott baba :B Fel sem merült egy percig sem hogy nem így veszem meg. Most mennyiért ment akcióban? Valójában fogalmam sincs, de nem is érdekel. Sok régi játékot is 'becsületből' vettem meg Steamen, na meg a kedvenceim voltak, és megérdemlik hogy fizessek érte. Steam óta drasztikusan visszaesett a 'demo' példányos játékaim száma, pár darab volt csupán az elmúlt 3 év alatt, hogy megéri-e megvenni. Volt amit igen, volt amit nem, lesz amit igen de nem ennyiért. Volt amit 3x is megvettem... dobozos, steam, öcsémnek steam. Most is van még a tárgytárolómban kettő játék amiből vettem egy pluszpéldányt hogy majd cserélek vagy eladom, vagy felajánlom, de eddig még nem lett belőle semmi. Kissé elszaladt a ló ezzel az állandó akciózással az való igaz, de ha sajnálom is őket, azért nem különösebben.

HR24.hu

(#49010) x_o_n válasza Mate (#49005) üzenetére


x_o_n
veterán

Ne add fel ,én pont most nyertem 362:1 :)

(#49011) zolee1988 válasza x_o_n (#49010) üzenetére


zolee1988
tag

447:2 :D meg is lepődtem, mikor először nyertem

(#49012) AxBattler


AxBattler
félisten

Érdekes az, amiről írtok.

Szerintem meg egyáltalán nem olyan tragikus a helyzet, mint amilyennek pl. DeFranco látja, mivel ugyan sokan vannak, akik kivárják az akciókat (mint pl. én), de ugyanakkor sok régi gámát is begyűjtenek nosztalgiából, "böcsületből" (mint pl. én), vagy olyanokért is fizetnek, amiket szeretnének a gyüjteményükben tudni, de játszani velük az életben nem fognak (mint pl. én). :D

Szóval van azért bőven bevételi forrás, az akciózások mellett! :K

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#49013) DeFranco válasza AxBattler (#49012) üzenetére


DeFranco
nagyúr

A régi gámákkal nem tudom mi a helyzet, a régi gémek meg már elrepültek, de a régi játékokkal az a helyzet, hogy azoknak a fejlesztői már régen éhen haltak / elmentek szelet kapálni / épp a MW következő részét fejlesztik a céget meg rég bekebelezte az EA, szóval irreleváns, hogy mennyit költesz az adott címre (jellemzően 2-3 EUR-t max.)

De mindegy, hagyjuk, nem érdekes, nem fogom megint felvenni a köcsögkalapot, hogy drágítani akarom a játékokat, nem erről van szó. Azt akarom, hogy maradjon még valaki aki értelmes játékot fejleszt PC-re, és ne csak abból álljon a kínálat, hogy van három multira kihegyezett mammutcím heroin áron, kettő P2W MMO, meg száz indie tower defense / platformer / rpg-maker szökevény.

(#49014) AxBattler válasza DeFranco (#49013) üzenetére


AxBattler
félisten

Azt akarom, hogy maradjon még valaki aki értelmes játékot fejleszt PC-re, és ne csak abból álljon a kínálat, hogy van három multira kihegyezett mammutcím heroin áron, kettő P2W MMO, meg száz indie tower defense / platformer / rpg-maker szökevény.

Annyira nem bánnám, ha "tisztulna" a piac - MW-fejlesztés helyett tényleg elmehetnének fingot fűrészelni...
Miért van az, hogy az utóbbi fél évben számomra szinte az összes új "nyálcsorgatós" gém indie, vagy ahhoz közeli cím volt? :U

[ Szerkesztve ]

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#49015) CarajoEsp válasza DeFranco (#48971) üzenetére


CarajoEsp
senior tag

Hehh.. en is vezetem, nekem 200 jatek korul 200e raforditassal. Sokat nem jatszottam, verem is a fejem a falba, de el is ihattam volna;)

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#49016) section9


section9
őstag

Én becsülettel bevásárlok minden régi játékot amit élveztem és régen warezoltam, de mondjuk én már Steam előtt is simán megvettem az olcsó és jó eredeti játékokat. De például megjelenéskor nem veszek semmit, mert túl nagy rizikó.

(#49017) ollie válasza DeFranco (#49013) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Van abban valami amit mondasz. Szerintem sokáig nem tartható a mostani állapot, miszerint a megjelenés után pár hónappal, sok játék már fillérekért megvehető. Ez gyaníthatóan egyre több kiadót és fejlesztőt fog tönkretenni. Én még 1-2, de max 5 évre saccolom ezt az időszakot, aztán visszajön a drága játékok korszaka. De ne legyen igazam...

Egyébként szerintem becsülendő, ha valaki átáll az eredeti játékok vásárlására, mégha ez így is történik, hogy most a filléres bundle-ket veszi. Úgyis fog vásárolni játékokat normális áron is idővel.

[ Szerkesztve ]

***

(#49018) DeFranco válasza ollie (#49017) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Feltéve, hogy az első alkalommal nem megy fel benne az agyvíz, amikor a reális 10 EUR-ért megvett kedvenc egy-két hónap múlva úgy kerül 2,5 EUR-ba, hogy ő még elő sem vette. Ez azért ciki.

(#49019) BomiBoogie válasza ollie (#49017) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Én néha lecsapok egy jó bundlira, de alapvetően az akciókat figyelve veszek játékokat, amelyek szimpatikusak. Sem időm, sem kedvem nincs ahhoz, hogy mindig várjak hónapokat, hátha lesz fillérekért. Ha meg valamit annyira ki szeretne próbálni az ember, úgyis megveszi. Úgyhogy miattam nem halnak éhen. :)

(#49020) Mardel válasza ollie (#49017) üzenetére


Mardel
őstag

A játékok nagy része multiplatform cím és sokkal többen veszik konzolokra mint PC-re.
Egy PC exklúzív címet (Diablo 3, Starcraft 2, stb., még nem láttam aprópénzért.)

Konzolos játékok ára meg alapból pár ezerrel magasabb mint a PC-s ára, és nem esik annyit pár hónap után sem.
Én nem tartanék attól, hogy éhen halnak, mert PC-re olcsóbban adják meg akcióznak hónapok után.
Nyilván a PC-s piac hibahatáron mozgó vásárlóbázisa (konzolokhoz képest) is pénz nekik.

[ Szerkesztve ]

Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

(#49021) bul07 válasza BomiBoogie (#49019) üzenetére


bul07
nagyúr

Pontosan én is így vagyok ere az évre egyetlen egy játék van betervezve előrendelésre méghozzá a Battlefield 4, ehhez a játékhoz mindent meg fogok venni megjelenés pillanatában kerül amibe kerül , mással nemigen fogok játszani megint két évig ha meg jön valami jó akció akkor még abból is veszek de játszani úgyse játszok vele
Nekem is van több mint 200 játék a Steam profilomba jó ha 50-et telepítettem és aktívan jó ha 10-el játszottam , a többi csak egy sor

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#49022) Mardel válasza Mardel (#49020) üzenetére


Mardel
őstag

Kifutottam az 5 percből...

Még annyit, hogy ez összetettebb picit.
Mert PC vonalon ott vannak a VGA gyártók akik pénzelik a fejlesztőket, hogy a nagyobb játékok jelenjenek meg PC-re is, ilyen olyan újításokat is implementáljanak a játékba, stb.

Tehát ami az akciók során elmegy azt lehet többszörösen kapják vissza a vga gyártóktól.
Meg ha valami olcsóbb akkor mindjárt többen veszik, bundlikból is valaki felvásárol 5-10 db-okat, ha drága lenne, vagy nem venné meg vagy maximum 1-et venne, sok kicsi sokra megy.

Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

(#49023) .tnm válasza Mardel (#49020) üzenetére


.tnm
addikt

hát ebből meg akkor az következne, hogy teljesen leállnak majd a PC-s portokkal...

(szigorúan csak a válasznak jelölt hsz-re szántam válaszként, akkor még a frissebbet nem írtad meg)

[ Szerkesztve ]

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#49024) Mate


Mate
nagyúr

Szerintem sem olyan tragikus a helyzet. Először is mint már írták a nagyobb piacot a konzolok jelentik. Ott nem annyira elterjed a warez.

Szerintem simán megéri nekik az akció. Aki 1. nap játszani akarja, az úgy is megfogja venni, ha 8k, ha 25k. Aki meg sajnál kiadni 10+k-t egy játékra, az meg úgy se venné meg. Az akciókkal inkább a második tábort fogják meg, akiktől begyűjthető így sok-sok 1000 Ft.

Nem hiszem, hogy világ szinten annyira sokan várnák ki az akciókat. A legtöbben megveszik a játékokat már 50%-al is, ami azért nem rossz haszon.

Vegyünk példának engem. Nincs az a játék amiért kiadnék 3k-nál többet. (na jó 1-2, de tényleg nem több). CS: GO miatt csináltam egy steam profilt és nem is néztem az akciókat. Más forrásokból voltak meg a játékok, sosem akartam vásárolni és nem is gondoltam volna, hogy fogok valaha is. Ekkor jött a SS. 15 megvásárolt játék lett a vége. Ha azt nézzük, hogy 0 Ft helyett 15 akciós játék árát gyűjtötték be tőlem, máris jobban jártak, mintha nem akcióztak volna.

A másik, hogy valóban megéri pc-n akár 1 év után pár száz forintért adni a játékokat, mert nagyon kihalóban van a piac. Ez rengeteg múltinak éri meg, rengeteg játékkiadónak, steamnek stb. Inkább néha kiosztanak pár játékot, hogy pc-n tartsák az embereket, mert ha átszárnyalnak konzolra kivégeznek jó pár gyártót. És azért nagy neveknek célja a pc életben tartása. (MS, Steam, Nvidia, AMD, Intel, Asus, WD, Asrock, MSI stb.) Nem lehet tudni mennyire fogtak össze a háttérben. Szerintem tudják jól, hogy nem egymást kell kinyírni a nagyobb bevételért, hanem össze kell fogni, hogy fenntartsák az érdeklődést pc vonal iránt.

[ Szerkesztve ]

(#49025) DeFranco válasza ollie (#48992) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Ja, igen, tényleg :D

Nekem is Commodore Plus4-re lett meg az első eredeti játékom, bizony. Valami karatés játék volt, emlékszem, hogy vastag fehér tokban volt a kazetta (biztos emlékszel rá, kb. 3x akkorák voltak a tokok, mint egy rendes üres kazetta tokja, abból a könnyen repedő hártyavékony biliműanyagból), és kék alapszínnel volt rajta a minta megrajzolva. :)

Szerintem nem az International Karate volt, de valami hasonló, és úgy emlékszem magyar fejlesztés. Gugliztam, hogy belinkeljem, de nem találtam meg.

(#49026) PeL


PeL
addikt

Erre a megéri/nem éri meg eladni olcsón a játékokat elég csak a Serious Sam Complete Pack múltkori humblebundle 5$-os leárazását említeni. Nem annyira veszteséges az nekik, mert annyit eladtak belőle hogy fedezi állítólag a a Serious Sam 4 fejlesztési költségeit, vagy legalábbis nagy részét, és csak a humblebundle eladásokból be is tudják fejezni a fejlesztést.

(#49027) ayo válasza PeL (#49026) üzenetére


ayo
addikt

nem eri meg? megeri? en se tudtam ameddig ezt nem irtam meg:

http://jateknaplo.blog.hu/2013/04/19/dustforce_avagy_egy_indie_jatek_sikertortenete

megeri.

http://jateknaplo.blog.hu

(#49028) section9 válasza ayo (#49027) üzenetére


section9
őstag

Köszi a cikket, ez irtó hasznos! :R

(#49029) ollie válasza Mardel (#49020) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Total War sorozat? Az szerintem nincs konzolra. De amúgy ha körbenézel steam-en, tuti, hogy a játékok többsége csak pc-n jelent meg.

***

(#49030) Vertigo18 válasza ayo (#49027) üzenetére


Vertigo18
addikt

érdekes volt ezt így elolvasni, ráadásul érthető volt az egész. :R

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#49031) section9


section9
őstag

Nem tudom volt-e már, de itt van pontosan, hogy mi lesz a Quakecon sale-ben. Quakecon Sale 2013

Aki nem tudna angolul annak a lényeg:
-Csütörtök: id Sale, minden játék -75%
-Péntek: Fallout 3, Fallout New Vegas, DLC-k -75%
-Szombat: Elder Scrolls és DLC-k -40%-75%
-Vasárnap: Dishonored és DLC-k -66%

(#49032) BomiBoogie válasza section9 (#49031) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Én még nem olvastam, köszönöm az infót. :K :)

Kár, hogy már nincs mit vennem ezek közül... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#49033) ollie válasza ayo (#49027) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Sajnos ebből nem lehet általánosítani, sőt ez a sztori inkább a kivétel. Eleve úgy indultak, hogy nyertek 100 ezer dollárt, a legtöbb indie örülhet, ha pár ezret össze tud kaparni valahogy a kezdéshez. Na meg ha profi 3d-s, korszerű grafikát akarnak egy játékhoz, az megsokszorozza a költségeket.

Egy AAA cím meg több tízmillió dollárból készül, nincs az a promóció vagy humble bundle, amiből ennyi pénzt össze lehet szedni. És persze jók ezek az indie játékok, de nem fogsz a többségükkel több száz órát eltölteni, mint mondjuk egy starcraft-tal vagy left 4 dead-del.

***

(#49034) section9 válasza BomiBoogie (#49032) üzenetére


section9
őstag

Nekem még az Oblivion GOTY Deluxe és a Morrowind GOTY jöhet. A Skyrimet majd akkor ha emberi áron adják. :)

(#49035) zseko válasza DeFranco (#49013) üzenetére


zseko
veterán

Ha heroin áron fogják adni, akkor bizony ők is éhen fognak halni, nekem ez a meglátásom. Azért vagyunk még páran (legalábbis remélem), akik magasról tesznek a multira. Mondanám hogy egy fillért sem adnék értük, ám nekem is van azért pár, ami különböző akciókkor 'besikerült' 2-3€-ért. De ez a max, multis játékért. Nagyon ritkán adok ki 3e-nél többet játékra, az egyedüli kivétel az az új TR lett, de azért mondjuk 25e-et adtam...

HR24.hu

(#49036) ayo válasza ollie (#49033) üzenetére


ayo
addikt

soha se lehet altalanositani ezert se ertem a fentebb emlitett dolgokat. max payne 3 egy honap utan -50% es szerintem meg az is sok erte annyira rosszul sikerult. felolem lehetnek draga jatekok de akkor azok legyenek is jok. amig kb omlesztve kapjuk a jatekokat es 3 nekifutasra vegigviszem ugy hogy azutan torlom is mert nincs benne semmi amiert erdemes lenne ujrajatszani addig nem ernek ezek tobbet. regen mas volt, most ez van hogy mi lesz azt majd meglatjuk.

a pelda csak arra jo hogy megeri e akciozni es olcson adni egy jatekot. es a valasz igen megeri mivel lasd indiegala meg a legnagyobb szennyet is megveszi az ember amiert eleteben nem adott volna ki 1 forintot se.

#49035) zseko: meg szerencse hogy nem szereted te se a multit annyira, max panye utan sztem a TR a legrosszabb multi:D

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#49037) ollie válasza ayo (#49036) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ja, hát nyilván megkéri, különben nem csinálnák már évek óta. :)

De meglesz a hátulütője, mert gyaníthatóan e miatt egyre kevesebben vesznek teljes áron játékokat, így szép lassan, de folyamatosan, egyre csökken a bevétel, ami egyre kevesebb minőségi játékhoz fog vezetni idővel.

Az akciókat arra találták ki annak idején, hogy a nem, vagy alig fogyó termékek plusz eladásából, még némi pluszbevételt szerezzenek. Ez málta teljesen megváltozott.

***

(#49038) ayo válasza ollie (#49037) üzenetére


ayo
addikt

hat azert meg azt is vegyuk bele hogy 4 eve mennyien vettek jatekokat meg most csak itt mondjuk a forumon.

szerintem szep statisztika lenne az tuti:D na most ezekkel az arakkal szuper akciokkal es bundle csomagokkal tudtak elerni hogy bekeruljon a felhasznalo a vasarolok korebe es mondja azt hogy hee 1 dollart inkabb kiadok egyszerubb mitnha leszednem. minden ilyen felhasznalo az plusz penz hiszen a 0nal tobb. steam pl egyre kevesbe akciozgat de masok meg egyre jobban igy mozog a piac. majd akinek igenye az csinalni fog meg akciot akinek kevesbe az meg finomit vagy berak mondjuk TRADING CARDSokat:D

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#49039) Vertigo18 válasza ayo (#49036) üzenetére


Vertigo18
addikt

ezért volt tökéletes a Wizard of Wor "multija" :D :C

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#49040) Mardel válasza ayo (#49038) üzenetére


Mardel
őstag

Azért az ilyen olyan anthology pack is megér egy misét, ahol nagy pénzt nem kelett belefektetni, viszont jól fog fogyni.
Pl Bethesda Anthology [link]

(Ki bánja hogy megvette a Legendary Edtition-t Summer Sale alatt? ;] )

[ Szerkesztve ]

Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

(#49041) dejaris válasza Mardel (#49040) üzenetére


dejaris
addikt

Majd ha kap egy -75%-t, esetleg ;]

(#49042) sagem válasza ollie (#49033) üzenetére


sagem
addikt

Szerintem most már az indie jelző sem mindig állja meg a helyét, napjainkra mindenki annak vallja magát (szerintem marketing okokból), akik egy nagy kiadótól / stúdiótól függetlenül készítenek játékot (sőt, a nagy kiadók által felkarolt készítők is, pl. Deadlight is indie címke alatt fut többek közt, amikor a terjesztését olyan óriás végzi mint a Microsoft).

Rengeteg indie fejlesztő nagy stúdióvá duzzadt, sok ember dolgozik velük, már nem csak az az 1-3 ember rakja össze a produkciót mint a "klasszikus" értelembe vett indie játékoknál (pl. FTL), hanem van sajtósuk meg egy seregnyi más alkalmazottuk is (pl. a hazai Zenstudio is eléggé profi alapokon nyugszik -hajrá nekik, mert jó cuccokat csinálnak egyébként :) - indie címkével).

Az árbevételekről nem tudok nyilatkozni, csak néhány játéknál derül ki, hogy mennyit keresnek vele, pl a Prison Architect még csak alpha fázisban van, de a fejlesztők saját bevallása szerint is már 6+ millió dollárt kerestek a cuccal, ami azért nem rossz egy rétegjátéktól, szóval ez az indie láz mára hatalmas pénzeket termel.

Ok az igaz, hogy még így is egy szakadék választja el őket az AAA stúdióktól, de régen is voltak kisebb meg nagyobb stúdiók, s nem hívtuk a kicsiket indie fejlesztőnek..mert ami már komplett csapattal, kvázi stúdióként funkciónál az nem is indie..legalábbis szerintem:))

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#49043) Qmi


Qmi
tag

Indiegala.com-on mennyi a vásárlás és a kézhez kapás közötti idő? Hotmail-el rendelve.

(#49044) Kephamos válasza Qmi (#49043) üzenetére


Kephamos
addikt

Gyakorlatilag semennyi.

(#49045) #79621120 válasza Mardel (#49040) üzenetére


#79621120
törölt tag

" Magyarországon is forgalomba kerül, a hazai forgalmazó félhivatalos tájékoztatója szerint jelenleg 16.990 Ft-ra van belőve az ár, de ez természetesen az árfolyamok függvényében még változhat. "

(#49046) Wolverine válasza ayo (#49038) üzenetére


Wolverine
félisten

Én pl. pont 4 éve azért hagytam abba a cikkírát a Gamepodon, mert a kommentrészleg tele volt warezhuszárral és úgy éreztem, hogy felesleges nekik bármit is írni.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#49047) Csapoati


Csapoati
nagyúr

Ez is milyen már, tipikus Bad Luck Brian: nézem a steamet, új item... na booster pack! Erre miből? McPixel, aminél a booster pack ér annyit, mint másik játéknál egy kártya. :DDD Nem panaszkodás, így is ingyen pénz, csak vicces és jellemzi a szerencsémet.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#49048) EczkE


EczkE
addikt

Hogy tudom megnézni az összes kitűzős játékomat? Itt csak azok vannak amiket már megcsináltam, de még van olyanom aminél nem gyűjtöttem össze minden kártyát és nem tudom mi kellene még.

Illetve a bónusz csomagok mire jók? Érdemes azokat venni?

[ Szerkesztve ]

Asszem mindenféleképpen!

(#49049) ViharVadász válasza EczkE (#49048) üzenetére


ViharVadász
őstag

Menj ott az "A-Z"-re vagy az "In Progress"-re és ott mutassa akkor a be nem fejezetteket: [link] Bónuszcsomag 3 kártyát tartalmaz.

[ Szerkesztve ]

"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"

(#49050) EczkE válasza ViharVadász (#49049) üzenetére


EczkE
addikt

Itt csak a kész kitűzős játékokat mutatja. Pk a HL2 is kártyás, de abból nem csináltam kitűzőt és nem is látom, hogy tudnék kártyát gyűjteni hozzá. Mondjuk az elején eladtam minden kártyát.

Asszem mindenféleképpen!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.