- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Meg is válaszoltad a kérdést, drágább, így azt hagyták a piacon
Akinek megvolt a Prepare to die edition azok ingyen megkapták a remasteredet, a Prep to Die pedig lekerült a storeból. Cdkulcs boltokban talán még lehet kapni Prepare to die edition-t is. -
genndy
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Jó helyen kérdezed; nem, 3 DLC nincs benne az SP-ben:
Batman: Arkham Origins - Black Mask Challenge Pack
Batman: Arkham Origins - Online Supply Drop 1
Batman: Arkham Origins - Online Supply Drop 2
Nem fogod megkapni a GOTY-t, ha egyáltalán kijön (ami most már nem túl valószínű), meg nem is tudjuk hogy mindent bele akarnak-e tenni a GOTYba, illetve ha megveszel mindent meglesz a GOTYd. -
Chiller
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Hetente egyszer be kell lépni (legalább, persze lehet sűrűbben is, de csak emiatt felesleges), és akkor dobhat random csomagokat (heti 1x max).
Minél magasabb szintű a steam accod, annál sűrűbben.Semmi másnak nincs ráhatása a booster dobásra.
-
bul07
nagyúr
válasz
lordjancso
üzenetére
Kitűzők fülön itt tudod megnézni a bónuszcsomag jogosultságot(ha van magyar neve én azt használom)
(#66233) Edorn
Nem hinném hogy olyan sokkal több ember lenne a vásár miatt a steam-en , hogy ne látszódna meg a fokozott kitűzőgyártás hatása
De nézükk azt hogy most ebben a pillanatban a csapatoknak összesen van 1.750.000 pontja , tehát ugyanennyi bónuszcsomagot kellet kiosztania a rendszernek , és még sokká lesz 19:00 óra, napi 2.000.000 felett kellene bónuszcsomagot kiosztaniuk
De kinek , ilyen mennyiség mellet az itteni magas rangúaknak naponta többet is kellene hogy kapjanak , 10 rang körülieknek is kellene majd minden másnap egyet kapnia -
7
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Szerintem booster packra gondol.

Egyik ismerosom kapott, de en az egesz kartyas mizeria legeleje ota egyet sem lattam, pedig az nem ma volt. -
törölt tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Az nem biztos, hogy sokkal nagyobb a beveteluk.
-
Mate
nagyúr
válasz
lordjancso
üzenetére
Összes steamkódot felhasználtam, desurák viszont megvannak még

-
raggg
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Elképzelhető hogy megy, bár amikor még készült az első még nem nagyon álmodták meg az x360 kontrollerem valószínűleg
Lutrira meg inkább nem megyek rá ennyiért - jobban megnyugtatna ha kinn lenne hogy "partial/full controller support". -
sagem
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
hivatalos nincs, de emulátoros mókában működhet a joy

-
ayo
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
en nem feltetlen szereznek olyat mint irtam neked multkor is nem hiaba csinaltak belole RUt- barmikor tehetnek ra regiozarat - fuggetlen hogy giftben marad v a konyvtaradban.
(#48117) csaba951: 50% allando akcio - en vartam volna tobbet hatha kiemelet de vegulis van meg 1 nap

(#48121) csana: mar ez is csoda. legkozelebb max osszel varhato tobb
-
albert8
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Terveznek szerintem, mert van season pass. Csak nem hagynák igy ahogy van...
-
sagem
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
-
SQX_Barto
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Rosszul.
Level 5-ös megkötés a 3 szavazás utáni 1 kártyánál van.
Kártyát játékban szerintem Level 1-en is megkapod (de Level 4en tuti)Persze megelőztek

#Mardel: kártyát szerintem csak kártya hivatalossá tevés utáni játékóráért kapsz. Volt pár órám HL2-őben régebben de csak mostani játék után kaptam. (Bár lehet ha kártyás héten játszottam volna, megkaptam volna, nem tudom, régebben játszottam előtte vele.
#DJGABI: ez a összes AC? Az alcímes részeknél már elvesztettem a fonalat, de mintha úgy rémlene valamelyik nem volt Steames.
-
Mardel
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Rosszul.
Az azthiszem csak a szavazásra vonatkozik és a steam summer gateway kártyákra. -
ayo
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
en probaltam de nekem annyira nem jott be - ekozben par het utan akkora sikere lett a neten hogy mindenki ezzel hulyult. rohadt nehez iranyitani bele kell tanulni, de nemtudom mennyire lehet ez elvezetes. sok poen video van belole amugy azok viccesek voltak de igazabol nekem a kiprobalas pont eleg volt

Arkennys: ja
-
genndy
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Azért olyan nehéz irányítani, mert a valódi kezet próbálták másolni. Tehát az egérrel forgatod a csuklót, mozgatod a kart, de pl. az ujjak mind külön gombokon vannak. Tehát elég komoly kéz-szimulátor, de emiatt rettentő körülményes, és inkább marhulás lesz belőle, mert iszonyú nehéz egy műtétet megcsinálni. Videón röhögni jó rajta, de én nem venném meg szvsz.
(Mellékes: keress rá erre: QWOP
) -
válasz
lordjancso
üzenetére
Ez mind külön kulcs:
Avadon: The Black Fortress
The Geneforge Saga (Geneforge 1-5; 5 sor)
The Second Avernum Trilogy (Avernum 3-6; 3 sor)
Avernum: Escape From the Pit
Nethergate: Resurrection Steam -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
lordjancso
üzenetére
1$ért steam:
Avadon: The Black Fortress
The Geneforge Saga
The Second Avernum Trilogy (4-5-6)First trilogy-ban biztam, erre drm free. Nem irjak sehol...

-
lordjancso
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Ja, közben megtaláltam. Ezeket a számokat csak akkor tudod megnézni, ha elérted a 10-es szintet ugye?
-
ayo
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
hat ez furcsa en 10es voltam 202 jatek volt es 401 XPt kaptam az ilyen 2 XP atlagosan. te meg 1.5 XP T kaptal per jatek es most vagy 10es.
akkor gondolom fugg a szintektol nem?
szerk: bocsa dupla posztert nem jelezte a telo
lordjancso: en arra gondolok hogy 10 lvlnel tobb xp kell a szintlepeshez ezert tobb jar, de hat ja majd meglatjuk ha leirjak normalisan

-
genndy
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Kieg.: elvileg tervezik, hogy 3-as csomagokban dobjon majd még kártyákat a "no drops remaining" után is, teljesen véletlenszerűen, de ez még biztosan nem él, csak tervezet. Persze ugyanúgy lehet, hogy be sem vezetik.
-
Plinkett
csendes tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Ez a bajom nekem is, hogy teljesen ködös, ezt nem én fogalmaztam meg így, hanem a Valve.
-
genndy
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Ez a Linuxos L4D2. Egyelőre béta.
-
ViharVadász
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Ezen én is gondolkodtam egyébként, hogy mi is az értelme. De nem jutottam semmire sem

-
eami
Topikgazda
válasz
lordjancso
üzenetére
hónapok (évek?) óta van szerintem.
-
Źşë'
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Steam profilodra tudsz feltölteni pénzt, ez amolyan steam pénztárca, és ilyenkor ahogy BigBlue is írta ebből veszik meg az adott dolgot
-
BigBlue69
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Kinézel valamit steamen és ő megveszi neked annyi értékben.
-
genndy
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Azt nem tudom. Szerintem igen.
-
warcat
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Ha valakinél porosodik ennyi meghívó,gondolom adnak majd ,de:
-Marketen 0,07 EUR egy meghívó
-engem a csoporthoz való csatlakozás után 2 órával behívott a rendszer,rá 1 napra meg jött 3 osztogatható inv kártya.
Szerintem egyszerűbb,ha csatlakoznak vagy megveszik,mint csodára várni. -
genndy
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Akkor egyszerűbb, ha csatlakozol a csoporthoz. Kapsz te is, meg mellé három ajándék meghívót.
-
po1son
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Igen, de szerintem, ha szépen kérsz vkitől itt, akkor biztos kapsz egyet ajándékban.

-
ayo
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
utoljara 92-93 kornyeken toltam aszem a 4el nezz rola par videot, viszonylag hires sorozat
-
Wolverine
félisten
válasz
lordjancso
üzenetére
Nem, de többen jelezték a SteamGifts fórumán is, hogy a meglevő Poker Night mellett aktivált HB kulcs pár órával később egy giftet tett az inventoryjukba.
-
SityiSXT
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Emlékeim szerint a második rész előrendelői kaptak giftelhető példányt az első részből. [link]
-
Wolverine
félisten
válasz
lordjancso
üzenetére
Ha megvan a játék, akkor a HIB8 aktiválása után valamivel kapsz belőle egy giftet, hogy ne vesszen el

-
válasz
lordjancso
üzenetére
profilodon jelzi az
utolsó pár játszottösszes játékhoz (nekem már új profil van, ott is kinn van, de régin is volt az tuti)új profilnál: "neved menü" -> profile -> játék lista alatt "all XX games" link és ott felsorolja őket
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Nekem lenne
! de ma sajna nem menne! -
Kareszovics
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
+1. Egy fillért nem akadok a cuccért külön.
(Becs szóra le se ***ezolom.
) -
lafaty80
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
köszönöm a választ. Kár...
-
ayo
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
nekem pl annyira nem jott be, elegge reteg jatek, a demo szerintem sokat segit...

-
Csapoati
nagyúr
válasz
lordjancso
üzenetére
~4500 HUF
-
csaba951
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Közvetlenül tudsz-e neki pénzt küldeni? Nem!
Úgy lehet, hogy ő feltesz valamilyen bizbasz TF2 itemet és te megveszed. Persze lejön belőle a Valve jutaléka, de megkapja a pénzt.
-
Wolverine
félisten
válasz
lordjancso
üzenetére
Küldj az avastnak egy jelzést, hogy hibásan jelzett és mellékeld a file-t. A következő frissítésben(azaz kb. holnap) javítani fogják.
-
danih
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Az ogg vorbis egy (mily meglepő) hangformátum, amolyan mp3 szerűség, egy codec. Csinálj egy files check-et steamen és avast-ban add hozzá a kivételekhez.
-
ayo
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
igy van. kb 1% amikor kapsz plusz giftet azokbol ami mar megvan
ezeket mindig kulon feltuntetik. -
Agyzuzo
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Azt nem figyeltem, de így reális. Sajnos nekem eddig csak a "Pay with PayPal" entry gombbal sikerült nyernem, de azzal elég jó aránnyal.

-
válasz
lordjancso
üzenetére
Nos, nekem csak AA van meg, ezért nem tudok semmi biztosat a második részről.
Szvsz sehol sem tudod megnézni, hány "példányod" van még.
-
törölt tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Na végre valakinek szintén bejön

-
lordjancso
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Fájlok ellenőrzésével megoldódott a probléma. Nem tudom mi lelhette a játékot.
Az viszont biztos, hogy hatalmasan király ez a Max Payne 3.
-
törölt tag
válasz
lordjancso
üzenetére
A 114 nem lett elírva, csak rosszul lett megfogalmazva. Azt akartam írni, hogy a játék pont nem azért jó, mert 114 órás játékidőt nyújtana, nem a hosszú játékidő az erőssége, mivel valószínűleg a 10-15 órás időintervallumnál singleben nem nyújt többet.
-
finest
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
114? Ez biztos akkor volt, amikor a játékban a videókat még nem lehetett skippelni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
lordjancso
üzenetére
Szerintem 14 akart lenni, azért nem egy Skyrim.

-
csaba951
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Steam nem igazán kommunikál erről semmit. Szerintem ma még nem fog működni, de holnapra valószínűleg megoldják a dolgot.
-
válasz
lordjancso
üzenetére
Ha elindítod a Steamet telepítés nélkül, működni fog. A mentések megmentéséhez meg használj egy savegame managert, az a legegyszerűbb. Pl: [link]
-
genndy
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Tipikusan a mentéseket és a beállításokat teszik a játékok a Steamen kívülre, leginkább a Dokumentumok könyvtárban, de ez sem mindig igaz. Steam a saját dolgait a saját mappájában tárolja.
Amúgy az userdata könyvtárban tárol mentést is, bizonyos játékok oda pakolnak! Röviden: ha a játékoktól akarsz megszabadulni, akkor csak a steamapps könyvtárat töröld a Steamen belül.
Szerintem azért amennyit tudsz, tarts meg a játékaidból, annyival kevesebbet kell letölteni.Első Steam indításkor a Steam.exe-t indítsd, akkor majd rendbe rakja magát.
-
válasz
lordjancso
üzenetére
Mindig a játéktól függ, a Steamnek semmi köze hozzá, mivel az csak egy kliens.
Amúgy legyél egy kicsit kreatív. Semmibe nem kerül rákeresni a gépen a játék nevére...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
lordjancso
üzenetére
jatekfuggo, doksi / my games, vagy local settingsben szoktak lenni. olyan sok game van?
-
headhunter86
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Van belőle DEMO próbáld ki. Személy szerint én nem ismerem.
-
Vertigo18
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Akkor BigBlue69 "akaratával" rakd bele az övébe!

-
Vertigo18
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
De Ő gyűjti!
Fordítsuk meg: miért jó, ha csak úgy "van" a gift-tárolódban?

-
BigBlue69
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Eladhatod Marketen is..
-
Vertigo18
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Dehogynem, BigBlue-nak!

-
Vertigo18
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Dota 2-d van?

-
Youri
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Ha visszajelez, akkor pár perc alatt
-
lacus83
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Ámen

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Én ezért nem szórakozok kódok cseréjével. Értem én, hogy a gift nem mindig olyan jó biznisz, de sokkal biztonságosabb. Valamit valamieért. Kòdot maximum magamnak, de tovább trédelésre soha és akkor is csak megbizható itteni csávótól.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Mert van egy ilyen vágyam, hogy kukoricára térdelek közben és végigtolom 640x480-ban egy hibás egérrel inverzre állítva.

-
Agyzuzo
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Oh, wait... Nekem a sima van, ha én megveszem a BFG-t akkor nem külön sort kapok hanem kinyírom vele a sima Doom3-at is?
jer1cho: akkor jó.
Mert a sima jól moddolható, a BFG macerás darab lett. -
Janos1020
csendes tag
válasz
lordjancso
üzenetére
+ multiplayer pályák. A single részt nem egészíti ki. De asszem a sima max payne 3 is le van árazva 66%-al csak ez 75-el.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
lordjancso
üzenetére
"Bérlet" X darab DLC-re X-1 áráért.
-
DJGABI
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
ugyanúgy moba. folyamatosan jönnek a creep-ek, meg lehet a hősödet fejlesztgetni. aztán kb ennyi a hasonlóság

-
Ilsyde
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Az lehet azért van mert nem ismered :-P
-
lacus83
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Olvass lentebb hsz. eket.A téma elég sokakat foglalkoztat.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
"1/27-2/2"
Tehát jan. 27-től fog élni.
-
Alien83
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Ugye, mondtam.

Grat biztos jó játék.én el-elgondolkodtam csak nem az hogy sokallom hanem anyagilag most leállltam egy ideig a játékokkal.
-
Youri
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
indie gala
-
eami
Topikgazda
válasz
lordjancso
üzenetére
nekem talán 2 hete dobott egy üzenetet a steam, hogy mivel bent voltam béta tesztben, ezért nesze ingyen a játék :-P
hm.... de lehet az ravaged volt nem rage :-\
-
Youri
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Pont az a lényege, hogy ne vesszen el
-
po1son
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Nem lehet.
-
tupacamaru
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Én is így vagyok pontosan, mondjuk én még nem írtam nekik, de gondolom előbb-utóbb csak elküldik nem?

Valaki elküldhetné a levelet amivel bombázta a support-ot, mert ha én magyarul írok nekik akkor fejreállnak.

-
válasz
lordjancso
üzenetére
Írj a support@groupees.com-ra, én kétnaponta megejtettem egy levelet, meg mentem a chatükre panaszkodni és ma reggel épp ott volt egy Jonny Cappuccino nevű egyén, aki a supporthoz tartozik és jött is a levél, benne a gift linkével.
Ahogy elnézem lehet magán chatet is nyitni, ha a leveledre nem válaszolnak, akkor ott próbálkozz, ott látod is, hogy jelen van-e.
Ja, és én is 4 dolláros voltam.
-
Serpiko
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Nem tudom mit tud nekem nincs meg vegyük meg aztán toljuk.

-
TommyX_
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
Ez egy vizuális novella, röviden annyi, hogy te alakítod a játék menetet a kérdésekre, vagy a szituációkban lévő lehetőségek kiválasztásával.(Persze, ha jól tudom
) -
Pangelus
tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Hát gondoltam ha ingyé van de máskor nem teszem

-
KubanitoS
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Szerintem sehogy.
-
TheStigKrisz
tag
válasz
lordjancso
üzenetére
én is

-
Rigó
csendes tag
válasz
lordjancso
üzenetére
itt olvashatsz róla, kb 40 hozzászólással ezelött linkelte valaki, én is onnan tudtam meg

Aki csatlakozott, az állítsa be az ESL profilnál a steam id-t:
Egy kis segítség by Olly
http://www.steamidfinder.com/ itt kitudod keresni a steam id-det.majd az esl-ben: menjetek a profilfülre felül, majd profil szerkeztése
és lesz olyan hogy játék fiókok
azon belül add ott keresd ki a listából hogy: steamid cs/dod majd írd be mellé amit kaptál steam id-t de STEAM nélkül csak a számokat tehát 0:0: stb stb stb -
DJGABI
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Ahamm, egyből küldték a mailt.
(#23816) tupacamaru most visszakerestem itt a fórumban, KF volt már 2,24€ steamen, talán majd nyáron lesz még annyi... Dead Island meg pont múlt héten 4es pakkban talán 9$
-
DJGABI
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
2 kulcs: egyik a Gemini Rue, másik meg ez [link]
-
danih
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Egyébként meggondoltam magam, a kulcs szabad, azért tényleg köszi

-
danih
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Köszi!
-
csaba951
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
A PlayBlink a SteamGifts és egy F2P MMO furcsa keresztezése. Jóval kevesebben vannak még regisztrálva, mint a másikon, így matematikailag sokkal jobb esélyed van nyerni is. Az itt megnyert dolgokat el is ajándékozhatod, esetleg eladhatod-cserélheted máshol. Hátránya, hogy pénzért előnyhöz lehet jutni a nem pénzes felhasználókkal szemben.
Összességében nekem a PlayBlink rendszer szimpatikusabb. Sokoldalúbb, interaktívabb. Ha nem szeretsz olvasni, akkor itt egy rövid videó róla.
-
Spet
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Olyan mint a steamgift. Itt minden el van magyarázva róla
-
Spet
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Én nekem az már megvolt régebbről így arról a kulcsról nem tudok nyilatkozni, csak azt ltom, hogy ahhoz a 2 játékhoz lehet serialt kérni e-mail-ben.
Szerk.: sith7 azok demók, mi a teljes steam-es verziókról beszélünk.
-
BigBlue69
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
http://www.puppygames.net/steam/ Beirod az emailed és kapod a kulcsot mailbe.
-
Źşë'
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
nemrég olvastam egy topikot ami a köszönetnyilvánításról szólt, nem tudom ki volt az indítója (admin vagy játékos) de elég dühösen reagálta le a dolgot (részvételi lehetőségről írt, akinek nem éri el a "post száma giveway entered számát, annak ne is lehessen jelentkeznie), ha már valaki jelentkezik egyre annak illő lenne azért megköszönni, ez így igaz
-
sith7
félisten
válasz
lordjancso
üzenetére
köszönöm

-
Wolverine
félisten
válasz
lordjancso
üzenetére
Nem, ezzel a sima Trine 2 upgrade-elhető CE-re.
-
hjanos1
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Valószínűleg azon múlik, hogy a játék használ-e DirectX-et vagy nem
-
válasz
lordjancso
üzenetére
Nem 3D-s játékok, a Steam Overlay meg csak azok alatt működik.
(#21204) DeFranco: eljátszható, legfeljebb nyomsz egy lokális fájlok ellenőrzését arra a játékra, ami nem akar elindulni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akinek megvolt a Prepare to die edition azok ingyen megkapták a remasteredet, a Prep to Die pedig lekerült a storeból. Cdkulcs boltokban talán még lehet kapni Prepare to die edition-t is.

Lutrira meg inkább nem megyek rá ennyiért - jobban megnyugtatna ha kinn lenne hogy "partial/full controller support".

eami