- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
ollie #111757 üzenetére
csak a pénzt vitték, ennyivel megúsztuk.
Nem tudom mi lehetett, béta feliratkozás régebben (jöttek ilyenek régen), esetleg a gyerek, bár nem kicsi, de discordon egymást "tanítják", oda esetleg vki beférkőzött... de ott magyarok vannak, sok iskolatárs, stb...
Nem tudom.
Viszont ha már van telefonos app, akkor miből tartana ott is megerősítést kérni? -
setup
tag
válasz
ollie #111636 üzenetére
Tehát kisebb SSD elég, mert amivel éppen nem játszol azt letörlöd és miután újra letöltöd kvázi benne vannak a mentéseid, mert azt már megoldották, hogy a telepítő utolsó lépésben a megfelelő helyre másolja a mentéseid, amivel kvázi importálja a mentéseket a frissen telepített játékba vagy maga a telepített játék már eleve a felhőbe ment és a hálózati elérési úton keresi a mentés fájlokat és nem a helyi merevlemezen.
Köszi mindenkinek aki válaszoltBocsi az észjárásomért, de én még mindig nem tudtam elszakadni attól, hogy nekem nincs fiókom sehol. Nekem csak hozzáférésem van valaki másnak a fiókjához. Aki engem bíz meg azzal, hogy azt hozzam neki létre ingyen és cserébe ahhoz, amit létrehozok kapok hozzáférést, ameddig jó kedve úgy tartja.
Ez nálam azért lehet így beakadva, mert anno én is sok felhőt kipróbáltam, de pár év után mindegyiknek ugyanaz lett a sorsa. Halott linkek, lehúzott rolók.
Ma a munkahelyi levelezésem szolgáltatója a Google és emiatt van pl. korlátlan méretű drive-om. Az a mondás, hogy TB számra tolhatom fel a mindent is, amit csak akarok.
Ehhez képest feltöltöttem egy mappányi magas felbontású fényképet.
Később letöltöttem onnan. A két képfájlnak csak a neve ugyanaz. Kvázi adatvesztés van a kettő között, mert a Google nem csak tárolta, hanem át is konvertálta a fényképet.
Biztos ott van ez valahol, valami apró betűsben csak... én pl. az ilyenekre ugrom. Ha biztosítja nekem a korlátlan tárhelyet, akkor mit érdekli őt, hogy én azt mivel és hogyan foglalom nála?
Mindig van egy "de" és valahogy mindig azonnal felégetik a bizalmam első kis hajtásait is.
A kérdésem egyébként onnan jött, hogy pár napja adtam el egy Oculus VR headset-tet és a vevő kérdezte, hogy megy e Steam-ben és úgy hitte is meg nem is, hogy soha nem használtam Steamben. Ez a kérdés úgy bennem maradt, hogy vajon mitől olyan vitán felüli ez manapság, hogy Steam-et kell használni.
Gondoltam megkérdezem. -
alratar
addikt
válasz
ollie #111636 üzenetére
Videó játék szobáról még nem halottál.
De viccet félretéve, szerintem a felhős mentés mindent visz.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ollie #111627 üzenetére
Úgy értettem, hogy nem böngésző egy játék, így nem tudod fölé vinni az egeret, hogy lásd linket fog nyitni, de kb bármilyen féle dolog lehet, most pl a nextfest miatt sok a "give us feedback", aztán nem a játékba integrált az ürlap nyilik, hanem weblapot nyit... az a gomb, ami semmiben sem különbözik, pl a settings-től. Millió ilyen van, nem konkrétan játékmenet-eleme, de a játékban, menüben, egyéb helyeken van a játékon belül.
-
Delávégá
tag
válasz
ollie #111584 üzenetére
Mondjuk nem olyan nagy probléma ha már nem fog működni, egy játékról van szó csak. Amúgy viszonylag lazán kezeli a steam, mert évek óta működik a dolog úgy hogy nem egy háztartásban élünk hanem egy városban.
Én is arra tippelnék, hogy a rengeteg visszaélés miatt változott ez az egész, mint a streamingszolgáltatóknál, bár ott azért a profit is keményen közrejátszott.
-
-
AsakuraDave
őstag
válasz
ollie #110802 üzenetére
Konkrétan tiltja a játék a streamelt Wukong tarlamaknál, hogy bármit is mondani merj kínáról, maga a játék kéri nem az emberek kezdtek el politizálni a játékkal, ha nincs ez a demagóg szintű, egyértelműen a hiszicsiping kérésére kiadott agreement, akkor hogy is van ez kérem szépen? A játék megtilthatja azaz a pofámba nyomhatja a kínai propit de én nem beszélhetek róla, A JÁTÉKRÓL mert az meg már politikai? Ez ua. mintha arról menne a dizkurzus, hogy a PSN acc PC-n kell-e vagy sem, nem mi játékosok tettük kötelezővé hanem a fejlesztő/kiadó/platform. De mi az, hogy nem beszélhetek róla?
-
Rimuru
veterán
válasz
ollie #110748 üzenetére
Be kell kapcsolni a beta family sharet es megszunik ez a korlatozas, Introducing Steam Families.
> Family Sharing enables you to play games from other family members' libraries, even if they are online playing another game. If your family library has multiple copies of a game, multiple members of the family can play that game at the same time. For a more detailed look at how Family Sharing works, see the FAQ below.
-
alratar
addikt
válasz
ollie #110715 üzenetére
Nos nem tudom a többi banknál, hogy van ez, de pl. cibnél a váltás hétvégén és zárás után sokkal magasabb (kb.- 10-15 forint plusz euronként)
És mivel a legtöbben 8-17 dolgoznak, így a magasabb áron tudnak csak váltani.
Tudom van az a réteg, akinek pont mind egy, vagy lehet ügyeskedni , de én pl. kinöttem az ügyeskedésből.
Ha lehetne hufban fizetni, nem kéne senkinek ügyeskednie. -
bepken
veterán
válasz
ollie #110537 üzenetére
mondjuk ezt én simán büntetném...
sajnos a saját weboldalukon közölt feltételek alapján maximálisan kihúzzák magukat a refund kötelezettségek alól a legtöbb (életszerű) helyzetben:
6. CANCELLATION AND REFUNDS
6.1 Changing your mind. When you buy from the IRONMACE Website you have a legal right to change your mind about your purchase and receive a refund of what you paid for it up to 14 days after you receive confirmation your order has been placed. However, this is subject to some limitations as set out below.
6.2 You can't change your mind about an order for our digital products where you have already started to download these to your device. If you start downloading the product, you agree that you will waive your right to cancel.
6.3 Please note if you buy Additional Content, delivery of this content commences immediately when you confirm your purchase and so is not refundable.
forrás: [link] -
l.skywalker
titán
válasz
ollie #110197 üzenetére
Amennyire én képben vagyok, nem kifejezetten az emulálás miatt ugrott nekik a Nintendo, hanem azért mert az ő szellemi termékükkel kezdtek el elég komoly pénzeket keresni. De azóta már újjáéledt a Yuzu csak más néven: Struck-down Switch emulator Yuzu has been resurrected as 'Suyu', and its devs are convinced this one can avoid a Nintendo lawsuit | GamesRadar+
-
-
lemusz
addikt
válasz
ollie #109942 üzenetére
#109942ollie: De kis titokzatos itt valaki.
Egyébként ha nincs kint a magyar zászló akkor se kerülsz ide fel. + még rá is kell frissíteni az adott profilra, mert nem scanneli magától az accokat sajnos, így a sorrendben is lehetnek hibák. A játékszámlálóban meg még olyan hiba is van, hogy az ingyenesen addolható szutykokat is beleszámolja sokszor, így a tényleges sorrendhez a steames számlálókat célszerűbb inkább nézegetni.
#109943maross: De sokat tudsz te róluk, nem vagy te véletlenül újságíró?
#109944Ferke[HUN]: Gratula Ferke, csak így tovább! Én több accal is ott vagyok btw.
#109945wjbhbdux: Nem tudom eldönteni, hogy ez csak egy irigy beszólás akarta-e lenni vagy tényleg így képzeled. -
Lackki
őstag
válasz
ollie #109150 üzenetére
Nalam is probalkozott nem reg egy egyen, de o bejelolt ismerosnek, lvl 100+ steam ranggal. Kivi voltam
De mar koszones utan vartam,h melyik trukk jon. Szavazzak a haverja csapatara cs2 versenyen. Irtam, h se verseny nincs meg, na meg 20eves steam accounttal ne nezzen madarnak. Magatol torolt engem -
JoolsNOS
veterán
válasz
ollie #108611 üzenetére
Ha idejön érte valaki helybe akkor igen, mert csak a port fogja. Kidobnám ha lenne szívem hozzá. Der le is vettem a hírdetést, mert nem akarok senkit megszivatni. Megy vissza a szekrénybe...Amúgy ezresért vitte volna valaki, ráadásul postát is fizetett volna rá. De az már tényleg macera.
-
-
MutantZombie
tag
válasz
ollie #108488 üzenetére
Helló!
Akkor mint teljesen laikus:
Az újratelepítés előtt is ugyanaz a rendszer volt ip-t illetően és nem volt ez a kód kérés, mint most, de azt nem tudom hirtelen, hogy fix-e vagy azt külön kérni kell. Annyit tudok, hogy nincs "NAT"-ban.
VPN olyankor nem aktív, amikor a Steam-re akarok belépni.
A Steam-s leírás szerint ha folyton Guard kódot kér, akkor rosszul van a süti meghatározás a böngészőmben.
De nekem a kliensnél jelentkezik - és annak nem tudom mi köze lenne a FFox-s beállításokhoz. -
Segal
veterán
válasz
ollie #108375 üzenetére
Ma már valóban hülyeség ebbe beleugrani, de ha már megvannak a profilok és ki is termelték már az árukat akkor már el szoktam hülyülni a farmolással.
Amúgy nálam a pubg az a játék amit még ezzel a 15%-os kedvezménnyel 21-22 euro körüli áron vettem és a többszörösét termelte vissza. Igaz anno piszok mód élveztem is és 1500+ órám van benne, de azzal nagyon jól lehetett keresni -
chatran
őstag
válasz
ollie #108272 üzenetére
Köszi a választ a DS4 kontroller-re sajnos ügyeskedni kell.
Majd azért próbálkozok vele, mert lassan feladja a Logi F510-esem.
Az előrendeléshez csak annyit tennék még hozzá, hogy létezik a játékok előtöltése. Ezáltal már a megjelenés pillanatában indíthatod is a játékot, nem kell várni a letöltésre.
Mondom ezt úgy, hogy soha, semmit nem rendeltem még elő. -
HellGreg
őstag
válasz
ollie #108217 üzenetére
Ugyanazzal az email címmel tudok magamnak másik fiókot csinálni?
Nem tudok egyetérteni abban, hogy érthető, mert rengeteg más szolgáltatásnál lehet családi hozzáférést venni, ez csak szándék kérdése a szolgáltató részéről. Pl. 4-en tudun 4 különböző filmet nézni HBO maxon, vagy Netflixen ugyanazzal a fiókkal. Azt még megértem, hogy ha többen akarunk egy játékkal játszani, akkor többször kell megvenni ugyanazt a játékot, de azt nem, hogy amíg egyikünk játszik X játékkal, addig mondjuk a fiam nem tud Y játékkal játszani, holott mindkettő árát kifizettem. -
Apollyon
Korrektor
válasz
ollie #108169 üzenetére
A felhasználási feltételek között semmi ilyesmi nincs. Fizetsz ott valamiért, amire vonatkozik egy refund policy, azt elfogadod és kész. Legrosszabb esetben nem kapod vissza a pénzed refund request esetén, de ez sem a személyes adatok valódiságát vizsgálja. Egyedül a régiónak kell stimmelnie, amely egyértelmű a banki adatok alapján.
Azonban semmiféle jogi kötelezettséged nincs a saját adataidról se a steam, se a fb felé. (Nyilván a régiót leszámítva) Ha nem valós adatokat adtál meg, akkor törölhetik a fiókod ha úgy akarják. Nem mintha tudnák ellenőrizni. Egy ilyenért a steam nyilvánvalóan nem fogja törölni, fb se nagyon ha nem jelent fel valami szerencsés. De ezek nem hatóságok. Jogilag nem vagy köteles megadni semmi személyes adatot internetes szolgáltatásoknak.
De steam alapjáraton nem is kér igazi nevet, nagyrészt csak nicknevet használsz mindenhol, meg usernevet, amit második alkalomtól is pénzért meg lehet változtatni. Mindössze számlázási címet kér vásárláskor, aminek maximum adminisztrációs oka van. Egyedül a régiónak és a hozzátartozó banknak kell megegyeznie. Ennyi, kész, nem több.
Ugyanez vonatkozik arra, ha a médiamárktban vagy a zalzában veszel valamit. Totál feleslegesen adod meg a vércsoportodat is, csak mert vettél egy hdmi kábelt. -
arcitec
addikt
válasz
ollie #108150 üzenetére
És még is, hogy kiről fog lejelenteni a Steam. Minden személyes adatot kérnek?
Amivel az adóhatóság beazonosít? Nem hinném. Nem önbevallás van?
Használt eladásban ha jól tudom van egy keret - most nem tudom mennyi- de 100-200eft-ról kb tudok addig nem kell egy adott évben adózni.
Mennyi egy használt játék még is, max. 20-30eft? Mit adózik abból? Semmit.
De ha van pontos jogszabály, na ez kellene akkor ide!
De a kérdés nem is erről szólt, mert mint vevő kérdezi. Neki meg szerintem egy mail cím
meg hogy Pisti oszt annyi. A lényeg az, hogy a Steam innentől az Ő mail /user-el ismerje fel a a játékot/játékost. Szerintem. -
steele80
senior tag
válasz
ollie #107961 üzenetére
Sajnos levonta és már egy hete történt a dolog. Most nem az a 400 Ft aggaszt igazából, hanem ha én nem adok számlát 400 Ft-ról mindenki ismeri a következményeket. Még csak vissza sem kérném, ha tájékoztatna arról, például, hogy nem utaljuk vissza, de a következő vásárlásba beszámítjuk vagy valami hasonló, de az, hogy leemel 1 eurót az egyenlegemről csak azért, hogy beregisztrálok egy kártyát, hát az kicsit furcsa nekem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Elden Ring
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest