Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assimilator
őstag
Meddig van Steam Sale? Csak, mert a kidobott kartya 22-ig korlatos. Bravo. Sok ertelme van. De legalabb csak 20 gemet er...
-
NyMRooD
őstag
válasz ImpersonatoR #78795 üzenetére
Sikerült beraknom a kosárba, de valami mást rakott bele (játék pénzt a GTA online-hoz).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz Assimilator #78799 üzenetére
Itt is, majd az éjjel megnézem a Gta 5 multi után, azt ha úgy van, veszek valamit.
-
törölt tag
Na, én már vettem is pár játékot.
(#78808) Agyzuzo
Szerinted nekem mi jön be?
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Mi ez a Monster Game?
-
Assimilator
őstag
Tudtam jatszani a Monsterrel. Nem sokat, mert aztan meghalt.
De ha most ez tenyleg igy megy, hagyom az egeszet.
3 eger is tonkre megy mire elerek valamit.Ryder: Szornyek jelennek meg a kijelzon es azokon kell kattintgatni. Van 30.000 eletuk es egy kattintas 10-et vesz le.
Ha meghalnak az aranybol tudsz venni upgradeket. Tovabb nem jutottam, lehalt.[ Szerkesztve ]
-
-
Dilikutya
félisten
válasz Assimilator #78807 üzenetére
És azt látod valahol, mennyinél tart egy szörny?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
d.véderjoe
tag
Hibakód:-118
-
djculture
félisten
Enyhén bebolondult a steam nekem dollárba mutatja az árakat beteszem a kosárba meg átmegy rubelba mindezt magyar fiókon
-
Dilikutya
félisten
válasz Assimilator #78810 üzenetére
Essen ki a szemem, ha látom. Ezzel most mellélőttek, ezzel dolgozó ember nem fog szarakodni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ryder62
őstag
válasz Assimilator #78807 üzenetére
El sem indul. Milyen DLC kell hozzá?
-
NyMRooD
őstag
Akkor most a napi deal kivárós, vagy instant buy?
Dilikutya: Köszi, +50 pont a griffendélnek.
Módosítva a kérdésem a napi akció vissza jön encore sale-ben és megéri várni hátha lesz az adott játékra flash sale-ben jobb ajánlat, vagy ami napiban van, úgysem lesz olcsóbb és nem éri meg várni encore-ra.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Assimilator
őstag
Asszonyt pont a napokban tiltottam le errol a szarrol.
Erre a ez a SteamSale legnagyobb attrakcioja. -
freeknight
őstag
Azért ez a GTA 5 "akció" eléggé pofátlan
-
bul07
nagyúr
Tegyetek vételi ajánlatot alacsonyan mert az összes nyári kártya vételi előjegyzés törölve lett
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
warcat
veterán
Teljesen illik a dolog Rockstarhoz,de azért várjátok ki a végét míg kicsit helyreáll a bolt.
Homeworld collection nem rossz -60% -on de lesz az még 75-80%- vagy bundlibanEA: It's in the crate!
-
Zolás
addikt
válasz djculture #78821 üzenetére
Klikkelgess mint atom a következő hiperszuper játék akcióssá tételén. Minijáték ha nagyon unatkoznál.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Edorn
senior tag
Ha jól látom még csak ne mis az én teljesítményemen múlik, hogy én milyen kedvezményt kapok, hanem hogy aznap hányan játszanak és mennyit kattintanak összesen... Tehát elég rábíznom magam a sok ráérős eszelősre...
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
bul07
nagyúr
De hogy és mire kell kattogtatni?
És hogy kapok nyári vásár kártyát?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Heavyrain
őstag
Mostmár ki lehet választani,hogy miért kérsz refundot: Link
-
Kareszovics
addikt
Gratulálok Steam-es barátainknak: nálam konkrétan semmi nem működik...
MOD. bocsánat hazudtam, a Store az működik. Se profil, se badge, se activity, se semmi.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
addikt
válasz Kareszovics #78837 üzenetére
Sokat nem vesztel vele semmi olyan amitől hasra esek vagy ne lenne meg.
DE nézd itt nekem megy http://store.steampowered.com/
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
válasz ImpersonatoR #78838 üzenetére
Azt amúgy mindjárt sejtettem.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Sturdiridge
tag
Srácok, a dont starve togerherrel szemezek. 10euro de ugye early acces, bétában van, ha most megveszem akkor ha megjelenik akkor is meg lesz?
-
noorbertt
őstag
Left 4 dead 2 csak 2.99£ azt hiszem viszem
Ezzel /meg amúgy steam szolgáltatás keretein belül hogyan lehet multizni? Can elérhető szerverek?Más, ha elorendelek a joystickra 40£ért akkor az később is ennyi lesz vagy drágább?
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Sturdiridge #78841 üzenetére
Igen. HA megjelenik.
Mókás, hogy még másfél óra elteltével is szar a Steam néhol.
-
bul07
nagyúr
Ti kaptatok nyári vásár kártyát?
És valaki magyarázza már el ezt a francos katingatós valamit, hogy mi a lényege?
-
cyberkind
félisten
Az összes Half-Life 7 euróért jó vétel?
-
sagem
addikt
válasz kriszpontaz #78848 üzenetére
Hopp egy elárazás..thx
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs