Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Arkennys
üzenetére
Nem hiszem, hogy különösebben felpörgött volna, valószínűleg a legutóbbi listájukon több ismerősöd is szerepelt (Vagy az ő ismerőseik és így eljutott hozzájuk is szép sorjában) és sokaknak nem esett le, hogy átverés. Én legutoljára év elején kaptam.
Elsőre én is voltam olyan hülye, hogy bedőltem neki, a Steam Guard mentette meg a seggem
Pedig nem szoktam bedőlni ilyeneknek, valamiért 10%on működhetett éppen az agyam
-
ooloo
őstag
válasz
Arkennys
üzenetére
Kellemesen csalódtam a steam support-ban .
Még régebben itt is jeleztem , hogy a dead space 2 játék telepítési limites . A limitet elértem és nem tudtam elindítani a játékot . Próbáltam törölni a könyvtárból , de nem sikerült . Írtam a supportnak , hogy töröljék véglegesen a játékot , mert amíg bent van a könyvtárban , nem tudom megvenni újra . Mit tettek ? Nem törölték , hanem küldtek egy újabb termékkulcsot . Le a kalappal . -
törölt tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Nekem annak idején 3 év inaktivitás után kellett kérnem egy felhasználónév és jelszó kombót, mert totál elfelejtettem. Elég volt hozzá a Half Life 2 lemezét, tokját lefényképezni a szériaszámmal, bravúrosan rövid idő alatt reagáltak és engedtek hozzá a Steam-profilomhoz. Szóval igen, van lehetőség fizikai adathordozó megléte esetén arra, hogy érdemben segítsenek.
-
bul07
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Szerintem nem azért mert másodregre venné valaki, mert azt így is megtudja tenni, sőt ezzel a 5$ tiltást is feloldja
Szerintem azért mert sokan így tudták kiszedni azt a kis pénzt amit kártyával összeszedtek, és ugye az nem friss forrás a steam rendszerébe
Én is így csináltam, megvettem mikkor akciós majd ment is az apróra árában, én is jól jártam meg az is aki lemaradt az akcióról és kellet neki a játék
De most főhet a fejem hogy tudom kiszedni azt a pár eurót.(Ide írtam volna még de biztos hirdetésnek ment volna és ajjaj
)Játékot magamnak nem veszek mert Steam-es játékkal nem játszok, EA játékokkal játszok
Battlefield 1-re szántam a kiszedett összeget mert ilyen olyan hírek alapján Prémiummal együtt lesz vagy 30e Ft -
-
tomsolo
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Hát én most csak azt raktam be amit steamen is vettem, de a sale időszaka alatt kb 40 tételt húztam be mindenfele, viszonyításképpen ez a teljes decemberben 150-et, novembert 1től számítva meg 400-at és akkor ebben már benne vannak a bundlik, meg programok is.
Mondjuk nem csak magamnak vásároltam én se, de elég erős év volt ez,ahhoz képes hogy első évben nagy nehezen értem el a 450-at.
-
csaba951
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
>egyikőtök listáján sem látok olyat amivel játszanék és ez vicces

Sale alatt lett meg az 1000. beaktivált játékom. Meg az Inventory-ban van 20 oldalnyi gift-em! Szóval már rengeteg más játék megvan korábbról, ezért nem túl izgalmasak a S/H Sale-es vásárlásaim.

#85132 Csapoati
Gondolkoztam egy mexikói Dragon Age: Inquisition - Game of the Year Edition-on (Origin), de aztán elgondolkoztam rajta, hogy még mindig nem játszottam az évek óta meglévő Mass Effect N7 Digital Deluxe Edition-nal és végül nem vettem meg. -
csaba951
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
A (Steam) fóruma tele van panaszokkal. Pl. ilyennel is.

Egyébként nem gond, mert a helyreállító kódoddal még meg tudod menteni. Vagy ha ez sincs meg, akkor a mobil számra lehet SMS-t kérni. Utána viszont már csak a Steam Support tud segíteni! Többeknek se válaszoltak 4-8 hét (!) elteltével. Addig meg ugye belépni sem tudsz a fiókodra!

Tipikus hiba, hogy lement a mobil frissítés. Steam app nem megy, nem lehet belépni a fiókba. Helyreállító kód eleve nem lett felírva, mert minek. Mobil számot meg kitörölte amikor még működött, mert nehogy már tudja a Steam!

Egyébként eleve Steam programozói hiba, hogy ezek szerint engedi törölni a mobil SMS értesítő számot bekapcsolt mobil app ellenőrzés esetén.

#83429 bul07
Igen, így kell csinálni! Szerintem egy kezeden meg tudnád számolni, hogy hány ember csinálta így!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez egy Steam Guard ki/bekapcsolásnak számít. 1 hétre se trade se Market! És persze te vagy ezért a hibás, ha reklamálsz!
-
Scytha
tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Sajnos azért nem csak golden weapon pack meg pár skin volt a dlck-ben, hanem egy csomó jó fegyver is. Én egyébként valami extra akcióban vettem meg az összes weapon dlc-t egyszerre. Egyébként nevetséges, hogy majdnem a teljes játék árát kérik el azért, hogy arany színű legyen pár fegyver...
Szívesen áldoznék a KF2-re is, mert az ingyen hétvégén nagyon bejött, de ezek a mikrotranzakiók, illetve hogy még mindig nincs mesterlövész perk, ki tudja hogy haladnak a fejlesztéssel stb. elbizonytalanít. Amúgy más játékoknál az early access megszűntével, vagy ahogy gyarapodott a tartalom drágult a játék vagy maradt kezdőáron? -
kemotox
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Ja csak nem en vagyok az aki elkezdett egy piti hulyesegen hisztizni, nem en vergodok mar ket napja, es nem en mondogatom alszent modon, hogy vege, holott nem is.
Azert fasza h elertunk az ovis utanzos reszhez, ez a kedvencem
Megmutatom hogyan kell tenyleg befejezni, te meg vajudjal meg ha gondolod. Na puszi. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Minek vezették be a zebrát az úttestekre, mikor máshol is át lehet szaladni? A buta elütöttek miatt lehet sétálgatni mindig a zebrához... Na meg a biztonsági öv is! Csatolgatni állandóan, én meg sosem ütközök!
Amúgy kb 650 játékom van (nem épp világrekord) és nyilván nem az utóbbi egy évben jött ki a lóvé java része. De ezt akkor is ingyen kaptam. Cserébe (na meg mások biztonsága érdekében) nekem belefér ez a mostani lépés. Az gáz, hogy WP-re nincs alkalmazásuk, ezt aláírom. Oké, hogy 1-2%-os op.rendszer, de akkor is. -
eami
Topikgazda
válasz
Arkennys
üzenetére
annyira nem értem mi a problémád hogy visszaugrottam oda ahonnan indultunk és rájöttem, lehet oldani tudom benned a feszültséget

"Starting Dec 9, anyone losing items in a trade will need to have a Steam Guard Mobile Authenticator enabled on their account for at least 7 days. Otherwise, to protect against unauthorized trades, items will be held by Steam for up to 3 days before delivery"
Szóval ez azt jelenti hogy legalább 7 napja aktivált mobil authenticatornak kell lennie, ha nincs akkor van a 3 napos móka. Aktiválod és 7 nappal később elérhetsz mindent.
Tradenél két pillanat alatt engedélyezni lehet a tranzakciót, szóval hacsak nem üzletszerűen küldöd akkor nyilván nincs min fennakadni.
Minden másnál meg általában ritkán kéri csak a kódot.
Ez így szerintem messze van a kicseszéstől.
-
bager13
senior tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Akkor sem értelek. Szerinted úgy kéne üzemeltetniük a piacot, hogy nem vonnak le semmit, és a szerver, plusz egyéb kölcségeket meg benyelik? Inkább örülj neki, hogy van ilyen és jön belőle mellékes neked is. (vagy keress más alternatívát, ahol csak a játékokkal kell foglalkoznod). A cserére 3 napot kell várnod és így nem tudsz nyerészkedni? Mindjárt megsajnállak. Az a baj, hogy sokan már úgy vannak vele , hogy nekik az alanyi jogon jár. És ha holnaptól beszünteti a trade lehetőségét a steam (amit bármikor indoklás nélkül megtehet), akkor tüntetni kezdenél, hogy a valve "monyyyyon leee!" ? Mindenki nézzen magába és gondolkodjon el rajta, hogy mennyit köszönhet ezeknek az új lehetőségeknek!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
6 centből benyel a Steam 1-et, a játék kiadója/fejlesztője még 1-et, neked marad 4. Ez hol ugyanannyi? Én amúgy 100 euro felett kaptam már kártyákból pénzt (pedig nem veszek +1 sorokat meg szutykokat csak a kártyáért és nem is seftelek meg csencselek marketes cuccokkal). Ennek örülök is, de azért Valve-fan nem lettem, szóval nem erről van szó, hogy iszonyat hálás lennék.
Nekem az nem tetszett az okfejtésedben, hogy egy olyan dolog ellen ágálsz, ami neked konkrét anyagi kárt nem okoz. Amire kíváncsi leszek, hogy a support reakcióideje csökken-e, ha nagyságrendekkel kevesebb lenyúlt cuccos problémával kell foglalkozniuk.
Amúgy nem értem miért tetted offba, végig a Steam a téma.szerk.: Azt viszont meg sem említetted, hogy az authenticatort használók meg 5-33% kedvezményt kapnak 3 hétig a Marketen... Szemét Valve!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Nekem csak egy kérdésem van: miből jött az le neked, hogy örülünk neki? Vagy ilyen fekete-fehér, avagy "aki nem velem, az ellenem" világképed van? Nem, nem örülök neki. Bosszant vagy idegesít? Nem, azt sem. Szerintem a kártyabiznisszel ráadásul nem csak a Valve nyert némi pénzt, hanem mi is, szóval nem is értem ezt a zsigeri gyűlöletet, ami szinte az összes biztonságot szolgáló lépés bevezetésekor előjön. Na de mindegy, hagyjuk. 3 nappal előre kell gondolkodni a mobil appot nem kedvelőknek és kész.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
cattus: Na látod ez már egy másik kérdés. Akkor aki WP-s, az megszívta?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Kissé gyerekes mentalitás ez. Ha neked nem tetszik, akkor az akit nem zavar, az "beletörődik minden hülyeségbe"... Nem, a giftek régiózárának sem örültem, bár megértem a dolgot. A mailes megerősítésnek se tapsoltam, de mára megszoktam, nem egy nagy akadály. A mobilos authenticator viszont kimondottan jó ötlet szerintem, tekintve a sok megvezethető emberre. Ne rajtam töltsd ki a dühöd, hanem azokon, akik miatt a Steam support szopik és jó eséllyel ezért is olyan lassúak. Na ezentúl ilyen hülyeségekkel nem kell foglalkozniuk. És még egyszer: aki JÁTSZIK, esetleg kitűzőkhöz craftolgat a marketről, azt ez 0%-ban érinti (illetve annyiban, amit te is írtál, néha átdobni kártyákat, amúgy sem egyesével szoktam). A csencselők meg szépen telepítik a mobilos appot, ha nem akarnak 3 napot várni. Tiszta sor, nekem meg már az állandó csérogásból van elegem, hogy soha semmi nem jó, amit csinálnak. Nem csak a Steammel kapcsolatban megy ez, hanem az egész játékiparban. A Fallout 4 tesztnél is még én érezzem magam hülyének, mert tetszik a játék, mert hát "a régiek 10000000000000000x jobbak voltak, ez csak egy lebutított fos" stb stb. Unalmas.
-
bager13
senior tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Figyelj! Nem kötelező ezt használni, mint ahogy a piacot sem, főleg nem cserélgetni. Fogd magad és csak játsz, vagy használj másik clienst (PERSZE, ha ott is létezik az adott játék). Csak szólok, hogy te a játék vásárlással nem fizettél ezekért a szolgáltatásokért. Mi jogon háborogsz? Örülj,hogy ilyen is van. Ha meg használni akarod, akkor a minimum, hogy elfogadod a feltétekeket. Hihetetlen. Nehogy m ár a fika egye az óvodást.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Egyszerű: mert leszarom, nem szoktam cserélgetni, max a barátnőméről meg az én 2. accountomról dobom át a kártyákat az enyémre. Na majd most várok 3 napot, úristen. Akit meg zavar ez, vagy szeret csencselni, az szépen felpakolja a kis authenticatort. De érdekes látni, hogy némelyek mindig nyüffentenek valamin.

-
htc07
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Nekem is van második accountom, akkor untam meg amikor másodjára kaptam egy hetes cooldown-t a vac auth / vége a meccsnek de kiírja hogy abandon / hasonló valve bugok miatt. Farmolni használom azóta, meg részegen szoktam inkább azon játszani.
csak azért van lejjebb egy rankkal, mert ritkán iszok mostanság
Mondjuk nem lenne nagy szmörfölés.szerk. ja nem, két ranggal, mert ma léptem egyet fel a fő accon.

-
szami777
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Akkor elég jól ment, és valamiért fóliás is elég sok esett.
Az első időszak aranybánya volt:[link]
Most nézem, eddig kb 3700 kártyát adtam el, nincs valami progi, ami kiírja, hogy marketről mennyi pénzt szedtél össze?
Ha csak 0.05-el szorzom fel, ez akkor is 185€, de ennél biztos jóval több, mert ennél egy jó részük drágább. -
tomsolo
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
talán mert az első időszakban mindenki kijátszotta szépen őket - vagy legalábbis kézzel nyomkodta - míg most már harmincasával pörgetik őket óraszám és közbe sír a szájuk hogy már nincsenek árak

egy pozítiv vonzata van ennek az egész nyomorékságnak: olcsón lehet kitűzőt kraftolni
-
htc07
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Tcp protokoll azert megbizhatobb (es lassabb) mint az udp, mert minden elkuldott csomagrol visszajelzest kap a felado a celtol, hogy megkapta a csomagot (ha nem, ujrakuldi).
Udp olyan helyeken jobb, ahol nincs ertelme ujrakuldeni a csomagot ha serul vagy elteved (pl. voip) mert azt ugy sem hasznalja fel a gep kesobb, ha megkapja. Cserebe kevesbe megbizhato, mivel nem kapsz visszajelzest arrol, hogy megkapta a csomagot, fajlkuldesnel igy serulhet a tartalom.Lenyeg, tcp megbizhatobb, de nagyobb savszelesseget fogyaszt.
-
válasz
Arkennys
üzenetére
Nem állt szándékomban belegázolni senki lelkébe ezzel, csak leírtam a véleményem.

Nem vagyunk egyformák, nekem nem jön be.
Utoljára 2007 környéken toltam ilyen ugribugri játékkal, konkrétan a Half Life DM-el....az fasza volt.
Amúgy 3-4 órát toltam vele, ez idő alatt leszűrtem, hogy nem nekem való.
-
Lackki
őstag
válasz
Arkennys
üzenetére
elején iszonyat mákom volt... havonta nyitottam onnantól 5-t és minden hónapban adott vmi 60euro feletti fegyvert. Viszont tavaly szept óta semmi értékes így már nem is nyitok annyit
de bőven +ban vagyok azóta isvicces hogy aznap azért nyitottam, mert láttam egy youtube vidit hogy a csávó 3ból 3at nyit. Nekem is majdnem meglett

-
Azharel
aktív tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Kösz! Pont volt annyi a walletemben hogy vegyek egy kulcsot, mondom megnézem hátha összejön valami de biztosan elkönyveltem hogy pénzkidobás. Gondolhatod majd magam alá f*stam mikor megláttam valami kést pörgettem ki. Már fél éve adogatok el minden szemetet de 7-8eur-nál többet összesen nem szedtem össze, erre most meg ez..
Kezdők szerencséje.. -
válasz
Arkennys
üzenetére
Ja, elég érdekes játék...de legalább ingyen van..hahaha...

(#78887) bul07 :

Elgondolkodtam egy GTA collection-ön. Igaz megvan mind lemezesben, de csak az 5 Steames...
(#78896) kippedli: én nem adnám vissza 1,5 óra után...szinte még semmit nem láttál a játékból ennyi idő alatt....de a te pénzed, csak mondom.

-
Met
nagyúr
válasz
Arkennys
üzenetére
Köszi, rákerestem (összefoglalót végig néztem de nem jött szembe ilyesmire válasz), ha jól értelmeztem akkor a barátom gépén be kellene lépnem az accommal, engedélyezni, kilépni és amikor belejelentkezik tudja használni. Ez kicsit körülményes és tényleg csak ki akarja próbálni.
Viszont ezek alapján nincs "megtorlás" ha másik gépről lépek be a fiókomba.
Megbízom benne, simán oda merem adni neki a jelszavam. -
phenomHUN
senior tag
válasz
Arkennys
üzenetére
https://steamcommunity.com/?l=hungarian
vagy Enhanced Steam chrome plugin alapból felajánlja az angolt, ha az alapbeállítástól eltérőre vált.
-
csaba951
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
Lehet, hogy ez történt. De ez is a felhasználó felelőssége. Az ő aktív közreműködésével lett átállítva. Csak úgy magától nem áll rá a böngésző épp a kínai Steam Store-ra (Magyarországról böngészve.) Utána meg megy a csodálkozás, hogy mi van?!
Borítékolom, hogy a legközelebbi az lesz, hogy bejelölte őt egy ismeretlen Steam-en, küldött neki egy pofa képet/videót, de nem jött be viszont addigra kirámolták az Inventory-ját. Majd ott is jön a csodálkozás, hogy vajon miért?!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Arkennys
üzenetére
Steamgifts-en is csak szobakerult a januar elsejei aremeles... Argentinabol üdvözölnek mert nekik 35% az áfa.

Pedig kell majd masik fiok ha tovabbtoljak az emelést... ugyse fogjak tovabb tördelni a regiokat, a kiadok ugyse hasznaljak.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig nem szoktam bedőlni ilyeneknek, valamiért 10%on működhetett éppen az agyam

)
Egyébként a kicseszés szót ebben a szövegkötnyezetben mire használtad? Arra hogy a javaslatom több pénzköltésre kötelezné a felhasználókat?

eami