Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
SenorGrande #4045 üzenetére
Ne bántsad, sztem tök jó, hogy mindig van aktív tagja a topicnak
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande #4045 üzenetére
Nem nézem meg nem akarom tudni előre. Inkább izgulok minden nap.
-
Serpiko
addikt
Izgulok…
-
kovsol
titán
más is tapasztalta a letöltő központok túlterheltségét ? Akármelyikre váltok alig csurog 50-150KB/s el, míg ha nem steamről töltök jön maxxal amit a net bír
-
HS 2142
őstag
válasz
Serpiko #4031 üzenetére
Igazából a valódi hackerektől távol áll. Kapsz megbízást, ami teljesítésével fejleszted a géped, jobb programokhoz juthatsz stb. De nagyjából annyi a dolgod, hogy gatewayeken keresztül csatlakozol az áldozatra és lefuttatod a különböző kódtörő stb. programjaidat, ami később ugye még bonyolódik.
Szerintem érdekes játék, bár tény, hogy kicsit repetitív is egyben, érdemes megnézni néhány youtube videót megnézni, mielőtt valaki vásárlásra adná a fejét. -
kovsol
titán
válasz
cskamacska #4037 üzenetére
pedig 3k ért megvettem volna, mert a demo -t 3x is kijátszottam és tetszett, de így
viszont akkor esetleg így jobban megéri annak akit érdekel: [link]
-
válasz
cskamacska #4037 üzenetére
Ausztráliában AUD a hivatalos fizetőeszköz, Steam-en is azzal kell fizetni.
Amúgy ja, röhej, hogy még az USA-beli teljes ár is olcsóbb, mint az itthoni 50%-os.
-
cskamacska
addikt
válasz
Serpiko #4036 üzenetére
"most aztán egy szavunk sem lehet" Itt álljunk meg egy szóra.
Másolat a Steam price szkripttel feljavított Chrome böngésző ablakából:
Buy R.U.S.E.
Ubisoft Week -50%49,99€
US: $14.99 (2866.54 HUF)
UK: £14.99 (4639.21 HUF)
EU: 24,99€ (6741.03 HUF)
AU: $14.99 USD (2866.54 HUF)Ez kb azt jelenti, hogy vagy találok egy nem-európait(minthogy _mindenhol_ 15 dollár max adó megy rá) aki elküldi nekem, vagy várok addig amíg a kutya sem játszik már vele.
(nyitáskori 5-7-8 ezres létszám 1000 körülire esett vissza a stat oldal szerint)
-
chatran
őstag
Most látom csak, hogy a Cold Fear a 33% miatt egész jó árba került. Szép emlékeim vannak róla, olyan Dead Space-s ijesztgetős volt a hangulata meg az irányítása.
Az első Splinter Cell is hasonló árban van most, viszont kissé furcsállom, hogy a kiegészítője nincs fent Steamen. Mikor végigvittem az alapjátékot minden követ megmozgattam, hogy megszerezzem, de nem sikerült. Ennyire ismeretlen lenne ez a kiegészítő?
Ahogy nézem a Pandora Tomorrow sincs fent, így nem valószínű egy Splinter Cell pakk. -
Serpiko
addikt
Íme: R.U.S.E.™ -50% és The Settlers 7: Paths to a Kingdom - Deluxe Gold Edition -50%
A napi ajánlat pedig az Uplink -66% na erről a gémről még nem is hallottam.ui: megkönnyebbültem.
-
válasz
Serpiko #4017 üzenetére
Nem tudom.
(#4018) chungee:
Miért pont az Ubisoftot szidod? A kiadók és fejlesztők 99%-a a Steam-en nem foglalkozik azzal, hogy nem fut Vista/Win7 alatt a több éves játékuk. A gog.com-os játékok azért futnak, mert maga a gog addig hekkeli a játékokat, amíg kompatibilis nem lesz. Nem is árul olyan játékot, melyet nem tud úgy módosítani, hogy fusson a mai gépeken. -
Serpiko
addikt
Kezdek izgulni vajon mi lesz 19 órakor a következő napi ajánlat és vajon az UBI nap termése.
-
Serpiko
addikt
ollie: Látom jártas vagy sok témában lenne egy kérdésem. Az NFS HP-t steamen vette, de nem magyar nyelvű pedig az adatlapon ott van a nyelvek között felsorolva a magyar is. Játékon belül néztem ott nem lehet állítani ilyent. A steam is magyarra van állítva. Ez mitől lehet?
-
válasz
chungee #4015 üzenetére
A Steam-es játékok - néhány kivételtől eltekintve - ugyanazok, mint a dobozos változatok, csak a legújabb patch van alapból rájuk tolva (itt is van néhány kivétel). Pl. ezért sem érdemes régi játékokat venni a Steam-en, mert ha a dobozos nem fut mondjuk win7 alatt, akkor a Steam-es se fog. gog.com rulez!
-
chungee
addikt
Nekem megvan a PoP első trió dobozosan. Azok nem támogatják a Wide Screen-t. Szerintetek a steam-es verzió támogatja a 1280x800-as felbontás erre a régi kiadású gémekre
Ha igen, akkor vétel lesz
-
NorDezs
senior tag
válasz
Amantius #4007 üzenetére
Nagyon jó kis játék, én anno megjelenéskor toltam végig apránként. Nem túl nehéz, talán csak a boss fightoknál lehet meggizadni vele, de abszolút nem vészes. Gyerkőcöknek kimondott ajánlatott, aranyos grafikája van, és harcoknál sem szakadnak le véres darabok az ellenfélből
. Érdemes hozzá beszerezni egy kontrollert.
-
Soot
csendes tag
Csáo!
olyan kérdésem lenne, hogy azt meglehet e oldani, hogy el akarom cserélni egyik játékom(black ops),és valahogy le akarom szedni az accomról, hogy a másik illető az övén tudja aktiválni... vagy az ilyen steames játékokat hogy szokták cserélni??
kösz! szép estét. -
Amantius
senior tag
A Mini Ninját ismeri valaki? A videók alapján vidám kis játék, de nem nehéz gyereknek?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Serpiko #4004 üzenetére
Ezer bocs, EUR. USD-re emlékeztem. A lényeg az, hogy 3,75 EUR volt az AC1, de nekem volt egy másik játékom ott, amit ingyen kaptam valami kupon kódra, de mivel a Greenmangaming-on vissza lehet váltani a játékokat egy bizonyos árfolyamon, ezt a játékot "be tudtam olvasztani" egy dollárért. Így az AC-ért pofátlanul csak 2,75-öt fizettem.
Euróban.
-
chatran
őstag
Remélem lesz Far Cry pakk is, jól mutat majd a Crysisok mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest